Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Άσε με γιατί τώρα βλέπουν τα αγόρια μπάσκετ και πάιζει ο Σπανούλης η γυναίκα του οποίου είναι έγκυος στο 4ο και την είδα με μια ελαχιστότατη κοιλίτσα και δεν ξέρω πού να κρυφτώ:tongue::tongue::tongue:Α, μανούλα Αυγούστου ε!Και μια κοιτούσε αυτήν ο μεγάλος και μια εμένα:oops::oops::oops::oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγώ είμαι 1.62 και ήμουν 50 κιλά και τώρα 63οποτε στα κιλά σας τρώω όλες...

Α όχι ούτε στα κιλά είσαι πρώτη, περίμενε να γράψει η βροχούλα;););):tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Α όχι ούτε στα κιλά είσαι πρώτη, περίμενε να γράψει η βροχούλα;););):tongue::tongue::tongue:

Πόσο είναι η βροχούλα τι εννοείς ότι έχει πάρει και αυτή πολλά η ότι ήταν αδύνατη και αυτή γιατι εγώ λέω ότι στα κιλακια είμαι πρώτη έχω παρει τα πιο πολλά άλλα δεν με νοιάζει καθόλου πεινάω τρώω και το ευχαριστιέμαι..Άσε εδώ και δύο μερουλες έχω κάτι καουρες μετά Από κάθε φορά που τρώω σε έχει πιάσει εσένα τίποτα;

ewKwp3.png

Άσε με γιατί τώρα βλέπουν τα αγόρια μπάσκετ και πάιζει ο Σπανούλης η γυναίκα του οποίου είναι έγκυος στο 4ο και την είδα με μια ελαχιστότατη κοιλίτσα και δεν ξέρω πού να κρυφτώ:tongue::tongue::tongue:Α, μανούλα Αυγούστου ε!Και μια κοιτούσε αυτήν ο μεγάλος και μια εμένα:oops::oops::oops::oops:

Γιατί σε κοιτούσε τι σύγκρινε τις κοιλιτσες σας...Ά μωρέ το παιδί μου ...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα είχαμε την καθιερωμένη μας επίσκεψη για να δούμε την κορούλα μας. Μια χαρά υγιέστατη και κινητικότατη! Τον ψιλοζόρισε τον γιατρό, αλλά χαλάλι της! χαχα Ήταν γυρισμένη με το κεφάλι προς τα κάτω, αλλά πολύ πιθανόν να ξαναλλάξει θέση. 864γρ. είναι και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πως είναι μικροκαμωμένη. Ο γιατρός είπε πως αν όλα πάνε καλά και φτάσουμε μέχρι το τέλος θα γεννηθεί το πολύ μέχρι 3 κιλά. Είναι το σκαρί της αυτό. Ο άντρας μου λίγο αγχώθηκε, αλλά μας εξήγησε ο γιατρός πως είναι κληρονομικά αυτά και ότι επειδή και εγώ είμαι μικροκαμωμένη δεν θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερο μωρό. Την μεγάλη απογοήτευση πήρα όταν ζυγίστηκα. Πήρα 3,5 κιλά!!! 3,5 κιλά μέσα σε 3 εβδομάδες!!!! Από τότε έχω πέσει στα πατώματα... Και το παράξενο είναι πως δεν τρώω ιδιαίτερα πολύ ή ανθυγιεινά. Δηλαδή πρόσεχα την διατροφή μου και παρόλα αυτά +3,5 κιλά! Το σύνολο 8,5. Και ο γιατρός μου ψιλοαπογοητεύτηκε. Οπότε από εδώ και πέρα ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ με την διατροφή. Μήπως μπορεί η κοπέλα που είχε δημοσιεύσει ένα διατροφικό μενού, να το ξαναδημοσιεύσει; Δεν θυμάμαι ποια το είχε βάλει, αλλά το χρειάζομαι! Τέλος, είδε και τις εξετάσεις του σακχάρου. Μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλές και ότι μάλιστα καλό θα ήταν να τρώω και λίγη ζάχαρη! Χαχα. Η ειρωνεία της ημέρας, έτσι;

