Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Θα σου απαντήσω ό,τι απάντησα και στη madata μας...Καμιά φορά οι θυσίες μας ξεκινούν πριν γεννήσουμε...Κοίτα το τικεράκι σου!85 μέρες το πολύ έμειναν....;)

Είμαι πολύ χαρούμενη, τους έφτιαξα κοτοπουλάκι σνίτσελ στο φούρνο με ρυζάκι, σαλάτα του σεφ και την τούρτα, σβήσαμε κεράκια του Γρηγοράκη...Πριν 9 χρόνια τέτοια ώρα είχα ήδη γίνει μανούλα και κρατούσα στα χέρια μου ένα πλασματάκι που κουβαλούσα επί 38 εβομάδες και 1 μέρα και...δεν ήξερα τι να το κάνω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Να χαιρεσαι το αντρακι σου,να ειναι παντα γερος και τυχερος στη ζωη του..:):)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!εχω πολυ καιρο να γραψω σας διαβαζω συνεχεια ομως...κοριτσια μου την παλευω δυσκολα παλι....συσπασεις συσπασεις και σε ολο αυτο εντονη δυσφορια....ευτυχως ακομα δε χρειαζομαι νοσηλεια και ελπιζω να μην χρειστω κιολας να μπω στο μηνα μου τουλαχιστον....ευχομαι ολες να ειστε καλα και αντε να περασει ο καιρος...δυστυχως σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω απολαυσει ουτε μια μερα αλλα κλωτσαει το μωρακι και μου δινει θαρρος και κουραγιο!!!!

Ωχ κοπελα μου,τι δυσκολο και αυτο που περνας!!ηρωας....δυστυχως μονο η μανα τα περναει αυτα, το σωμα της και η ψυχη της!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

εχω σταματησει το μετρημα απλως προσεχω να μην εχουν συχνοτητα....

δυσφορια νιωθω κυριως τα απογευματα δεν εχει νομιζω αυτο να κανει με τις συσπασεις.....πιεση εντονη στα πλευρα κ δυσκολια στην αναπνοη....

εν τω μεταξυ τη δευτερα η τριτη πρεπει να κανω κ την καμπυλη να δω πως θα παω αν ειμαι χαλια....:confused::confused::confused::confused:

Και εγω πολλες στιγμες νιωθω οτι το οξυγονο μειωνεται,ειμαι εξω σουπερ μαρκετ και πνιγομαι,ζεσταινομαι,δεν μπορω να παρω ανασα,οταν καθομαι τα απογευματα με καμια φιλη να πιω καφε με πιεζει δεξια το πλευρο μου και ποναω πολυ,πρεπει να σηκωθω για να σταματησει η πιεση γενικοτερα ολα εχουν γινει κουραστηκα..:(εσυ ομως εισαι σε χειροτερη κατασταση λογω ακινησιας και κλεισουρας να υποθεσω..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Οχι σε ντουλαπιτσα κανονικη αναφερομαι αλλα πιο μικρη οχι σαν τις δικες μας.Καταλαβα τι εννοεις εσυ.Εσυ θελεις ντουλαπα κανονικη.Εμεις τα πηραμε ολα αυτα,μπορει να ειναι κι υπερβολη αλλα μας αρεσαν,ειναι το πρωτο μας και μαλλον το μοναδικο μας παιδι και θελαμε να τα φτιαξουμε οπως τα ονειρευομαστε.

Είναι και την καθεμία τι την βολεύει... Σημασία έχει να έχεις την οικονομική δυνατότητα να το κάνεις και να είσαι ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα! Και εσύ έχεις και τα δύο, οπότε σου εύχομαι να το απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Τι χρώμα;

Βρήκα μια εταιρία(Benjamin Moore) Mε υπέροχα χρωματα και θα βάψω φυστικι και στη μεριά του παραθύρου λίγο πιο σκούρο της ελιάς..και θα κολήσω ένα δεντράκι ψηλό ...

κάτσε να δω αν μπορω να στείλω το χρώμα και τα δεντράκι

ακριβώς έτσι..

k2-_42322a09-ed2f-44ab-adeb-1da1f02d898f.v1.jpg

LMb5p2.png

Βρήκα μια εταιρία(Benjamin Moore) Mε υπέροχα χρωματα και θα βάψω φυστικι και στη μεριά του παραθύρου λίγο πιο σκούρο της ελιάς..και θα κολήσω ένα δεντράκι ψηλό ...

ακριβώς έτσι..

Αχ είναι πάτα πολύ ωραίο και εγώ έτσι θέλω να το κάνω φυστικι..παρά πολύ ωραίο θα το κάνεις

ewKwp3.png

ακριβώς έτσι..

