Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εγώ πάντως δεν θα έμπαινα στη διαδικασία γυρίσματος (το βίντεο δεν άντεξα να το δω, ανατρίχιασα στα πρώτα δευτερόλεπτα...), αν μείνει ανάποδα μέχρι τέλους παρά το περπάτημα που θα ρίξω, είναι ανάποδα τέλος, θα γεννήσω όπως μου πούνε...Γιατί να περάσω κι αυτό το άγχος?Και να στρεσάρω και το μωρό μου???

'Εχεις δίκιο σε αυτό που λές. Και εγώ θα περιμένω μέχρι τέλους εννοείται απλώς υπάρχουν πολλοί γιατροί που επιδιώκουν την καισαρική και μπορώ να πω οτι με εξοργίζει αυτό... διότι κατάλαβα πως το κάνουν και για το οικονομικό αλλά και για να μην τους τύχει λάθος στιγμή και θα πρέπει να τρέχουν στο μαιευτήριο. Ευτυχώς ο δικός μου δέν ανοίκει σε αυτή την κατηγορία. Απο τον 1ο μήνα του είπα ποσο πολύ θέλω να γεννήσω φυσιολογικά και να νιώσω όλη τη στιγμή... όπως πρέπει ... και βεβαίως είναι με το μέρος μου αρκεί βέβαια να είναι και η μπεμπούλα σύμφωνη :D:D

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου η γραμμη στον αφαλο ποτε βγαινει???και ο αφαλος μας ποτε αρχιζει να πεταγεται???ασχετο αλλα εχω απορια😇😇😇😇😇

Στην Νεφελη θυμαμαι οτι την γραμμη αρχισα να την εμφανιζω 5 μηνων...τωρα μπαινω στον 8ο και δεν εχω ουτε ιχνος....μαλλον την γλυτωσα :tongue:

ο αφαλος ομως μου εχει πεταχτει απο την αρχη του 7ου και καποιες φορες ειναι πολυ εξω λογω θεσης μωρου !

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Στο λινκ πάντως που έβαλες στο πάρεντς τα κορίτσια ως νστ περιγράφουν ακριβώς τη δουλειά του καρδιοτοκογραφήματος, τεσπα, ιδού η Ρόδος...;) Έχω δώσει άδεια στον εαυτό μου ως τις 10 και μετά πάω για ηλεκτρική, σφουγγάρισμα, και ετοιμασία παντεσπάνι για την τούρτα του Γρηγοράκη μου που κλείνει τα 9 αύριο, πουλάκι μου!!!

Να τον χαιρεσαι!!!Παντα γερος και δυνατος!!! :D:D:D

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας για την Νεφελιτσα μου!!!Με το καλο τα μωρακια μας!!!

Αυτο το χερι............αυτο το χεριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :shock::shock::shock::shock:

αχ ....ουτε να το θυμαμαι δεν θελω....περισσοτερο με ανχωνει αυτο παρα η διαδικασια της γεννας!!!Μετα την 38η εβδομαδα μου εβαζε ο γιατρος στο ιατρειο και στο νοσοκομειο οταν μπηκα οοοοοοοποια περναγε εβαζε γαντι και βουρ!!!Ελεος!!!:shock:?

Το στηθος ουτε εμενα εχει μεγαλωσει...ακομη ειναι πορτοκαλακια....χαχαχα...σε λιγο ομως που θα γεννησουμε και θα γεμισει γαλατακι θα διπλασιαστουν :tongue: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...χαχαχα

Εγω τον λοξυγγα της μικρης τον εχω καταλαβει απο νωρις γιατι το ειχα μαθει απο την πρωτη εγκυμοσυνη....ειναι ενα ρυθμικο τικ :D και το εχει καθε μερα :tongue: πολυ πλακα...οσο για την θεση...τελευταια φορα ηταν με το κεφαλακι κατω αλλα ειπαμε αυτο δεν εχει σημασια...μπορει να αλλαξει ανα πασα στιγμη....2-3 μερες τωρα πιανω κολαρακι και ποδαρακι.....τρελενομαιιιιιιιιιιιιιιιιι...αααααααχχχχ....ποσο θα μου λειψει αυτο!!! :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