Συγνωμη ρε παιδια,αλλα τι μανια ειναι αυτη με τα κιλα και τους γιατρους σας??:confused::confused:ΑΠΟΡΩ...... Το παν ειναι να ειναι καλα η μανα και το μωρο,και οχι τα κιλα που βαζουμε. δηλαδη εσενα ποιος σου λεει οτι τα 3,5 κιλα που εβαλες δεν ειναι κατακρατηση υγρων και οχι καθαρο λιπος?γιατι ειναι πολυ πιθανον εφοσον κανεις σωστη διατροφη και προσεχτικη,να ειναι κατακρατηση. Το εχει σκεφτει αυτο ο γιατρος σου.καθε κοπελα εχει τους μηχανισμους της,δεν ειμαστε ολες το ιδιο.εγω στις εγκυμοσυνες μου παιρνω πολλα κιλα αλλα τα χανω γρηγορα γιατι κανω οιδηματα,ετσι ειναι το σκαρι μου. Καποια αλλη μπορει να παρει 12 κιλα και οταν γεννησει να κολλησει η ζυγαρια και να μην τα χανει με τιποτα,γιατι ειναι καθαρο βαρος.Το θεωρω υπερβολη τοσος ντορος για το τιποτα.Αντι να απολαυσετε τις ατασταλιες αυτης της περιοδου,μπαινετε σε καλουπια επειδη ετσι πρεπει:confused::confused:μακαρι να ημουνα στην θεση σου με 8,5 κιλα στην πλατη και θα του αλλαζα τα φωτα ......

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Με φωναξατε???εδω ειμαι και εγω.....+ 22 κιλακια μαλλον!!!???? Σταματησα να ζυγιζομαι, δεν εχει νοημα πλεον,την 30αρα την εχω στο τσεπακι:evil::evil:

Υγεια και καλη καρδια....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Συγνωμη ρε παιδια,αλλα τι μανια ειναι αυτη με τα κιλα και τους γιατρους σας??:confused::confused:ΑΠΟΡΩ...... Το παν ειναι να ειναι καλα η μανα και το μωρο,και οχι τα κιλα που βαζουμε. δηλαδη εσενα ποιος σου λεει οτι τα 3,5 κιλα που εβαλες δεν ειναι κατακρατηση υγρων και οχι καθαρο λιπος?γιατι ειναι πολυ πιθανον εφοσον κανεις σωστη διατροφη και προσεχτικη,να ειναι κατακρατηση. Το εχει σκεφτει αυτο ο γιατρος σου.καθε κοπελα εχει τους μηχανισμους της,δεν ειμαστε ολες το ιδιο.εγω στις εγκυμοσυνες μου παιρνω πολλα κιλα αλλα τα χανω γρηγορα γιατι κανω οιδηματα,ετσι ειναι το σκαρι μου. Καποια αλλη μπορει να παρει 12 κιλα και οταν γεννησει να κολλησει η ζυγαρια και να μην τα χανει με τιποτα,γιατι ειναι καθαρο βαρος.Το θεωρω υπερβολη τοσος ντορος για το τιποτα.Αντι να απολαυσετε τις ατασταλιες αυτης της περιοδου,μπαινετε σε καλουπια επειδη ετσι πρεπει:confused::confused:μακαρι να ημουνα στην θεση σου με 8,5 κιλα στην πλατη και θα του αλλαζα τα φωτα ......

Συμφωνώ τόσο πολύ μαζί σου..Έτσι όπως τα λες είναι εμένα ο γιατρός μου ποτέ δεν με ζύγιζε ποτέ δεν μου είπε μην αυτό και μην εκείνο γι'αυτό και εγώ απολαμβάνω τα πάντα και δεν μενδιαφερει καθόλου πόσα θα πάρω αρκεί να είναι καλά η μπεμπουλα μου και μετά κιλά είναι και χάνονται και αν δυσκολευτω θα το ράψω και θα τα χάσω τώρα όμως θα το ευχαριστηθώ δεν θα κάτσω να στερηθω..Αλλά η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική και έχει και διαφορετική άποψη...

ewKwp3.png

Με φωναξατε???εδω ειμαι και εγω.....+ 22 κιλακια μαλλον!!!???? Σταματησα να ζυγιζομαι, δεν εχει νοημα πλεον,την 30αρα την εχω στο τσεπακι:evil::evil:

Υγεια και καλη καρδια....

