Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εγω κοριτσια συνεχιζω να κλωσσαω εχω λιγακι βαρεθει αλλα κανω υπομονη.Οι συσπασεις εχουν μειωθει και σε αριθμο και σε ενταση.Το μαγνησιο μαλλον κανει πολυ καλπ και μαλιστα οχι μονο για τις συσπασεις αλλα και για την...τουαλετα.Αυτο που μου συμβαινει ουτε στα νορμαλ μου πριν μεινω εγκυος.Χθες πηγα τρεις φορες και σημερα δυο.Με το που ανοιξω το ματι το πρωι δεν προλαβαινω βουρ για τουαλετα.

Την Παρασκευη λεω να παω να κανω την καμπυλη σακχαρου γιατι την εχω καθυστερησει λογω της καταστασης μου αυτες τις μερες.Δεν ανησυχω γιατι εχω κανει ηδη μια μικρη καμπυλη των 60',ελπιζω να ειναι ολα καλα.

Κοριτσια εκτος απο γενικες αιματος και ουρων χρειαζονται αλλες αιματολογικες ακομα;

Εγώ πάω κάθε μέρα τουαλέτα popaki αλλά νομίζω πως δεν αδειαζω τελείως αλλά σήμερα πήγα 3φορες επιτελους ..Και εμένα μαγνήσιο μου δινέι για τις κράμπες Τώρα το καλοκαίρι στα πόδια..Και με πιάσανε δύο φορές μέχρι τώρα ..Αλλά τώρα μου είπε να παίρνω αντί για ένα χαπάκι δύο..ειΝαι πολύ καλό μου είπε το μαγνήσιο...Δεν κάνει κακό..Όχι δεν έχουμε άλλες εξετάσεις τουλάχιστον εμένα δεν μου είπε για άλλες...Τώρα εγώ την επόμενη φορά θα κάνω doppler και κάτι άλλο που βλέπουν την κινητικότητα του μωρού κάτι τέτοιο απλά δεν θυμάμαι την ονομασία του να σου πω...Έλα κάνε υπομονή κοντεύουμε σιγά σιγα

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπόν κορίτσια πήγα και είδα την μπουμπουκα μου είναι 1304γρμ...Και είναι πανεμορφη έχούμε χαζέψει είχε ανοιχτό το στόμα της και έγλειψε τον ομφάλιο λώρο...απίστευτη εικόνα...Ο άντρας μου τρελάθηκε με την κόρη του...Ο γιατρός μου είπε όλα μια χαρά και ο τράχηλος και ο πλακουντας και οι μετρήσεις που της έκανε όλα μια χαρά Παναγία μου...Τώρα μου είπε την Ελένη φορά θα κάνουμε Doppler και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι Πώς μου το είπε...

Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου! Μεγαλούτσικο ε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου! Μεγαλούτσικο ε;

Μαριάνθη μου δεν ξέρω αν είναι μεγαλουτσικο τελικά εμείς όταν τον Ρωτήσαμε μου είπε ότι είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια και στο σχεδιάγραμμα δηλ που έχει αυτός στον υπέρηχο μου είπε ότι είναι στα φυσιολογικά...Και εμάς μεγαλουτσικη μας φάνηκε..Όταν τον Ρωτήσαμε πόσο περίπου βλέπει να γεννιέται μας είπε 3+++

ewKwp3.png

Λοιπόν κορίτσια πήγα και είδα την μπουμπουκα μου είναι 1304γρμ...Και είναι πανεμορφη έχούμε χαζέψει είχε ανοιχτό το στόμα της και έγλειψε τον ομφάλιο λώρο...απίστευτη εικόνα...Ο άντρας μου τρελάθηκε με την κόρη του...Ο γιατρός μου είπε όλα μια χαρά και ο τράχηλος και ο πλακουντας και οι μετρήσεις που της έκανε όλα μια χαρά Παναγία μου...Τώρα μου είπε την Ελένη φορά θα κάνουμε Doppler και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι Πώς μου το είπε...

ωωωωωωωω ολοκληρο κοριτσι ποια!! εγω εχω γιατρο την τεταρτη και ανυπομωνω!

Nst το λενε,σε καρδιοτομογραφο θα σε βαλει και σου δινουν 1 κουμπακι και καθε φορα που θα νιωθεις το μωρο θα πρεπει να το πατας φαε γλυκακι πριν πας να εινα ιξυπνιο το μωρο αλλιως θα κατσεις εκει μεχρι να ξυπνησει ειναι μεγαλη εξεταση διαρκει το λιγοτερο 1 ωρα!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Nst το λενε,σε καρδιοτομογραφο θα σε βαλει και σου δινουν 1 κουμπακι και καθε φορα που θα νιωθεις το μωρο θα πρεπει να το πατας φαε γλυκακι πριν πας να εινα ιξυπνιο το μωρο αλλιως θα κατσεις εκει μεχρι να ξυπνησει ειναι μεγαλη εξεταση διαρκει το λιγοτερο 1 ωρα!

