Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια! Τρεχουμε σημερα....γιορταζει το Νεφελακι μου αλλα και πολλες Ελενιτσες (αδελφη, πεθερα, ανηψιες....) χτες φτιαξαμε κοντα στα 80 κεκακια για το σχολειο...πηραμε και χυμους...βαλαμε και φουρο και πηγαμε! :tongue:

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και Anthi να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Μαχη μου ...πωπωπω....ποσο μεγαλωσε ..μια χαρα φουσκιτσα ειναι!Και εγω ανυπομονω για την αλλη Πεμπτη που εχω ραντεβου!

Μαγνησιο επαιρνα 2 χαπια καθε πρωι...αλλα κανενας δεν μου ειπε οτι δεν πρεπει να το περνω με ασβεστιο και μετα επινα γαλα....οποτε δεν το αποροφουσε ο οργανισμος μου καλα.Τωρα ομως που κοιταω να απεχει τουλαχιστον 1 ωρα με τα γαλακτομικα σταματησαν οι πολλες συσπασεις και οι κραμπες και πεινω 2 τις πρωινες ωρες και 1 απογευμα ή βραδυ..αναλογα τι εχω φαει :rolleyes:

Marianthi...εχω στην κοιλια εβαζα και βαζω τις frezyderm και ποτε δεν εκανα τιποτα....μπουτια -περιφερεια και στηθος πηρα αμυγδαλελαιο χυμα απο το φαρμακειο και προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενη....ειναι και πολυ οικονομικο ενω η κρεμα τσουζει λιγο

στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει και doppler και nsd...τωρα τελευταια φορα που ειχα παει στο γιατρο μου ειπε οτι αν εχω τοσο καλες μετρησεις δεν θα κανω το doppler, δεν θα χρειαστει :confused:

Να την χαίρεσαι την νεφελιτσα σου καλοτυχη και υγιής να είναι και χρόνια πολλά και στους υπολοίπους που έχεις...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου η γραμμη στον αφαλο ποτε βγαινει???και ο αφαλος μας ποτε αρχιζει να πεταγεται???ασχετο αλλα εχω απορια😇😇😇😇😇

Εμενα ο αφαλος πεταγεται στον 7ο μηνα σε ολες τις εγκυμοσυνες,γραμμη δεν εχω βγαλει ακομα:confused: στις αλλες εγκυμοσυνες ειχα βγαλει γραμμη απο τον 5ο αν θυμαμαι καλα.αρα καμια εγκυμοσυνη δεν ειναι ιδια με τις αλλες

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Στον όγδοο κάθε 15 ή πάλι μια φορά στο μήνα, αλλά στον ένατο, μια φορά την εβδομάδα...Οι τελευταίες είναι οι χειρότερες γιατί βάζουν χέρι, μπλιαααααξξξξξ...........:?:???::?Ελπίζω να το γλιτώσουμε ως τέλους!

Εσας σας βαζουν χερι:shock::shock:, εμας μαχαιρι....:(:( και τα δυο μες στην ομορφια ειναι...:twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα κοριτσακια! Τρεχουμε σημερα....γιορταζει το Νεφελακι μου αλλα και πολλες Ελενιτσες (αδελφη, πεθερα, ανηψιες....) χτες φτιαξαμε κοντα στα 80 κεκακια για το σχολειο...πηραμε και χυμους...βαλαμε και φουρο και πηγαμε! :tongue:

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και Anthi να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Μαχη μου ...πωπωπω....ποσο μεγαλωσε ..μια χαρα φουσκιτσα ειναι!Και εγω ανυπομονω για την αλλη Πεμπτη που εχω ραντεβου!

Μαγνησιο επαιρνα 2 χαπια καθε πρωι...αλλα κανενας δεν μου ειπε οτι δεν πρεπει να το περνω με ασβεστιο και μετα επινα γαλα....οποτε δεν το αποροφουσε ο οργανισμος μου καλα.Τωρα ομως που κοιταω να απεχει τουλαχιστον 1 ωρα με τα γαλακτομικα σταματησαν οι πολλες συσπασεις και οι κραμπες και πεινω 2 τις πρωινες ωρες και 1 απογευμα ή βραδυ..αναλογα τι εχω φαει :rolleyes:

Marianthi...εχω στην κοιλια εβαζα και βαζω τις frezyderm και ποτε δεν εκανα τιποτα....μπουτια -περιφερεια και στηθος πηρα αμυγδαλελαιο χυμα απο το φαρμακειο και προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενη....ειναι και πολυ οικονομικο ενω η κρεμα τσουζει λιγο

στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει και doppler και nsd...τωρα τελευταια φορα που ειχα παει στο γιατρο μου ειπε οτι αν εχω τοσο καλες μετρησεις δεν θα κανω το doppler, δεν θα χρειαστει :confused:

