Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κι εγώ για το μικρό κάτι ζιπουνάκια για ενός μηνός πήρα για τον πρώτο καιρό, όχι το μηδέν...Θα είναι καλοκαίρι, φορμάκια μικρά μην πάρεις πολλά (φορμάκια λέω τα μακρυμάνικα) με τα ζιπουνάκια θα τον βγάλουν τον πρώτο καιρό πιστεύω.... Αυτά για τις γουλίτσες που βάζουμε όταν τα παίρνουμε αγκαλιά δεν μου χρησίμεψαν σε κανένα παιδάκι, δε με βόλευαν, προτιμούσα να αλλάζω ρούχα εγώ από το να την έχω πάνω μου την πετσετούλα....Ό,τι σε βολέψει...Έβαζα όμως πετσετούλα στο κρεβατάκι εκεί που ήταν το κεφαλάκι τους όταν κοιμόνταν....Φυσικά 2-3 υποστρώματα για να μην γίνει χάλια το στρώμα αν κατουρηθεί κλπ....

Ντάξει! γράφουμε τα αντίθετα!!!χαχααχχαχαχαχα

εγώ την έβγαλα μόνο με τα πετσετάκια! με έσωσαν! Άντε βγάλε άκρη...

συμφωνώ ότι φορμάκια μακριμάνικα νούμερο 1 με ζέστη Αυγούστου δε θα προλάβουν να βάλουν πιστεύω...μόνο εσωρουχάκια

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ντάξει! γράφουμε τα αντίθετα!!!χαχααχχαχαχαχα

εγώ την έβγαλα μόνο με τα πετσετάκια! με έσωσαν! Άντε βγάλε άκρη...

συμφωνώ ότι φορμάκια μακριμάνικα νούμερο 1 με ζέστη Αυγούστου δε θα προλάβουν να βάλουν πιστεύω...μόνο εσωρουχάκια

Ναι, μανάρι μου, να γράφουμε η καθεμιά τι την βόλεψε ώστε η κάθε πρωτομανούλα με βάση την ιδιοσυγκρασία της να κάνει ό,τι την βολέψει;)Εγώ επιμένω ότι δεν ήθελα τίποτα ανάμεσα σε μένα και το μωρό, και για πες...άντε με την πανούλα δε θα λερωθεί οκ, ε δε θα ιδρώνει?Όλη μέρα κι όλη νύχτα με ένα φορμάκι θα τη βγάζει?Είναι κι η ζέστη στη μέση δεν ξέρω ρε συ, δεν είχα τόσο μωρό καλοκαίρι....:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι εδω τα τετραχρονα απορροφουνται αλλα σε παιδικους σταθμους κι αλλα σε νηπιαγωγεια κανοντας ομως δικες τους δραστηριοτητρς γιατι δε μπορουν βα κανουν τα ιδια ουτε με τα τριχρονα ουτε με τα πενταχρονα.Δηλ μαζξ με το εσπα εχουμε να κανουμε τρεις διαφορετικες αιτησεις.Δηλαδη μαρουσκακι αν καταλαβα καλα τα αποτελεσματα πιο πολυ σε αγχωνουν προς τα κατω,δηλ για υπογλυκαιμιες?Love ευχαριστω για το κουραγιο.Ως τωρα παει καλα το θεμα.Χθες ηρθαν οι αδελφες μου για πακεταρισμα κι οταν τελειωσαμε ειχαμε παρει οι τρελρς υλικα για γεμιστα για τρια σπιτια και τα φτιαξαμε.Στις δωδεκα καθε κυτταρο του κορμιου μου μου δινε σημα για υπνο.Πρωτο βραδυ που κοιμηθηκε κι η δαναη συνεχομενα μετα την ιωση.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Mια που πιάσαμε την κουβέντα για τις αγορές, για πείτε για κρεβατάκι. Να πάρουμε κούνια κατευθείαν ή λικνο στην αρχή, να το εχω δίπλα μου τη νυχτα και να το μετακινώ κατα τη διάρκεια της μέρας;

