Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσακια.Διαβαζω τα νεα σας αλλα χρονος μηδεν.Καλα παμε εμεις,εχουμε μεταφερει πολλα πραγματακαι το νεο μας σπιτι γινεται πολυ ωραιο.Νοβεμπερ μου ο ιδιοκτητης καλος ειναι τελικα απλως οταν εχεις ριξει πολυ χρονο και χρημα θες ανθρωπους που να σεβονται την περιουσια σου.Αυτος ειναι απ τους πολυ νοικοκυρηδες που τα θελει ολα τελεια.Εγω με τρια μωρα θα κανω ο τι καλυτερο μπορω,αλλωστε δεν του τα κρυψα κι ελπιζω να τα παμε καλα.Τα κοριτσακια μου ειναι καλα,μες στην υρρλη χαρα,μην τις ματιασω.Ευαγγελια μου καλα να περνας στις θαλασσιτσες,μακαρι να κανεις και βουτιες.Ε ρε οι μπεμπουλες ξεσαλωνουν ε?Κι εμενα η μελινα τη βλεπει που κλοτσαει και τρελαινεται κι εγω λιωνω γιατι περιμενα αυτη τη σκηνη πως και πως.Της μιλαει κιολας,τι σκεφτεται το μυαλουδακι της.Aura πολυ χαρηκα που διαβασα νεα σογ.Με το καλο το πτυχιο σου.Μ ατεσει να διαβαζω το ποσο τρελαμενες ειναι ολες οι πρωτομανουλες.Μαριανθη μου τι σε πειραζει αν γεννησεις ιουλιο κι εβαλες θλιμμενες φατσουλες?Εμεις θα σε κρατησουμε στην παρεα μας βρε..χα χα.Μαρουσκα πραγματικα μαζι με τα nuts μηπως ανακαλυψεε και τιποτα αλλο που σε κανει ντουρασελ και δε μας το λες?Αν κι απ την αρχη ετσι σε θυμαμαι.Σε διαβαζα και σκεφτομουν οτι και οι τριτομανουλες επιβιωνουν...Κοριτσια μονο εγω δεν ανυπομονω να γεννησω?Ανυπομονω να τη δω αλλα κι απ την αλλω πιο ευκολη εχω την εγκυμοσυνη παρα το νεογεννητοLonestar μου να κανεις μπανακια,μην τα στερηθεις και φετος.Ανθη κι εμενα ο γιατρος πολυ χαλαρος και με τα κιλα και με τις εξετασεις κι ευτυχως γιατι ετσι τον ηθελα και τον γυναικολογο και τον παιδιατρο.Δε θελω υπερβολες και υστεριες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χθες το βραδυ καταφερα και κοιμηθηκα σερι χωρις να με ενοχλησει κανεις και τιποτα και ξυπνησα αλλος ανθρωπος.Ειχα δυο τρια βραδια που παρολη την κουραση της μερας κοιμομουν χαλια μαλλον απο υπερενταση.Η μεση ομως βρε κοριτσια ποναει πολυ,εγω που ελεγα οτι δε ξερω πως ειναι αυτος ο πονος τωρα σκεφτομαι πως θ αλλαξω πλευρο.Αυριο μπαινω κι εγω στον εβδομο.Οντως επικινδυνος μηνας ,να προσεχουμε.Φιλια και να χουμε ολες καλη νυχτα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλησπερα κοριτσακια.Διαβαζω τα νεα σας αλλα χρονος μηδεν.Καλα παμε εμεις,εχουμε μεταφερει πολλα πραγματακαι το νεο μας σπιτι γινεται πολυ ωραιο.Νοβεμπερ μου ο ιδιοκτητης καλος ειναι τελικα απλως οταν εχεις ριξει πολυ χρονο και χρημα θες ανθρωπους που να σεβονται την περιουσια σου.Αυτος ειναι απ τους πολυ νοικοκυρηδες που τα θελει ολα τελεια.Εγω με τρια μωρα θα κανω ο τι καλυτερο μπορω,αλλωστε δεν του τα κρυψα κι ελπιζω να τα παμε καλα.Τα κοριτσακια μου ειναι καλα,μες στην υρρλη χαρα,μην τις ματιασω.Ευαγγελια μου καλα να περνας στις θαλασσιτσες,μακαρι να κανεις και βουτιες.Ε ρε οι μπεμπουλες ξεσαλωνουν ε?Κι εμενα η μελινα τη βλεπει που κλοτσαει και τρελαινεται κι εγω λιωνω γιατι περιμενα αυτη τη σκηνη πως και πως.Της μιλαει κιολας,τι σκεφτεται το μυαλουδακι της.Aura πολυ χαρηκα που διαβασα νεα σογ.Με το καλο το πτυχιο σου.Μ ατεσει να διαβαζω το ποσο τρελαμενες ειναι ολες οι πρωτομανουλες.Μαριανθη μου τι σε πειραζει αν γεννησεις ιουλιο κι εβαλες θλιμμενες φατσουλες?Εμεις θα σε κρατησουμε στην παρεα μας βρε..χα χα.Μαρουσκα πραγματικα μαζι με τα nuts μηπως ανακαλυψεε και τιποτα αλλο που σε κανει ντουρασελ και δε μας το λες?Αν κι απ την αρχη ετσι σε θυμαμαι.Σε διαβαζα και σκεφτομουν οτι και οι τριτομανουλες επιβιωνουν...Κοριτσια μονο εγω δεν ανυπομονω να γεννησω?Ανυπομονω να τη δω αλλα κι απ την αλλω πιο ευκολη εχω την εγκυμοσυνη παρα το νεογεννητοLonestar μου να κανεις μπανακια,μην τα στερηθεις και φετος.Ανθη κι εμενα ο γιατρος πολυ χαλαρος και με τα κιλα και με τις εξετασεις κι ευτυχως γιατι ετσι τον ηθελα και τον γυναικολογο και τον παιδιατρο.Δε θελω υπερβολες και υστεριες.

