Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια, τι μου κανετε? βλεπω ολες ειστε full time ε? εγω σημερα πηρα τα αποτελεσματα της καμπυλης αλλα δεν εχω ιδεα αν ειναι καλη

0' 87

60' 110

120' 94

εσεις τι λετε? καλες ειναι? στης κορης μου δεν ειχα κανει και δεν εχω ιδεα

Κι εμένα μια χαρά μου φαίνονται, συγκρίνοντας με τα δικά μου νούμερα που είναι πιο ψηλά...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου σήμερα μπήκα επισήμως στον 7ο, και είμαι πολύ χαρούμενη, ανυπόμονη, συγκινημένη και λίγο τρομαγμένη επίσης που συνειδητοποιώ ότι έμειναν 12 εβδομάδες ακόμα και θα γινω ΜΑΜΑ. Σήμερα πήρα τηλ το γιατρό μου για τα αποτελέσματα της καμπύλης σακχάρου και μου είπε όλα καλά. Μου μένει ένα μικρό άγχος για τις εκτός ορίου τιμές στις μετρήσεις των πιέσεων των μηριαίων αρτηριών, αλλά μετράω την πίεση μου καθε μέρα και είναι ευτυχώς φυσιολογική προς χαμηλή. Κατά τα άλλα μπαινω στον 7ο με +4.5 κιλά, πολύ καλή διάθεση και δυο βδομάδες μπροστά μου με χαλάρωση στην Ελλάδα, μπανάκια και φαγητό μαμάς.

Μια χαρά! Άντε καλά μπανάκια και καλά να περάσεις!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

κοριτσια καλημερα δεν ειμαι καλα με εχει πιασει φοβος.. απο χθες το νιωθω το μωρο αλλα οχι οπως τις αλλες μερες περιμενω να δω και σημερα ακομα αλλα εχω αγχωθει αν ειναι ολα καλα στο μωρακι μου

Είναι με τις μέρες τους και αυτά μωρέ. Και εμένα προχθές ήταν πολύ ήσυχη. Μάλλον δεν είχε όρεξη. Χθες και σήμερα επανήλθε στην πλήρη ενεργητικότητά της!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλησπερα κοριτσια, τι μου κανετε? βλεπω ολες ειστε full time ε? εγω σημερα πηρα τα αποτελεσματα της καμπυλης αλλα δεν εχω ιδεα αν ειναι καλη

