Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλά από διάβασμα δεν το συζητώ, δύο χρόνια για εξωσωματική μελετούσα. 

Απλά, πέρα από το αν είναι αληθές κάτι εδώ μέσα, που μπορείς να το διασταυρώσεις, πολλές φορές σε επηρεάζει συναισθηματικα, αυτό το κομμάτι είναι το δυσκολο των φόρουμ.

Εκεί έχει να κάνει πως θα το πάρεις. Εμενα μου έφτιαχνε την διάθεση γιατί είχα κάπου να τα πω. Και όποια πληροφορία έπαιρνα προσπαθούσα να την αξιολογήσω. Δεν λέω ότι δεν έχω επηρεαστεί, αλλά χειρότερη αντιμετώπιση είχα από το κέντρο που ήμουν και τους γύρο μου. Και στον δεύτερο γιατρό πήγα με άλλον αέρα. Εδώ έμαθα ότι μπορώ να απαιτήσω πράγματα από το κέντρο. Θα μου πεις καλά χαζή είσαι; Το φόρουμ έπρεπε να σου το πει; Να που διαβάζω όμως στο φόρουμ ότι πολλές είναι σαν εμένα που κάναμε ότι μας έχει πει ο γιατρός χωρίς να το φιλτράρουμε και να ρωτήσουμε ένα γιατί; 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εννοείτε πως θα τα παρακολουθήσω! Σαν πρωτομανούλα τα θεωρώ άκρως απαραίτητα! Θέλω να ξέρω την επιστημονική εξήγηση των πραγμάτων και όχι τις μαγγανείες των μαμάδων, γιαγιάδων και γενικά των παλαιών γενεών. Μάλιστα, έχοντας παρακολουθήσει τα δωρεάν Online σεμινάρια, κατάλαβα πόσο απαραίτητα θα μου είναι και τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Γιατί στα σεμινάρια δεν καλύπτονταν όλα τα θέματα και η μαία τα έλεγε κάπως γρήγορα. Για παράδειγμα, οι δικοί μου έχουν φαγωθεί ότι τις πρώτες 40 μέρες απαγορεύεται το μωρό να βγει από το σπίτι. Η μαία μας είπε ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει αρκεί 1. να έχουμε εξασφαλισμένο το γεύμα του, 2. να είναι κατάλληλα με την εποχή ντυμένο και 3. να μην πάμε σε κλειστό μέρος με πολύ κόσμο ή μικρά παιδιά. Σέβομαι την γνώμη των μεγάλων, αλλά επειδή είμαι και ανήσυχο πνεύμα, για μένα θα είναι ΜΕΓΑΛΗ καταπίεση να μείνω κλεισμένη στο σπίτι 40 μέρες, ενώ πουθενά στην επιστήμη δεν λέει κάτι τέτοιο!

εγω στην Νεφελη ειχα μεινει κλεισμενη μεσα 40 ημερες αλλα μονο για 1 λογο!!!Γιατι ηταν τελος Γεναρη και δεν ηθελα να κρυωσει το μωρο και γω....τωρα με το καλο οταν γεννηθει η μπουμπου δεν υπαρχει περιπτωση καμια να κατσω μεσα τοσο....οταν νιωσω ετοιμη και θελω να βγω θα βγω και μαζι με το μωρο αρκει να μην εχει καυσωνα και να μην ειναι ο ηλιος νταλα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ναι ευαγγελια μου σε δωδεκα εβδομαδες το πολυ θα γινεις μαμα και πραγματικα πιστευω οτι δεν υποψιαζεσαι ακομη τι σημαινει αυτο.Κι εγω ονειρευομουν,οραματιζομουν και νομιζα οτι εχω καταλαβει τι εννοουσαν οσοι ειχαν παιδακια αλλα απεχει απ το να το ζεις πραγματικα.Ειναι αφταστο,ασυγκριτο και μοναδικο.Θα ερωτευτεις με ολη τη δυναμη της ψυχης σοθ,δε θα δισταζεις να δωσεις και τη ζωη σου για το μωρο σου.Ειναι ακομη και για μαμαδες σαν και μενα που το ζω για τριτη φορα, ασυλληπτο.Βλεπω ποσο μ εχει τρελανει τωρα η δαναουλα μου,που πιστευα οτι δε μπορουσα να ξαναγαπησω καποιον οσο τη μελινα.Μαχη μου με το καλο κι εσυ να βγεις σε αδεια και ν ασχοληθεις με τα ψωνια της κορουλας σου.Ποπακι πολυ χαιρομαι που ναι ολα καλα.Ξεκουρασου και θα επανελθεις.Μαριανθη μου κι εγω δεν κραταω σαραντισμους.Και δεκα μερες να με κρατησεις μεσα στο σπιτι ειναι σαν να με σκοτωνεις.Δεν αντεχω,ειναι το χειροτερο μου ειδικα καλοκαιρι.Μαρουσκακι μου αν ο σαραντισμος ειναι θεμα θρησκευτικο το σεβομαι αλλα οτι η γυναικα ειναι ανοιχτη απο κατω σε τι την εμποδιζει να κανειμια βολτιτσα σε μια φιλη η να παει για εναν καφε?Φιλια και καληνυχτα

