Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

ΝΑΙ ΝΑΙ ετσι νιώθω. Πωπωω.... τι έχουμε να τραβήξουμε... :P Και κράμπες παθαίνω... Ας κάνουμε υπομονη λοιπον.. :shock:

Και εκτός από αυτό που σε έχει πιάσει και εσένα κοιμάμαι κάθε βράδυ 11:30και 8 το πρωί βρε κορίτσια το μάτι γαρίδα χωρίς ξυπνητήρι χωρίς τίποτα..Που εγώ παλιά κοιμόμουν επί ώρες 10ωρες και βάλε..κ;Ι το πρωί που ξυπνάω και τρώω πρωινό και μετά πάω στο μπάνιο να ετοιμαστώ και να βαφτω να πάω δουλειά κορίτσια με πιάνει ένα λαχάνιασμα δεν μπορείτε να φανταστείτε μετά μου περνάει κατευθείαν πάντως γενικά επειδή ρώτησα τον καρδιολογο οι παλμοί της εγκύου φτάνουν πάνω από 100 πολες φορες οπότε γενικά μην αγχωνομαστε ορμόνες κορίτσια ορμόνες

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλα μανουλες.Να χαιρομαστε ολες τα παιδακια μας που ηδη υπαρχουν και ειναι ο σκοπος της ζωης μας και τα αμλα στις κοιλιτσες που τα περιμενουμε νε ανυπομονησια να ερθουν και να ομορφυνουν κι αλλο τις ζωες μας.Ηabibi μου η μερα σημερα σου ανηκει αφου εισαι μια μανουλα με υπομονη και πιστη και μ ενα υγιεστατο μωρακι στην κοιλιτσα.Μπες να μας τα πεις ολα.Φιλια σε ολες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα κορίτσια Καλή εβδομάδα να εχουμε σήμερα εχχουμε σουφλεδακι σηκώθηκα νωρίς να μαγειρέψω και να σημαζεψω..χθες έκανα αρκετές δουλιτσες και πόνεσε η μέση μου...Αφήστε που δουλεύω βράδυ σήμερα και σχολαω 9και βαριέμαι...φιλάκια κορίτσια μου ...

ewKwp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα η μικρούλα μου είναι αρκετά ήσυχη. Όχι πως δεν κλοτσάει, απλά τα διαστήματα ανάμεσα στις κλοτσιές είναι πιο αραιά. Μάλλον έχει ξεπατωθεί το πουλάκι μου και είπε να κοιμηθεί λίγο! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!!

τι υπέροχα νέα διάβασα???? μπράβο στη habibi !!!!!!!

πως περάσατε το σκ??? εγώ τερμάτισα με τις δουλειές!!!! μάζεψα τα ρούχα, έκανα ντουλάπες, καθάρισα μπαλκόνια...μένει να βάλω τα λουλουδάκια μου τώρα!!! αν και με το τερατάκι μας..δεν ξέρω τι θα κάνουμε!!! πάει και ξηλώνει τα λουλουδια.....

και εννοειται.....αναμένω τη γυναίκα ...για την ολική γενική καθαριότητα του σπιτιού!!!!!!!

κοινώς...εγώ ξεπατώθηκα....νόμιζα θα μου φύγει το μωρό από τα πόδια...!!!!!

πήγα πρωί πρωί και έκανα την καμπύλη...μετά το μεσημέρι θα έχω τα αποτελέσματα...αγωνιώ!!!!

μετράω και την πίεση μου καθημερινά...είμαι 9/6 και 10/7...έχω αγχωθεί με το βάρος του εμβρύου....

πρωτομανούλες....κοιμηθείτε όσο μπορείτε!!!!! ακόμα και με τις ανησυχίες που έχετε.....κοιμηθείτε!!!!!!!θα σας λείψει!!!!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!!!!!

τι υπέροχα νέα διάβασα???? μπράβο στη habibi !!!!!!!

πως περάσατε το σκ??? εγώ τερμάτισα με τις δουλειές!!!! μάζεψα τα ρούχα, έκανα ντουλάπες, καθάρισα μπαλκόνια...μένει να βάλω τα λουλουδάκια μου τώρα!!! αν και με το τερατάκι μας..δεν ξέρω τι θα κάνουμε!!! πάει και ξηλώνει τα λουλουδια.....

και εννοειται.....αναμένω τη γυναίκα ...για την ολική γενική καθαριότητα του σπιτιού!!!!!!!

κοινώς...εγώ ξεπατώθηκα....νόμιζα θα μου φύγει το μωρό από τα πόδια...!!!!!

πήγα πρωί πρωί και έκανα την καμπύλη...μετά το μεσημέρι θα έχω τα αποτελέσματα...αγωνιώ!!!!

μετράω και την πίεση μου καθημερινά...είμαι 9/6 και 10/7...έχω αγχωθεί με το βάρος του εμβρύου....

πρωτομανούλες....κοιμηθείτε όσο μπορείτε!!!!! ακόμα και με τις ανησυχίες που έχετε.....κοιμηθείτε!!!!!!!θα σας λείψει!!!!!!!

Καλησπέρα!καλά αποτελέσματα, μπες να μας πεις.Κι εγώ θα πάω αύριο.Ποια καμπύλη έκανες?Λέω να πάρω βιβλίο μαζί μου γιατί 2 ώρες θα κόψω φλέβες εκεί άπραγη....Μια χαρά χαμηλή πίεση έχεις, γιατί αγχώθηκες με το βάρος?Επειδή είναι μοντέλο η κόρη σου?:tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια μου! Επρεπε να σας διαβασω πρωτα για να γραψω.

