Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαρουσκα ξενερωσαν τα αγορια σου με το μπασκετ?Ο δικος μου δε μιλιοταν κι η μελινα μου λεει "μαμα νικησαν οι πουσ..δες"?Αχαχα, Μελίνα, πιπέρι!Μπα, δεν ξενέρωσαν, αδιαφόρησαν...Βαζελάκι εγώ είμαι, τα παιδιά είναι του ΝΒΑ φανς!Και δαφόρων ευρωπακών ομάδων στη μπάλα, οπότε...το είδαν για να το δούνε!;)

Τι ακουει το παιδακι μου...Ναι βρε κοριτσια μη μας γινουν κι εμμονη τα κιλα της εγκυμοσυνης.Το καθε σκαρι κι ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οπως ειναι και η νοοτροπια που εχεξ η καθεμια σε σχεση με το φαγητο και το σωμα της.Ολα ειναι σχετικα αλλα υπαρχουν και μερικα αντικειμενικα κριτηρια και νοβεμπερ μου τα κιλα σου σε σχεση με το υψος σου σε καθιστουν αδυνατη κι οχι κανονικη.Μοντελο μου εσυ!!!!!Πραγματικα το υψος 1.70 ειναι το αγαπημενο μου.Δε ζηλευω τις πολυ ψηλες αλλα αυτι το υψο,τους λιγους ποντους παραπανω απ τον ελληνικο μεσο ορο.Εγω ειμαι 1.64 και 56-57 κιλα προ εγκυμοσυνης αλλα οταν φυανω 55 ειμαι στα καλυτερα μου.Εχω πολυ υπερενταση τις τεκευταιες μερες και κοιμαμαι λιγο.Καληνυχτα

Κι εγώ κοιμήθηκα 10 και 12 σηκώθηκα, συμμάζεψα κουζίνα, σφουγγάρισα μεσαίο όροφο, ετοίμασα και για τη δουλειά ένα αίτημα πληρωμής παραγωγού αφού δεν προλαβαίνω στο γραφείο και τώρα πάω για δεύτερο γύρο ύπνου.:?:-?:?

Τα κιλά ναι, καλό είναι να μην γίνουν εμμονή, αλλά είναι πώς νιώθει κι η κάθε κοπέλα και τι σκαρί έχει.Η βροχούλα π.χ.λέει ότι τα χάνει σε 4 μήνες, (παρεμπιπτόντως, με ύψος 1,70 μ. και 56 κιλά κι εγώ μοντέλο σε βρίσκω, κοριτσάρα) εγώ αν βάλω 30 κιλά δε θα τα χάσω ποτέ όλα, ούτε θέλω να μπω σε διαδικασία να χάσω 30 κιλά (καλά, φαντάσου με λίγο 1,58 με βάρος 85 κιλά!!!!:shock::shock::shock::shock:), οπότε προτιμώ το εξής σύστημα...μέρες μέρες θα με πιάσει να κάνω τις τρελές ατασθαλίες και να ξανοίγομαι, αλλά τις επόμενες μέρες θα προσέξω για να το ισορροπήσω το πράγμα.Έτσι θα πάρω 10-12 κιλά παράδειγμα, βγάλε 6 με τη γέννα, ε...αλλιώς μου φαίνονται τα +6 πάνω...;) Κι επίσης με φυσιολογικό τοκετό και πολλά εξτρα κιλά ε όσο να είναι είναι παραπάνω ζόρι....Κι είναι και θέμα ψυχολογίας ρε παιδί μου....Εγώ νιώθω καλά που όλοι λένε φτου φτου, δεν έβαλες καθόλου, στον 7ο μόνο μεγάλη κοιλιά έκανες...Άλλην δεν τη νοιάζει αυτό π.χ...Όπως τα περισσότερα θέματα, είναι κι αυτό θέμα του πώς το βλέπει η καθεμιά μας...;) Περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε μαρουσκακι τι τρελο προγραμμα υπνου κανεις?Δεν το χω ξανακουσει ποτε.Σηκωθηκες μεσα στη νυχτα να σφουγγαρισεις?Ο αντρας σου σε καταλαβαινει που σηκωνεσαι η κοιμαται σα φυδιολογικος ανθρωπος?Το σπιτι σου ειναι διπατο?Βρηκα κι εγω καναδυο ωραιες μεζονετες αλλα με τρια μικρακια μου φαινοταν και επικινδυνο και αβολο αλλα μου αρεσουν πολυ.Σε λιγο παω στο καινουριο σπιτι με καθαριστρια να ξεκινησει φασινα και η

