Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ναι ναι!!!!!! Κι εγω σε θυμαμαι! Κι εσενα και το Μαρουσκακι! Και επιτελους προχωρησαμε ενα βημα! Μεχρι να ακουσω την καρδουλα και να δω οτι υπαρχει μωρακι ειμαι πολυ αγχωμενη! Προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα γυρναει ολο εκει το μυαλο μου!

Αντε! Tι ωραία! Tο Μαρουσκάκι δεν το θυμάμαι, πιθανόν να μην συμπέσαμε. Χαρηκα πολύ για σένα!

Eμείς είδαμε μόνο σάκο πριν τρεις βδομάδες, και την Πέμπτη είναι το ραντεβού για την καρδούλα κι εχω πολλή αγωνία. Εσείς μέχρι στιγμής τι είδατε; Απο συμπτώματα πως πας;

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αντε! Tι ωραία! Tο Μαρουσκάκι δεν το θυμάμαι, πιθανόν να μην συμπέσαμε. Χαρηκα πολύ για σένα!

Eμείς είδαμε μόνο σάκο πριν τρεις βδομάδες, και την Πέμπτη είναι το ραντεβού για την καρδούλα κι εχω πολλή αγωνία. Εσείς μέχρι στιγμής τι είδατε; Απο συμπτώματα πως πας;

Κι εγω μονο σακο πριν 20 μέρες περιπου....

Δεν εχω κανενα συμπτωμα ιδιαιτερο .. η κοιλια μου εχει φουσκωσει κ λιγο το στηθος.Και καποιες στιγμες νιωθω πονους σαν να μου ερθει περιοδος.

MYfKp3.png

Κοριτσια καλημερα.Τι αναβρασμος επικρατει στο θεματακι μας.Πυρετος ευχαριστων ευτυχως νεων.Καταρχην μαρια να χαιρεσαι τον Φανη σου,να τον καμαρωνεις καθε μερα υγιη και δυνατο.Εγω κοριτσια να χαιρομαι τον αντρουλη μου που γιορταζει και εσεις οποιον εχετε.Μπραβο και παλι μπραβο στις μανουλες που καμαρωσαν τα ζουζουνια στους υπερηχους.Βαγγελιω επιτελους θα χαλαρωσεις κι εσυ.Ολα καλα πηγαν.November ειχες καθολου αδεια μεσα στις γιορτες?Σε σκεφτομαι βρε κοπελα μου με ολα αυτα τα συμπτωματα και με δυο παιδακια σε δυσκολες ηλικιες και με δουλεια...Εχεις πολλεε αντοχες.Εσυ Μαρια ποτε ξαναπας για δουλεια?Εφυγαν οι φιλοξενουμενοι?Arka καλωσηλθες.Οταν το μωρακι ερχεται μετα απο πολυ προσπαθεια εχει τοοοση γλυκα.Καθε μωρακι βεβαια αλλα αναρωτιεσαι ποτε ημουν στο γκρουπ με τις προσπαθειες κσι ποτε ειμαι στις μελλοντικεε μανουλες?Ειναι μαγικο ευχομαι να πανε ολα τελεια.Ευαγγελια θυμισε μου.Εισαι ηδη εξωτερικο στον αντρουλη σου?Πηγαινεις κι ερχεσαι?Ποτε θα πας μονιμα,οταν παρεις την αδεια κυοφοριας?Πως σου φαινεται η ιδεα της μετακομ εξω?Εμεις κοπελες εδω χουχουλιαζουμε και κανουμε δουλιτσες.Το βραδυ θα βγουμε για φαγητο εξω γιατι δεν αντεχα αλλη μαζωξη στο σπιτι.Φιλια πολλα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κοριτσια,καλησπερα!!ειμαι νεα στο τοπικ αλλα οχι στο φορουμ!μετα απο 3χρονια προσπαθειων & με προβλημα στο σπερμα του συζυγου,εμεινα εγκυος φυσιολογικα μετα απο επεμβαση κιρσοκηλης.ειμαι 7 εβδ & 3ημ.πηγα ηδη 2 φορεςστον γιατρο,ειδαμε σακο την πρωτηφορα & πριν 10 μερες ειδαμε καιτον λεκιθικο σακο και να παλλεται η καρδουλα!το επομενο ραντεβου ειναι αυριο,μακαρι να πανε ολα καλα!!ηδη παιρνω ουτροτζεσταν,σαλοσπιρ & φολιντεξ.θελω νας σαςρωτησω αν ο γιατρος σας εβαλε να κανετε εξετασεις για θρομβοφιλια γιατι προκαλει αποβολες.ποτε δεν ξαναεμεινα εγκυος & θελω την αποψη σας!

