Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εγω ειχα λικνο και μου αρεσε τοσο πολυ αυτο το μικροσκοπικο κρεβατακι μεσα στο δωματιο μου αλλα δεν αρεσε στις κυριρς καθολου.Κοιμοντουσαν και οι δυξ στο πορτ μπεμπε που το χα πανω στο καροτσι για να τις κουναω και σε τυχον ξυπνηματα.Οχι οτι επιανε βεβαια.Μεσα στη μερα τις κοιμιζα στην κουνια στα δωματια τους.Τη μπεμπα θα την ξαναδοκιμασω στο λικνο αφου το χω κιολας.Ευαγγελια στη μελινα αρεσε παρα πολυ το ριλαξ κουνια,απο ενος μηνα την εβαζα,στη δαναη δεν αρεσε τιπουα εκτος απ την αγκαλια μου κι ακομη και τωρα δεν εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα.Αχ αυτη νομιζω θα υποφερει με το μωρο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια. Να σας ρωτήσω κάτι; Σκέφτεται καμία απο εσάς τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού; Αξίζει τον κόπο; Βασικά την επόμενη φορά ππυ θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν θυμάμαι εάν θίξατε καθόλου αυτό το θέμα σε προηγούμενα post. Επίσης, κοιτάζω μέσω ίκα να κάνω μαθήματα και όχι επι πληρωμή.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

είχα κάνει στο Έλενα μαθήματα ανώδυνου και με βοήθησαν...

γέννησα χωρίς επισκληρίδιο και οι ανάσες ήταν πολύτιμες

την ώρα των μαθημάτων δεν καταλάβαινεις και πολλά

αλλά στο τοκετό σου έρχονται όσα έμαθες και τα εφαρμόζεις...

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Καλημέρα κορίτσια. Να σας ρωτήσω κάτι; Σκέφτεται καμία απο εσάς τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού; Αξίζει τον κόπο; Βασικά την επόμενη φορά ππυ θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την άποψη σας. Δεν θυμάμαι εάν θίξατε καθόλου αυτό το θέμα σε προηγούμενα post. Επίσης, κοιτάζω μέσω ίκα να κάνω μαθήματα και όχι επι πληρωμή.

Πριν γεννήσω το πρώτο μου παιδάκι ένιωθα ότι δε χρειάζομαι οδηγίες...άκου...ήθελα μόνο να αφοσιωθώ στο θηλασμό για να μην γίνει κάτι και το χάσω. Τώρα που γνωρίζω για το θηλασμό θέλω σαν τρελή να κάνω τα μαθήματα του ανώδυνου, μη χάσω τον φυσιολογικό τοκετό!

Όσες έκαναν μαθήματα έμαθαν πολλά για το θηλασμό, για τη φύση του τοκετού, ασκήσεις, για το μωρό, και άλλα πολλά! Πιστεύω ότι μόνο καλό κάνει.. το ψάχνω και γώ για Δήμο ή Νοσοκομείο, εκτενές σεμινάριο, όχι 5 συναντήσεις...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερα κοριτσακια.Περιμενω απ το μαγαζι μας τον φρεντο μου και το κρουασαν μου για να ξεκινησει καλα η μερα μου.Ελπιζω να μην ξυπνησει και η δαναη για να τα απολαυσω και μετα ας ξυπνησει και το ροδακινακι μου να το ρουφηξω.Ποπακι μου λογικα εισαι αθηνα στο σπιτακι σου.Ελπιζω να τελειωσε εδω το επεισοδιοκαι να σαι καλυτερα.Παντως μιλα με το γιατρο ετσι κι αλλιως μηπως σε δει κιολας.Στη δευτερη εγκυμοσυνη επι μια εβδομαδα περπατουσα σκυφτη απ τον πονο συην κοιλια,ενιωθα λες και ειχα ξεπατωθει στους κοιλιακους κι ολα αυτα γιατι ενω οδηγουσα καποιος με βρηκε απο πισω,ευτυχως ελαφρια,και η ζωνη που φοραγα με εσφιξε αποτομα.Μαριανθη το βουλωμενο αυτι προερχεται κι αυτο απ την εγκυμοσυνη η ασχετο?Πρωτη φορα το ακουω κι αυτο.Χρυσα μου λιγο καλυτερα?Αντε μια μερος κερδος.Εμενα μου απομενουν εκατο μερες που θα μαι εγκυοε στη ζωη μου,οπως ειδα στο τικερακι μου και θελω να τις απολαυσω.Παρολη την μετακομιση,την κουραση,τα παιδι κτλ δε θελω να ξεχναω το θαυματακι που ζω με γκρινιες και παραπονα.Πλακα πλακα οργανωθηκαμε καλα κι εχουμε μαζεψει παρα πολλα πραγματα χωρις ομως το σπιτι να δινει την αισθηση του χαμου που με αποδιοργανωνει.Οποτε ολα βαινουν καλως.Α αυτο με την αναπνοη το νιωιω κι εγω αλλα οχι ποκυ ωρα συνεχομενα.Απλως οταν κανω κατι πιο εντονο νιωθω να λαχανιαζω και να μου κοβεται η ανασα.Καλημερα σε ολες.

