Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!Σήμερα αφού κοιμήθηκα σερί ένα 9ωρο (ακούς μελντανάκι??), σηκώθηκα, σιδέρωσα και απολαμβάνω το καφεδάκι μου ολομόναχη, ναι, ναι, αφού τα μεγάλα παίζουν πάλι αγώνα και μετά θα πάνε στη γιαγιά τους κι ο μικρός πήγε με το μπαμπά του Κατερίνη στους άλλους παππούδες.ήταν να πάω κι εγώ αλλά από χθες λόγω εκδρομής είμαι κομμάτια οπότε...ρεπό σήμερα!Ζήτωωωωω!Ρεπό από παιδιά, γιατί και δουλειά έχω κι απ' όλα! Μαριανθάκι, καλώς μας ήρθες στον 7ο, για τις καούρες να κοιμάστε λέει με ανασηκωμένο μαξιλάρι....Και να μην τρώτε αργά και βαριά...;)Κοιτάω κι εγώ το τικεράκι που δε δείχνει ούτε 80 μέρες ακόμη και παθαίνω σοκ...πότε έδειχνε 200 ρε παιδιά???:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άστα μαρουσκακι περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνουμε...μπράβο άντε Πολύ ωραία εκδρομή κάνατε..πες μου που μένεις;Θεσσαλονίκη;Δεν θυμαμαι..Ωραία η Β Ελλάδα ..Εμείς είχαμε χρόνια τροχόσπιτο στην σκοτινα στον Πλαταμώνα και πηγαίναμε από παιδάκια..Κρίμα που δεν το έχουμε ακόμα και το δώσαμε..περνάγαμε από παιδιά μηνες ολόκληρους εκεί...Εγώ σήμερα έκανα κανελονια με σπανάκι καπνιστή γαλοπούλα και pesto...έκανα και αρκετές δουλιτσες και τώρα κάθησα...καουρες δεν έχω καθόλου κάτι ρεψιματακια έχω...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και για το θέμα των κιλών.. χμ χμ! Καλά τα πάω ως τώρα, είμαι +5 αλλά είχα αρκετά παραπάνω από τα κανονικά μου από πριν..

Δεν μπορώ να πω ότι προσέχω πολύ αλλά προσπαθώ κάποιες μέρες να τρώω υγιεινά.. σαν αντιστάθμισμα των ατασταλειών που κι αυτές δεν λείπουν χωρίς να είναι όμως καθημερινές. Είμαι βέβαια τώρα στα 70 κιλά με 1,52 ύψος.. χμ, δεν τα λε΄ς και λίγα αλλά δεν μου φαίνονται πολύ γιατί δεν είμαι πολύ πρησμένη. ΘΑ τα χάσω μετά όμως, δεν αγχώνομαι πολύ με τα κιλά. Προσπαθώ να τρώω υγιεινά όσο μπορώ αλλά χωρίς πολύ άγχος. Κιλά είναι, θα φύγουν αν το θέλουμε. Δεν φέρνουν ούτε στερούν την ευτυχία..

Καλημέρα κορίτσια! Σας διαβάζω από τη θάλασσα, αράζω χαλκιδική κάτω από την ομπρέλα μου με το βιβλιαράκι μου. Και μετά ψαράκι!

Δεν βλέπω να βουτάω όμως, είναι αρκετά κρύα και φοβάμαι για συσπάσεις.

Κορίτσια μπήκαμε ολες τελική ευθεία ε; Η ουρά μας έμεινε. Απίστευτο!

Aντε να μας πάνε όλα τέλεια, να το φχαριστηθούμε αυτό το τελευταίο διάστημα.

Τελεία και μόνο το ότι είσαι εκεί που είσαι είναι πολύ ωραία Και ας κάθεσαι στην ξαπλώστρα..να περάσεις όμορφα...

ewKwp3.png

Και συνεχίζω για λίγο ακόμη..

Κλωτσάει λοιπόν η μικρή μου και νομίζω έχουμε αρχίσει να επικοινωνούμε.. όταν τής μιλάω ή τη χαϊδεύω ανταποκρίνεται.. εντάξει.. όχι πάντα, όταν θέλει εκείνη ;)!

Αυτή την περίοδο έχω πολλές δουλειές.. για αυτό και λίγο χρόνο για να σας γράφω. (Όμως μου κρατάτε συντροφιά πολλές φορές με τα νέα σας, τις απορίες σας και όλα αυτά τα ενδιαφέροντα που γράφετε). Έχω πολλές δουλειές γιατί είμαι στην τελική ευθεία για να παραδνώσω την διπλωματική μου εργασία και να ολοκληρώσω το Μεταπτυχιακό μου, κι αυτό θα γίνει (κοντός ψαλμός..) τον Ιούνιο, περί τα μέσα Ιουνίου.