Με πέρασες είχε δίκιο το μαρουσκακι αλλά που ξέρεις μέχρι το τέλος μπορεί να σε φτάσω....

ewKwp3.png

Σιχαμενες!!!!!! Τις μισω:rolleyes::twisted:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Πόσο είναι η βροχούλα τι εννοείς ότι έχει πάρει και αυτή πολλά η ότι ήταν αδύνατη και αυτή γιατι εγώ λέω ότι στα κιλακια είμαι πρώτη έχω παρει τα πιο πολλά άλλα δεν με νοιάζει καθόλου πεινάω τρώω και το ευχαριστιέμαι..Άσε εδώ και δύο μερουλες έχω κάτι καουρες μετά Από κάθε φορά που τρώω σε έχει πιάσει εσένα τίποτα;

Σιγουρα εννοει τα πολλα κιλα που πηρα;),γιατι δεν μπορεις να πεις οτι ξεκινησα και πολυ αδυνατη...στα φυσιολογικα κυμαινομουνα,56 κιλα με υψος 1.70.... Αχ πως ημουνα και πως καταντησα:shock:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σιγουρα εννοει τα πολλα κιλα που πηρα;),γιατι δεν μπορεις να πεις οτι ξεκινησα και πολυ αδυνατη...στα φυσιολογικα κυμαινομουνα,56 κιλα με υψος 1.70.... Αχ πως ημουνα και πως καταντησα:shock:

Με 1.70 και 56 κιλά αδύνατη ήσουν παιδάκι μου εγώ 1.62 και 50 κιλά και μου έλεγαν ότι ήμουν πολύ αδύνατη άρα έχουμε περιθώριο

ewKwp3.png

Συμφωνώ τόσο πολύ μαζί σου..Έτσι όπως τα λες είναι εμένα ο γιατρός μου ποτέ δεν με ζύγιζε ποτέ δεν μου είπε μην αυτό και μην εκείνο γι'αυτό και εγώ απολαμβάνω τα πάντα και δεν μενδιαφερει καθόλου πόσα θα πάρω αρκεί να είναι καλά η μπεμπουλα μου και μετά κιλά είναι και χάνονται και αν δυσκολευτω θα το ράψω και θα τα χάσω τώρα όμως θα το ευχαριστηθώ δεν θα κάτσω να στερηθω..Αλλά η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική και έχει και διαφορετική άποψη...

Υπαρχει πιο τρανη αποδειξη απο εμενα?τα εχανα ολα και ακομα παραπανω(35 &40 κιλα) μεσα σε 3-4 μηνες,τα πιο πολλα ητανε υγρα και πρηξιματα τελικα,διαφορετικα δεν εξηγειτε να χανω τοσο βαρος και να ειναι ολο αυτο λιπος η' μυικη μαζα.Αν με δεις τωρα εχω πρηστει σαν μπαλονα.....για να μην πω αεροστατο:eek::eek:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Με 1.70 και 56 κιλά αδύνατη ήσουν παιδάκι μου εγώ 1.62 και 50 κιλά και μου έλεγαν ότι ήμουν πολύ αδύνατη άρα έχουμε περιθώριο

Να κατι τετοια ακουω και εγω και μετα χτυπαω ενα γαριδακι...μμμμμμμμμ μουρλια ειναι!!!:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαρουσκα ξενερωσαν τα αγορια σου με το μπασκετ?Ο δικος μου δε μιλιοταν κι η μελινα μου λεει "μαμα νικησαν οι πουσ..δες"?Τι ακουει το παιδακι μου...Ναι βρε κοριτσια μη μας γινουν κι εμμονη τα κιλα της εγκυμοσυνης.Το καθε σκαρι κι ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος οπως ειναι και η νοοτροπια που εχεξ η καθεμια σε σχεση με το φαγητο και το σωμα της.Ολα ειναι σχετικα αλλα υπαρχουν και μερικα αντικειμενικα κριτηρια και νοβεμπερ μου τα κιλα σου σε σχεση με το υψος σου σε καθιστουν αδυνατη κι οχι κανονικη.Μοντελο μου εσυ!!!!!Πραγματικα το υψος 1.70 ειναι το αγαπημενο μου.Δε ζηλευω τις πολυ ψηλες αλλα αυτι το υψο,τους λιγους ποντους παραπανω απ τον ελληνικο μεσο ορο.Εγω ειμαι 1.64 και 56-57 κιλα προ εγκυμοσυνης αλλα οταν φυανω 55 ειμαι στα καλυτερα μου.Εχω πολυ υπερενταση τις τεκευταιες μερες και κοιμαμαι λιγο.Καληνυχτα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...