έχεις δίκιο εγώ πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι συμβαίνει ακόμη ότι αυτό που ζω είναι ασύλληπτο.Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα και δεν ξέρω αν θα το καταλάβω αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι τρελά ερωτευμένη με αυτό το πλασματακι που έχω μέσα μου έχω τρελαθεί...Όσο για τις 40 μέρες δεν ξέρω αν μπορώ να μείνω μέσα στο σπίτι ο κάθε ένας όπως το βλέπει πάντως δεν νομίζω αν βγει νωριτερα έξω με το μωράκι σου μέσα στο κατακαλόκαιρο να είναι κακό η να μην είναι τόσο χριστιανικό όσο το να κάτσεις 40 μέρες για μένα αυτά είναι και με συγχωρείτε χαζομάρες Για μένα μιλάω πάντα

ewKwp3.png

Από το 7 ως το 10 δεν είναι και πολύ, χαχα, άντε στη μικρή σε βλέπω να αντέχεις!Τι φοβήθηκες?Μη δεν αντέξεις?Ο πόνος δεν γίνεται πιο έντονος απλώς είναι πιο συχνός (ανά 1'), κατάλαβες, αυτό είναι το ζόρι των ωδίνων στο τέλος...

η μαμα μου εκανε να με γεννησει 15 ωρες ....της εσπασα ολα τα αγγεια στο προσωπο απο το σφίξιμο...οταν ρωτησα την μαια μου σε ποση ωρα θα γεννησω απο το 7 που ημουν μου ειπε μπορει σε 10 λεπτα μπορει και σε 10 ωρες...εκει φοβηθηκα....και λεω: και αν ειμαι σαν την μαμα μου???και αν γινει καμια επιπλοκη και τελευταια στιγμη χρειαστει καισαρικη??ηξερα οτι αν δεν ειχα κανει επισκληριδιο μεχρι την 8 διαστολη μετα δεν κανεις και αν χρειαζομουν καισαρικη θα μου εκαναν ολικη και δεν ηθελα να χασω την στιγμη!τωρα νιωθω πιο δυνατη να μην κανω και λογω οτι γυμναζομαι και ειμαι δευτερομανουλα πιστευω να τα καταφερω :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Αχ ναι ευαγγελια μου σε δωδεκα εβδομαδες το πολυ θα γινεις μαμα και πραγματικα πιστευω οτι δεν υποψιαζεσαι ακομη τι σημαινει αυτο.Κι εγω ονειρευομουν,οραματιζομουν και νομιζα οτι εχω καταλαβει τι εννοουσαν οσοι ειχαν παιδακια αλλα απεχει απ το να το ζεις πραγματικα.Ειναι αφταστο,ασυγκριτο και μοναδικο.Θα ερωτευτεις με ολη τη δυναμη της ψυχης σοθ,δε θα δισταζεις να δωσεις και τη ζωη σου για το μωρο σου.Ειναι ακομη και για μαμαδες σαν και μενα που το ζω για τριτη φορα, ασυλληπτο.Βλεπω ποσο μ εχει τρελανει τωρα η δαναουλα μου,που πιστευα οτι δε μπορουσα να ξαναγαπησω καποιον οσο τη μελινα.Μαχη μου με το καλο κι εσυ να βγεις σε αδεια και ν ασχοληθεις με τα ψωνια της κορουλας σου.Ποπακι πολυ χαιρομαι που ναι ολα καλα.Ξεκουρασου και θα επανελθεις.Μαριανθη μου κι εγω δεν κραταω σαραντισμους.Και δεκα μερες να με κρατησεις μεσα στο σπιτι ειναι σαν να με σκοτωνεις.Δεν αντεχω,ειναι το χειροτερο μου ειδικα καλοκαιρι.Μαρουσκακι μου αν ο σαραντισμος ειναι θεμα θρησκευτικο το σεβομαι αλλα οτι η γυναικα ειναι ανοιχτη απο κατω σε τι την εμποδιζει να κανειμια βολτιτσα σε μια φιλη η να παει για εναν καφε?Φιλια και καληνυχτα