ECV6p3.png

Κοριτσια,καλησπερα!!ειμαι νεα στο τοπικ αλλα οχι στο φορουμ!μετα απο 3χρονια προσπαθειων & με προβλημα στο σπερμα του συζυγου,εμεινα εγκυος φυσιολογικα μετα απο επεμβαση κιρσοκηλης.ειμαι 7 εβδ & 3ημ.πηγα ηδη 2 φορεςστον γιατρο,ειδαμε σακο την πρωτηφορα & πριν 10 μερες ειδαμε καιτον λεκιθικο σακο και να παλλεται η καρδουλα!το επομενο ραντεβου ειναι αυριο,μακαρι να πανε ολα καλα!!ηδη παιρνω ουτροτζεσταν,σαλοσπιρ & φολιντεξ.θελω νας σαςρωτησω αν ο γιατρος σας εβαλε να κανετε εξετασεις για θρομβοφιλια γιατι προκαλει αποβολες.ποτε δεν ξαναεμεινα εγκυος & θελω την αποψη σας!

Ειρηνακι καλως ηρθες!Εμενα προς το παρον δν μου εχει δωσει καμια εξεταση.Σημερα εχω ραντεβου για καρδουλα!

Κοριτσια να χαιρεστε τους εορταζοντες και με το καλο ολα τα μωρακια μας!!!!!!!!.

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Ειρηνακι καλως ηρθες!Εμενα προς το παρον δν μου εχει δωσει καμια εξεταση.Σημερα εχω ραντεβου για καρδουλα!

Κοριτσια να χαιρεστε τους εορταζοντες και με το καλο ολα τα μωρακια μας!!!!!!!!.

Arca,σ'ευχαριστω για την απαντηση,αν σου αναφερει κατι,πες μου.με το καλο να την ακουσετε!!!!εγω ηδη εχω κανει εξετασεις αιματος προγεννητικου & ηταν μια χαρα.αυριο-μεθαυριο θα παω και ουρα.χρονια πολλα & καλη μας φωτιση!!!

ECV6p3.png

Μανούλες Αυγούστου 2015!

-Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Eirinaki 1981 24/8 ☺καρδούλα

-ARCA 25/8

-Lolita ?/8

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8 ☺καρδούλα

-Biscomania ?/8

Kαλέ τι χαμό έχασα?Πόσες μαζευτήκαμε πωπω!!8-)8-):cool: Με το καλό στο Αρκούλι και στο Ειρηνάκι, υπέροχες ανέφελες εγκυμοσύνες!

Αρκούλι, εντελώς τυχαία μπήκα χθες στην ''πρώτη προσπάθεια'' κι είδα τα νέα σου και καταχάρηκα!Μακάρι κι όλα τα άλλα κοριτσάκια που προσπαθούν!

Ειρηνάκι, μετά από τόσο κόπο...μπράβο!Εξετάσεις θρομβοφιλίας δεν έχω κάνει σε κανένα παιδάκι μου μιας και δεν έχω ιστορικό σποβολών....Οπότε δεν ξέρω να σου απαντήσω!

Αντωνία(=meldan) να χαίρεσαι τον αντρούλη σου, μπαμπάκα να τον ξανακαμαρώσεις!:tongue::tongue::tongue::tongue: Δουλειά πάω από μεθαύριο, με περιμένουν πώς και πώς :roll::roll::roll::roll::roll:

Κοριτσάκια, αν δείτε κανα λάθος στο πινακάκι πέστε μου ε!