εγω αυτή την εξέταση...στην προηγούμενη εγκυμοσύνη δεν την έκανα ......γιατί????

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Μπράβο αυτήν ακριβώς θα κάνω μου το είπε αλλά το ξέχασα βλεπουν λέει την κινητικότητα του μωρού...

ewKwp3.png

τι κάνουν τα κορίτσια???

σας στέλνω μια ηλιόλουστη καλημέρα!!!

σήμερα ξύπνησα με τρελλά κέφια...ελπίζω να μη μου βγει σε κακο!!!!

Και εγώ κορίτσι μου ξύπνησα με τρελή διάθεση Γιατί καλέ να μας βγει σε κακό όλα Καλά θετική σκέψη ...

ewKwp3.png

Μαριάνθη μου δεν ξέρω αν είναι μεγαλουτσικο τελικά εμείς όταν τον Ρωτήσαμε μου είπε ότι είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια και στο σχεδιάγραμμα δηλ που έχει αυτός στον υπέρηχο μου είπε ότι είναι στα φυσιολογικά...Και εμάς μεγαλουτσικη μας φάνηκε..Όταν τον Ρωτήσαμε πόσο περίπου βλέπει να γεννιέται μας είπε 3+++

Ε μεγαλούτσικη θα είναι! Εμάς μας είπε ότι το πολύ 3 κιλά θα βγει

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Χρόνια πολλά εαν υπάρχει καμια που γιορτάζει και ναχαίρομαι τον αντρούλη μου. Εγώ δεν μπορώ να πω οτι ξύπνησα με τρελά κέφια. Είχα τόση υπερένταση + κάτι κουνούπια να στριφοργυρνάνε στο αυτί μου που ζήτημα να κοιμήθηκα 4 ώρες. Συν της άλλης το πρωινό που έφαγα το έβγαλα αμεσως μετα... :-( Τέλος πάντων... όλα καλά όμως και το ίδιο εύχομαι και σε εσάς....

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια! Τρεχουμε σημερα....γιορταζει το Νεφελακι μου αλλα και πολλες Ελενιτσες (αδελφη, πεθερα, ανηψιες....) χτες φτιαξαμε κοντα στα 80 κεκακια για το σχολειο...πηραμε και χυμους...βαλαμε και φουρο και πηγαμε! :tongue:

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και Anthi να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Μαχη μου ...πωπωπω....ποσο μεγαλωσε ..μια χαρα φουσκιτσα ειναι!Και εγω ανυπομονω για την αλλη Πεμπτη που εχω ραντεβου!

Μαγνησιο επαιρνα 2 χαπια καθε πρωι...αλλα κανενας δεν μου ειπε οτι δεν πρεπει να το περνω με ασβεστιο και μετα επινα γαλα....οποτε δεν το αποροφουσε ο οργανισμος μου καλα.Τωρα ομως που κοιταω να απεχει τουλαχιστον 1 ωρα με τα γαλακτομικα σταματησαν οι πολλες συσπασεις και οι κραμπες και πεινω 2 τις πρωινες ωρες και 1 απογευμα ή βραδυ..αναλογα τι εχω φαει :rolleyes:

Marianthi...εχω στην κοιλια εβαζα και βαζω τις frezyderm και ποτε δεν εκανα τιποτα....μπουτια -περιφερεια και στηθος πηρα αμυγδαλελαιο χυμα απο το φαρμακειο και προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενη....ειναι και πολυ οικονομικο ενω η κρεμα τσουζει λιγο

στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει και doppler και nsd...τωρα τελευταια φορα που ειχα παει στο γιατρο μου ειπε οτι αν εχω τοσο καλες μετρησεις δεν θα κανω το doppler, δεν θα χρειαστει :confused:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Ρε παιδιά, καρδιοτοκογράφο δεν κάνουν από τώρα...Στο μήνα σου όταν μπεις...Για το Ντόπλερ εμένα μου έκλεισε ραντεβού σε δυο βδομάδες, δηλαδή 31η-32η όντως εβδομάδα....Και στο nst εμείς στο νοσοκομείο δεν πατάμε κουμπάκια, ούτε τρώμε γλυκάκια...Άμα δείξει σύσπαση έδειξε, αν δεν δείξει, δεν έδειξε...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσακια! Τρεχουμε σημερα....γιορταζει το Νεφελακι μου αλλα και πολλες Ελενιτσες (αδελφη, πεθερα, ανηψιες....) χτες φτιαξαμε κοντα στα 80 κεκακια για το σχολειο...πηραμε και χυμους...βαλαμε και φουρο και πηγαμε! :tongue:

Να χαίρεσαι την κορούλα σου, το Νεφελάκι σου!Πάντα γερή και καλότυχη!