Δεν είναι θλιμμένες φατσούλες. Φατσούλες απορίες είναι, γιατί χτες μου ήρθε αυτή η φλασια!:cool::cool::cool:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια μου σήμερα ρεπουλι Γιατί το απόγευμα έχουμε γιατρό θα πάμε να δούμε την ζουζουνα μας..Σήμερ. Έχει λίγο συμμάζεμα το σπίτι και φαγητακι μασχαρακι της κατσαρόλας με μακαρονακια..

ewKwp3.png

Kαλημέρα...Γύριζα από εκκλησία το πρωί, φορούσα μπαλαρίνα,στα καλά καθούμενα μου βγαίνει, σκοντάφτω, πάω να πέσω με την κοιλιά, τελευταία στιγμή για να προφυλάξω το μωρό, κρατάω ισορροπία, βγαίνει κι η άλλη μπαλαρίνα, δεν πέφτω, κι ένα μαντρόσκυλο δίπλα αρχίζει να γαβγίζει και με αποτελειώνει...από τότε κλαίω από την τρομάρα μου...:oops::oops::oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Kαλημέρα...Γύριζα από εκκλησία το πρωί, φορούσα μπαλαρίνα,στα καλά καθούμενα μου βγαίνει, σκοντάφτω, πάω να πέσω με την κοιλιά, τελευταία στιγμή για να προφυλάξω το μωρό, κρατάω ισορροπία, βγαίνει κι η άλλη μπαλαρίνα, δεν πέφτω, κι ένα μαντρόσκυλο δίπλα αρχίζει να γαβγίζει και με αποτελειώνει...από τότε κλαίω από την τρομάρα μου...:oops::oops::oops:

