Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα.Τι αναβρασμος επικρατει στο θεματακι μας.Πυρετος ευχαριστων ευτυχως νεων.Καταρχην μαρια να χαιρεσαι τον Φανη σου,να τον καμαρωνεις καθε μερα υγιη και δυνατο.Εγω κοριτσια να χαιρομαι τον αντρουλη μου που γιορταζει και εσεις οποιον εχετε.Μπραβο και παλι μπραβο στις μανουλες που καμαρωσαν τα ζουζουνια στους υπερηχους.Βαγγελιω επιτελους θα χαλαρωσεις κι εσυ.Ολα καλα πηγαν.November ειχες καθολου αδεια μεσα στις γιορτες?Σε σκεφτομαι βρε κοπελα μου με ολα αυτα τα συμπτωματα και με δυο παιδακια σε δυσκολες ηλικιες και με δουλεια...Εχεις πολλεε αντοχες.Εσυ Μαρια ποτε ξαναπας για δουλεια?Εφυγαν οι φιλοξενουμενοι?Arka καλωσηλθες.Οταν το μωρακι ερχεται μετα απο πολυ προσπαθεια εχει τοοοση γλυκα.Καθε μωρακι βεβαια αλλα αναρωτιεσαι ποτε ημουν στο γκρουπ με τις προσπαθειες κσι ποτε ειμαι στις μελλοντικεε μανουλες?Ειναι μαγικο ευχομαι να πανε ολα τελεια.Ευαγγελια θυμισε μου.Εισαι ηδη εξωτερικο στον αντρουλη σου?Πηγαινεις κι ερχεσαι?Ποτε θα πας μονιμα,οταν παρεις την αδεια κυοφοριας?Πως σου φαινεται η ιδεα της μετακομ εξω?Εμεις κοπελες εδω χουχουλιαζουμε και κανουμε δουλιτσες.Το βραδυ θα βγουμε για φαγητο εξω γιατι δεν αντεχα αλλη μαζωξη στο σπιτι.Φιλια πολλα

Καλησπερα! Κοριτσι μου να χαιρεσαι τον αντρουλη σου,πολυχρονος!

Marouskaki να χαιρεσαι και εσυ τον γιοκα σου,γερος και δυνατος κοπελα μου.

Λοιπον meldan οσον αφορα πως την παλευω,το προσπαθω- το παλευω,εχω και λιγη βοηθεια απο τον συζυγο κυριως τα απογευματα που υποφερω απο τα συμπτωματα,απο το πρωι μεχρι μεσημερι εγω παω τα παιδια παιδικο σταθμο,μετα δουλεια,μετα τα παιρνω απτον παιδικο,μετα σπιτι για φαγητο-πλυσιματα κλπ και περιμενω τον συζυγο να σχολασει,σαν τον Θεο μου!Με το που μπαινει σπιτι μου φευγει μια μεγαλη ανασα ανακουφισης.Βεβαια μενω αρκετα απογευματα παλι μονη με τα παιδια,γιατι βγαινει εξω για εξωτερικες δουλειες,αλλα τι να κανουμε ρε κοριτσι?εχεις να προτεινεις κατι? Εγω βοηθεια αλλη δεν εχω απο πουθενα. Η μανα μου ειναι μακρια και η πεθερα μου ειναι...στον κοσμο της!Εσυ τι κανεις?και εσυ στην ιδια φαση με εμενα δεν εισαι? 2 παιδια μικρα εχεις,δουλευεις?δε θυμαμαι....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το προηγούμενο μήνυμά μου ήταν απάντηση στη litsaballet.. δεν ξέρω τι λάθος έκανα πάλι και δεν βγήκε με παράθεση του μηνυματός της....χαχαχαχα

λ΄΄ιγο πίσω στην τεχνολογία, ε?/?????

ARCA και Ειρήνη, καλωσήρθατεεεεεεεε!!!!!

Εύχομαι κι εγώ με τη σειρα μου την όμορφη ευχή της Μαρίας: Μια ανέφελη και όμορφη εγκυμοσύνη!!! Τι καλή ευχή!

Όλα θα πάνε καλά, λίγη αισιοδοξία κορίτσια....