Να χαιρεσαι το κοριτσακι σου πολυχρονη και παντα γερο να ειναι.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Χρόνια πολλά εαν υπάρχει καμια που γιορτάζει και ναχαίρομαι τον αντρούλη μου. Εγώ δεν μπορώ να πω οτι ξύπνησα με τρελά κέφια. Είχα τόση υπερένταση + κάτι κουνούπια να στριφοργυρνάνε στο αυτί μου που ζήτημα να κοιμήθηκα 4 ώρες. Συν της άλλης το πρωινό που έφαγα το έβγαλα αμεσως μετα... :-( Τέλος πάντων... όλα καλά όμως και το ίδιο εύχομαι και σε εσάς....

Να χαιρεσαι το καμαρι σου,πολυχρονος να ειναι!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

ωωωωωωωω ολοκληρο κοριτσι ποια!! εγω εχω γιατρο την τεταρτη και ανυπομωνω!

Nst το λενε,σε καρδιοτομογραφο θα σε βαλει και σου δινουν 1 κουμπακι και καθε φορα που θα νιωθεις το μωρο θα πρεπει να το πατας φαε γλυκακι πριν πας να εινα ιξυπνιο το μωρο αλλιως θα κατσεις εκει μεχρι να ξυπνησει ειναι μεγαλη εξεταση διαρκει το λιγοτερο 1 ωρα!

Ουτε εγω εχω κανει ποτε αυτην την εξεταση,μη σου πω κιολας οτι ετσι οπως την περιγραφεις ουτε την εχω ακουσει ποτε...αλλα ειπαμε ο καθε γιατρος κανει αυτα που ξερει!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ρε παιδιά, καρδιοτοκογράφο δεν κάνουν από τώρα...Στο μήνα σου όταν μπεις...Για το Ντόπλερ εμένα μου έκλεισε ραντεβού σε δυο βδομάδες, δηλαδή 31η-32η όντως εβδομάδα....Και στο nst εμείς στο νοσοκομείο δεν πατάμε κουμπάκια, ούτε τρώμε γλυκάκια...Άμα δείξει σύσπαση έδειξε, ανarrow-10x10.png δεν δείξει, δεν έδειξε...:tongue::tongue::tongue::tongue:

\το νστ το κανεις προς το τελος οταν ολα ειναι καλα! εμενα που ειχε γερασει ο πλακουντας στην δευτερη εγκυμοσυνη απο 32 εβδομαδων εκανα καθε 15 μερες NST εγω ατο λητω παντως ετσι το εκανα πατουσα κουμπακι στο δημοσιο δεν ξερω πως γινεται,και σιγουρα δεν ειναι μηχανημα για να δουν συσπασεις,κοιτανε πως ανταποκρινεται η καρδια του μωρου οταν κουνιεται εχει να κανει με την καρδιακη λειτουργια του μωρου,διαβαστε και ενημερωθειτε! :D Μαλλον αυτο που σου εκαναν ηταν απολως καρδιοτομογραφος και οχι Nst.....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22477

http://ygeiakaieuexia.blogspot.gr/2011/09/nst.html

79o6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

να απαντήσω και γω, στην 29 εβδομάδα είμαι, πριν από λίγες μέρες είδα κ γω τη γραμμούλα μου από τον οφαλό και κάτω. Ο οφαλός ο δικός μου δεν πετάχτηκε την προηγούμενη φορά ούτε τώρα μεχρι στιγμής,,,,να δούμε... είναι τσίτα η κοιλιά όμως,,, κ το μωρό το μετρήσαμε χτες κ ήταν 1300γρ... Φανταστείτε ότι θα τριπλασιαστεί σε διάστημα 2,5 μηνών! τρομερό!!! Τελικά η καμπύλη ζαχάρου μου είναι καλή, εντός ορίων αλλά χρειάζεται προσοχή γενικά, γιατί αρχίζουν κ μουδιάζουν τα χέρια μου κ τα πόδια μου πρήστηκαν άσχημα,,,το προσοχή βέβαια πάει στο φαγητό!!! Που αλλού!!! μετρήθηκα χτες είμαι στα +17!!! Δεν το κρύβω!!! φακλανίτσα-φαλαινίτσα!!! Ο γιατρούλης μου ήθελε να είναι διακριτικός και δε με έκραξε αλλά το φερε από δω, το φερε από κει,,,,να κόψουμε λίγο, ας μαζευτούμε λίγο με το φαί,,,,,πώς αλλιώς να το έλεγε????χαχαχααχαχαχ

Μαρούσκα αυτό που λές με το χέρι, δεν μου έχει βάλει κανένας γιατρός χέρι στον 9ο κ γενικά καθόλου...δεν ξέρω γιατί...να ανησυχώ????