Kαλημερούδια!Βασικά για το σαραντισμό έχω καταλάβει ότι είναι στην ιδιοσυγκρασία κάθε γυναίκας.Εγώ τον κράτησα και στα δυο μεγάλα που δεν είχα καμία σχέση με την εκκλησία.Δεν είμαι άνθρωπος του έξω, είμαι σπιτόγατα, οπότε το να μείνω σπίτι με το μπεμπάκι δεν ήταν ζόρι για μένα, κατάλαβες?Είμαστε δυο εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες χαχα... ;);)Μετά τον τρίτο, που η ζωή μου άλλαξε άρδην όχι λόγω της έλευσής του μόνο αλλά συνδυασμένης με πολλά γεγονότα, δε διανοούμαι να μην το κρατήσω ως έθιμο και στις 40 μέρες να πάω στην εκκλησία να πάρω ευχούλα για μένα και το παιδάκι μου.Από κει και πέρα...βρίσκω δεισιδαιμονίες το να μην απλώσω ρούχα του μωρού τη νύχτα έξω και τέτοια, ναι....όσο για το ανοιχτή η γυναίκα από κάτω...είναι επιρρεπής σε λοιμώξεις, καλά δε θα πας για καφέ με το βρακί είπαμε:oops::oops:, είναι και πάλι πώς νιώθεις;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

η μαμα μου εκανε να με γεννησει 15 ωρες ....της εσπασα ολα τα αγγεια στο προσωπο απο το σφίξιμο...οταν ρωτησα την μαια μου σε ποση ωρα θα γεννησω απο το 7 που ημουν μου ειπε μπορει σε 10 λεπτα μπορει και σε 10 ωρες...εκει φοβηθηκα....και λεω: και αν ειμαι σαν την μαμα μου???και αν γινει καμια επιπλοκη και τελευταια στιγμη χρειαστει καισαρικη??ηξερα οτι αν δεν ειχα κανει επισκληριδιο μεχρι την 8 διαστολη μετα δεν κανεις και αν χρειαζομουν καισαρικη θα μου εκαναν ολικη και δεν ηθελα να χασω την στιγμη!τωρα νιωθω πιο δυνατη να μην κανω και λογω οτι γυμναζομαι και ειμαι δευτερομανουλα πιστευω να τα καταφερω :rolleyes:

Στο εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις, είναι μοναδικό!Τελικά από το 7 σε πόση ώρα γέννησες???

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

μην το κάνεις!!!