Να πάρω και ριλαξάκι;

c8i6p2.png

Μαρουσκακι εδω τα τετραχρονα απορροφουνται αλλα σε παιδικους σταθμους κι αλλα σε νηπιαγωγεια κανοντας ομως δικες τους δραστηριοτητρς γιατι δε μπορουν βα κανουν τα ιδια ουτε με τα τριχρονα ουτε με τα πενταχρονα.Δηλ μαζξ με το εσπα εχουμε να κανουμε τρεις διαφορετικες αιτησεις.Δηλαδη μαρουσκακι αν καταλαβα καλα τα αποτελεσματα πιο πολυ σε αγχωνουν προς τα κατω,δηλ για υπογλυκαιμιες?Love ευχαριστω για το κουραγιο.Ως τωρα παει καλα το θεμα.Χθες ηρθαν οι αδελφες μου για πακεταρισμα κι οταν τελειωσαμε ειχαμε παρει οι τρελρς υλικα για γεμιστα για τρια σπιτια και τα φτιαξαμε.Στις δωδεκα καθε κυτταρο του κορμιου μου μου δινε σημα για υπνο.Πρωτο βραδυ που κοιμηθηκε κι η δαναη συνεχομενα μετα την ιωση.

Α καλά, πολλή χαρτούρα δηλαδή, κατάλαβα!

Δεν ξέρω τι με αγχώνει, κάπου διάβαζα ότι κι οι χαμηλές τιμές ίσως δείχνουν αρχή σακχάρου, ξέρω γω..

.Ευτυχώς έχεις τις αδερφούλες σου βοήθεια, θα τελειώσετε πριν το καλοκαταλάβεις, μακάρι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ναι, μανάρι μου, να γράφουμε η καθεμιά τι την βόλεψε ώστε η κάθε πρωτομανούλα με βάση την ιδιοσυγκρασία της να κάνει ό,τι την βολέψει;)Εγώ επιμένω ότι δεν ήθελα τίποτα ανάμεσα σε μένα και το μωρό, και για πες...άντε με την πανούλα δε θα λερωθεί οκ, ε δε θα ιδρώνει?Όλη μέρα κι όλη νύχτα με ένα φορμάκι θα τη βγάζει?Είναι κι η ζέστη στη μέση δεν ξέρω ρε συ, δεν είχα τόσο μωρό καλοκαίρι....:?

Δυστυχώς για μένα που γέννησα αρχές καλοκαιριού ήταν ένα μαρτύριο γιατί ιδρώνω πολύ... το μωράκι όχι και τόσο, ειδικά στην αρχή που είναι μικρούλικο... εγώ έλιωσα και από τις ορμόνες, από το θηλασμό και τη συνεχή επαφή δέρμα με δέρμα...τα μαλλιά του μωρού (πολυυυυ μαλλί) είχαν συνέχεια τον ιδρώτα μου.... ένιωθα λίγο άσχημα... αυτό το καημένο ίδρωνε στο καρότσι (μετά τις 40 μέρες) στο μάρσιπο, στο κάθισμα αυτοκινήτου... λιώσιμο.... λίγο τραγικά τα παρουσιάζω, έτσι τα έζησα, ελπίζω να μην είστε σαν κ μένα ιδρωτιάρα...

qtTWp3.png

DCxtp2.png

καλημέρα

για τα δικά μου μωρά που γεννήθηκαν στο μέσο όρο

3100γρ 50εκ & 3200γρ 51εκ

και έβαζαν 1 κιλό το μήνα περίπου τους πρώτους μήνες

στα κορμάκια (αυτά που είναι κοντομάνικα ή αμάνικα με τα πόδια έξω)

το 0-3 του mothercare με βόλεψε πολύ

καλή ποιότητα και το φόρεσαν μέχρι και τον 4ο....είναι πραγματικά αθάνατα

το 0-1 είναι για τον πρώτο μήνα ...βολέυει στα φορμάκια (αυτά που είναι τα πόδια μέσα) για να μην το χάνεις το παιδί ....αλλά τώρα που γεννάω καλοκαίρι δε θα πάρω....αν κρυώνει θα του βάζω κουβερτούλα

το newbaby ή newborn είναι για τις πρώτες 15 μέρες το πολύ...

πήρα μόνο ένα σετ πιο πολύ αναμνηστικό και τους το έχω κρατήσει

σαν πρώτο ρούχο μ'αυτά τα έβγαλα κι από το μαιευτήριο....

και στα marks & spencer έχουν καλή ποιότητα τα φορμάκια τους

αλλά είναι λίγο πιο μαζεμένα από του mothercare σαν νούμερα....

