Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια.Περιμενω απ το μαγαζι μας τον φρεντο μου και το κρουασαν μου για να ξεκινησει καλα η μερα μου.Ελπιζω να μην ξυπνησει και η δαναη για να τα απολαυσω και μετα ας ξυπνησει και το ροδακινακι μου να το ρουφηξω.Ποπακι μου λογικα εισαι αθηνα στο σπιτακι σου.Ελπιζω να τελειωσε εδω το επεισοδιοκαι να σαι καλυτερα.Παντως μιλα με το γιατρο ετσι κι αλλιως μηπως σε δει κιολας.Στη δευτερη εγκυμοσυνη επι μια εβδομαδα περπατουσα σκυφτη απ τον πονο συην κοιλια,ενιωθα λες και ειχα ξεπατωθει στους κοιλιακους κι ολα αυτα γιατι ενω οδηγουσα καποιος με βρηκε απο πισω,ευτυχως ελαφρια,και η ζωνη που φοραγα με εσφιξε αποτομα.Μαριανθη το βουλωμενο αυτι προερχεται κι αυτο απ την εγκυμοσυνη η ασχετο?Πρωτη φορα το ακουω κι αυτο.Χρυσα μου λιγο καλυτερα?Αντε μια μερος κερδος.Εμενα μου απομενουν εκατο μερες που θα μαι εγκυοε στη ζωη μου,οπως ειδα στο τικερακι μου και θελω να τις απολαυσω.Παρολη την μετακομιση,την κουραση,τα παιδι κτλ δε θελω να ξεχναω το θαυματακι που ζω με γκρινιες και παραπονα.Πλακα πλακα οργανωθηκαμε καλα κι εχουμε μαζεψει παρα πολλα πραγματα χωρις ομως το σπιτι να δινει την αισθηση του χαμου που με αποδιοργανωνει.Οποτε ολα βαινουν καλως.Α αυτο με την αναπνοη το νιωιω κι εγω αλλα οχι ποκυ ωρα συνεχομενα.Απλως οταν κανω κατι πιο εντονο νιωθω να λαχανιαζω και να μου κοβεται η ανασα.Καλημερα σε ολες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρουσκακι δε ξερω τιποτα για τις τιμες.Δε σου παν στο μικροβιολογικο αν δειχνουν προβλημα?

Η μικροβιολόγος λέει ότι δεν την ανησυχούν οι τιμές, να δω τι θα πούνε από βδομάδα στο νοσοκομείο, λέω να προσέξω λίγο αλλά τι να προσέξω δεν ξέρω....:confused::confused::confused::confused:Το καλό είναι ότι η κουμπς συνεχίζει να βγαίνει αρνητική το ίδιο και το τοξόπλασμα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα στα γρήγορα κι εγώ, ξέρει κάποιο από τα κορίτσια να μου πει για τις τιμές σακχάρου?Έχω 52-0', 134-60' και 121-120' :confused::confused::confused::confused:....

marouskaki οι τιμές σου είναι φυσιολογικές!!! γιατί σε αγχώσανε? αφού σε όλες είσαι κάτω από το μέγιστο επιτρεπτό όριο...δεν καταλαβαίνω.....

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

love....μπραβο!!!και εμενα μια χαρα βγηκαν!!!περιμενω την στιγμη που θα θελησω πως και πως να φαω ενα γλυκο ναααααααα....αλλα ακομη δεν ξερω τι....σοκολατινα θα ειναι???παγωτο θα ειναι???του ταψιου θα ειναι????χαχαχα :tongue:

εμενα οι μετρησεις ηταν 0' - 87mg - μετα απο 75gr γλυκοζης: 60'-133mg και 120'-84mg :D

τωρα εχω στειλει τις εξετασεις μου στην ενδοκρινολογο να δει και τον θυροειδη μηπως χρειαστει αλλαγη χαπιου!

μάλλον το μπράβο αξίζει στη δική σου προσπάθεια!!!!!!!!!

σουπερ τα αποτελέσματά σου!!!!!

Διαφημίσεις

Τελικα κοριτσακια φευγω το βραδυ για Αθηνα .Εκτος απο τις συσπασεις εχω εναν πονο που με πιανει.οταν σηκωνομαι.και παω να περπατησω.Δεν ξερω απο τι προερχεται παντως ειναι σαν κραμπα σαν πιασιμο .Να δω πως θα μπω στο αεροπλανο.:(

ελπίζω να μη σε ματιαξα εγώ....που ζήλεψα με τη θαλασσίτσα...

χωρίς πλάκα τώρα....περαστικό θα είναι...θα ηρεμήσεις στο σπιτάκι σου με τον αντρούλη σου και θα εισαι μια χαρά!!!!

μερικές φορές το άγχος μας...δημιουργεί καταστάσεις...αυθυποβολή!!!