κάνε την επισκληρίδιο

εγώ φοβάμαι τόσο πολύ την αίσθηση της αναίσθησιας και την επισκλήριδιο

που με κάνει να αντέχω το πόνο

στο ότι θα είμαι ξύπνια αλλά δε θα έχω τον έλεγχο στο σώμα μου

με πιάνει πανικός

ακόμα και στον οδοντιάτρο καθε φορά που μου κάνει αναισθησία και μουδιάζει η γλώσσα μου μέχρι πίσω και δεν μπόρω να καταπιώ

με πιάνει πάντα πανικός

αν πάω για καισαρική εννοείται ότι θα ζητήσω ολική

δεν θα άντεχα να είμαι ξύπνια και να με κόβουν

τώρα για να μην το παίζω ήρωας

αντέξα χωρίς επισκληρίδιο γιατί γέννησα σχετικά γρήγορα και στα 2 παιδιά...σίγουρα δε θα άντεχα να πονάω για ώρες

βέβαια το δύσκολο κομμάτι είναι απο διαστολή 7 μέχρι 10....

σε μένα κράτησε 10-15 λεπτά....

εκεί πραγματικά δεν θα άντεχα λεπτό παραπάνω ήμουν στα όρια μου

κατά τα άλλα γέννησα σε 2 ώρες από την ώρα που μου έσπασε ο γιατρός τα νερά και μου είχαν βάλει και τεχνητούς πόνους οπότε είχα πιο έντονες ωδίνες και στα 2 παιδιά

στο 2ο πήγα με πρόκληση χωρίς προδιαγραφές

μωρό ψηλά τράχηλος σκληρός και κλειστός....

μου έβαλαν ορό ωκυτοκύνης και τη πρώτη ώρα δεν ένιωθα τίποτα

το λέω στο γιατρό ανεβάζει τη ροή και μου σπάει τα νερά

αμέσως άρχισαν απότομα έντονες ωδίνες

και σε 2 ώρες γέννησα...η μεγάλη διαστολή έγινε μέσα σε μισή ώρα....

όυτε ο γιατρός δεν το περίμενε....

φυσικά εγώ πέθανα στο πόνο με τέτοια γέννα

αλλά σε 2 ώρες είχα γεννήσει

χαχαχα...μαλλον θα το σκεφτω ξανα για την επισκληριδιο :tongue:! Παντως εγω ουτε που την καταλαβα οταν εκατσα και μου την εκανε...το μονο που καταλαβα ηταν οταν ξαφνικα σταματησα να ποναω....παραδεισος :tongue:

παντως δεν υπαρχει αισθηση μουδιασματος...εγω κουναγα και ποδια και τα παντα...απλα ΔΕΝ ΠΟΝΑΓΑ!Τωρα να σου πω δεν ηξερα οτι οι πονοι ειναι της ιδιας βαθμιδας αλλα πιο συχνοι....νομιζα οτι ειναι και πιο εντονοι!:shock:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Στο εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρεις, είναι μοναδικό!Τελικά από το 7 σε πόση ώρα γέννησες???

μακαρι γιατι το ηθελα απο την αρχη!!!

απο το 7 στο 10 εκανα μια ωρα...εκει θα γεννουσα κανονικα αλλα η Νεφελιτσα τελευταια στιγμη κολλησε γιατι εστριψε λιγο το κεφαλακι της...οποτε με 2 μαιες απο πανω μου να σπρωχνουν εγω γυρισμενη στο πλαι να γελαω και ο αντρας μου διπλα μου μεσα στην αμηχανια (τα ειχε κανει πανω του) ημουν με 10 διαστολη και να σπρωχνω 30 λεπτα!οποτε μαλλον καλυτερα που την εκανα ;)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κοριτσακια μου σας διαβασα και σας ευχαριστω ολες πολυ για το ενδιαφερον σας.

Πηγα στο γιατρο ,ηταν καθησυχαστικος ,οι συσπασεις υπαρχουν ακομα και γι αυτο μου συστησε να ξεκουραστω λιγες μερες σπιτι.Μαλλον περπατησα λιγο παραπανω και αυτο δημιουργησε τις συσπασεις.Τωρα παιρνω 6 μαγνησια την ημερα κι εννιοτε buscopan.

Η μπουμπου ηταν με το κεφαλι κατω και μου φανηκε λιγο περιεργο.Δεν ειπα τιποτα ομως γιατι ο γιατρος ειπε οτι μπορει να ξαναλλαξει θεση.

Α και τελος δεν με ματιασε καμια ,ουτε να το σκεφτεστε ,εξαλλου δεν πιστευω στο ματι.