Ναι, το βουλωμένο αυτί είναι σύμπτωμα της εγκυμοσύνης. Και σήμερα είναι η 3η μέρα που το έχω! Κουφαίνομαι κορίτσια!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου!

ποπακι τι εγινε?πως εισαι??

elafi...εγω γεννησα χειμωνα κι ειχα παρει μια ντουζινα πραγματα ...ολα ειναι αθικτα...σκεφτομου οτι λογω κρυου δεν θα στεγνωνουν γρηγορα και ολο επαιρνα....της αλλαζα 3-4 συνολα την ημερα....τωρα δεν θα το εκανα ξανα με καμια...κριμα τοσα λεφτα...παιζει βεβαια ρολο και η αναπτυξη του μωρου...εγω την εκανα μικρουλα 2570 και 50 ποντους...αλλα μεγαλωνουν τοοοοοσο γρηγορα!Κατα την γνωμη μου παρε λιγα για αρχη ετσι και αλλιως στεγνωνουν γρηγορα και θα σου φερουν και πολλα! επισης μην παρεις newborn παρε το 0-3 μηνων και ας ειναι αρχικα μεγαλα.Εγω την Νεφελη το πρωτο 3μηνο την κοιμιζα διπλα μου στην καλαθουνα οπου με αυτη την εβγαλα κι ολας...μπορω να πω οτι με βολεψε...μετα την πηγα στην κουνια της και σε ριλαξ οταν ηταν ξυπνια.Πανακια χρειαζεσαι και για να το σκουπιζεις οταν βγαζει γουλιτσες και οταν το πλενεις...εμενα ευτυχως δεν εβγαζε γουλιες!Οσο για τον θηλασμο....εγω τοτε δεν υδρωνα λογω χειμωνα....μια χαρα ημουν...τωρα δεν ξερω :rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Καλημέρα στα γρήγορα κι εγώ, ξέρει κάποιο από τα κορίτσια να μου πει για τις τιμές σακχάρου?Έχω 52-0', 134-60' και 121-120' :confused::confused::confused::confused:....

καλυτερα να τις δει ο γυναικολογος σου!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Η μικροβιολόγος λέει ότι δεν την ανησυχούν οι τιμές, να δω τι θα πούνε από βδομάδα στο νοσοκομείο, λέω να προσέξω λίγο αλλά τι να προσέξω δεν ξέρω....:confused::confused::confused::confused:Το καλό είναι ότι η κουμπς συνεχίζει να βγαίνει αρνητική το ίδιο και το τοξόπλασμα!

Εγώ ξέρω ότι υπάρχει πρόβλημα αν η μέτρηση είναι μεγαλύτερη από 200mg μετά το 2ωρο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αντε νινακι κι εσυ ολα καλα.Τελειωσες και με τον αγωνα του σπιτιου.Τι πακετξ ειναι αυτο σε καθε αλλαγη εποχης?Κι αυτοι οι αντρες οντως καποιες φορες εκπεμπουν σε αλλο μηκος κυματος.Φιλια

σε αλλο πλανητη βρισκονται....:evil:

και γω θα την βαλω παλι παιδικο με εσπα....φετος θα εχω και περισσοτερο μοριο οποτε πιστευω σιγουρα θα την παρουν...περσυ μπηκα με την δευτερη φουρνια!

τυχερη εισαι και εσυ που εχεις αδελφουλες που σε βοηθουν!Και μενα με βοηθαει η δικη μου οποτε την χρειαστω!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

μάλλον το μπράβο αξίζει στη δική σου προσπάθεια!!!!!!!!!

σουπερ τα αποτελέσματά σου!!!!!