0' 87

60' 110

120' 94

εσεις τι λετε? καλες ειναι? στης κορης μου δεν ειχα κανει και δεν εχω ιδεα

Ναι μια χαρά είναι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα είχαμε την καθιερωμένη μας επίσκεψη για να δούμε την κορούλα μας. Μια χαρά υγιέστατη και κινητικότατη! Τον ψιλοζόρισε τον γιατρό, αλλά χαλάλι της! χαχα Ήταν γυρισμένη με το κεφάλι προς τα κάτω, αλλά πολύ πιθανόν να ξαναλλάξει θέση. 864γρ. είναι και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πως είναι μικροκαμωμένη. Ο γιατρός είπε πως αν όλα πάνε καλά και φτάσουμε μέχρι το τέλος θα γεννηθεί το πολύ μέχρι 3 κιλά. Είναι το σκαρί της αυτό. Ο άντρας μου λίγο αγχώθηκε, αλλά μας εξήγησε ο γιατρός πως είναι κληρονομικά αυτά και ότι επειδή και εγώ είμαι μικροκαμωμένη δεν θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερο μωρό. Την μεγάλη απογοήτευση πήρα όταν ζυγίστηκα. Πήρα 3,5 κιλά!!! 3,5 κιλά μέσα σε 3 εβδομάδες!!!! Από τότε έχω πέσει στα πατώματα... Και το παράξενο είναι πως δεν τρώω ιδιαίτερα πολύ ή ανθυγιεινά. Δηλαδή πρόσεχα την διατροφή μου και παρόλα αυτά +3,5 κιλά! Το σύνολο 8,5. Και ο γιατρός μου ψιλοαπογοητεύτηκε. Οπότε από εδώ και πέρα ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ με την διατροφή. Μήπως μπορεί η κοπέλα που είχε δημοσιεύσει ένα διατροφικό μενού, να το ξαναδημοσιεύσει; Δεν θυμάμαι ποια το είχε βάλει, αλλά το χρειάζομαι! Τέλος, είδε και τις εξετάσεις του σακχάρου. Μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλές και ότι μάλιστα καλό θα ήταν να τρώω και λίγη ζάχαρη! Χαχα. Η ειρωνεία της ημέρας, έτσι;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Σήμερα είχαμε την καθιερωμένη μας επίσκεψη για να δούμε την κορούλα μας. Μια χαρά υγιέστατη και κινητικότατη! Τον ψιλοζόρισε τον γιατρό, αλλά χαλάλι της! χαχα Ήταν γυρισμένη με το κεφάλι προς τα κάτω, αλλά πολύ πιθανόν να ξαναλλάξει θέση. 864γρ. είναι και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται πως είναι μικροκαμωμένη. Ο γιατρός είπε πως αν όλα πάνε καλά και φτάσουμε μέχρι το τέλος θα γεννηθεί το πολύ μέχρι 3 κιλά. Είναι το σκαρί της αυτό. Ο άντρας μου λίγο αγχώθηκε, αλλά μας εξήγησε ο γιατρός πως είναι κληρονομικά αυτά και ότι επειδή και εγώ είμαι μικροκαμωμένη δεν θα μπορούσα να έχω μεγαλύτερο μωρό. Την μεγάλη απογοήτευση πήρα όταν ζυγίστηκα. Πήρα 3,5 κιλά!!! 3,5 κιλά μέσα σε 3 εβδομάδες!!!! Από τότε έχω πέσει στα πατώματα... Και το παράξενο είναι πως δεν τρώω ιδιαίτερα πολύ ή ανθυγιεινά. Δηλαδή πρόσεχα την διατροφή μου και παρόλα αυτά +3,5 κιλά! Το σύνολο 8,5. Και ο γιατρός μου ψιλοαπογοητεύτηκε. Οπότε από εδώ και πέρα ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ με την διατροφή. Μήπως μπορεί η κοπέλα που είχε δημοσιεύσει ένα διατροφικό μενού, να το ξαναδημοσιεύσει; Δεν θυμάμαι ποια το είχε βάλει, αλλά το χρειάζομαι! Τέλος, είδε και τις εξετάσεις του σακχάρου. Μου είπε ότι είναι πάρα πολύ καλές και ότι μάλιστα καλό θα ήταν να τρώω και λίγη ζάχαρη! Χαχα. Η ειρωνεία της ημέρας, έτσι;

Μαριάνθη μου μπράβο για το κοριτσάκι σας, κι εγώ τρελαίνομαι όταν τη βλέπω στον υπέρηχο.

Γιατί όμως μικροκαμωμένη; Κι εγώ πήγα στο γιατρό 26 εβδ., σαν εσένα δηλαδή και ήταν 900γρ. Μου είπε οτι είναι πολύ φυσιολογικό το βαρος της.

Πάντως γνώμη μου είναι πως αμα τρως υγιεινά μην αγνώνεσαι πολύ για το βάρος. Πιστευω πως η σωστή διατροφή και η ποιότητα αυτών που τρώμε είναι το πιο σημαντικό, και ας είναι η ποσότητα παραπάνω. Θα τα χάσουμε μετά!

c8i6p2.png

Κοριτσια μου μπαινω για μια γρηγορη καλημερα γιατι εχει ξυπνησει η δαναη μου κι ετοιμαζω φρουτοκρεμα.Εμεις καλα ειμαστε,ετοιμαζομαστε.Ευαγγελια μου με το καλο να ρθεις και καλη ξεκουραση.Μαριανθη μια χαρα η μπουμπουκελα.Ε για τα κιλατι να κανεις?Αφου προσεχεις ειναι του οργανισμου.Κι εγω καποιες εβδομαδες ψιλοπροσεχα και παλι επαιρνα.Τωρα ομως εδω και πολλες εβδομαδες εχω κολλησει αναμεσα 7-8.Χθες ζυγιστηκα μετα απο πολυ καιρο κι ενθουσιαστηκα.Φιλια σε ολες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