Διαβασα για ζιπουνακια και φανελακια .Τι ωραια που ειναι ολα αυτα.Ανυπομονω να ψωνισω.Επισης αυριο μας φερνουν τα επιπλα κι εχω ενθουσιαστει!!!Τους πρωτους μηνες θα την βαλω ομως σε λικνο που θα μου δωσει η αδελφη μου.

μπραβο κοριτσακι μου...ξεκουρασου και ολα καλα!με το καλο να ερθουν και τα επιπλακια σας!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

halloooo!!!!!

τι κάνετε ? απο ότι είδα...ομιλητικότατες ήσασταν!!! πολύ χαίρομαι όταν έχω να διαβασω κατεβατά!!!

απλά σήμερα δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου για κουβεντούλες...

θα απαντάω σε ότι θυμάμαι!!!

εγώ είχα καλαθούνα...τη χρησιμοποίησα αρκετά γιατί η μικρή μου ηταν μικροκαμωμένη!!!! αλλιώς...θα ήταν περιττό έξοδο...γιατί την πλήρωσα ακριβά!!θα μπορούσα να πάρω μια οικονομικότερη...μετά προσπαθήσαμε στην κούνια....αλλά μάταιο.Μόλις έσκυβα να την αφήσω...ξυπνούσε και έκλαιγε...αποτέλεσμα..από Δεκέμβρη που γεννήθηκε...μέχρι Σεπτέμβρη να κοιμόμαστε μαζί αγκαλιά!!! Μετά αγόρασα παιδικό κρεβάτι και την κοιμίζω εκεί..ξαπλώνουμε μαζί και μόλις αποκοιμηθεί φεύγω.Βέβαια όλη νύχτα κόβω βόλτες..γιατί η πονηρούλα ξυπνάει και ερχεται στο κρεβατι μου!Οπότε η κούνια είναι διακοσμητική στη μέση του δωματίου!!! Ελπίζω το μικρούλι να μάθει να κοιμάται στην κούνια!!! Εννοείται ότι και εγώ θα προσπαθήσω περισσότερο!!!

Τα λέω όλα αυτά γιατί ήμουν και εγώ κάθετη .... ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΑΣ.....αλλά......ποτέ μη λες ποτέ!

Τα λίκνο...από όσο ξέρω...είναι λίγο μεγαλύτερα από την καλαθούνα...οπότε πολύ σύντομα θα χρειαστούν αντικατάσταση με κούνια...λιγο πολυτέλεια μου κάνει!!!

Όσο για τον 40σμο...εγώ στη μικρή έμεινα μέσα γιατί γέννησα Δεκέμβρη...και που να πάω? Σαράντησα...και εκείνη τη μέρα..μετά την εκκλησία πήγα με το μωρό για καφέ..εννοείται ότι έκατσα έξω...Μετά από εκείνη τη μέρα έκανα πολύ καιρό να ξαναβγώ..γιατί ο καιρός ήταν χάλια..χιόνια και βροχές....

Κόντεβα να τρελαθώ...σπίτι κλεισμένη...με ένα μωρό που έκλαιγε συνέχεια και ήθελε όλη μέρα το στήθος για πιπίλα...ήταν και όλη αυτή η αλλαγή...οι ορμόνες μου στο κόκκινο!!! μέχρι και τον άντρα μου ήθελα να χωρίσω!!!όλα μου έφταιγαν...

όταν έπιασε η Ανοιξη...και ξεκινήσαμε τις βολτούλες έγινα άλλος άνθρωπος. Η μικρή κοιμόταν σαν αγγελούδι στο καρότσι....χωρίς γκρίνιες...

Σε αυτό το νινάκι...αν όλα πρώτα είναι καλά...δεν θα μείνω μέσα...όχι ότι θα πηγαίνω στις καφετέριες...αλλά έστω βόλτα με το καρότσι στη γειτονιά...έναν καφέ στο χέρι....Εξάλλου εγώ στις 40 μέρες γυρίζω στη δουλειά...θέλω λίγο να το χαρώ το μωράκι μου.Αυτά τα λέω τώρα...εκείνη την ώρα...θα δούμε!!!!!