Νovember-rain κοιλιακό υπέρηχο έκανα κι εγώ τελικά...Το σκέφτηκα το ξανασκέφτηκα...με βλέπω να πηγαίνω τους πρώτους μήνες στον ιδιώτη και μετά νοσοκομείο.Όχι αγάπη μου, αναισθησία τσάμπα δε θα φάω εγώ....Για τα 1900 δεν ξέρω...περιλαμβάνονται και καλά όλοι οι υπέρηχοι ως τη γέννα αλλά δεν ξέρω καθόλου από τιμές... Ο άντρας μου δεν έχει έρθει ακόμη στο γιατρό, κάποιος πρέπει να κρατάει και τα παιδιά....Ούτε έχω τέτοιο κόλλημα, ξέρεις να είναι μαζί μου.Στον Ανδρέα είχε έρθει μαζί μου μόνο στο μεγάλο υπέρηχο στη Θεσσαλονίκη ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ευχαριστούμε και με το καλό να ακούσεις το πιο γλυκό τικ τακ της ζωής σου κορίτσι μου!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ΥΓ: Αυτό που το τικεράκι μου έχει κολλήσει ακόμη στην 6η εβδομάδα είναι πολύ ενοχλητικό! Όσες φορές και αν προσπάθησα να το διορθώσω, δεν τα κατάφερα... Ενημερωτικά, αναφέρω απλώς πως είμαι 8 εβδομάδων ακριβώς!

Πατώντας πάνω στον κωδικό που έχεις βάλει το βγάζει το εικονίδιο, κάτι έκανες λάθος μάλλον στην αντιγραφή.Για δέστο λίγο...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

eirinaki1981 καλώς όρισες και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Θα σου πω την γνώμη μου για την θρομβοφιλία. Στο πρώτο μου μωρό είχα ρωτήσει το γιατρό και μου είπε οτι κάνουν την εξέταση μονο αν υπάρχει ιστορικό αποβολών ή θρομβόσεων -πίεσης κτλ στην οικογένειά σου. Από τον 6ο μήνα με το μωρό είχα πρόβλημα γιατί δεν μεγάλωνε και τελικά μου το πήραν 37+3 με καισαρική και καταλήξαμε ΜΕΝΝ με ταχυπνοια για 23 μέρες γιατί ουσιαστικά είχε 1 μήνα απόκλισης ηλικιακά. Λοιπόν μας είχε φάει η αγωνία αν αυτό οφειλόταν σε θρομβοφιλία... Αλλά αν κάνεις τις εξετάσεις σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δηλ μετά την 8η βδομάδα τα αποτελέσματα δεν είναι σωστά.... Οπότε το καλοκαίρι που αποφασίσαμε να κάνουμε 2ο παιδάκι έκανα τις εξετάσεις της θρομβοφιλίας και βγήκε ότι έχω υψηλή ομοκυστείνη και γι' αυτό θα παίρνω 2 filicine την ημέρα και ότι έχω μία ομοζυγωτία. Η κατάσταση αυτή δεν χρήζει θεραπείας με ηπαρίνες και οι αιματολόγοι θεωρούν ότι δεν οφειλόταν σε αυτό η υπολειπόμενη ανάπτυξη του πρώτου μου μωρού. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι επειδή είναι πολύ συχνό φαινόμενο το έχει 1 στις 7 γυναικες και επειδή αν διαγνωστεί και ακολουθηθεί θεραπεία με ηπαρίνες δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο ενώ αν δεν διαγνωστεί μπορέι να έχεις χίλαι δυό προβλήματα καλό είναι να γίνεται εξαρχής αυτή η εξέταση. Φίλη μου που είχε μωρό με υπολειπόμενη ανάπτυξη τελικά είχε θρομβοφιλία και το ανακάλυψε στον 8ο.... Αν είχε κάνει απ΄την αρχή τις εξετάσεις και είχε ξεκινήσει ηπαρίνες θα είχε γλυτώσει την υπολειπομενη ανάπτυξη του απιδιού της το άγχος που έφαγε και την καισαρική... Το κακό είναι το κόστος κάνουν γύρω στα 450 ? στο ΙΑΣΩ. Εγώ το έκανα σε φίλο του γιατρού μου και έδωσα 300. Πάντως μετανιώνω που δεν το είχα κάνει από την αρχή....οπότε σκέψου το για μένα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στον προγεννητικό έλεγχο.Σε έπρηξα ε ελπίζω να μην σε άγχωσα τουλάχιστον :wink:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Διαφημίσεις