Επίσης, έχετε δει αν έχει πάρει θέση το μωρό σας?? εμένα είναι με το κεφάλι πάνω...νταξει δε λέω, μπορεί να γυρίσει, έχουμε πολύ μπροστά μας αλλά προς το παρόν αράζει με πάνω το κεφάλι...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

να απαντήσω και γω, στην 29 εβδομάδα είμαι, πριν από λίγες μέρες είδα κ γω τη γραμμούλα μου από τον οφαλό και κάτω. Ο οφαλός ο δικός μου δεν πετάχτηκε την προηγούμενη φορά ούτε τώρα μεχρι στιγμής,,,,να δούμε... είναι τσίτα η κοιλιά όμως,,, κ το μωρό το μετρήσαμε χτες κ ήταν 1300γρ... Φανταστείτε ότι θα τριπλασιαστεί σε διάστημα 2,5 μηνών! τρομερό!!! Τελικά η καμπύλη ζαχάρου μου είναι καλή, εντός ορίων αλλά χρειάζεται προσοχή γενικά, γιατί αρχίζουν κ μουδιάζουν τα χέρια μου κ τα πόδια μου πρήστηκαν άσχημα,,,το προσοχή βέβαια πάει στο φαγητό!!! Που αλλού!!! μετρήθηκα χτες είμαι στα +17!!! Δεν το κρύβω!!! φακλανίτσα-φαλαινίτσα!!! Ο γιατρούλης μου ήθελε να είναι διακριτικός και δε με έκραξε αλλά το φερε από δω, το φερε από κει,,,,να κόψουμε λίγο, ας μαζευτούμε λίγο με το φαί,,,,,πώς αλλιώς να το έλεγε????χαχαχααχαχαχ

Μαρούσκα αυτό που λές με το χέρι, δεν μου έχει βάλει κανένας γιατρός χέρι στον 9ο κ γενικά καθόλου...δεν ξέρω γιατί...να ανησυχώ????Tι να ανησυχείς καλέ?Να χαίρεσαι χαχα!

Επίσης, έχετε δει αν έχει πάρει θέση το μωρό σας?? εμένα είναι με το κεφάλι πάνω...νταξει δε λέω, μπορεί να γυρίσει, έχουμε πολύ μπροστά μας αλλά προς το παρόν αράζει με πάνω το κεφάλι...

Εγώ θα μάθω θέση στο ντόπλερ τώρα...πάντως έχουν πάρα πολύ καιρό ακόμη για τούμπες, μη σκας...Καλά, συγνώμη, ούτε καν τη μέρα που γέννησες δεν σου έκαναν εξέταση με το χέρι?Διαστολή πώς υπολόγιζαν??:shock::shock::shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

\το νστ το κανεις προς το τελος οταν ολα ειναι καλα! εμενα που ειχε γερασει ο πλακουντας στην δευτερη εγκυμοσυνη απο 32 εβδομαδων εκανα καθε 15 μερες NST εγω ατο λητω παντως ετσι το εκανα πατουσα κουμπακι στο δημοσιο δεν ξερω πως γινεται,και σιγουρα δεν ειναι μηχανημα για να δουν συσπασεις,κοιτανε πως ανταποκρινεται η καρδια του μωρου οταν κουνιεται εχει να κανει με την καρδιακη λειτουργια του μωρου,διαβαστε και ενημερωθειτε! :D Μαλλον αυτο που σου εκαναν ηταν απολως καρδιοτομογραφος και οχι Nst.....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22477

http://ygeiakaieuexia.blogspot.gr/2011/09/nst.html

Ναι...τότε, δεν κάναμε το νστ που λες, καρδιοτοκογράφος ήταν, κατέγραφε συσπάσεις αλλά και τους χτύπους της καρδιάς του μωρού (αν στρεσάρεται κλπ)....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Στο λινκ πάντως που έβαλες στο πάρεντς τα κορίτσια ως νστ περιγράφουν ακριβώς τη δουλειά του καρδιοτοκογραφήματος, τεσπα, ιδού η Ρόδος...;) Έχω δώσει άδεια στον εαυτό μου ως τις 10 και μετά πάω για ηλεκτρική, σφουγγάρισμα, και ετοιμασία παντεσπάνι για την τούρτα του Γρηγοράκη μου που κλείνει τα 9 αύριο, πουλάκι μου!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγώ θα μάθω θέση στο ντόπλερ τώρα...πάντως έχουν πάρα πολύ καιρό ακόμη για τούμπες, μη σκας...Καλά, συγνώμη, ούτε καν τη μέρα που γέννησες δεν σου έκαναν εξέταση με το χέρι?Διαστολή πώς υπολόγιζαν??:shock::shock::shock:

Δεν έκανα διαστολή ποτέ, πήγα προγραμματισμένα για καισαρική, λόγω αλλαγής θέσης του μωρού την τελευταία μέρα... Το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι ότι δεν πήρε ο οργανισμός μου και του μωρού μου ποτέ οξυτοκίνη και ποτέ δε μου έβαλαν αυτό το χέρι που λένε ότι είναι τόσο εφιαλτικό!!! Ελπίζω αυτή τη φορά να το νιώσω!!!!χαχααχαχαχ, θέλουμε συσπάσεις! Θέλουμε διαστολή!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Κοριτσια μου η γραμμη στον αφαλο ποτε βγαινει???και ο αφαλος μας ποτε αρχιζει να πεταγεται???ασχετο αλλα εχω απορια😇😇😇😇😇

Τι είναι πάλι αυτή η γραμμή;;;:confused::confused::confused:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα κοριτσια.Χρονια πολλα στη νεφελη μας και σε οσους εορταζοντες ειχε η καθεμια μας.Συννεφια σημερα εδω.Σηκωθηκα να φτιαξω καμια κουτα αλλα με μυριστηκε το μικρο μου βασανακι και σηκωθηκε κι αυτο.Οπως και ναχει βεβαια εγω τις δουλιτσες μου θα τις κανω γιατι στενεψαν τα περιθωρια.Τους παρηγγειλα αυτοκολλητα για υα δωματια και απο εβδομαδα θα παω ικεα για κατι πραγματακια που χω σταμπαρει.Εγω τη γραμμη δεν την εκανα ποτε,ο αφαλος περιμενω οπου να ναι να πεταχτει γιατι η κοιλια τσιτωσε.Κι εγω ως nst ξερω την εξεταση που πατας το κουμπι καθε φορα που το μωρο κινειται και βγαινει ενα σχεδιαγραμμα που δειχνει κατα ποσο στρεσσαρεται το μωρο.Αχ αυτο το χερι του γιατρου και της μαιας μετα....Ο αντρας μου την μερα των τοκετωνμου ελεγε οτι οταν γινοταν αυτη η εξεταση με ακουγρ ολο το ιασω.Ενα απ τα καλα της επισκληριδιου για μενα ηταν οτι ημαια εκανε τη δουλεια της χωρις να την ενοχλω γιατι αλλιως δε ξερω πως θα την παλευα.Πιο πολυ αυτα φοβομουν παρα τους ιδιους τους πονους της γεννας.Μαρουσκακι γερη τρομαρα πηρες ε?Τι συμβαινει εκει που δεν το περιμενεις?Μαχη τι τελεια νεα απ τη μπουμπουκελα σου!!!!Κι εγω θα την δω την τεταρτη κι ανυπομονω.Μαγδα μου πολλα τα κιλακια ε?Δεν το λεω απο αισθητικη αποψη αλλα για τη δικη σου επιβαρυνση,τα ποδαρακια και η μεσουλα σου ποσο ν αντεξουν?Εγω καποιες μερες νιωθω απ την κουραση λες και μ εχουν δειρει.Επισης λαχανιαζω πολυ.Χθες δε μπορουσα να διαβασω ουτε παραμυθι στη μελινα χωρις να σταματαω για ανασες.Α και για σουτιεν ουτε λογος.Με μπανελα η χωρις απλως δεν τα αντεχω.Ολα χυμα λοιπον,ευτυχως ειναι μικρα.Φιλια σε ολες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Δεν έκανα διαστολή ποτέ, πήγα προγραμματισμένα για καισαρική, λόγω αλλαγής θέσης του μωρού την τελευταία μέρα... Το μόνο θετικό στην υπόθεση είναι ότι δεν πήρε ο οργανισμός μου και του μωρού μου ποτέ οξυτοκίνη και ποτέ δε μου έβαλαν αυτό το χέρι που λένε ότι είναι τόσο εφιαλτικό!!! Ελπίζω αυτή τη φορά να το νιώσω!!!!χαχααχαχαχ, θέλουμε συσπάσεις! Θέλουμε διαστολή!!!

Καλά δεν το πιστεύω την ατυχία σου να γυρίσει τελευταία μέρα!Θέλουμε συσπάσεις, θέλουμε χέρι λέμε!!Μια κοπέλα στις μανούλες Ιουνίου κορίτσια που γέννησε δίδυμα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ είπε ότι την μέρα πριν γεννήσει έκανε σεχ και περπάτησε ανηφόρες κατηφόρες!Οπότε...τώρα ξέρετε όλα τα μυστικά, χαχα, και μην ξεχάσετε τη μια κουταλιά λάδι κάθε μέρα αχαχαχαχαχαχα!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Άντε, φεύγω, το καθήκον με καλεί το άτιμο!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...