Ηρωίδες χωρίς επισκληρίδιο....νινάκι και στο 7 που έφτασες είναι υπόθεση!!!

Εμένα λόγω πρόκλησης οι πόνοι ξαφνικά έγιναν αφόρητοι....αυτή τη φορά δεν θα αφήσω κανέναν να βάλει χέρι...θέλω όλα να έρθουν όποτε είναι έτοιμο το μωρό...και όσο αντέξω...αν δω ότι δεν αντέχω...φυσικά και θα κάνω!!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

halloooo!!!!!

τι κάνετε ? απο ότι είδα...ομιλητικότατες ήσασταν!!! πολύ χαίρομαι όταν έχω να διαβασω κατεβατά!!!

απλά σήμερα δεν έχω πολύ χρόνο στη διάθεσή μου για κουβεντούλες...

θα απαντάω σε ότι θυμάμαι!!!

εγώ είχα καλαθούνα...τη χρησιμοποίησα αρκετά γιατί η μικρή μου ηταν μικροκαμωμένη!!!! αλλιώς...θα ήταν περιττό έξοδο...γιατί την πλήρωσα ακριβά!!θα μπορούσα να πάρω μια οικονομικότερη...μετά προσπαθήσαμε στην κούνια....αλλά μάταιο.Μόλις έσκυβα να την αφήσω...ξυπνούσε και έκλαιγε...αποτέλεσμα..από Δεκέμβρη που γεννήθηκε...μέχρι Σεπτέμβρη να κοιμόμαστε μαζί αγκαλιά!!! Μετά αγόρασα παιδικό κρεβάτι και την κοιμίζω εκεί..ξαπλώνουμε μαζί και μόλις αποκοιμηθεί φεύγω.Βέβαια όλη νύχτα κόβω βόλτες..γιατί η πονηρούλα ξυπνάει και ερχεται στο κρεβατι μου!Οπότε η κούνια είναι διακοσμητική στη μέση του δωματίου!!! Ελπίζω το μικρούλι να μάθει να κοιμάται στην κούνια!!! Εννοείται ότι και εγώ θα προσπαθήσω περισσότερο!!!

Τα λέω όλα αυτά γιατί ήμουν και εγώ κάθετη .... ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΜΑΣ.....αλλά......ποτέ μη λες ποτέ!

Τα λίκνο...από όσο ξέρω...είναι λίγο μεγαλύτερα από την καλαθούνα...οπότε πολύ σύντομα θα χρειαστούν αντικατάσταση με κούνια...λιγο πολυτέλεια μου κάνει!!!

Όσο για τον 40σμο...εγώ στη μικρή έμεινα μέσα γιατί γέννησα Δεκέμβρη...και που να πάω? Σαράντησα...και εκείνη τη μέρα..μετά την εκκλησία πήγα με το μωρό για καφέ..εννοείται ότι έκατσα έξω...Μετά από εκείνη τη μέρα έκανα πολύ καιρό να ξαναβγώ..γιατί ο καιρός ήταν χάλια..χιόνια και βροχές....

Κόντεβα να τρελαθώ...σπίτι κλεισμένη...με ένα μωρό που έκλαιγε συνέχεια και ήθελε όλη μέρα το στήθος για πιπίλα...ήταν και όλη αυτή η αλλαγή...οι ορμόνες μου στο κόκκινο!!! μέχρι και τον άντρα μου ήθελα να χωρίσω!!!όλα μου έφταιγαν...

όταν έπιασε η Ανοιξη...και ξεκινήσαμε τις βολτούλες έγινα άλλος άνθρωπος. Η μικρή κοιμόταν σαν αγγελούδι στο καρότσι....χωρίς γκρίνιες...

Σε αυτό το νινάκι...αν όλα πρώτα είναι καλά...δεν θα μείνω μέσα...όχι ότι θα πηγαίνω στις καφετέριες...αλλά έστω βόλτα με το καρότσι στη γειτονιά...έναν καφέ στο χέρι....Εξάλλου εγώ στις 40 μέρες γυρίζω στη δουλειά...θέλω λίγο να το χαρώ το μωράκι μου.Αυτά τα λέω τώρα...εκείνη την ώρα...θα δούμε!!!!!