Θα κάνεις και το δεντράκι έτσι ακριβώς όπως είναι;αν ναι αυτό πως θα στο κάνει;Δεν είναι ταπετσαρία;

ewKwp3.png

Καλημερα μας.Χθες εγραψα ενα κατεβατο αλλα το χασα.Πρωτα απ ολα να ευχηθω στη μαρουσκα μας για τον πρωτοτοκο της.Φανταζομαι οτι τα εννια χρονια πριν σου φαινονται μακρινα και κοντινα μαζι ε?Απ τη μια ποσα εχουν γινει μεσα σ αυτα τα χρονθα κι απ την αλλη να φανταζει σαν χθες.Εγω ετσι νιωθω.Να τον χαιρεσαι παντα υγιη.Κοριτσια ωραιες οι αγορες σας,απολαυστε το.Χρυσα μου τι να πω περα απο κουραγιο βρε κοριυσι.Ελα,περασε το πολυ,λιγο μας εμεινε κι ο μπεμπης θα σε κανει να τα ξεχασεις ολα.Κλισε αλλα αληθινο.Μαγδα μου την παραταση που λες τη φοβηθηκα πολυ μετα απο μια γνωστη μας που εζησε το τραγικο να χασει το μωρο στις 40+ εβδομ.Λεπτομερειες δεν εμαθα ποτε αλλα μου χει καρφωθει στο μυαλο.Οσο για την καισαρικη ακομη κι αν καταλ οτι ειναι στημενη τι κανεις?Εγω π.χ με πητ 20 αυγ ειναι πιθανο να γεννησω κοντα στον δεκαπενταυγ με αντικαταστατη γιατρο.Αν μου την πατουσιασρι ως αναγκαια για να ξεμπερδευει,τι θα κα ω εκεινη την ωρα?Θα σηκωθω να παω για δευτερη γνωμη?Το τρεμω αυτο το σκηνικο μετα απο δυο υπεροχες φυσιολογικες γεννες αλλα παφουν στην ανημπορια μας.Σημερα εδωσα ρεπο στον εαυτο μου απ τη μετακομιση για να συνελθω και ν ασχοληθω με τα κοριτσακια μου.Τωρα που κυκλοφορι

μεσα στο σπιτι με τα βρακακια και τα παμπερς τρελαινομαι με τα κορμακια!!!!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Θα κάνεις και το δεντράκι έτσι ακριβώς όπως είναι;αν ναι αυτό πως θα στο κάνει;Δεν είναι ταπετσαρία;

Είναι αυτοκόλλητο..μπαίνει ευκολα δεν χαλαέι τον τοίχο και ξεκολαει πολύ ευκολα με νεράκι..

LMb5p2.png

Αχ είναι πάτα πολύ ωραίο και εγώ έτσι θέλω να το κάνω φυστικι..παρά πολύ ωραίο θα το κάνεις

Ευχαριστώ πολύ..Τώρα το τελειώνει ο μπογιατζής! και όλα ασπρα τα 'επιπλα:)

LMb5p2.png

Ευχαριστώ πολύ..Τώρα το τελειώνει ο μπογιατζής! και όλα ασπρα τα 'επιπλα:)

Είναι πραγματικά τέλειο και εμείς έτσι θέλαμε να το κάνουμε πιο ουδέτερο όπως αυτό αν και συνήθως Στα κοριτσάκια κάνουν όλα ροζ και τέτοια εμένα μου αρέσει πιο πολύ το φυστικι και το κιτρινακι..να σε ρωτήσω Κάτι τέτοια αυτοκόλλητα που τα βρίσκεις;Και εμας τα έπιπλα άσπρα είναι..

ewKwp3.png

Γειά σας κορίτσιαα... Πως είστε;;; Χθές βάψαμε εμείς το δωματικάκι της μπουμπούς... Αχχχ δεν περιγράφεται το πόσο ωραίο έγινε. :oops::oops: Ανυπομονώ να το επιπλώσω και να το δώ ολοκληρωμένο. Καθόμουν επι μια ώρα μέσα στο δωμάτιο.... χαιδευοντας την κοιλιά μου και χαμογελόντας. Δεν το πιστέυω κάποιες στιγμές οτι θα γίνω μανούλα... και με πιάνει συγκίνηση :oops: Επιπλάκια και εγώ δεν προτίμησα τα βρεφικά σετ. Έχω πάρει μια συρταριέρα σε καφέ σκούρο όπως δλδ είναι και η κούνια που έχω. Έχω καρότσι, καθισματάκι αυτοκινήτου για νεογέννητα, πορτ - μπεμπέ (στο πορτ μπεμπέ σκέφτομαι να την κοιμίζω), ριλαξάκι... και τί άλλο μου λείπει, δεν ξέρω. Α μου λείπει και το βρεφικό στρώμα για την κούνια το οποίο ψάχνω απο που θα το πάρω. Βασικά έχω δεί οτι έχει το ΙΚΕΑ αλλά ποιοτικά δεν ξ'έρω πως θα είναι. Σιγα σιγα ομως πρέπει να τα πάρω και τα υπόλοιπα. Σήμερα μαγειρέυω φασολάκια. Μπορώ να πώ οτι κοιμήθηκα καλά αλλά ξύπνησα με πολύ φούσκωμα... και τη μικρή να με κλωτσάει... Αυτααααα απο μένα....

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Είναι πραγματικά τέλειο και εμείς έτσι θέλαμε να το κάνουμε πιο ουδέτερο όπως αυτό αν και συνήθως Στα κοριτσάκια κάνουν όλα ροζ και τέτοια εμένα μου αρέσει πιο πολύ το φυστικι και το κιτρινακι..να σε ρωτήσω Κάτι τέτοια αυτοκόλλητα που τα βρίσκεις;Και εμας τα έπιπλα άσπρα είναι..

Θα βρείς πάρα πολλά στο

Livewall

anysticker

sticky

e-wall sticker

και το καλό είναι οτι όποτε θέλεις το αφαιρείς δεν είναι ταπετσαρία και μένει και το χρώμα αθικτο

LMb5p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...