'Εχεις δίκιο σε αυτό που λές. Και εγώ θα περιμένω μέχρι τέλους εννοείται απλώς υπάρχουν πολλοί γιατροί που επιδιώκουν την καισαρική και μπορώ να πω οτι με εξοργίζει αυτό... διότι κατάλαβα πως το κάνουν και για το οικονομικό αλλά και για να μην τους τύχει λάθος στιγμή και θα πρέπει να τρέχουν στο μαιευτήριο. Ευτυχώς ο δικός μου δέν ανοίκει σε αυτή την κατηγορία. Απο τον 1ο μήνα του είπα ποσο πολύ θέλω να γεννήσω φυσιολογικά και να νιώσω όλη τη στιγμή... όπως πρέπει ... και βεβαίως είναι με το μέρος μου αρκεί βέβαια να είναι και η μπεμπούλα σύμφωνη :D:D

Kάποιες περιπτώσεις που το κάνουν γα τη βόλεψή τους κάνουν μπαμ.Πχ...όταν είσαι στην 38η εβδομάδα και σου λένε είναι ισχιακό, δε θα γυρίσει, κλείνουμε καισαρική ε ναι, είναι στημένο!Όταν πλησιάζει 15αύγουστος κι έχεις άλλες 10 μέρες και σου λένε είνα ψηλά το μωρό, δε θα κατέβει, ε να, είνα στημένο!;);)Όταν σε βάζουν στον καρδιοτοκογράφο και καταλαβαίνεις ανησυχία γύρω σου και δεν ακούς παλμούς όπως τόσες φορές, εκεί κάνεις το σταυρό σου και καισαρική, το παν είναι να διακρίνεις την αλήθεια από το ψέμα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Να τον χαιρεσαι!!!Παντα γερος και δυνατος!!! :D:D:D

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!Με το καλό τα μωράκια μας όλες, όσες ήδη το ζήσαμε ξέρουμε, κι όσες θα το ζήσουν, θα δουν το θαύμα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

:(:( τελικά κορίτσια μου η καμπύλη μου βρέθηκε παθολογική!!!!!!!!!

σε νηστεία 68

στα 60' 182 με όριο 180

στα 120' 167 με όριο 155

και στα 180' 94 με όριο 140

αρα πρέπει να πάω σε ενδοκρινολόγο!!Θα πέσει πείνα..άρχισα να αγχώνομαι λίγο μήπως πάθει κάτι το μωράκι μου....:(:(

LMb5p2.png

:(:( τελικά κορίτσια μου η καμπύλη μου βρέθηκε παθολογική!!!!!!!!!

σε νηστεία 68

στα 60' 182 με όριο 180

στα 120' 167 με όριο 155

και στα 180' 94 με όριο 140

αρα πρέπει να πάω σε ενδοκρινολόγο!!Θα πέσει πείνα..άρχισα να αγχώνομαι λίγο μήπως πάθει κάτι το μωράκι μου....:(:(

Γιατί βρε αγάπη μου να πάθει κάτι το μωράκι σου?Θα κάνεις τη διατροφή που θα σου δώσουν κι όλα θα πάνε καλά, σκέψου θετικά, στυλάκι θα πας να γεννήσεις και το μωράκι σου θα βγει μια χαρά, τόσα κορίτσια κάνουν διατροφή, θα πλακώσεις τα παγωτά μετά τη γέννα οκ?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Marouskaki μου μετά τη γέννα οχι μόνο παγωτά ολόκληρη τούρτα θα φάω...Εχει η μαμα μου διαβήτη και φαίνεται το πήρα λίγο...και είμαι αδύνατη και αθλήτρια και δεν τρώω γλυκά..τώρα πως έγινε..Ο γιατρός πολύ ψύχραιμος όλα καλά..θα πεινάσω αλλα χαλαλι..