Ηρωίδες χωρίς επισκληρίδιο....νινάκι και στο 7 που έφτασες είναι υπόθεση!!!

Εμένα λόγω πρόκλησης οι πόνοι ξαφνικά έγιναν αφόρητοι....αυτή τη φορά δεν θα αφήσω κανέναν να βάλει χέρι...θέλω όλα να έρθουν όποτε είναι έτοιμο το μωρό...και όσο αντέξω...αν δω ότι δεν αντέχω...φυσικά και θα κάνω!!!!!

AX ας με πιάσουν κ μένα οι πόνοι που δεν ξέρω καν πώς είναι.....δεν επιτρέπεται να μου κάνουν και τεχνητούς πια μετά από καισαρική....άντε να δούμε!!!

Το μωράκι μου εμένα κοιμόταν στο κρεβατάκι του σαν κύριος από νεογέννητο, αλλά μόλις μπόρεσε, πήδηξε τα κάγκελα από το κρεβατάκι του (18μηνών) και έδειξε τις προθέσεις του... ερχόταν κάθε βράδυ σε μας!!! οπότε δεν το γλίτωσα κ γω! Αλλα μας καλοάρεσε όλους γιατί κοιμάται στο δικό του στην αρχή και μετά το πολύ πρωί έρχεται κατά τις 4-5 και κοιμάται μαζί μας! Ακόμα και τώρα που είναι 4...είχα κάνει προσπάθειες για να επιστρέφει αλλά έπρεπε να παλεύω κάθε βράδυ με τα πήγαινέλα! Είχα κ δουλειά το πρωί και το αφήσαμε γιατί δε βρήκαμε το λόγο πια να το κάνουμε αφού το θελει κ αυτός κ μεις... Τώρα δε με το δεύτερο είναι σίγουρο ότι αποκλείεται να το κόψει....Ελπίζουμε κατά τα 5-6 λένε θα θέλει να κοιμάται μόνος του....να το δω και να μην το πιστεύψω...

γενικά σε ότι είχα προδιαγράψει από πριν αλλιώς τα έφερε η ζωή... ειδικά ότι προγραμμάτιζα σε σχέση με το μωρό... ύπνο, φαί, συμπεριφορές (τιμωρίες, πειθαρχία),,,άσταααα, αυτό σε οδηγεί ανάλογα με τις ανάγκες του!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα δεν ειμαι καλα με εχει πιασει φοβος.. απο χθες το νιωθω το μωρο αλλα οχι οπως τις αλλες μερες περιμενω να δω και σημερα ακομα αλλα εχω αγχωθει αν ειναι ολα καλα στο μωρακι μου

UstLp3.png

κοριτσια καλημερα δεν ειμαι καλα με εχει πιασει φοβος.. απο χθες το νιωθω το μωρο αλλα οχι οπως τις αλλες μερες περιμενω να δω και σημερα ακομα αλλα εχω αγχωθει αν ειναι ολα καλα στο μωρακι μου

Τι εννοείς δεν το νοιώθεις μωρέ μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο δεν τα αισθανόμαστε κάθε μέρα το ίδιο και εγώ την πεμπα άλλες φορε; την αισθάνομαι πιο έντονα και άλλες είναι πιο ήσυχη..Μην πανικοβαλΛεχαινά όταν είσαι ήρεμη θα το καταλάβεις πιο Καλά το μπεμπακι σου

ewKwp3.png

Καλημέρα Litsaballet .. Γιατί ανησυχείς; Πως το νιώθεις το μωρό; Και εμένα κάποιες μέρες είναι αρκετά ήσυχη θα έλεγα, σε σημείο δλδ που τρομάζω... Αλλά άλλες κλωτσάει σαν ποδοσφαιριστής όλη μέρα. Εσυ δεν την αισθάνεσαι καθόλου εννοεις; :|

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...