γω να κανω μετρησεις και σχεδια για τη διαταξη.Θελω ομως επειγοντως ενα φρεντο!!!!!Καλη μας μερα μανεες

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Συγνωμη ρε παιδια,αλλα τι μανια ειναι αυτη με τα κιλα και τους γιατρους σας??:confused::confused:ΑΠΟΡΩ...... Το παν ειναι να ειναι καλα η μανα και το μωρο,και οχι τα κιλα που βαζουμε. δηλαδη εσενα ποιος σου λεει οτι τα 3,5 κιλα που εβαλες δεν ειναι κατακρατηση υγρων και οχι καθαρο λιπος?γιατι ειναι πολυ πιθανον εφοσον κανεις σωστη διατροφη και προσεχτικη,να ειναι κατακρατηση. Το εχει σκεφτει αυτο ο γιατρος σου.καθε κοπελα εχει τους μηχανισμους της,δεν ειμαστε ολες το ιδιο.εγω στις εγκυμοσυνες μου παιρνω πολλα κιλα αλλα τα χανω γρηγορα γιατι κανω οιδηματα,ετσι ειναι το σκαρι μου. Καποια αλλη μπορει να παρει 12 κιλα και οταν γεννησει να κολλησει η ζυγαρια και να μην τα χανει με τιποτα,γιατι ειναι καθαρο βαρος.Το θεωρω υπερβολη τοσος ντορος για το τιποτα.Αντι να απολαυσετε τις ατασταλιες αυτης της περιοδου,μπαινετε σε καλουπια επειδη ετσι πρεπει:confused::confused:μακαρι να ημουνα στην θεση σου με 8,5 κιλα στην πλατη και θα του αλλαζα τα φωτα ......

Για κατακράτηση δεν ξέρω, γιατί η τουαλέτα είναι προέκταση του εαυτού μου... Ίσως και να έχεις δίκιο. Ίσως το μεγαλοποιώ ενώ δεν χρειάζεται...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κι εγώ κοιμήθηκα 10 και 12 σηκώθηκα, συμμάζεψα κουζίνα, σφουγγάρισα μεσαίο όροφο, ετοίμασα και για τη δουλειά ένα αίτημα πληρωμής παραγωγού αφού δεν προλαβαίνω στο γραφείο και τώρα πάω για δεύτερο γύρο ύπνου.:?:-?:?

Τα κιλά ναι, καλό είναι να μην γίνουν εμμονή, αλλά είναι πώς νιώθει κι η κάθε κοπέλα και τι σκαρί έχει.Η βροχούλα π.χ.λέει ότι τα χάνει σε 4 μήνες, (παρεμπιπτόντως, με ύψος 1,70 μ. και 56 κιλά κι εγώ μοντέλο σε βρίσκω, κοριτσάρα) εγώ αν βάλω 30 κιλά δε θα τα χάσω ποτέ όλα, ούτε θέλω να μπω σε διαδικασία να χάσω 30 κιλά (καλά, φαντάσου με λίγο 1,58 με βάρος 85 κιλά!!!!:shock::shock::shock::shock:), οπότε προτιμώ το εξής σύστημα...μέρες μέρες θα με πιάσει να κάνω τις τρελές ατασθαλίες και να ξανοίγομαι, αλλά τις επόμενες μέρες θα προσέξω για να το ισορροπήσω το πράγμα.Έτσι θα πάρω 10-12 κιλά παράδειγμα, βγάλε 6 με τη γέννα, ε...αλλιώς μου φαίνονται τα +6 πάνω...;) Κι επίσης με φυσιολογικό τοκετό και πολλά εξτρα κιλά ε όσο να είναι είναι παραπάνω ζόρι....Κι είναι και θέμα ψυχολογίας ρε παιδί μου....Εγώ νιώθω καλά που όλοι λένε φτου φτου, δεν έβαλες καθόλου, στον 7ο μόνο μεγάλη κοιλιά έκανες...Άλλην δεν τη νοιάζει αυτό π.χ...Όπως τα περισσότερα θέματα, είναι κι αυτό θέμα του πώς το βλέπει η καθεμιά μας...;) Περί ορέξεως...κολοκυθόπιτα!