Αντε νινακι κι εσυ ολα καλα.Τελειωσες και με τον αγωνα του σπιτιου.Τι πακετξ ειναι αυτο σε καθε αλλαγη εποχης?Κι αυτοι οι αντρες οντως καποιες φορες εκπεμπουν σε αλλο μηκος κυματος.Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ερώτηση προς έμπειρες; πόσα φορμάκια (αλλαξιές), φανελάκια και γενικά ρουχαλάκια πραγματικά χρειάζεται ένα μωρό; για παράδειγμα, στο μικρότερο μέγεθος, 0-3 μηνών, πόσα θα χρειαστεί να έχω; και γενικά, τι πρέπει να έχω από ρούχα και πετσετάκια, σαλιάρες κλπ;

το 0-3 είναι πολύ μικρό μέγεθος...αν τα μωράκια γεννηθούν πάνω απο 3+ κιλά....δεν θα προλάβουν να τα φορέσουν. Η δικιά μου που γεννήθηκε 2730...τα φόρεσε για 2 εβδομάδες!!!!

Γενικά μην φορτωθείς πολλά φορμάκια φανελάκια...βλέπεις και κάνεις!!! Πάρε μερικές πετσετούλες για τις γουλίτσες που βγάζουν τα μωρά...αν έχεις αλλαξιέρα πάρε το πολύ 2 σελτεδάκια ...μην πάρεις σκουφάκια και γαντάκια....άχρηστα είναι όλα αυτά!!!! γενικά από τις λίστες που κυκλοφορούν....ούτε τα μισά δεν χρειάζονται...

θα δεις το μωράκι σου τι χρειάζεται στην πράξη....

εγώ έχω πράγματα ... που η μικρή ούτε τα ακούμπησε....

Ειμαι σε φαση ππυ φτιαχνω χαρτια για προνηπια.Δε ξερω και που ακριβως ανηκουμε τωρα με το νεο σπιτι.Ποιο αλλο κοριτσι ειναι σ αυτη την φαση?Μου ειπαν οτι λογω του οτι δε δουλευω μενω αρκετα πισω στα μορια κι οτι το τριτι παιδακι αφου δεν ειναι γεννημενο δε μετραει πουθενα.Θα κανω και τα χαρτια για εσπα τον ιουλιο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

marouskaki οι τιμές σου είναι φυσιολογικές!!! γιατί σε αγχώσανε? αφού σε όλες είσαι κάτω από το μέγιστο επιτρεπτό όριο...δεν καταλαβαίνω.....

Το 52 είναι πάρα πολύ χαμηλό (αυτό με άγχωσε) και επίσης το 134 στη μια ώρα, μετά από άλλη μια ώρα δεν έπρεπε να πέσει κι άλλο (κι αυτό με άγχωσε)?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια.Περιμενω απ το μαγαζι μας τον φρεντο μου και το κρουασαν μου για να ξεκινησει καλα η μερα μου.Ελπιζω να μην ξυπνησει και η δαναη για να τα απολαυσω και μετα ας ξυπνησει και το ροδακινακι μου να το ρουφηξω.Ποπακι μου λογικα εισαι αθηνα στο σπιτακι σου.Ελπιζω να τελειωσε εδω το επεισοδιοκαι να σαι καλυτερα.Παντως μιλα με το γιατρο ετσι κι αλλιως μηπως σε δει κιολας.Στη δευτερη εγκυμοσυνη επι μια εβδομαδα περπατουσα σκυφτη απ τον πονο συην κοιλια,ενιωθα λες και ειχα ξεπατωθει στους κοιλιακους κι ολα αυτα γιατι ενω οδηγουσα καποιος με βρηκε απο πισω,ευτυχως ελαφρια,και η ζωνη που φοραγα με εσφιξε αποτομα.Μαριανθη το βουλωμενο αυτι προερχεται κι αυτο απ την εγκυμοσυνη η ασχετο?Πρωτη φορα το ακουω κι αυτο.Χρυσα μου λιγο καλυτερα?Αντε μια μερος κερδος.Εμενα μου απομενουν εκατο μερες που θα μαι εγκυοε στη ζωη μου,οπως ειδα στο τικερακι μου και θελω να τις απολαυσω.Παρολη την μετακομιση,την κουραση,τα παιδι κτλ δε θελω να ξεχναω το θαυματακι που ζω με γκρινιες και παραπονα.Πλακα πλακα οργανωθηκαμε καλα κι εχουμε μαζεψει παρα πολλα πραγματα χωρις ομως το σπιτι να δινει την αισθηση του χαμου που με αποδιοργανωνει.Οποτε ολα βαινουν καλως.Α αυτο με την αναπνοη το νιωιω κι εγω αλλα οχι ποκυ ωρα συνεχομενα.Απλως οταν κανω κατι πιο εντονο νιωθω να λαχανιαζω και να μου κοβεται η ανασα.Καλημερα σε ολες.

φρέντο και κρουασάν.....αχ βαχ.....!!!!!!!!!

οσο για τη μετακόμιση...κουράγιο!!!!!!!

Ειμαι σε φαση ππυ φτιαχνω χαρτια για προνηπια.Δε ξερω και που ακριβως ανηκουμε τωρα με το νεο σπιτι.Ποιο αλλο κοριτσι ειναι σ αυτη την φαση?Μου ειπαν οτι λογω του οτι δε δουλευω μενω αρκετα πισω στα μορια κι οτι το τριτι παιδακι αφου δεν ειναι γεννημενο δε μετραει πουθενα.Θα κανω και τα χαρτια για εσπα τον ιουλιο.