για να το λες.. εμενα μου φανηκε χαμηλη τον 60'. μου εχει γραψει και παρατηρηση κατω απο την μετρηση της 1 ωρας και το εχει υπογραμηση με μαρκαδορο, τωρα δεν ξερω, μεχρι την αλλη βδομαδα που θα της παω στο γιατρο θα με φαει η περιεργεια

το καλυτερο ειναι να τις βλεπει ο γιατρος σου!αυτος ξερει το ιστορικο σου!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Με το καλό να έρθεις evangelia μου...Παιδιά σας βλέπω πάλι που μιλάτε για κιλακια και σας χαίρομαι που κρατιεστε μπράβο σας εγώ πάλι πεινάω όλη την ώρα και συνέχεια Αφού θέλω πως και πως που ακούω από κάποιες κοπέλες ότι επειδή το μωρό είναι ψιλά δεν μπορούν να φάνε και τέτοια Θέλω και εγώ γιατί αλλιώς θα πάρω πολλά κιλά..ήδη έχω πάρει 13αλλα έχω βρει και εγώ πάτημα επειδή ήμουν παρά πολύ αδύνατη..Και δεν είναι ότι έχω λιγουρες απλά αλλά πείνα κορίτσια για τρελή πείνα σας λέω...

ewKwp3.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Αυτό που σου είπε ότι επειδή είσαι εσύ μικροκαμωμένη δε θα μπορούσες να κάνεις μεγάλο μωρό, συγνώμη αλλά είναι μια βλακεία και μισή.Κοπέλα χθες ήρθε σπίτι μου 1,55 αυτή κι ο γιος της γεννήθηκε 3850.Κι εγώ με 1,58 ύψος έχω παιδιά 3400 και 3600 που δεν τα λες και μικρά..Αλλά και κοντά στο κιλό είναι, δεν είναι τόσο μικρή... .;) Η Κριμάι είχε βάλει διατροφή, πολλές σελίδες πίσω. κάπου τον Απρίλιο αλλά συγνώμη δεν μπορώ να την βρω τώρα, μπήκα σφαίρα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

χαχαχα...μην ανχωνεσαι για τιποτα!να ξερεις οτι τα παντα αλλαζουν....εμενα η κορη μου μια χαρα μεγαλουτσικη ηταν αλλα τον τελευταιο μηνα δεν τρεφοταν καλα απο τον πλακουντα και δεν επαιρνε πολυ...και απο εκει που μου ελεγε θα βγει περιπου 3500 κιλα πηρα ολο τον 9ο και βγηκε μονο 2570 ;) Επισης δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αν εισαι μικροκαμωμενη ή οχι...μια απο τις φιλες μου ειναι 1.56 και αδυνατουλα ...ο αντρας της δεν ειναι πανω απο 1,75 εβγαλε αγορακι 4000 κιλα και 52 ποντους...οποτε δεν παιζει ρολο!Οσο για τα κιλα απλα προσεχε να μην τρως πραγματα που εχουν πολλες θερμιδες!αυτοι οι 3 μηνες τουλαχιστον στην δικη μου προηγουμενη εγκυμοσυνη ηταν η αποκορύφωση των κιλων ενω αλλες κοπελες αυτους τους μηνες δεν μπορουν να φανε τιποτα!Συνηθως αυτες που δεν παιρνουν το πρωτο εξαμηνο σχεδον καθολου μαζευουν περισσοτερα κιλα το τελευταιο τριμηνο!Θελει προσοχη απλα στην ποιοτητα φαγητου ;) παντως οσα και να παρεις θα τα χασεις μετα !!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

evangelia μου με το καλο να ερθεις!!!