Σε αυτό ("περί ορέξεως.. κολοκυθόπιτα") έχεις απόλυτο δίκιο. Η αλήθεια είναι πως θα ντρεπόμουν αν κάποιος μου έλεγε "αρχίσαμε να παχαίνουμε ε;"!!!:twisted::twisted::twisted: Εμένα μου αρέσει που το μωράκι μου είναι μικροκαμωμένο και μόνο αν βάλω σούπερ κολλητή μπλούζα φαίνεται. Αν και ο άντρας μου λέει πως τώρα τελευταία το σώμα μου έχει πάρει άλλη κλήση και εγώ περπατάω σαν έγκυος:shock::shock::shock:, οπότε όσο και αν θέλω δεν μπορώ να το κρύψω... Αλλά αυτό που με αναστάτωσε περισσότερο είναι ότι δεν θέλω να με επιβαρύνω με λίπος/περιττά κιλά, γιατί ξέρω τον οργανισμό μου και δεν θα αντέξω. Αλλά τέλος πάντων, μετά από 2 μέρες το κατάπια και αυτό και προχωράω παρακάτω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Μιας και λέτε για ύψος και κιλά, εγώ είμαι 1,60 και ξεκίνησα 51 κιλά.

Χτες, για όσες δεν το ξέρετε, ήταν παγκόσμια ημέρα της οικογένειας και με την δουλειά μου (ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης της φτώχειας) είχαμε ένα σωρό εκδηλώσεις το απόγευμα. Μαζεύτηκαν άπειρα παιδάκια (σαν ένα ΜΕΓΑΛΟΣ παιδικός σταθμός ήμασταν) και μαζί με τους γονείς τους παίξαμε, ζωγραφίσαμε και φυτέψαμε λουλούδια! Περάσαμε υπέροχα και παρότι εγώ ουσιαστικά δούλευα, το κατα ευχαριστήθηκα. Μετά βέβαια όταν γύρισα σπίτι άρχισαν όλα να με πονάνε. Μέση, πόδια κ.τ.λ. Ευτυχώς πήρα άδεια την Δευτέρα να χαλαρώσω λίγο στο σπίτι...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες!!Οι γιατροί δεν φωνάζουν για τα κιλά μήπως φαινόμαστε παχουλές αλλα πρέπει να προσέχουμε γιατί με τα παραπάνω κιλά ανεβαίνει η πίεση έχουμε ταχυκαρδίες και ίσως δυσκολευτούμε στη γέννα.Δεν είναι μόνο για το πάχος..Βρίσκουμε και λίγο δικαιολογία για να φάμε περισσότερο...

Είμει πολύ χαρούμενη γιατί εδω και ενα μηνα ο γιατρός μου άλλαξε τρο σίδηρο και ο αιματοκρίτης ανεβηκε και η δυσκιλοιότητα εξαφανίστηκε!!!!γιουχου!!:):):):)