Κοριτσια,καλησπερα!!ειμαι νεα στο τοπικ αλλα οχι στο φορουμ!μετα απο 3χρονια προσπαθειων & με προβλημα στο σπερμα του συζυγου,εμεινα εγκυος φυσιολογικα μετα απο επεμβαση κιρσοκηλης.ειμαι 7 εβδ & 3ημ.πηγα ηδη 2 φορεςστον γιατρο,ειδαμε σακο την πρωτηφορα & πριν 10 μερες ειδαμε καιτον λεκιθικο σακο και να παλλεται η καρδουλα!το επομενο ραντεβου ειναι αυριο,μακαρι να πανε ολα καλα!!ηδη παιρνω ουτροτζεσταν,σαλοσπιρ & φολιντεξ.θελω νας σαςρωτησω αν ο γιατρος σας εβαλε να κανετε εξετασεις για θρομβοφιλια γιατι προκαλει αποβολες.ποτε δεν ξαναεμεινα εγκυος & θελω την αποψη σας!

Καλωσηρθες λοιπον,ολα καλα να σου πανε και χωρις ταλαιπωριες αλλες!οσο για τις εξετασεις για θρομβοφιλια θα συμφωνησω με litsaballet και vagelio.Οι γιατροι την περιπτωση της θρομβοφιλιας δεν την θεωρουν πιθανοτητα,γιαυτο και δεν την βαζουν στις εξετασεις ρουτινας.πρεπει εσυ να αναφερεις αυτην την εξεταση ,αν εχεις ιστορικο η' αν φοβασαι και θες να εχεις ησυχη τη συνειδηση σου, η' αν εχεις ταλαιπωρηθει πολυ να αποκτησεις μωρακι και θες να αποκλεισεις ολες τις πιθανοτητες κατι να παει στραβα.

Και οπως πολυ σωστα ειπε η litsaballet οταν εχεις το μωρακι σου στην κοιλια σου δεν σε καλυπτει η απαντηση του γιατρου που σου λεει οτι μπορει να ητανε ενα τυχαιο γεγονος η' μικρη εισαι,θα κανεις αλλο παιδι.εκεινη τη στιγμη θες να τον σκοτωσεις που δεν σου ειπε τι πρεπει να κανεις.:evil:Οποτε κατ'εμε κανε οτι κανει τη συνειδηση σου ησυχη.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ειρηνακι καλως ηρθες!Εμενα προς το παρον δν μου εχει δωσει καμια εξεταση.Σημερα εχω ραντεβου για καρδουλα!

Κοριτσια να χαιρεστε τους εορταζοντες και με το καλο ολα τα μωρακια μας!!!!!!!!.

Arca τι νεα εχεις?ακουσατε καρδουλα?( η' μηπως απαντησες και δεν το εχω δει εγω):confused:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Αυρα & βροχουλα,σας ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!ναι,δεν θελω να παει κατι στραβα γιατι πιστευω οτι ηταν θαυμα απο το θεο η εγκυμοσυνη μου!με το σπερμα μας οι πιθανοτητες ηταν ελαχιστες!αυριο που θα παω στο νεο γιατρο,θα τον ρωτησω!ο προηγουμενος δεν μου αρεσε,μου φανηκε οτι με ξεπεταξε,αυτος ειναι που μου εδωσε & το σαλοσπιρ,ειπε οτι δεν μπορουμε να ξερουμε αν εχεις οποτε παρτο & του ειπα να κανω εξεταση & μου λεει θα αργησει το αποτελεσμα.παρε τα σαλοσπιρ μεχρι τοτε μην συμβει κατι!

ECV6p3.png

[

Νovember-rain κοιλιακό υπέρηχο έκανα κι εγώ τελικά...Το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα...με βλέπω να πηγαίνω τους πρώτους μήνες στον ιδιώτη και μετά νοσοκομείο.Όχι αγάπη μου, αναισθησία τσάμπα δε θα φάω εγώ....Για τα 1900 δεν ξέρω...περιλαμβάνονται και καλά όλοι οι υπέρηχοι ως τη γέννα αλλά δεν ξέρω καθόλου από τιμές... Ο άντρας μου δεν έχει έρθει ακόμη στο γιατρό, κάποιος πρέπει να κρατάει και τα παιδιά....Ούτε έχω τέτοιο κόλλημα, ξέρεις να είναι μαζί μου.Στον Ανδρέα είχε έρθει μαζί μου μόνο στο μεγάλο υπέρηχο στη Θεσσαλονίκη ....

