Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Τι είναι πάλι αυτή η γραμμή;;;:confused::confused::confused:

Μια γραμμή σκούρα κάπως που ξεκινά από αφαλό και κατεβαίνει ως εκεί που φαντάζεσαι χαχα...Δεν την κάνουν όλες, ούτε είναι κάτι σοβαρό φυσικά...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια!

να απαντήσω και γω, στην 29 εβδομάδα είμαι, πριν από λίγες μέρες είδα κ γω τη γραμμούλα μου από τον οφαλό και κάτω. Ο οφαλός ο δικός μου δεν πετάχτηκε την προηγούμενη φορά ούτε τώρα μεχρι στιγμής,,,,να δούμε... είναι τσίτα η κοιλιά όμως,,, κ το μωρό το μετρήσαμε χτες κ ήταν 1300γρ... Φανταστείτε ότι θα τριπλασιαστεί σε διάστημα 2,5 μηνών! τρομερό!!! Τελικά η καμπύλη ζαχάρου μου είναι καλή, εντός ορίων αλλά χρειάζεται προσοχή γενικά, γιατί αρχίζουν κ μουδιάζουν τα χέρια μου κ τα πόδια μου πρήστηκαν άσχημα,,,το προσοχή βέβαια πάει στο φαγητό!!! Που αλλού!!! μετρήθηκα χτες είμαι στα +17!!! Δεν το κρύβω!!! φακλανίτσα-φαλαινίτσα!!! Ο γιατρούλης μου ήθελε να είναι διακριτικός και δε με έκραξε αλλά το φερε από δω, το φερε από κει,,,,να κόψουμε λίγο, ας μαζευτούμε λίγο με το φαί,,,,,πώς αλλιώς να το έλεγε????χαχαχααχαχαχ

Μαρούσκα αυτό που λές με το χέρι, δεν μου έχει βάλει κανένας γιατρός χέρι στον 9ο κ γενικά καθόλου...δεν ξέρω γιατί...να ανησυχώ????

Επίσης, έχετε δει αν έχει πάρει θέση το μωρό σας?? εμένα είναι με το κεφάλι πάνω...νταξει δε λέω, μπορεί να γυρίσει, έχουμε πολύ μπροστά μας αλλά προς το παρόν αράζει με πάνω το κεφάλι...