Αχ μωρέ μαρουσκακι μου έλα κορίτσι μου τελείωσε φαντάζομαι την τρομάρα σου έλα να είναι το τελευταίο προσπάθησε να χαλαρώσεις; Μην το σκέφτεσαι σκέψου ότι όλα πήγαν καλά στο Τέλος..χθες μια συνάδελφος του άντρα μου ήταν μπροστά περπατούσε και από πίσω ο άντρας μου με άλλον έναν συνάδελφο και πάει η κοπέλα να πέσει με την κοιλιά στο πάτωμα και ευτυχώς την προλάβανε και έσκισε μόνο το παντελόνι τη; Και δεν έπεσε με την κοιλιά...Αυτά φοβάμαι Παναγία μου και εδώ στην Αθήνα οι δρόμοι είναι άστα να πάνε χάλια

ewKwp3.png

Παναγία μου αυτό σου έλειπε!!Πρόσεχε αλλα και πάλι το μωράκι είναι προστατευμένο καλά!!! :):)

LMb5p2.png

Καλημέρα!!

Είμαι λίγο στεναχωρημένη και αγχωμένη :(:(:(. Χτές πήγαμε να δούμε το ζουζουνάκι μας 816 γραμμάρια κιόλας και μόλις 25 εβδομάδων.Κουνιόταν όλη την ώρα το μαναράκι μου μια χαρά είναι το μικρούλη :P:p.

Οι εξετάσεις μου όμως ?? Ανέβηκε ο αιματοκρίτης αλλά στη καμπύλη των 50γραμμαρίων που ένα και με όριο 140 έχω 151.Μου είπε να ξανακάνω αλλα τώρα την μεγάλη καμπύλη.Θα πάω την Παρασκευή και δεν ξέρω τι δίαιτα να κάνω...Είμαι και αδύνατη δεν ξέρω τι να πω.

LMb5p2.png

Καλημέρα!!

Είμαι λίγο στεναχωρημένη και αγχωμένη :(:(:(. Χτές πήγαμε να δούμε το ζουζουνάκι μας 816 γραμμάρια κιόλας και μόλις 25 εβδομάδων.Κουνιόταν όλη την ώρα το μαναράκι μου μια χαρά είναι το μικρούλη :P:p.

Οι εξετάσεις μου όμως ?? Ανέβηκε ο αιματοκρίτης αλλά στη καμπύλη των 50γραμμαρίων που ένα και με όριο 140 έχω 151.Μου είπε να ξανακάνω αλλα τώρα την μεγάλη καμπύλη.Θα πάω την Παρασκευή και δεν ξέρω τι δίαιτα να κάνω...Είμαι και αδύνατη δεν ξέρω τι να πω.

Αυτή είναι η βλακεία με την μικρή καμπύλη, άμα βγει καμιά ύποπτη τιμή ξαναπερνάς το μαρτύριο με τη μεγάλη!:evil::evil::evil: Κάνε τη μεάλη την Παρασκευή (θέλει από το προηγούμενο βράδυ νηστική να είσαι) και μετά -αν χρειαστεί- θα σου δώσουν οδηγίες τι να τρως και τι όχι...Καλά αποτελέσματα, κι εγώ σήμερα θα πάω να τα δείιξω...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αχ μωρέ μαρουσκακι μου έλα κορίτσι μου τελείωσε φαντάζομαι την τρομάρα σου έλα να είναι το τελευταίο προσπάθησε να χαλαρώσεις; Μην το σκέφτεσαι σκέψου ότι όλα πήγαν καλά στο Τέλος..χθες μια συνάδελφος του άντρα μου ήταν μπροστά περπατούσε και από πίσω ο άντρας μου με άλλον έναν συνάδελφο και πάει η κοπέλα να πέσει με την κοιλιά στο πάτωμα και ευτυχώς την προλάβανε και έσκισε μόνο το παντελόνι τη; Και δεν έπεσε με την κοιλιά...Αυτά φοβάμαι Παναγία μου και εδώ στην Αθήνα οι δρόμοι είναι άστα να πάνε χάλια