πολύ μικρά νούμερα στα φορμάκια για μωρά πιο fit εχουν τα

orchestra, prenatal, zara, benetton (στα δικά μου παιδιά επέφταν ωραία αλλά ήταν μινιόν ...σε φίλες μου με πιο ζουμπουρλούδικα μωρά χρειάζονταν 2 νούμερα παραπάνω από την ηλικία τους)

του Ηρα ποτέ δεν τα συμπάθησα στην εφαρμογή

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Δυστυχώς για μένα που γέννησα αρχές καλοκαιριού ήταν ένα μαρτύριο γιατί ιδρώνω πολύ... το μωράκι όχι και τόσο, ειδικά στην αρχή που είναι μικρούλικο... εγώ έλιωσα και από τις ορμόνες, από το θηλασμό και τη συνεχή επαφή δέρμα με δέρμα...τα μαλλιά του μωρού (πολυυυυ μαλλί) είχαν συνέχεια τον ιδρώτα μου.... ένιωθα λίγο άσχημα... αυτό το καημένο ίδρωνε στο καρότσι (μετά τις 40 μέρες) στο μάρσιπο, στο κάθισμα αυτοκινήτου... λιώσιμο.... λίγο τραγικά τα παρουσιάζω, έτσι τα έζησα, ελπίζω να μην είστε σαν κ μένα ιδρωτιάρα...

Όχι έχεις δίκιο, με το θηλασμό μούσκεμα θα είμαστε...Πολύ μπάνιο θα πέσει μας βλέπω όλη μέρα μπανιέρα (όταν προλαβαίνουμε!)....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα μανούλες!

Mια που πιάσαμε την κουβέντα για τις αγορές, για πείτε για κρεβατάκι. Να πάρουμε κούνια κατευθείαν ή λικνο στην αρχή, να το εχω δίπλα μου τη νυχτα και να το μετακινώ κατα τη διάρκεια της μέρας;

Να πάρω και ριλαξάκι;

πωπω φωτιά πήραμε σήμερα! Εγώ δεν ήθελα λίκνο για να μην στήνω και ξεστήνω, παρόλο που είχα διαθέσιμο λίκνο, δηλαδή δεν ηταν έξοδο. Βάλαμε κατευθείαν κούνια. Τώρα για την πολύ αρχή (3 βδομ-1 μήνα) το είχα δίπλα μου συνέχεια μέσα στη μέρα και το μετακινούσα μέσα στο σπίτι με την καλαθούνα, όπου κοιμόταν κτλ...

Κορίτσιαααα φτάνει η ώρα,,,,τώρα το συνειδητοποιώ σιγά σιγά!!!! Μωράκια!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Εγω κοριτσια τη μελιβα που τη γεννησα αρχες ιουλιου και φαγαμε ολο το καλοκαιρι την ειχα συνεχεια νε φανελακια κοντομανικα και αμανικα.Το 0-3 τα χρησιμοποισα γι κανα μηνα μονο ομως δε θα μπορουδα κατευθειαν να της βαλω το 3-6 της επλεαν.Οποτε λιγσ απ το μικρο νουμερο μου χρειαστηκαν.Τωρα που γενναμε αυγουστο για ενα μηνα θα χρειαστουμε πιστευω αμανικα και κοντομσνικα κι απο σεπτρμβρη μακρυμανικα.Κι εγω τα αλλαζα συχνα γιατι ιδρωναν παρα πολυ.Αυτο που θυμαμαι εινσι το ποσο απελπιστικα συχνα επρεπρ να αλλαζω εγω.Με το θηλασμο συνρχεια βρωμικη ενιωθα.Ακομη και με τα επιθεματα παντα εβγαζε το στηθος γαλα,μουλιαζε το επιθεμα,μου λερωνε τα σουτιεν και τις μπλουζες,εβγαζε και καμια γουλια το μωρο,ηταν κι η ζεστη και οι ορμονες και χρειαζομουν βυουζ δεκα φορες τη μερα.η

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!

Είχα κάνει το λάθος και είχα πάρει πάνες 2-4 κιλών και φορμάκι εξόδου και άλλα φανελάκια το νούμερο 0 ένα μηνα πριν γεννήσω,,,,τζάμπα τα πήρα όλα!!! Το ρούχο εξόδου ούτε που του έκανε.... και οι πάνες έτσι κ έτσι...4200 ο γιός...