Συγχαρητήρια! Μεγαλούτσικο και το δικό σου μωράκι! Όσο για τα κιλά, υπομονή. Δεν έμεινε πολύ! Προσπάθησε τώρα προς το τέλος λίγο να ισορροπήσεις την διατροφή και θα είσαι τέλεια!:D Εμένα η δικιά μου ήταν γυρισμένη με το κεφάλι προς τα κάτω πριν καμιά εβδομάδα που πήγαμε. Τώρα δεν ξέρω σε τι φάση είναι. Και γενικά δεν καταλαβαίνω το κάθε της χτύπημα αν είναι χέρι, πόδι ή κεφάλι! Εσείς μπορείτε να τα ξεχωρίσετε; Μου είπαν μάλιστα ότι κάποια ρυθμικά χτυπήματα μπορεί να σημαίνουν ότι έχει λόξιγκα! Χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια.Χρονια πολλα στη νεφελη μας και σε οσους εορταζοντες ειχε η καθεμια μας.Συννεφια σημερα εδω.Σηκωθηκα να φτιαξω καμια κουτα αλλα με μυριστηκε το μικρο μου βασανακι και σηκωθηκε κι αυτο.Οπως και ναχει βεβαια εγω τις δουλιτσες μου θα τις κανω γιατι στενεψαν τα περιθωρια.Τους παρηγγειλα αυτοκολλητα για υα δωματια και απο εβδομαδα θα παω ικεα για κατι πραγματακια που χω σταμπαρει.Άντε να συμμαζευτείτε κι εσείς να ησυχάσεις! Εγω τη γραμμη δεν την εκανα ποτε,ο αφαλος περιμενω οπου να ναι να πεταχτει γιατι η κοιλια τσιτωσε.Κι εγω ως nst ξερω την εξεταση που πατας το κουμπι καθε φορα που το μωρο κινειται και βγαινει ενα σχεδιαγραμμα που δειχνει κατα ποσο στρεσσαρεται το μωρο.Αχ αυτο το χερι του γιατρου και της μαιας μετα....Ο αντρας μου την μερα των τοκετωνμου ελεγε οτι οταν γινοταν αυτη η εξεταση με ακουγρ ολο το ιασω.Ενα απ τα καλα της επισκληριδιου για μενα ηταν οτι ημαια εκανε τη δουλεια της χωρις να την ενοχλω γιατι αλλιως δε ξερω πως θα την παλευα.Πιο πολυ αυτα φοβομουν παρα τους ιδιους τους πονους της γεννας.Μαρουσκακι γερη τρομαρα πηρες ε?Τι συμβαινει εκει που δεν το περιμενεις?Μαχη τι τελεια νεα απ τη μπουμπουκελα σου!!!!Κι εγω θα την δω την τεταρτη κι ανυπομονω.Μαγδα μου πολλα τα κιλακια ε?Δεν το λεω απο αισθητικη αποψη αλλα για τη δικη σου επιβαρυνση,τα ποδαρακια και η μεσουλα σου ποσο ν αντεξουν?Εγω καποιες μερες νιωθω απ την κουραση λες και μ εχουν δειρει.Επισης λαχανιαζω πολυ.Το νινί απλώνεται και καταπέζει όλα τα οργανάκια σου κορίτσι, κάπου στριμώχνονται και τα πνευμονάκια σου!;)Χθες δε μπορουσα να διαβασω ουτε παραμυθι στη μελινα χωρις να σταματαω για ανασες.Α και για σουτιεν ουτε λογος.Με μπανελα η χωρις απλως δεν τα αντεχω.Ολα χυμα λοιπον,ευτυχως ειναι μικρα.Φιλια σε ολες.

Τόσο σε ενοχλεί το στήθος??Εγώ ακόμη φοράω τα κανονικά σουτιέν, αν κι έχει αυξηθεί, αλλά η μεγάλη αύξηση είναι στο θηλασμό, οπότε έχουμε ακόμη...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μια γραμμή σκούρα κάπως που ξεκινά από αφαλό και κατεβαίνει ως εκεί που φαντάζεσαι χαχα...Δεν την κάνουν όλες, ούτε είναι κάτι σοβαρό φυσικά...

:shock::shock::shock:

Δεν έχω τίποτα τέτοιο... Ευτυχώς! Ανατριχιάζω και μόνο στην εικόνα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Τόσο σε ενοχλεί το στήθος??Εγώ ακόμη φοράω τα κανονικά σουτιέν, αν κι έχει αυξηθεί, αλλά η μεγάλη αύξηση είναι στο θηλασμό, οπότε έχουμε ακόμη...

Τι;; Η μεγάλη αύξηση ειναι στο θηλασμό; Εμενα δηλαδή που μεγάλωσε ήδη δυο νούμερα που θα φτάσει;

Ισα με το κεφάλι μου θα γίνουν, κατάλαβα...

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Καλά δεν το πιστεύω την ατυχία σου να γυρίσει τελευταία μέρα!Θέλουμε συσπάσεις, θέλουμε χέρι λέμε!!Μια κοπέλα στις μανούλες Ιουνίου κορίτσια που γέννησε δίδυμα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ είπε ότι την μέρα πριν γεννήσει έκανε σεχ και περπάτησε ανηφόρες κατηφόρες!Οπότε...τώρα ξέρετε όλα τα μυστικά, χαχα, και μην ξεχάσετε τη μια κουταλιά λάδι κάθε μέρα αχαχαχαχαχαχα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Άντε, φεύγω, το καθήκον με καλεί το άτιμο!