Τα είδα όλα κοριτσάκι...Εντωμεταξύ, δευτερόλεπτα νωρίτερα σκεφτόμουν που τώρα πλέον έχει μετατοπιστεί το κέντρο βάρους μας λόγω κοιλούμπας....Θέλει πάρα πολύ προσοχή, ακόμη και μες στο σπίτι, με σκάλες, σφουγγαρίσματα.Αργά βήματα, καλύτερα να πάω σαν πάπια παρά να ρισκάρω μια πτώση....Οπότε με τα αθλητικά θα πάω στο νοσοκομείο σε λίγο, την εμφάνιση θα κοιτάω τώρα??:?:?:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια.Διαβαζω τα νεα σας αλλα χρονος μηδεν.Καλα παμε εμεις,εχουμε μεταφερει πολλα πραγματακαι το νεο μας σπιτι γινεται πολυ ωραιο.Νοβεμπερ μου ο ιδιοκτητης καλος ειναι τελικα απλως οταν εχεις ριξει πολυ χρονο και χρημα θες ανθρωπους που να σεβονται την περιουσια σου.Αυτος ειναι απ τους πολυ νοικοκυρηδες που τα θελει ολα τελεια.Εγω με τρια μωρα θα κανω ο τι καλυτερο μπορω,αλλωστε δεν του τα κρυψα κι ελπιζω να τα παμε καλα.

Άρα λογικά δε θα έχετε πρόβλημα μαζί του!Μακάρι!Τα κοριτσακια μου ειναι καλα,μες στην υρρλη χαρα,μην τις ματιασω.Ευαγγελια μου καλα να περνας στις θαλασσιτσες,μακαρι να κανεις και βουτιες.Ε ρε οι μπεμπουλες ξεσαλωνουν ε?Κι εμενα η μελινα τη βλεπει που κλοτσαει και τρελαινεται κι εγω λιωνω γιατι περιμενα αυτη τη σκηνη πως και πως.Της μιλαει κιολας,τι σκεφτεται το μυαλουδακι της.Aura πολυ χαρηκα που διαβασα νεα σογ.Με το καλο το πτυχιο σου.Μ ατεσει να διαβαζω το ποσο τρελαμενες ειναι ολες οι πρωτομανουλες.Μαριανθη μου τι σε πειραζει αν γεννησεις ιουλιο κι εβαλες θλιμμενες φατσουλες?Εμεις θα σε κρατησουμε στην παρεα μας βρε..χα χα.Ε καλά, αρχίσαμε στις μανούλες Αυγούστου από το Δεκέμβρη, δεν μετακομίζουμε στις μανούλες Ιουλίου όποτε κι αν γεννήσουμε!!Χαχα...Μαρουσκα πραγματικα μαζι με τα nuts μηπως ανακαλυψεε και τιποτα αλλο που σε κανει ντουρασελ και δε μας το λες?Αν κι απ την αρχη ετσι σε θυμαμαι.Σε διαβαζα και σκεφτομουν οτι και οι τριτομανουλες επιβιωνουν...Φυσικά, εδώ επιβιώνουν με 5-6 και βάλε παιδιά, εμείς θα κολλήσουμε? Δεν ανακάλυψα τίποτα ρε συ, το ήθελα πάρα πολύ το παιδάκι αυτό, αυτό με κάνει ντούρασελ, άσε που με ένα σύζυγο που ως τον 4ο-5ο δεν το είχε αποδεχτεί καλά καλά, αν ήμουν όλο ξάπλα φαντάζεσαι πόσο θα τον βοηθούσα να το αποδεχτεί?;););)Κοριτσια μονο εγω δεν ανυπομονω να γεννησω?Ανυπομονω να τη δω αλλα κι απ την αλλω πιο ευκολη εχω την εγκυμοσυνη παρα το νεογεννητοLonestar μου να κανεις μπανακια,μην τα στερηθεις και φετος.Ανθη κι εμενα ο γιατρος πολυ χαλαρος και με τα κιλα και με τις εξετασεις κι ευτυχως γιατι ετσι τον ηθελα και τον γυναικολογο και τον παιδιατρο.Δε θελω υπερβολες και υστεριες.