Μαχη....και εγω πειναω βρε παιδακι μου πολυυυυυυ....αλλα προσπαθω να τρωω οτι εχει λιγοτερες θερμιδες και περισσοτερες βιταμινες....τι να κανουμε....υπομονη λιγο ακομη :tongue:

Σημερα το μενου εχει μοσχαρισιο φιλετο με βραστα κολοκυθακια και ντοματουλα μεσημερι και βραδυ μπας και ανεβει λιγο το σιδηρο ;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Μαριάνθη μου μπράβο για το κοριτσάκι σας, κι εγώ τρελαίνομαι όταν τη βλέπω στον υπέρηχο.

Γιατί όμως μικροκαμωμένη; Κι εγώ πήγα στο γιατρό 26 εβδ., σαν εσένα δηλαδή και ήταν 900γρ. Μου είπε οτι είναι πολύ φυσιολογικό το βαρος της.

Πάντως γνώμη μου είναι πως αμα τρως υγιεινά μην αγνώνεσαι πολύ για το βάρος. Πιστευω πως η σωστή διατροφή και η ποιότητα αυτών που τρώμε είναι το πιο σημαντικό, και ας είναι η ποσότητα παραπάνω. Θα τα χάσουμε μετά!

Ο γιατρός μου είπε ότι είναι στα κατώτερα όρια του φυσιολογικού. Δεν τον ανησυχεί, απλά γενικά είναι μικροκαμωμένο μωρό. Και στο μηχάνημα έδειχνε ότι με βάση την τελευταία περίοδο είμαι στις 26+3 εβδομάδες, αλλά με βάση τις μετρήσεις της μικρής είναι στις 25+3 εβδομάδες. Η φυσιολογική απόκλιση για το διάστημα της κύησης στο οποίο βρίσκομαι είναι +-15 μέρες. Για αυτό μου είπε ότι είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια. Απλά στα χαμηλά

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αυτό που σου είπε ότι επειδή είσαι εσύ μικροκαμωμένη δε θα μπορούσες να κάνεις μεγάλο μωρό, συγνώμη αλλά είναι μια βλακεία και μισή.Κοπέλα χθες ήρθε σπίτι μου 1,55 αυτή κι ο γιος της γεννήθηκε 3850.Κι εγώ με 1,58 ύψος έχω παιδιά 3400 και 3600 που δεν τα λες και μικρά..Αλλά και κοντά στο κιλό είναι, δεν είναι τόσο μικρή... .;) Η Κριμάι είχε βάλει διατροφή, πολλές σελίδες πίσω. κάπου τον Απρίλιο αλλά συγνώμη δεν μπορώ να την βρω τώρα, μπήκα σφαίρα...

Οκ, ευχαριστώ! Θα ψάξω να την βρω! :):):)

Όσο για το ότι είμαι μικροκαμωμένη, δεν ξέρω τι ισχύει... Είμαι εντελώς άσχετη επί του θέματος και δεν έχω εμπειρία από άλλες γυναίκες. Μεταφέρω απλώς ότι μου λένε...:|:|:|

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση! Από χτες είμαι να σκάσω με το θέμα των κιλών! Έτσι σήμερα πήγα πρωί πρωί (νηστική) στον φαρμακοποιό μου και ζυγίστηκα. Έδειξε ότι πήρα μόνο 700γρ!!! Τόσο μεγάλη απόκλιση;;; Κάτι δεν πάει καλά! Έτσι αποφάσισα να αγοράσω μια ζυγαριά για να μπορώ να ελέγχω μόνη μου το βάρος. Γιατί όσο και αν σκέφτομαι από που θα μπορούσα να κόψω θερμίδες, μου είναι αδύνατο να βρω κάτι. Μέτρησα και με θερμιδομετρητή τα γεύματά μου και κατά μέσο όρο την ημέρα καταναλώνω 2000 θερμίδες! Είναι οι φυσιολογικές για έναν ενήλικα! Αρχίζω να πιστεύω ότι είναι ελαττωματική η ζυγαριά του γιατρού και άδικα στεναχωρήθηκα και αναστατώθηκα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...