Ναι μωρέ και ήμασταν κ στην παράταση... 40+2... στις 40 ακριβώς γύρισε...το ένιωθα οριζόντια... ακόμα κ τώρα που άλλαξα γιατρό μου είπε ότι είναι θέμα τύχης αυτό με τη θέση του μωρού...κ αυτό που λένε ότι μπορείς να το γυρίσεις, είναι πάλι θέμα τύχης κ συγκυριών... τι να πω>????

Οσο για τα δίδυμα τυχερή η κοπελα που δεν έπεσε σε κανένα σφάχτη να την κόψει όπως όλες τις διδυμομάνες...κ τυχερή που βγήκαν κ σώα κα αβλαβή τα μωράκια!!! από τώρα το έχω στο πρόγραμμα θα ξεσκιστώ στις δουλειες, το σεξ, τις αθλοπαιδιες, whatever!!!! άντε να δούμε!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Συγχαρητήρια! Μεγαλούτσικο και το δικό σου μωράκι! Όσο για τα κιλά, υπομονή. Δεν έμεινε πολύ! Προσπάθησε τώρα προς το τέλος λίγο να ισορροπήσεις την διατροφή και θα είσαι τέλεια!:D Εμένα η δικιά μου ήταν γυρισμένη με το κεφάλι προς τα κάτω πριν καμιά εβδομάδα που πήγαμε. Τώρα δεν ξέρω σε τι φάση είναι. Και γενικά δεν καταλαβαίνω το κάθε της χτύπημα αν είναι χέρι, πόδι ή κεφάλι! Εσείς μπορείτε να τα ξεχωρίσετε; Μου είπαν μάλιστα ότι κάποια ρυθμικά χτυπήματα μπορεί να σημαίνουν ότι έχει λόξιγκα! Χαχα

Κοίτα εγώ καταλαβαίνω ότι το κεφάλι είναι εκεί που είναι, είναι κάτι συμπαγές μεγάλο κ σκληρό στο σημείο εκείνο, τα ποδαράκια κουνιούνται πιο άνετα, αυτό είναι ένα σπρώξιμο αλλιώτικο...θα μου πεις θα μπορούσε να είναι κ πωπός, το ίδιο μέγεθος θα έχουν...

ναι έχω νιώσει ρυθμικό κλώτσημα! λόξυγκας!

Μαριάνθη το καλό με αυτή την περίοδο είναι ότι η όρεξή μου έχει κόψει λίγο... δε χωράνε κ πολλά!!!ευτυχώς!!!! που να φτάσω???χαχαχαχα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Τι;; Η μεγάλη αύξηση ειναι στο θηλασμό; Εμενα δηλαδή που μεγάλωσε ήδη δυο νούμερα που θα φτάσει;

Ισα με το κεφάλι μου θα γίνουν, κατάλαβα...

Ευαγγελία το στήθος που θα δεις στο boost του θηλασμού (4-10 μερα μετά από τοκετό) δε θα το πιστεύεις!!!! Εμένα με έπιασε την 5η μέρα και δεν το πίστευα!!! με έβγαζα φώτο να με θυμάμαι!!!ΧΑαχαχχα be ready for this!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Κοίτα εγώ καταλαβαίνω ότι το κεφάλι είναι εκεί που είναι, είναι κάτι συμπαγές μεγάλο κ σκληρό στο σημείο εκείνο, τα ποδαράκια κουνιούνται πιο άνετα, αυτό είναι ένα σπρώξιμο αλλιώτικο...θα μου πεις θα μπορούσε να είναι κ πωπός, το ίδιο μέγεθος θα έχουν...

ναι έχω νιώσει ρυθμικό κλώτσημα! λόξυγκας!

Μαριάνθη το καλό με αυτή την περίοδο είναι ότι η όρεξή μου έχει κόψει λίγο... δε χωράνε κ πολλά!!!ευτυχώς!!!! που να φτάσω???χαχαχαχα

Οπότε, η δικιά μου είναι ακόμη με το κεφάλι κάτω!