Και εγω τωρα σε ιδιωτη πηγαινω και κατα τον 7ο μηνα πρωτα ο Θεος θα παω σε νοσοκομειακο γιατρο.Καλε για τον συζυγο ρωτησα αν ειχε ερθει μεσα στην επισκεψη την ωρα που σου ειπε ο γιατρος για το τσουτσουρι!!! Για την αντιδραση του ειχα μια απορια,ετσι να γελαγαμε λιγο:P:p (χιχιχι τι κακια που ειμαι)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αυρα & βροχουλα,σας ευχαριστω για το καλωσορισμα!!!ναι,δεν θελω να παει κατι στραβα γιατι πιστευω οτι ηταν θαυμα απο το θεο η εγκυμοσυνη μου!με το σπερμα μας οι πιθανοτητες ηταν ελαχιστες!αυριο που θα παω στο νεο γιατρο,θα τον ρωτησω!ο προηγουμενος δεν μου αρεσε,μου φανηκε οτι με ξεπεταξε,αυτος ειναι που μου εδωσε & το σαλοσπιρ,ειπε οτι δεν μπορουμε να ξερουμε αν εχεις οποτε παρτο & του ειπα να κανω εξεταση & μου λεει θα αργησει το αποτελεσμα.παρε τα σαλοσπιρ μεχρι τοτε μην συμβει κατι!

Μα ναι, μάλλον ήταν θαύμα..οφειλόμενο στην πίστη και στην επιθυμία και των δυό σας! Τι σημασία έχουν όλα αυτά; μην ανησυχείς. όταν υπάρχει επιθυμία μεταξύ των δύο πάντα κάτι γεννάται..αν είναι και παιδί ακόμη καλύτερα! Παρόλες τις δυσκολίες..όσο επώδυνες κι αν είναι.. μάλλον αυτό το σπερματοζωάριο ήταν δυνατό!!! και ο άντρας σου επίσης!!!! :D:D:D:D

Όλα να πάνε καλά..

Κοιταξε δεν μου φαινεται κακο αυτο που σου ειπε ο doc.Μεχρι να κανεις την εξεταση παρε salospir για να αποκλεισετε την στραβη.Τι επρεπε να σου πει,να μην παρεις τιποτα?η' να κανεις πρωτα την εξεταση και βλεπουμε?και αν μεχρι τοτε στραβωσει κατι? Δεν ξερω ποσο καιρο κανουν να βγουν τα αποτελεσματα για την θρομβοφιλια.αργουν? Εσυ ομως που δεν εχεις ιστορικο παρομοιο πως και θες να ψαχτεις για αυτην την πιθανοτητα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Βαγγελιο μου,σ'ευχαριστω πολυ!& εγω κλεινω στο να τις κανω εστω απο μονη μου!απο ιστορικο οικογενειας δεν εχω με θρομβωσεις,ο ενας παππους πεθανε απο εγκεφαλικο & η μια γιαγια απο σταδιακη παραλυσια,δεν νομιζω να σχετιζονται!απλα θελω να αποκλεισω το ενδεχομενο επειδη πιασαμε παιδι μετα απο πολυ κοπο,ειμασταν ετοιμοι για εξωσωματικη.