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν και Anthi να χαιρεσαι τον αντρουλη σου!

Μαχη μου ...πωπωπω....ποσο μεγαλωσε ..μια χαρα φουσκιτσα ειναι!Και εγω ανυπομονω για την αλλη Πεμπτη που εχω ραντεβου!

Μαγνησιο επαιρνα 2 χαπια καθε πρωι...αλλα κανενας δεν μου ειπε οτι δεν πρεπει να το περνω με ασβεστιο και μετα επινα γαλα....οποτε δεν το αποροφουσε ο οργανισμος μου καλα.Τωρα ομως που κοιταω να απεχει τουλαχιστον 1 ωρα με τα γαλακτομικα σταματησαν οι πολλες συσπασεις και οι κραμπες και πεινω 2 τις πρωινες ωρες και 1 απογευμα ή βραδυ..αναλογα τι εχω φαει :rolleyes:Δεν πρέπει να το παίρνεις κοντά στο ασβέστιο γιατί ανταγωνίζεται το ένα στοιχείο το άλλο.Το μαγνήσιο είναι πολύ καλό για συσπάσεις και κράμπες, αλλά στον ένατο το κόβουμε, γιατί εκεί θέλουμε συσπάσεις!;););)

Marianthi...εχω στην κοιλια εβαζα και βαζω τις frezyderm και ποτε δεν εκανα τιποτα....μπουτια -περιφερεια και στηθος πηρα αμυγδαλελαιο χυμα απο το φαρμακειο και προς το παρον ειμαι πολυ ευχαριστημενη....ειναι και πολυ οικονομικο ενω η κρεμα τσουζει λιγο

στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει και doppler και nsd...τωρα τελευταια φορα που ειχα παει στο γιατρο μου ειπε οτι αν εχω τοσο καλες μετρησεις δεν θα κανω το doppler, δεν θα χρειαστει :confused:

Εγώ πάλι επειδή έχω να δω το μωρό από τον β επιπέδου θα το κάνω....Να δω αν τρέφεται καλά, πώς είναι ο πλακούντας, το αμνιακό, αν πήρε θέση κλπ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια. Χρόνια πολλά εαν υπάρχει καμια που γιορτάζει και ναχαίρομαι τον αντρούλη μου. Εγώ δεν μπορώ να πω οτι ξύπνησα με τρελά κέφια. Είχα τόση υπερένταση + κάτι κουνούπια να στριφοργυρνάνε στο αυτί μου που ζήτημα να κοιμήθηκα 4 ώρες. Συν της άλλης το πρωινό που έφαγα το έβγαλα αμεσως μετα... :-( Τέλος πάντων... όλα καλά όμως και το ίδιο εύχομαι και σε εσάς....

Να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, με το καλό μπαμπάκας!Τι ωραίο άβαταρ έχεις!!!:P:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγω κοριτσια συνεχιζω να κλωσσαω εχω λιγακι βαρεθει αλλα κανω υπομονη.Οι συσπασεις εχουν μειωθει και σε αριθμο και σε ενταση.Το μαγνησιο μαλλον κανει πολυ καλπ και μαλιστα οχι μονο για τις συσπασεις αλλα και για την...τουαλετα.Αυτο που μου συμβαινει ουτε στα νορμαλ μου πριν μεινω εγκυος.Χθες πηγα τρεις φορες και σημερα δυο.Με το που ανοιξω το ματι το πρωι δεν προλαβαινω βουρ για τουαλετα.

Την Παρασκευη λεω να παω να κανω την καμπυλη σακχαρου γιατι την εχω καθυστερησει λογω της καταστασης μου αυτες τις μερες.Δεν ανησυχω γιατι εχω κανει ηδη μια μικρη καμπυλη των 60',ελπιζω να ειναι ολα καλα.

Κοριτσια εκτος απο γενικες αιματος και ουρων χρειαζονται αλλες αιματολογικες ακομα;

Εμένα συνεχίζουν να μου γράφουν την εξέταση για τοξόπλασμα και την Κουμπς εξτρα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...