καλύτερα να δεις που το πάει το βάρος του κ μετα...δεν ξέρω...έχει πολλές λίστες... πάντως αυτό που θυμάμαι πολύ καλά, είναι ότι στην αρχή-τον πρώτο μήνα- το δικό μου νεογέννητο δε λερωνόταν και το άλλαζαμε έτσι για να το αλλάξουμε...αφού πανάκια,σελτεδάκια είχαμε, δε λέρωνε τα ρούχαλάκια του... ούτε καν με γάλατα, σάλια κτλ...πολλά μωρά βγάζουν γουλίτσες ή όλο το γάλα οπότε εκεί φαντάζομαι χρειάζεται συχνό άλλαγμα... ή που θα πρέπει δηλαδή να έχεις πολλά για αλλαγή, ή που θα σου φτάνουν τα πολύ λίγα....αυτά δεν τα ξέρεις νωρίτερα.... δε βοηθάει αυτό που λέω αλλά οκ...πωπω κατατοπιστικότατη είμαι!!!!αχχχααχχα

κοριτσιαααα την Παρασκευή πάω και γω για την περίφημη εξέταση!!!! Η ώρα της κρίσης έφτασε!!!!

εμένα λερωνόντουσαν πολύ και ήταν χειμώνας

συνέχεια το φορμάκι και τα σεντόνια βρεγμένα με γουλιές

7 τη μέρα άλλαζα....τα πανάκια με βόλεψαν κι εμένα

αυτό το ίδρωμα της λέχωνας που θηλάζει σε μένα ήταν απίστευτο

άλλαζα τη νύχτα 3 νυχτικά και πάλι δεν έφταναν

να στύβω το νυχτικό και να στάζει

να είναι βρεγμένα σεντόνια και μαξιλάρι

και να άλλαζω κι αυτά μές τη νύχτα

μπάνιο 3 φορές τη μέρα το λιγότερο

και ήταν χειμώνας....

Καλημέρα στα γρήγορα κι εγώ, ξέρει κάποιο από τα κορίτσια να μου πει για τις τιμές σακχάρου?Έχω 52-0', 134-60' και 121-120' :confused::confused::confused::confused:....

θέλεις να σου γράψω τη δική μου καμπύλη στη πρώτη εγκυμοσύνη?

για να πάρετε κουράγιο.....

απ ότι θυμάμαι...

0' 71 όρια <95

60' 212 < 180

120' 202 <150

180' 114 < 120

είσαι καλή...η υπογλυκαιμία νομίζω ότι είναι ανησυχητικό όταν την πάθεις μετά τη λήψη γλυκόζης ...

και συνήθως οι έγκυες την παθαίνουν στην 3η ώρα αλλά βλέπω ότι καμιά

δεν έκανε την τρίωρη καμπύλη εδώ μέσα

(το λέω γιατί 3 φίλες μου έκαναν υπογλυκαιμία στη 3η ώρα και θεωρήθηκε παθολογική η τιμή)

θα σου πουν να μην μένεις πολλές ώρες νηστική

εσύ πως ένιωθες με το 52???

Κατάλαβα....θηλασμός νεογέννητου καλοκαίρι=απελπισία χαχα!!:tongue::tongue::tongue: Εμείς λίκνο δεν πήραμε, ή κατευθείαν στο κρεβατάκι του κοιμόταν το μωρό (3400 ο πρώτος, 3600 ο δεύτερος) ή πρώτα στο πορτ-μπεμπέ (3000 γρ ο τρίτος, ήταν μικρούλης) και μετά στο κρεβατάκι....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

θέλεις να σου γράψω τη δική μου καμπύλη στη πρώτη εγκυμοσύνη?

για να πάρετε κουράγιο.....

απ ότι θυμάμαι...

0' 71 όρια <95

60' 212 < 180

120' 202 <150

180' 114 < 120

γκντουπ...εσύ είχες πολύ πωπω...

είσαι καλή...η υπογλυκαιμία νομίζω ότι είναι ανησυχητικό όταν την πάθεις μετά τη λήψη γλυκόζης ...

και συνήθως οι έγκυες την παθαίνουν στην 3η ώρα αλλά βλέπω ότι καμιά

δεν έκανε την τρίωρη καμπύλη εδώ μέσα

θα σου πουν να μην μένεις πολλές ώρες νηστική

εσύ πως ένιωθες με το 52???

Μια χαρά ήμουν, έμεινα νηστική από τις 8 το βράδυ και το 52 είναι μέτρηση 8 η ώρα το πρωί...Οδήγησα μόνη, μια χαρά ήμουν...Άρα κι εσύ καλή την βρίσκεις ε?ε...αφού το λέτε δύο, θα σας ακούσω, ευχαριστώ πολύ (τόσο αγχώθηκα που πόση ώρα έψαχνα τη διατροφή που είχες βάλει, τη βρήκα, ίσως τη δοκιμάσω, άσχετα από σάκχαρο...)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...