LMb5p2.png

Μαριανθη μου ακομη και τωρα η κοιλιτσα σου φαινεται ελαχιστα.Σου ευχομαι να μην παρεις κιλακια αφου σε αγχωνουν αλλα η κοιλιτσα να φουσκωσει το επομενο τριμηνο για να προλαβεις να την περιφερεις καμαρωτη και να την απολαυσεις.Ειναι ωραια κατασταση να φαινεσαι εγκυος.Εγω την επιδεικνυω πολυ και νιωθω πολυ υπερηφανη οταν την προσεχουν κι οι αλλοι.Καλα ειναι λιγο δυσκολο να μην τη δει καποιος,πρωτα φτανει η κοιλια και μετα εγω.Οταν δεν ειμαι εγκυος και βλεπω στο δρομο φουσκοκοιλιτσα ζηλευω και θελω παλι.Η αδελφη μου λεει οτι εχω προβλημα.Πλακα πλακα κι εγω νιωθω πολυ καλα γιατι ενω εχω μεγαλη κοιλια δεν εχω παρει καπου αλλου.Απο πισω ουτε που φαινομαι αλλα απ το πλαι του δινω και καταλαβαινει.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μadata ποιο σιδηρο παιρνεις τωρα?Εγω ανεκαθεν το resoferon και δε με επηρεασε ποτε.Καλα το παιρνω κι οποτε το θυμαμαι.Μαριανθη ωραιες ακουστηκαν οι εκδηλωσεις.Δεν το πηρα ειδηση οτι ηταν η παγκοσμ μερα οικογενειας.Φιλια πολλα.Παω να ξυπνησω τα μικρα μου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μadata ποιο σιδηρο παιρνεις τωρα?Εγω ανεκαθεν το resoferon και δε με επηρεασε ποτε.Καλα το παιρνω κι οποτε το θυμαμαι.Μαριανθη ωραιες ακουστηκαν οι εκδηλωσεις.Δεν το πηρα ειδηση οτι ηταν η παγκοσμ μερα οικογενειας.Φιλια πολλα.Παω να ξυπνησω τα μικρα μου.

Πάιρνω το Hemafer μασώμενο..Γευση σοκολάτα και ευτυχώς το πετύχαμε αυτή τη φορα.:-P

LMb5p2.png

Καλημέρα κοριτσια!!!!!Στα κιλα σας τρωω ολες!!Υψος 1.63 και ξεκινησα 84.5 την εγκυμοσυνη...τωρα βεβαια ταλαιπωρουμαι με γαστρεντεριτιδα και τα 2.5 κιλα που ειχα παρει φυγανε και ειμαι στα αρχικα μου.Αν και δεν εχω θεμα με ζαχαρο η πιεση προς το παρον ειναι κ τα 2 χαμηλα ο γιατρος μου ειπε πολυ προσοχη.Επισης λογω χοληστερίνης πριν την εγκυμοσυνη και λόγω της θρομβωσης δεν εχω περιθωρια για ατασθαλιες... Οποτε δεν με βλεπω να βαζω και πολλα!

HABIBI μου αν και λιγο καθυστερημενα σου ευχομαι απο δω και περα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου!

Οι υπολοιπες τι κανετε κοριτσια μου?

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μενα!!!εχω καιρο να γραψω!!!!

εγω εχω παρει περιπου 7 κιλα χωρις να προσεχω!ειμαι 1.60 κ ξεκινησα 50 κιλα περιπου!!!η κοιλιτσα φαινεται κανονικα κ ολοι καταλαβαινουν πια οτι ειμαι εγκυος!!!σημερα μπηκα κι εγω επιτελους στον 7ο!!

κατα τα αλλα δε πηγαινω πουθενα ...ααχχχ δε πειραζει τι να κανουμε?οι συσπασεις μια ερχονται μια φευγουν αν πω κ καθισω παντως πολυ ωρα στη πολυθρονα νατες κανουν αισθητη την παρουσια τους....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Βρε μαρουσκακι τι τρελο προγραμμα υπνου κανεις?Δεν το χω ξανακουσει ποτε.Σηκωθηκες μεσα στη νυχτα να σφουγγαρισεις?Ο αντρας σου σε καταλαβαινει που σηκωνεσαι η κοιμαται σα φυδιολογικος ανθρωπος?Το σπιτι σου ειναι διπατο?Βρηκα κι εγω καναδυο ωραιες μεζονετες αλλα με τρια μικρακια μου φαινοταν και επικινδυνο και αβολο αλλα μου αρεσουν πολυ.Σε λιγο παω στο καινουριο σπιτι με καθαριστρια να ξεκινησει φασινα και η