Ακόμη, αρχίσαμε να κάνουμε κάποιες δουλειές και τακτοποιήσεις στο σπίτι μας, ώστε να ετοιμάσουμε τους χώρους για το μωρό μας.

Και σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε και για έναν επαγγελματικό χώρο γιατί ως τώρα το γραφείο μας, ήταν μέσα στο σπίτι μας. Αλλά από Σεπτέμβρη τα πράγματα θα αλλάξουν, με τον ερχομό του μωρού μας.

Συνεχίζω να εργάζομαι στο γραφείο μου, και η δουλειά έχει αυξηθεί.

Κι έτσι, έχω δουλειές με.. φούντες.. όπως κι εσείς από ό,τι βλέπω. Μετακομίσεις, ανακαινίσεις.. παιδιά να φροντίσετε.. Χαίρομαι πολύ που όλες είστε καλά.

Συγχαρητήρια που όλα πήγαν καλά με τις εξετάσεις σου και χαίρεται άκρας υγείας μαμά και κόρη!

Καλή επιτυχία και με την διπλωματική! Εύχομαι να τελειώσεις σύντομα και να έχεις το πτυχίο στα χέρια σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια που όλα πήγαν καλά με τις εξετάσεις σου και χαίρεται άκρας υγείας μαμά και κόρη!

Καλή επιτυχία και με την διπλωματική! Εύχομαι να τελειώσεις σύντομα και να έχεις το πτυχίο στα χέρια σου!

Σ' ευχαριστώ πολύ Μαριάνθη μου. Να σαι καλά κι εσύ!

http://www.qualito.gr/product_detail.jsp?prdId=O907935899 Κορίτσια, έπαθα έρωτα με αυτό το καρότσι, το ξέρει καμιά?

Για το μωρακι λες είναι πανέμορφο αγγελούδΙ...Επίσης ωραίο καρότσι δεν ξέρω ποιο να πάρω βέβαια δεν θέλω να δώσω και μια περιουσία φυσιολογικά πραγματα

ewKwp3.png

Και συνεχίζω για λίγο ακόμη..

Κλωτσάει λοιπόν η μικρή μου και νομίζω έχουμε αρχίσει να επικοινωνούμε.. όταν τής μιλάω ή τη χαϊδεύω ανταποκρίνεται.. εντάξει.. όχι πάντα, όταν θέλει εκείνη ;)!

Αυτή την περίοδο έχω πολλές δουλειές.. για αυτό και λίγο χρόνο για να σας γράφω. (Όμως μου κρατάτε συντροφιά πολλές φορές με τα νέα σας, τις απορίες σας και όλα αυτά τα ενδιαφέροντα που γράφετε). Έχω πολλές δουλειές γιατί είμαι στην τελική ευθεία για να παραδνώσω την διπλωματική μου εργασία και να ολοκληρώσω το Μεταπτυχιακό μου, κι αυτό θα γίνει (κοντός ψαλμός..) τον Ιούνιο, περί τα μέσα Ιουνίου.

Ακόμη, αρχίσαμε να κάνουμε κάποιες δουλειές και τακτοποιήσεις στο σπίτι μας, ώστε να ετοιμάσουμε τους χώρους για το μωρό μας.

Και σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε και για έναν επαγγελματικό χώρο γιατί ως τώρα το γραφείο μας, ήταν μέσα στο σπίτι μας. Αλλά από Σεπτέμβρη τα πράγματα θα αλλάξουν, με τον ερχομό του μωρού μας.

Συνεχίζω να εργάζομαι στο γραφείο μου, και η δουλειά έχει αυξηθεί.

Κι έτσι, έχω δουλειές με.. φούντες.. όπως κι εσείς από ό,τι βλέπω. Μετακομίσεις, ανακαινίσεις.. παιδιά να φροντίσετε.. Χαίρομαι πολύ που όλες είστε καλά.