LMb5p2.png

Marouskaki μου μετά τη γέννα οχι μόνο παγωτά ολόκληρη τούρτα θα φάω...Εχει η μαμα μου διαβήτη και φαίνεται το πήρα λίγο...και είμαι αδύνατη και αθλήτρια και δεν τρώω γλυκά..τώρα πως έγινε..Ο γιατρός πολύ ψύχραιμος όλα καλά..θα πεινάσω αλλα χαλαλι..

Στην περίπτωσή σου σημαντικότατο ρόλο έπαιξε η κληρονομικότητα. Είναι αυτό που λένε καμιά φορά όσο και αν προσέχεις αν είναι να σου συμβεί θα σου συμβεί... Θα ακολουθήσεις την διατροφή και όλα καλά θα πάνε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Χαλάλι φυσικά κοριτσάκι μου.Οι θυσίες δεν ξεκινάνε όταν γίνεσαι μάνα ,αλλά από την κύηση καμιά φορά ε?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Χαλάλι φυσικά κοριτσάκι μου.Οι θυσίες δεν ξεκινάνε όταν γίνεσαι μάνα ,αλλά από την κύηση καμιά φορά ε?

Ποσο δικιο εχεις!!💜 μεγαλο εργο κ μεγαλο θαυμα μας εδωσε ο θεος!

LMb5p2.png

Τωρα που περιμενω το παιδακι μου αισθανομαι ασχημα για τα οσα εχω πει κ κανει στη μαμα μου...ποσα αισθηματα κ πραγματα αλλαζουν δεν ειναι ευκολο τελικα.…ποσο ευλογημενες ειμαστε

LMb5p2.png

καλημερα!!!εχω πολυ καιρο να γραψω σας διαβαζω συνεχεια ομως...κοριτσια μου την παλευω δυσκολα παλι....συσπασεις συσπασεις και σε ολο αυτο εντονη δυσφορια....ευτυχως ακομα δε χρειαζομαι νοσηλεια και ελπιζω να μην χρειστω κιολας να μπω στο μηνα μου τουλαχιστον....ευχομαι ολες να ειστε καλα και αντε να περασει ο καιρος...δυστυχως σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω απολαυσει ουτε μια μερα αλλα κλωτσαει το μωρακι και μου δινει θαρρος και κουραγιο!!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

καλημερα!!!εχω πολυ καιρο να γραψω σας διαβαζω συνεχεια ομως...κοριτσια μου την παλευω δυσκολα παλι....συσπασεις συσπασεις και σε ολο αυτο εντονη δυσφορια....ευτυχως ακομα δε χρειαζομαι νοσηλεια και ελπιζω να μην χρειστω κιολας να μπω στο μηνα μου τουλαχιστον....ευχομαι ολες να ειστε καλα και αντε να περασει ο καιρος...δυστυχως σε αυτη την εγκυμοσυνη δεν εχω απολαυσει ουτε μια μερα αλλα κλωτσαει το μωρακι και μου δινει θαρρος και κουραγιο!!!!

Θα σου απαντήσω ό,τι απάντησα και στη madata μας...Καμιά φορά οι θυσίες μας ξεκινούν πριν γεννήσουμε...Κοίτα το τικεράκι σου!85 μέρες το πολύ έμειναν....;)

Είμαι πολύ χαρούμενη, τους έφτιαξα κοτοπουλάκι σνίτσελ στο φούρνο με ρυζάκι, σαλάτα του σεφ και την τούρτα, σβήσαμε κεράκια του Γρηγοράκη...Πριν 9 χρόνια τέτοια ώρα είχα ήδη γίνει μανούλα και κρατούσα στα χέρια μου ένα πλασματάκι που κουβαλούσα επί 38 εβομάδες και 1 μέρα και...δεν ήξερα τι να το κάνω!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...