Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια μπραβο σε οσες ειδατε τα μπεμπακια σας και ακουσατε καρδουλες!!!

τωρα νομιζω σιγα σιγα μπαινουμε στην τελικη ευθεια για αυχενικη!

Κοριτσια εδ χιονιζει απο το πρωι και το εχει στρωσει!!!!! χιονι κρυο!!!!!!!!! τι καλα!

κοριτσια εχετε Facebook??? Να φτιαξουμε μια κλειστη ομαδα να τα λεμε και απο κει να γνωριστουμε καλυτερα να δουμε και φατσες χιχιχχιχιχιχιχι παω να πεσω,παλι μονη μου μιλαω πρεπει να μπαινω μερα αλλα με τους ταλιμπαν που εχω σπιτι δεν υπαρχει χρονος καθολου!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια εδ χιονιζει απο το πρωι και το εχει στρωσει!!!!! χιονι κρυο!!!!!!!!! τι καλα!

κοριτσια εχετε Facebook??? Να φτιαξουμε μια κλειστη ομαδα να τα λεμε και απο κει να γνωριστουμε καλυτερα να δουμε και φατσες χιχιχχιχιχιχιχι παω να πεσω,παλι μονη μου μιλαω πρεπει να μπαινω μερα αλλα με τους ταλιμπαν που εχω σπιτι δεν υπαρχει χρονος καθολου!

εγω στο φεης λυπαμαι αλλα δε μπορω να ακιλουθησω.το εκοψα μαχαιρι εδω καιπανω απο χρονο

κοριτσακι εκλεισες και τη 10η εβδομαδα.μπραβοοοο εισαι η πρωτη που εσπασες το φραγμα του δευτερου μηνα!!!!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα και απο μένα! καλωσόρισαν και τα νέα κορίτσια! με το καλό όλες μας!

ήθελα να προσθέσω και γω την εμπερία μου. Το πρώτο παιδί μου το έπιασα με την πρώτη, οπότε τρενάριζα λιγο τη δεύτερη εγκυμοσύνη ώστε τα παιδιά μου να έχουν διαφορά περίπου 3 χρόνια. ΌΜΩΣ το δεύτερο δεν ερχότανε με τιποτα!!! μετά από 15 περίπου μήνες τσουπ εγκυμοσύνη...μόλις είχα αρχίσει να αγχώνομαι (βρεεε μηπως να μην κάνω δεύτερο-μήπως είναι σήμα από ψηλα???), δεν είχε ξανασυμβεί σε κανένα στον κύκλο μου και ήμουν λίγο σε αναμμένα κάρβουνα...τελικά όλα καλά και ελπίζω να καταλήξει και καλα! τι να πω? περίεργα πράγματα συμβαίνουν... βέβαια άλλο να είσαι 30 και άλλο 35... μου είπε κ ο γιατρός... οπότε τώρα τα παιδάκια μου (πρώτα ο θεός) θα έχουν 4+ χρόνια διαφορα...

όσο για το VBAC ο γιατρός μου μόνο που δε με είπε τρελή!!! μου ήρθε να γελάσω γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι έτσι αντιδρούν όσοι δεν γνωρίζουν...80% λέει πιθανότητα να σκιστεί η μήτρα σου...μετά από 4 χρόνια????ας συνέλθουμε...anyway αυτό είναι αντικέιμενο άλλης ομάδας αλλά βρε κορίτσια έλεος πια που είπε και μια κοπέλα παραπάνω!!! Lets move on πια!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια καινουρια καλωσηλθατε στην παρεουλα μας.Ποσο ευχαριστο ειναι ν ακους οτι ζευγαρια που παιδευτηκαν πολυ τελικα με πεισμα και πολυ αγαπη τα καταφεραν.Αυτην την περιοδο ζω το "θαυμσ" και με μια φιλη.Εφτασαν να κανουν δυο εξωσωματικες αποτυχημενες κσι ολη αυτη η κστασταση ειχε δημιουργησει πολλα προβληματα σε ενα κατα τ αλλα ευτυχισμενο ζευγαρι.Τελικα εμεινε εγκυος φυσιολογικα πριν την τριτη και τελευταια,λογω οικονομικων,εξωσωματικη.Τωρα ζουν απιστευτη ευτυχια αλλα και αγχος μη στραβωσει κατι.Ποπο εχετε μαζευτει πολλες αυριο για γιατρο.Πιστευω ολα θα πανε καλα για ολες.Το θεματακι μας ως τωρα ειναι πολυ τυχερο,μη μας ματιασω!!!Μαρουσκακι εχεις γεννησει δηλ με τρεις διαφορετικους γιατρους?Εγω και τις δυο στον ιδιο,τον οποιο εμπιστευομαι και πολυ.Τωρα φοβαμαι λογω αυγουστου μηπως λειπει και γεννησω μ αλλον και φοβαμαιΣτην αυχενικη θα το συζητησω μαζι του κι ευχομαι να ειμαστε μαζι μεχρι τελους.Αφηστε που φοβαμαι λογω ημερων,επειδη ειμαι κοντα δεκαπενταυγουστο,καμια αναιτιολογητη καισαρικη.Τελοσπαντων εχουμε καιρο ακομη γι αυτα.Ας πανε ολα καλα μεχρι τοτε..