Ναι, ακριβώς μακριά από υστερικούς...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγω θα ειμαι σιγουρα Μανουλα Ιουλιου αφου θα γεννησω μαλλον 20 Ιουλιου

Θεωρητικα απο 17-7 μπορεις να γεννησεις αλλα οι γιατροι θελουν να γενναμε μετα τις 38 εβδομαδες για να ειναι πληρως ανεπτυγμενα τα πνευμονακια (βαλε οτι οι 2 βδομαδες στην ουσια ειναι ψευδεις αφου μετρανε την εγκυμοσυνη απο την τελευταια περιοδο και οχι απο την συλληψη στην ουσια σε βδομαδες εισαι 38 εβδομαδων αλλα το μωρο ειναι 36 εβδομαδων) εγω τον μικρο τον γεννησα 36 εβδομαδων και εκατσε 6 μερες στην θερμοκοιτιδα λογο το οτι τον θεωρουσαν προωρο

Αχ τι υπέροχη ημερομηνία, 20 Ιουλίου!Εγώ αν μπορούσα να επιλέξω θα διάλεγα 20 ή 25-26 ή άντε 29 στα γενέθλιά μου χαχα!:tongue:Φεύγω, πάω νοσοκομείο...σαν πάπια!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αυτή είναι η βλακεία με την μικρή καμπύλη, άμα βγει καμιά ύποπτη τιμή ξαναπερνάς το μαρτύριο με τη μεγάλη!:evil::evil::evil: Κάνε τη μεάλη την Παρασκευή (θέλει από το προηγούμενο βράδυ νηστική να είσαι) και μετά -αν χρειαστεί- θα σου δώσουν οδηγίες τι να τρως και τι όχι...Καλά αποτελέσματα, κι εγώ σήμερα θα πάω να τα δείιξω...

Τι να φαω σήμερα και αυριο για να μην έχω πρόβλημα?

LMb5p2.png

Πήγα κι ήρθα...Οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, μου είπαν να κλείσω τώρα για υπέρηχο γ' τριμήνου μεταξύ 31ης-32ης εβδομάδας...Η πίεσή μου όμως?Έφτασε 13 από την τρομάρα...Δεν ξέρω τι πρέπει να φας για να μην ανέβουν ο τιμές σου κοριτσάκι μου, ίσως η Χριμάι ή η Λαβ ή το Νινάκι μπορούσαν να σε διαφωτίσουν, εγώ έτρωγα κανονικά, μόνο που έμεινα θεονήστικη από τις 8 το προηγούμενο βράδυ.Δε ρωτάς και το γιατρό σου?;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πήγα κι ήρθα...Οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, μου είπαν να κλείσω τώρα για υπέρηχο γ' τριμήνου μεταξύ 31ης-32ης εβδομάδας...Η πίεσή μου όμως?Έφτασε 13 από την τρομάρα...Δεν ξέρω τι πρέπει να φας για να μην ανέβουν ο τιμές σου κοριτσάκι μου, ίσως η Χριμάι ή η Λαβ ή το Νινάκι μπορούσαν να σε διαφωτίσουν, εγώ έτρωγα κανονικά, μόνο που έμεινα θεονήστικη από τις 8 το προηγούμενο βράδυ.Δε ρωτάς και το γιατρό σου?;)

Έλα Άντε όλα Μια χαρά τώρα ηρέμησε να σου φύγει η τρομάρα..Και εγώ αυτό παθαίνω όταν αγχώνομαι ανεβάζω πίεση εκεί στο 13 Όχι κάτι ιδιαίτερο..οπότε λογικά και εμένα ο επόμενος υπέρηχος θα είναι τότε στις 32 εβδομάδες κάνουμε Doppler;η κάνω λάθος;Και μετά πηγαίνουμε κάθε δύο βδομάδες στον γιατρό;

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...