ναι οντως...πηρα μεγαλη ανακουφιση!και ο θυροειδης εμεινε σταθερος αυτο το μηνα....δεν αλλαζουμε χαπι!μονο τον σιδηρο πρεπει να ανεβασω αλλιως θα παρω και τριτο χαπι σιδηρου

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Mια που πιάσαμε την κουβέντα για τις αγορές, για πείτε για κρεβατάκι. Να πάρουμε κούνια κατευθείαν ή λικνο στην αρχή, να το εχω δίπλα μου τη νυχτα και να το μετακινώ κατα τη διάρκεια της μέρας;

Να πάρω και ριλαξάκι;

Εμείς θα πάρουμε μόνο κρεβατάκι για οικονομικούς λόγους. Αν και είδα ένα λίκνο, το chicco next to me που το λάτρεψα! Πέφτει το κάγκελο και γίνεται ένα με το κρεβάτι των γονιών, ώστε να μπορείς να αγκαλιάζεις το μωρό! Αλλά πέρα από την τρέλα της στιγμής, το θεωρώ περιττό. Συν το οικονομικό για άλλη μια φορά. Επίσης, εμάς μας χάρισαν μια καλαθούνα. Οπότε το πρώτο διάστημα θα την έχω εκεί και θα την μεταφέρω σε όλο το σπίτι. Με τον άντρα μου συμφωνήσαμε από την αρχή να μάθει στο δωμάτιό της και ότι θα πάρουμε έναν καναπέ ανάκλιντρο για εμάς, για τα πρώτα βράδια. Καλύτερα να ζοριστούμε λίγο εμείς, παρά να συνηθίσει η μικρή στο δωμάτιό μας

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εννοείτε πως θα τα παρακολουθήσω! Σαν πρωτομανούλα τα θεωρώ άκρως απαραίτητα! Θέλω να ξέρω την επιστημονική εξήγηση των πραγμάτων και όχι τις μαγγανείες των μαμάδων, γιαγιάδων και γενικά των παλαιών γενεών. Μάλιστα, έχοντας παρακολουθήσει τα δωρεάν Online σεμινάρια, κατάλαβα πόσο απαραίτητα θα μου είναι και τα μαθήματα ανώδυνου τοκετού. Γιατί στα σεμινάρια δεν καλύπτονταν όλα τα θέματα και η μαία τα έλεγε κάπως γρήγορα. Για παράδειγμα, οι δικοί μου έχουν φαγωθεί ότι τις πρώτες 40 μέρες απαγορεύεται το μωρό να βγει από το σπίτι. Η μαία μας είπε ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγει αρκεί 1. να έχουμε εξασφαλισμένο το γεύμα του, 2. να είναι κατάλληλα με την εποχή ντυμένο και 3. να μην πάμε σε κλειστό μέρος με πολύ κόσμο ή μικρά παιδιά. Σέβομαι την γνώμη των μεγάλων, αλλά επειδή είμαι και ανήσυχο πνεύμα, για μένα θα είναι ΜΕΓΑΛΗ καταπίεση να μείνω κλεισμένη στο σπίτι 40 μέρες, ενώ πουθενά στην επιστήμη δεν λέει κάτι τέτοιο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

είχα κάνει στο Έλενα μαθήματα ανώδυνου και με βοήθησαν...

γέννησα χωρίς επισκληρίδιο και οι ανάσες ήταν πολύτιμες

την ώρα των μαθημάτων δεν καταλάβαινεις και πολλά

αλλά στο τοκετό σου έρχονται όσα έμαθες και τα εφαρμόζεις...

χωρις??μπραβο....εγω το προσπαθησα αλλα στο τελος φοβηθηκα και οταν εκανα διαστολη 7 ζητησα να μου την κανουν :tongue:

ειπα θα προσπαθησω τωρα στο 2ο να μην κανω αλλα δεν ξερω αν τα καταφερω!

Για πες μου εμπειρια!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Αχ κορίτσια μου βλέπω ότι όλες έχετε εμπειρίες απο τα προηγούμενα παιδάκια σας!! Αρχίζω να αγχώνομαι τι θα κάνω??Πως θα το κρατάω πως θα το θηλάζω, όταν κλαίει γιατί θα κλαίει...παναγίτσα μου...:o:o:o

LMb5p2.png

Αχ κορίτσια μου βλέπω ότι όλες έχετε εμπειρίες απο τα προηγούμενα παιδάκια σας!! Αρχίζω να αγχώνομαι τι θα κάνω??Πως θα το κρατάω πως θα το θηλάζω, όταν κλαίει γιατί θα κλαίει...παναγίτσα μου...:o:o:o

Στο 1ο παιδί όλες το περνούν αυτό το άγχος κάποια στιγμή...Σε 3-4 μέρες με το παιδί θα νιώθεις πιο σίγουρη και κάθε μέρα που περνά θα το μαθαίνεις και περισσότερο....Ανώδυνο σεμινάρια φυσικά και να κάνετε, τι ωραία στις μεγάλες πόλεις που σας δίνεται κι αυτή η δυνατότητα....Οι αναπνοές κι η ψυχραιμία της επιτόκου είναι το παν στη διάρκεια των ωδίνων...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...