Βαγγελιο μου,σ'ευχαριστω πολυ!& εγω κλεινω στο να τις κανω εστω απο μονη μου!απο ιστορικο οικογενειας δεν εχω με θρομβωσεις,ο ενας παππους πεθανε απο εγκεφαλικο & η μια γιαγια απο σταδιακη παραλυσια,δεν νομιζω να σχετιζονται!απλα θελω να αποκλεισω το ενδεχομενο επειδη πιασαμε παιδι μετα απο πολυ κοπο,ειμασταν ετοιμοι για εξωσωματικη.

ECV6p3.png

eirinaki1981 καλώς όρισες και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Θα σου πω την γνώμη μου για την θρομβοφιλία. Στο πρώτο μου μωρό είχα ρωτήσει το γιατρό και μου είπε οτι κάνουν την εξέταση μονο αν υπάρχει ιστορικό αποβολών ή θρομβόσεων -πίεσης κτλ στην οικογένειά σου. Από τον 6ο μήνα με το μωρό είχα πρόβλημα γιατί δεν μεγάλωνε και τελικά μου το πήραν 37+3 με καισαρική και καταλήξαμε ΜΕΝΝ με ταχυπνοια για 23 μέρες γιατί ουσιαστικά είχε 1 μήνα απόκλισης ηλικιακά. Λοιπόν μας είχε φάει η αγωνία αν αυτό οφειλόταν σε θρομβοφιλία... Αλλά αν κάνεις τις εξετάσεις σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δηλ μετά την 8η βδομάδα τα αποτελέσματα δεν είναι σωστά.... Οπότε το καλοκαίρι που αποφασίσαμε να κάνουμε 2ο παιδάκι έκανα τις εξετάσεις της θρομβοφιλίας και βγήκε ότι έχω υψηλή ομοκυστείνη και γι' αυτό θα παίρνω 2 filicine την ημέρα και ότι έχω μία ομοζυγωτία. Η κατάσταση αυτή δεν χρήζει θεραπείας με ηπαρίνες και οι αιματολόγοι θεωρούν ότι δεν οφειλόταν σε αυτό η υπολειπόμενη ανάπτυξη του πρώτου μου μωρού. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι επειδή είναι πολύ συχνό φαινόμενο το έχει 1 στις 7 γυναικες και επειδή αν διαγνωστεί και ακολουθηθεί θεραπεία με ηπαρίνες δεν διατρέχεις κανέναν κίνδυνο ενώ αν δεν διαγνωστεί μπορέι να έχεις χίλαι δυό προβλήματα καλό είναι να γίνεται εξαρχής αυτή η εξέταση. Φίλη μου που είχε μωρό με υπολειπόμενη ανάπτυξη τελικά είχε θρομβοφιλία και το ανακάλυψε στον 8ο.... Αν είχε κάνει απ΄την αρχή τις εξετάσεις και είχε ξεκινήσει ηπαρίνες θα είχε γλυτώσει την υπολειπομενη ανάπτυξη του απιδιού της το άγχος που έφαγε και την καισαρική... Το κακό είναι το κόστος κάνουν γύρω στα 450 ? στο ΙΑΣΩ. Εγώ το έκανα σε φίλο του γιατρού μου και έδωσα 300. Πάντως μετανιώνω που δεν το είχα κάνει από την αρχή....οπότε σκέψου το για μένα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στον προγεννητικό έλεγχο.Σε έπρηξα ε ελπίζω να μην σε άγχωσα τουλάχιστον :wink:

Βαγγελιω μου πραγματικα ησουν κατατοπιστικοτατη.ετσι οπως τα λες οντως θα επρεπε η εξεταση να περιλαμβανεται στον προγεννητικο κι ασχετα απο ιστορικο η οχι αποβολων.φανταζομαι λογω κοστους το εχουν περιορισει στις περιπτωσεις των καθ εξιν αποβολων...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσια καλημερα.Τι αναβρασμος επικρατει στο θεματακι μας.Πυρετος ευχαριστων ευτυχως νεων.Καταρχην μαρια να χαιρεσαι τον Φανη σου,να τον καμαρωνεις καθε μερα υγιη και δυνατο.Εγω κοριτσια να χαιρομαι τον αντρουλη μου που γιορταζει και εσεις οποιον εχετε.Μπραβο και παλι μπραβο στις μανουλες που καμαρωσαν τα ζουζουνια στους υπερηχους.Βαγγελιω επιτελους θα χαλαρωσεις κι εσυ.Ολα καλα πηγαν.November ειχες καθολου αδεια μεσα στις γιορτες?Σε σκεφτομαι βρε κοπελα μου με ολα αυτα τα συμπτωματα και με δυο παιδακια σε δυσκολες ηλικιες και με δουλεια...Εχεις πολλεε αντοχες.Εσυ Μαρια ποτε ξαναπας για δουλεια?Εφυγαν οι φιλοξενουμενοι?Arka καλωσηλθες.Οταν το μωρακι ερχεται μετα απο πολυ προσπαθεια εχει τοοοση γλυκα.Καθε μωρακι βεβαια αλλα αναρωτιεσαι ποτε ημουν στο γκρουπ με τις προσπαθειες κσι ποτε ειμαι στις μελλοντικεε μανουλες?Ειναι μαγικο ευχομαι να πανε ολα τελεια.Ευαγγελια θυμισε μου.Εισαι ηδη εξωτερικο στον αντρουλη σου?Πηγαινεις κι ερχεσαι?Ποτε θα πας μονιμα,οταν παρεις την αδεια κυοφοριας?Πως σου φαινεται η ιδεα της μετακομ εξω?Εμεις κοπελες εδω χουχουλιαζουμε και κανουμε δουλιτσες.Το βραδυ θα βγουμε για φαγητο εξω γιατι δεν αντεχα αλλη μαζωξη στο σπιτι.Φιλια πολλα

Καλησπέρα κορίτσια! Meldan μου ακόμα δεν εχω μετακομίσει μόνιμα. Για λίγες μέρες πάω αύριο στον αντρα μου, να δούμε και το σποράκι μας, και μετα μάλλον πίσω Ελλάδα για τελευταία φορά πριν τη μετακόμιση. Χρωστάω ακόμη μερικές μέρες δουλειάς πριν πάρω την άδεια κυήσεως. Η μετακόμιση στο εξωτερικό με τρομάζει, να μην πω ψέματα. Είναι μεγάλη αλλαγή, χώρα, περιβάλλον, δουλειά, σπίτι, δικοί μου άνθρωποι. Μέσα σε όλα ξεκινάμε και οικογένεια, γίνομαι και μητέρα για πρώτη φορά. Δεν ξέρω και τη γλώσσα πολύ καλά, αλλά έχω χρόνο να τη μάθω όσο κάθομαι. Ευελπιστώ να πάνε όλα καλά, γιατι υπάρχει πολλή αγάπη και θέληση, και μεγάλη υποστήριξη και από τον άντρα μου και από την οικογένεια και τους φίλους μου στην Ελλάδα. Δεν ήταν εύκολη απόφαση! Ποτέ δεν ξέρεις όμως πότε και που θα βρεις τον άνθρωπό σου.

Βλέπω γίναμε πολλές! Καλώς ήρθε και το νέο μας κορίτσι, eirinaki1981 καλή εγκυμοσύνη να έχεις, ασυννέφιαστη και τελειόμηνη, το αξίζεις μετά τα όσα τράβηξες

c8i6p2.png

Να σαι καλά κορίτσι! Ναι, κι εγώ 27/8 έχω αλλά αυτή είναι μια ημερομηνια που βγήκε από τους υπολογισμούς ενός site και περιμένω να μου πει ο γιατρός μου. Ακόμη είναι νωρίς κατ' ουσίαν για να την προσδιορίσουμε.

εγώ δεν έχω ανακατοσούρες αλλά, μετά από το φαγητό έχω φούσκωμα ειδικά αν φάω λίγο παραπάνω ή κάτι βαρύ και νομίζω ότι θα σκάσω. χαχαχα αλλά ευτυχώς ούτε εμέτους ούτε ανακατοσούρες. Λίγες ζαλάδες μόνο όταν κουράζομαι λίγο. Σα να πέφτει η πίεση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...