Αστους τους παππουδες στην ησυχια τους:) και μην επηρρεαζεσαι απο δεξια και αριστερα.εσυ θα κοιτας εσενα και τον" Στοχο". Αφου μονη σου λες οτι δεν υπαρχει ιστορικο και δεν πιανατε τοσο καιρο παιδι λογω αδυναμιας του σπερματος, που εχει να κανει μεσα σε ολα αυτα η θρομβοφιλια? Μηπως εχουν ακουσει πολλα τα αυτια σου και σου εχουνε κανει ενα κεφαλι καζανι?Μην ακους καμια,η καθε κοπελα ειναι διαφορετικη περιπτωση,εσυ εισαι κατι αλλο που ενδεχομενως το ξερει μονο ο Θεος και τωρα ηρθε η ωρα να σου χαρισει το δωρο Του.Απολαυσε το, μην επηρρεαζεσαι,ειπαμε θα κοιτας μονο τον "Στοχο".....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Και εγω τωρα σε ιδιωτη πηγαινω και κατα τον 7ο μηνα πρωτα ο Θεος θα παω σε νοσοκομειακο γιατρο.Καλε για τον συζυγο ρωτησα αν ειχε ερθει μεσα στην επισκεψη την ωρα που σου ειπε ο γιατρος για το τσουτσουρι!!! Για την αντιδραση του ειχα μια απορια,ετσι να γελαγαμε λιγο:P:p (χιχιχι τι κακια που ειμαι)
αρα κι εσυ αυτο που τελικα σκεφτομαι να κσνω κι εγω θα κανεις ε;ιδιωτης μεχρι να το σιγουρεψουμε ας πουμε και μετα νοσοκομειο.στο νοδοκομειο θα εχεις καποιον στανταρ γιατρο;εγω θυμαμαι εκλεινα ραντεβου κι οποιος τυχαινε...ομοιως στη γεννα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μα ναι, μάλλον ήταν θαύμα..οφειλόμενο στην πίστη και στην επιθυμία και των δυό σας! Τι σημασία έχουν όλα αυτά; μην ανησυχείς. όταν υπάρχει επιθυμία μεταξύ των δύο πάντα κάτι γεννάται..αν είναι και παιδί ακόμη καλύτερα! Παρόλες τις δυσκολίες..όσο επώδυνες κι αν είναι.. μάλλον αυτό το σπερματοζωάριο ήταν δυνατό!!! και ο άντρας σου επίσης!!!! :D:D:D:D

Όλα να πάνε καλά..

πολυ μου αρεσει που μαζευτηκαμε πολλα χριστιανοπουλα τον αυγουστο:)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

το καταλαβα ρε οτι ρωτουσες για το τσουτσουρι....χαχα....του το ειπα αλλα δεν σντεδρασε ιδιαιτερα....τι 4 τι 5 αγορια....ο αντρας μου εχει ενα γιο απο τον πρωτο του γαμο ο οποιος μεχρι προτινος ηταν συντοπιτης σας...αλεξανδρουπολη!οποτε οπως καταλαβες η μονη ελπιδα για κορη ειναι με αλλον αντρα που δεν παιζει ως σεναριο.αυριο κλεινουμε 9 χρονια γαμου....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοιταξε δεν μου φαινεται κακο αυτο που σου ειπε ο doc.Μεχρι να κανεις την εξεταση παρε salospir για να αποκλεισετε την στραβη.Τι επρεπε να σου πει,να μην παρεις τιποτα?η' να κανεις πρωτα την εξεταση και βλεπουμε?και αν μεχρι τοτε στραβωσει κατι? Δεν ξερω ποσο καιρο κανουν να βγουν τα αποτελεσματα για την θρομβοφιλια.αργουν? Εσυ ομως που δεν εχεις ιστορικο παρομοιο πως και θες να ψαχτεις για αυτην την πιθανοτητα?

Βροχουλα,προτιμω να τις κανω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο & να σταματησω το σαλοσπιρ γιατι εχω πολλες επιφυλαξεις!!!δεν θελω να δημιουργηθει αλλο προβλημα!ασε που οσες κοπελες ρωτησα σε καμμια δεν εδωσαν σαλοσπιρ ουτε φυσικα εκαναν εξετασεις για θρομβοφιλια!

ECV6p3.png

Βροχουλα,προτιμω να τις κανω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο & να σταματησω το σαλοσπιρ γιατι εχω πολλες επιφυλαξεις!!!δεν θελω να δημιουργηθει αλλο προβλημα!ασε που οσες κοπελες ρωτησα σε καμμια δεν εδωσαν σαλοσπιρ ουτε φυσικα εκαναν εξετασεις για θρομβοφιλια!

Καλησπερα και καλωσηρθαν τα καινουργια μας κοριτσια με το καλο!!! Ειρηνη μου καταλαβαινω την αγωνια σου πρωτο παιδι και μετα απο τοσο καιρο να προσπαθεις σιγουρα η αγωνια σου ειναι μεγαλη!

το να κανεις εξετασεις για θρομβοφιλια δεν ειναι κακο! καλυτερα θα ελεγα να εχεις ησυχο το κεφαλι σου!!!! το σαλοσπιρ στο εδωσε γιατι αραιωνει το αιμα και εμποδιζει τους θρομβους,συνηθως το δινουν σε κοπελες που επιασαν παιδι με εξωσωματικη! μην ανχωνεσαι δεν παθαινεις τπτ ουτε εσυ ουτε το μπεμπε απο αυτα τα φαρμακα!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...