Προνήπια εννοείς τα μικρά νήπια?Νηπιαγωγείο δηλαδή?Αν ναι, τον ιούνιο κάνουμε χαρτιά, θέλει χαρτί Δεη αν θυμάμαι καλά για να δούνε τη διεύθυνσή σας και να δεις πού ανήκετε.Πωπω, εσείς έχετε και το θέμα να μην σας πάρουν εκεί, εδώ εννοείται τα παίρνουν όλα τα νηπιάκια. Πήγες και γιατρούς?καλά...αγνόησέ με, τα 4 κλείνει η Μελίνα όχι τα 5, οπότε δε μιλάς για νήπια, χαχα, μη με παρεξηγείς, άρχισε το αλτζχάιμερ της κύησης!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

το 0-3 είναι πολύ μικρό μέγεθος...αν τα μωράκια γεννηθούν πάνω απο 3+ κιλά....δεν θα προλάβουν να τα φορέσουν. Η δικιά μου που γεννήθηκε 2730...τα φόρεσε για 2 εβδομάδες!!!!

Γενικά μην φορτωθείς πολλά φορμάκια φανελάκια...βλέπεις και κάνεις!!! Πάρε μερικές πετσετούλες για τις γουλίτσες που βγάζουν τα μωρά...αν έχεις αλλαξιέρα πάρε το πολύ 2 σελτεδάκια ...μην πάρεις σκουφάκια και γαντάκια....άχρηστα είναι όλα αυτά!!!! γενικά από τις λίστες που κυκλοφορούν....ούτε τα μισά δεν χρειάζονται...

θα δεις το μωράκι σου τι χρειάζεται στην πράξη....

εγώ έχω πράγματα ... που η μικρή ούτε τα ακούμπησε....

Κι εγώ για το μικρό κάτι ζιπουνάκια για ενός μηνός πήρα για τον πρώτο καιρό, όχι το μηδέν...Θα είναι καλοκαίρι, φορμάκια μικρά μην πάρεις πολλά (φορμάκια λέω τα μακρυμάνικα) με τα ζιπουνάκια θα τον βγάλουν τον πρώτο καιρό πιστεύω.... Αυτά για τις γουλίτσες που βάζουμε όταν τα παίρνουμε αγκαλιά δεν μου χρησίμεψαν σε κανένα παιδάκι, δε με βόλευαν, προτιμούσα να αλλάζω ρούχα εγώ από το να την έχω πάνω μου την πετσετούλα....Ό,τι σε βολέψει...Έβαζα όμως πετσετούλα στο κρεβατάκι εκεί που ήταν το κεφαλάκι τους όταν κοιμόνταν....Φυσικά 2-3 υποστρώματα για να μην γίνει χάλια το στρώμα αν κατουρηθεί κλπ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα!και εγω κοριτσια δε μπορω να πω πως ειμαι και στα καλυτερα μου αλλα καλυτερα απο αλλες μερες...ελαφριες συσπασουλες κλασικα μη μεινω και παραπονεμενη...

και πονακια χαμηλα σαν τραβηγματα που και που στη τομη της καισαρικης....

άμα δεν είναι συχνά όπως τις προάλλες...καλά είσαι!;););) Ποπάκι, έφτασες καλά?Πώς είσαι σήμερα?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα και από μένα!

Είχα κάνει το λάθος και είχα πάρει πάνες 2-4 κιλών και φορμάκι εξόδου και άλλα φανελάκια το νούμερο 0 ένα μηνα πριν γεννήσω,,,,τζάμπα τα πήρα όλα!!! Το ρούχο εξόδου ούτε που του έκανε.... και οι πάνες έτσι κ έτσι...4200 ο γιός...

καλύτερα να δεις που το πάει το βάρος του κ μετα...δεν ξέρω...έχει πολλές λίστες... πάντως αυτό που θυμάμαι πολύ καλά, είναι ότι στην αρχή-τον πρώτο μήνα- το δικό μου νεογέννητο δε λερωνόταν και το άλλαζαμε έτσι για να το αλλάξουμε...αφού πανάκια,σελτεδάκια είχαμε, δε λέρωνε τα ρούχαλάκια του... ούτε καν με γάλατα, σάλια κτλ...πολλά μωρά βγάζουν γουλίτσες ή όλο το γάλα οπότε εκεί φαντάζομαι χρειάζεται συχνό άλλαγμα... ή που θα πρέπει δηλαδή να έχεις πολλά για αλλαγή, ή που θα σου φτάνουν τα πολύ λίγα....αυτά δεν τα ξέρεις νωρίτερα.... δε βοηθάει αυτό που λέω αλλά οκ...πωπω κατατοπιστικότατη είμαι!!!!αχχχααχχα

κοριτσιαααα την Παρασκευή πάω και γω για την περίφημη εξέταση!!!! Η ώρα της κρίσης έφτασε!!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...