γω να κανω μετρησεις και σχεδια για τη διαταξη.Θελω ομως επειγοντως ενα φρεντο!!!!!Καλη μας μερα μανεες

Aυτό είναι το πρόγραμμα ύπνου στις δυο τελευταίες εγκυμοσύνες...Ξυπνάω και κάνω αθόρυβες δουλειές, ό,τι μπορώ να κάνω κέρδος είναι, το γλιτώνω από την επόμενη μέρα, μακάρι να μπορούσα και σίδερο αλλά κάνει πολύ θόρυβο το άτιμο!:tongue::tongue::tongue:Η μεζονέτα έχει κούραση μεγάλη, ειδικά τώρα,και για το επικίνδυνη ναι, είναι, αλλά λέω να βάλω τα ειδικά κάγκελα πια για αργότερα που θα μπουσουλάμε με το καλό...Ο άντρας μου δεν ξυπνά συνήθως, κοιμάται σαν φυσιολογικός άνθρωπος χαχα!Καλή ευκολία με δουλειές!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα σε όλες, μόλις έκανα μπάνιο αφού πριν μια ώρα γυρίσαμε από το εξωτερικό!!!Χαχα, πήγαμε στη Μπίτολα, πόλη της FYROM 1,5 ώρα από εδώ και τα παιδιά ξετρελάθηκαν!Ψοφήσαμε όλοι βέβαια αλλά το καταδιασκέδασαν!Τώρα πονάνε πόδια, αλλά περάσαμε ωραία,Μαριανθάκι, ούτε εγώ ήξερα για τη χθεσινή μέρα, θα τους πω ότι τη γορτάσαμε σήμερα!;)Καλό υπόλοιπο σκ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα σε όλες, μόλις έκανα μπάνιο αφού πριν μια ώρα γυρίσαμε από το εξωτερικό!!!Χαχα, πήγαμε στη Μπίτολα, πόλη της FYROM 1,5 ώρα από εδώ και τα παιδιά ξετρελάθηκαν!Ψοφήσαμε όλοι βέβαια αλλά το καταδιασκέδασαν!Τώρα πονάνε πόδια, αλλά περάσαμε ωραία,Μαριανθάκι, ούτε εγώ ήξερα για τη χθεσινή μέρα, θα τους πω ότι τη γορτάσαμε σήμερα!;)Καλό υπόλοιπο σκ!

Δεν είναι καθόλου γνωστή μέρα βασικά! Και εγώ φέτος την ανακάλυψα! Χαχα. Εντάξει όλες αυτές οι παγκόσμιες ημέρες είναι κυρίως εμπορικές. Πρόσθεσαν τώρα και άλλη μία!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια.Καθομαι να ξαποστασω απο την πρωτη τρελη μερα κουρασης.Εγιναν ολα οπως τα ηθελα αλλα ψοφησα.Αυριο επεται συνεχεια αφου εχω αγγαρεψει αδελφια,φιλους καξ κουμπαρους που δε δουλευουν να μου κανουν δρομολογια.Ειναι πολυ δυσκολο να κραταω και το παλιο σπιτι σε μια σχετικη ταξη και να ανταποκρινομαι στις καθημερινες αναγκες,π.χ μαγειρεμα,μπανια παιδιων κτλ.Ποσα να αντεξει η μεση?Απο αυριο θα επιστρατευσω την πεθερα για μαγειρεμα.Μαρουσκακι μπραβο,ωραια η πολη που πηγατε?Χριστινακι καιρο ειχαμε να δουμε νεα σου.Χαιρομαι που εισαι καλα,τελεια και με τα κιλακια σου.Κοριτσια αυτη που χαθηκε τελειως ειναι η aura.Μακαρι να ναι καλα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...