Έχω διαβάσει πάντως ότι η μήτρα συνεχίζει να μεγαλώνει μέχρι την 38η εβδομάδα και φτάνει μέχρι κάτω από το στήθος. Μετά αρχίζει να μειώνεται. Άρα με τον καιρό θέλοντας και μη δεν θα μπορείς να τρως πολύ!:tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ θέλω να σχολιάσω το θέμα περι γυρίσματος μωρού. Αν θα είναι προς τα κάτω. Δέν ξέρω αν το προσέξατε, κυκλοφόρησε ενα βιντεο τελευταία, που δείχνει το γιατρό πρίν την γέννα να γυρίζει το μωρό προς τα κάτω. Δεν είναι ωραίο θέαμα και απ'οτι κατάλαβα πονάει αρκετά αλλά εάν κάποια θέλει να γεννήσει φυσιολογικά και οχι καισαρική (οπως εγώ), αυτή θα ήταν μια καλή λύση... όμως οι δικοί μας οι γιατροί μπορούν να το κάνουν;;;;

Δείτε το :

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ θέλω να σχολιάσω το θέμα περι γυρίσματος μωρού. Αν θα είναι προς τα κάτω. Δέν ξέρω αν το προσέξατε, κυκλοφόρησε ενα βιντεο τελευταία, που δείχνει το γιατρό πρίν την γέννα να γυρίζει το μωρό προς τα κάτω. Δεν είναι ωραίο θέαμα και απ'οτι κατάλαβα πονάει αρκετά αλλά εάν κάποια θέλει να γεννήσει φυσιολογικά και οχι καισαρική (οπως εγώ), αυτή θα ήταν μια καλή λύση... όμως οι δικοί μας οι γιατροί μπορούν να το κάνουν;;;;

Δείτε το :

Νομίζω ότι στην Ελλάδα, στην πλειοψηφία τους οι γιατροί καταφεύγουν στην καισαρική. Εγώ διάβαζα και για περιπτώσεις που γεννούσαν τα ισχιακά μωρά με φυσιολογικό τοκετό και δεν υπήρχε καμιά επιπλοκή!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Νομίζω ότι στην Ελλάδα, στην πλειοψηφία τους οι γιατροί καταφεύγουν στην καισαρική. Εγώ διάβαζα και για περιπτώσεις που γεννούσαν τα ισχιακά μωρά με φυσιολογικό τοκετό και δεν υπήρχε καμιά επιπλοκή!

Το είδα κορίτσια και γω και το είπα κ στο γιατρό μου και μου είπε αμαν με αυτό το ιντερνετ,,,,μην πιστεύεις ότι κυκλοφορεί... κ να φανταστεις πήγα σε αυτό το γιατρό μόνο για φυσιολογικό τοκετό και το ξέρει οτι θα με χάσει (από πελάτισσα) αλλιώς.

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Το είδα κορίτσια και γω και το είπα κ στο γιατρό μου και μου είπε αμαν με αυτό το ιντερνετ,,,,μην πιστεύεις ότι κυκλοφορεί... κ να φανταστεις πήγα σε αυτό το γιατρό μόνο για φυσιολογικό τοκετό και το ξέρει οτι θα με χάσει (από πελάτισσα) αλλιώς.

Και εγώ θα τον ρωτήσω. Λες να μην είναι αληθινό; Τι να πω..............:?

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

H μανούλα μου ...εν έτει 1979, έτσι γέννησε την αδερφή μου, ισχιακό μωρό φυσιολογικά αμέ!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγώ πάντως δεν θα έμπαινα στη διαδικασία γυρίσματος (το βίντεο δεν άντεξα να το δω, ανατρίχιασα στα πρώτα δευτερόλεπτα...), αν μείνει ανάποδα μέχρι τέλους παρά το περπάτημα που θα ρίξω, είναι ανάποδα τέλος, θα γεννήσω όπως μου πούνε...Γιατί να περάσω κι αυτό το άγχος?Και να στρεσάρω και το μωρό μου???

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...