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσακια καινουρια καλωσηλθατε στην παρεουλα μας.Ποσο ευχαριστο ειναι ν ακους οτι ζευγαρια που παιδευτηκαν πολυ τελικα με πεισμα και πολυ αγαπη τα καταφεραν.Αυτην την περιοδο ζω το "θαυμσ" και με μια φιλη.Εφτασαν να κανουν δυο εξωσωματικες αποτυχημενες κσι ολη αυτη η κστασταση ειχε δημιουργησει πολλα προβληματα σε ενα κατα τ αλλα ευτυχισμενο ζευγαρι.Τελικα εμεινε εγκυος φυσιολογικα πριν την τριτη και τελευταια,λογω οικονομικων,εξωσωματικη.Τωρα ζουν απιστευτη ευτυχια αλλα και αγχος μη στραβωσει κατι.Ποπο εχετε μαζευτει πολλες αυριο για γιατρο.Πιστευω ολα θα πανε καλα για ολες.Το θεματακι μας ως τωρα ειναι πολυ τυχερο,μη μας ματιασω!!!Μαρουσκακι εχεις γεννησει δηλ με τρεις διαφορετικους γιατρους?Εγω και τις δυο στον ιδιο,τον οποιο εμπιστευομαι και πολυ.Τωρα φοβαμαι λογω αυγουστου μηπως λειπει και γεννησω μ αλλον και φοβαμαιΣτην αυχενικη θα το συζητησω μαζι του κι ευχομαι να ειμαστε μαζι μεχρι τελους.Αφηστε που φοβαμαι λογω ημερων,επειδη ειμαι κοντα δεκαπενταυγουστο,καμια αναιτιολογητη καισαρικη.Τελοσπαντων εχουμε καιρο ακομη γι αυτα.Ας πανε ολα καλα μεχρι τοτε..

αν ειναι ο γιατρος σου που τον εμπιστευεσαι γιατι να μην του πεις τους φοβους σου;για αχρειαστη καισαρικη η πιθανη αδεια του εννοω.εμενα στην πρωτη και τριτη γεννα ηταν ο διευθυντης της μαιευτικης και στη δευτερη ηταν μια αλλη γιατρος...βασικα οποιος εφημερευε εκεινη την ωρα....για καποιο μαγικο λογο ολοι μου οι φοβοι εξανεμιζονται την ωρα του τοκετου, μενω συγκεντρωμενη,παιρνω ανασες και παμε!αλλα φυσικα καθεμια εκεινη τη μερα θα κανει οτι την αναπαυει....τωρα το σκεφτομαι κι αγχωνομαι οταν ερχεται η ωρα ειμαι κουλ χαχα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

αρα κι εσυ αυτο που τελικα σκεφτομαι να κσνω κι εγω θα κανεις ε;ιδιωτης μεχρι να το σιγουρεψουμε ας πουμε και μετα νοσοκομειο.στο νοδοκομειο θα εχεις καποιον στανταρ γιατρο;εγω θυμαμαι εκλεινα ραντεβου κι οποιος τυχαινε...ομοιως στη γεννα....

Ναι ετσι θα το κανω.Βεβαια εγω εχω εναν γιατρο εκει που με ξεγεννησε στα αλλα,οποτε μαλλον θα τον ξαναπροτιμησω,μην ξεχνας εχω κανει καισσαρικες.Πως να κατσω στον οποιονδηποτε να με σφαξει?τουλαχιστον αυτος με ξερει,θα με σφαξει.....με το γαντι!::evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Δεν εχω Facebook καρδια μου!!!!!Καλε εσυ που μενεις και χιονιζει?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...