Νάτη κι η τσούπρα που την ψάχνατε καλέ!Μες στη φούρια κι εσύ ε?Με το καλό να παραδώσεις και να παρουσιάσεις το μάστερ σου, τι μου θύμισες τώρα, Χριστέ μου, πόσα χρόνια πίσω με πήγες χαχαχα!Δεν έχετε εξτρα χώρο για δωμάτιο-γραφείο, φαντάζομαι λόγωμετατροπής του υπάρχοντος σε δωμάτιο μπέμπας ε?Εύχομαι να βρείτε εύκολα χώρο όπως το θέλετε!Η μικρή ανταποκρίνεται όποτε θέλει ε?Χαχα, έτσι, μωρό με χαρακτήρα αμ πώς!!!:tongue::tongue::tongue:Να μπαίνεις όποτε μπορείς, καλή ευκολία σε όλα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Άστα μαρουσκακι περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνουμε...μπράβο άντε Πολύ ωραία εκδρομή κάνατε..πες μου που μένεις;Θεσσαλονίκη;Δεν θυμαμαι..Ωραία η Β Ελλάδα ..Εμείς είχαμε χρόνια τροχόσπιτο στην σκοτινα στον Πλαταμώνα και πηγαίναμε από παιδάκια..Κρίμα που δεν το έχουμε ακόμα και το δώσαμε..περνάγαμε από παιδιά μηνες ολόκληρους εκεί...Εγώ σήμερα έκανα κανελονια με σπανάκι καπνιστή γαλοπούλα και pesto...έκανα και αρκετές δουλιτσες και τώρα κάθησα...καουρες δεν έχω καθόλου κάτι ρεψιματακια έχω...

Από Κατερίνη ο ανήρ, εγώ Γιαννιτσά, τα πασίγνωστα χαχα!:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Για το μωρακι λες είναι πανέμορφο αγγελούδΙ...Επίσης ωραίο καρότσι δεν ξέρω ποιο να πάρω βέβαια δεν θέλω να δώσω και μια περιουσία φυσιολογικά πραγματα

Καλέ για το καρότσι λέω...είναι από 0 έως 3 ετών, μετατρέπεται από πορτ μπεμπέ σε καρότσι....Τα τρία σε ένα είναι πανάκριβα....500 και βάλε....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Από Κατερίνη ο ανήρ, εγώ Γιαννιτσά, τα πασίγνωστα χαχα!:tongue::tongue::tongue:

Ποιος δεν ξέρει τα Γιαννιτσά Φυσικά και ει αι πασίγνωστα...Ωραία εγώ είμαι από Γιάννενα και ο άντρας μου από Ρόδο και Κεφαλονιά και μένουμε Αθήνα ...μα να είμαστε από τόσο ωραία μέρη και να μένουμε Αθήνα;

ewKwp3.png

Γεια σου Μαρουσκάκι! Τι κάνουν τα 3 τέκνα; και ο τέταρτος που έρχεται; Πόσο σε θαυμάζω μ' όλα αυτά που κάνεις και καθόλου δε μου φαίνεται περίεργο που δεν κοιμάσαι και πολύ..

Για το γραφείο, έχουμε χώρο στο σπίτι αλλά δεν νομίζω ότι πια είναι εφικτό με ένα μωρό εδώ.. θα ναι πολύ άβολο, έτσι αποφασίσαμε να βρούμε αλλού γραφείο και να παραμείνουμε σ' αυτό το σπίτι. Σ' ευχαριστώ για τις ευχές..

Φιλια!

Ποιος δεν ξέρει τα Γιαννιτσά Φυσικά και ει αι πασίγνωστα...Ωραία εγώ είμαι από Γιάννενα και ο άντρας μου από Ρόδο και Κεφαλονιά και μένουμε Αθήνα ...μα να είμαστε από τόσο ωραία μέρη και να μένουμε Αθήνα;

Μακάρι να μπορούσατε να διαλέξετε κάτι από τα άλλα τρία, αλλά είναι κι η δουλειά στη μέση τι να κάνεις!!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλέ για το καρότσι λέω...είναι από 0 έως 3 ετών, μετατρέπεται από πορτ μπεμπέ σε καρότσι....Τα τρία σε ένα είναι πανάκριβα....500 και βάλε....

Καλά κορίτσι μου τα έχω χάσει ότι θέλω διαβάζω εγώ άστα με έχει χαζέψει λίγο η εγκυμοσύνη...Ναι πανάκριβο είναι...Θέλω και εγώ να πάρω αλλά εντάξει είναι πολλά λεφτά αυτό...

ewKwp3.png

http://www.qualito.gr/product_detail.jsp?prdId=O907935899 Κορίτσια, έπαθα έρωτα με αυτό το καρότσι, το ξέρει καμιά?

Εγώ δεν το ξέρω αλλά γενικά τα προϊόντα της chicco τα εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια! Ας πούμε, καθισματάκι αυτοκινήτου chicco θα πάρουμε. Και να μας περίσσευαν θα έπαιρνα και το λίκνο next to me

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...