Ειμαι πολυ συγκινημενη με την καθε μανουλα που ρωταγε τα νεα μου. Να φανταστειτε με διαφορους κινδυνους ξεκινησε η εγκυμοσυνη μου και απο την αυχενικη με την β ηταν απλα το αποκορυφωμα ... και ετσι εφτασα με φοβο μεχρι την παρασκευη που μας περασε!

Να σας πω οτι δεν πονεσα? μα ποναγα κ στα καλα καθουμενα ποσο μαλλον απο αυτο το πραγμα! Και μετα 5 μερες πονουσε ολη η κοιλιτσα μου μαζι με τις συσπασεις ... ακομη νιωθω ξυραφια αν κρυωσω στο σημειο που τρυπησε η βελονα ,με αποτελεσμα οσο ποναγα τοσο ετρεμα για αποβολη! Τελος καλο ολα καλα θεεμου! Περασα δυο βδομαδες κ πανω κλεισμενη μονη με ασχημη ψυχολογικη κατασταση.Το ιδιο κ ο συζηγος απλα με αλλο τροπο

Παρασκευη λοιπον...χτυπαει το τηλ απο τον συζυγο ξερω οτι ειναι για το αποτελεσμα.....

κλαιει........ πρωτη φορα τον ακουσα... "Μωρο μου ειναι ολαααα καλααααα το μωρο ειναι καλααααα τελειωσε το κακο!" εγω δεν μπορεσα να μιλησω μπουκωσα κ εκλεισα.... μεχρι το βραδυ καναμε ονειρα για τα βαφτισια τα επιπλακια ρουχαλακια ολα!!!!! αυτα που κανουν οι αλλοι σε μηνες! Καθε ανθρωπος διαφορετικα το περναει ολο αυτο..παιζουν πολλα ρολο!Εμπειριες χαρακτηρας...

Τωρα οπως καταλαβαινεται εχω αργισει παραπολυυυυυ με τις εξετασεις κ θεματα υγειας που πηραν την κατηφορα τοσο καιρο... δεν μας φτανουν τα ψυχολογικα εχουμε κ τα σωματικα! Ξεκιναω απο σημερα να κλεινω ραντεβου με τους γιατρους ... δεν ξερω για σας...εγω εμεινα εγκυος την παρασκευη 8 Μαιου ! :)

Να ειστε ολες καλα μανουλες , λιγο μας εμεινε συγνωμη για την αναστατωση σιγα σιγα πιστευω να επανελθω κανονικα στους ρυθμους να συζηταμε για ολα! Ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια ! ! ! <3 <3 <3

mI14p3.png

vEpEp3.png

Καλημερα κοριτσια μου! Επρεπε να σας διαβασω πρωτα για να γραψω.

Ειμαι πολυ συγκινημενη με την καθε μανουλα που ρωταγε τα νεα μου. Να φανταστειτε με με διαφορους κινδυνους ξεκινησε η εγκυμοσυνη μου και απο την αυχενικη με την β ηταν απλα το αποκορυφωμα ... και ετσι εφτασα με φοβο μεχρι την παρασκευη που μας περασε!

Να σας πω οτι δεν πονεσα? μα ποναγα κ στα καλα καθουμενα ποσο μαλλον απο αυτο το πραγμα! Και μετα 5 μερες πονουσε ολη η κοιλιτσα μου μαζι με τις συσπασεις ... ακομη νιωθω ξυραφια αν κρυωσω στο σημειο που τρυπησε η βελονα ,με αποτελεσμα οσο ποναγα τοσο ετρεμα για αποβολη! Τελος καλο ολα καλα θεεμου! Περασα δυο βδομαδες κ πανω κλεισμενη μονη με ασχημη ψυχολογικη κατασταση.Το ιδιο κ ο συζηγος απλα με αλλο τροπο

Παρασκευη λοιπον...χτυπαει το τηλ απο τον συζυγο ξερω οτι ειναι για το αποτελεσμα.....

κλαιει........ πρωτη φορα τον ακουσα... "Μωρο μου ειναι ολαααα καλααααα το μωρο ειναι καλααααα τελειωσε το κακο!" εγω δεν μπορεσα να μιλησω μπουκωσα κ εκλεισα.... μεχρι το βραδυ καναμε ονειρα για τα βαφτισια τα επιπλακια ρουχαλακια ολα!!!!! αυτα που κανουν οι αλλοι σε μηνες! Καθε ανθρωπος διαφορετικα το περναει ολο αυτο..παιζουν πολλα ρολο!Εμπειριες χαρακτηρας...

Τωρα οπως καταλαβαινεται εχω αργισει παραπολυυυυυ με τις εξετασεις κ θεματα υγειας που πηραν την κατηφορα τοσο καιρο... δεν μας φτανουν τα ψυχολογικα εχουμε κ τα σωματικα! Ξεκιναω απο σημερα να κλεινω ραντεβου με τους γιατρους ... δεν ξερω για σας...εγω εμεινα εγκυος την παρασκευη 8 Μαιου ! :)

Να ειστε ολες καλα μανουλες , λιγο μας εμεινε συγνωμη για την αναστατωση σιγα σιγα πιστευω να επανελθω κανονικα στους ρυθμους να συζηταμε για ολα! Ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια ! ! ! <3 <3 <3

Γλυκό μου κοριτσάκι, πόσο συγκινητικά όσα γράφεις...Πραγματικά, κάποιες γυναίκες για να φτάσουν να βιώσουν τη μητρότητα περνάνε των παθών τους τον τάραχο...Το σημαντικό είναι που ο μικρός είναι καλά, οι πόνοι από την άμνιο θα περάσουν, θα κανονίσεις και τα ραντεβού σου και τον Αύγουστο θα κάνεις τη μεγάλη ανακοίνωση!!Είστε δυνατό δίδυμο εσύ κι ο σύζυγος, τυχερό το μικράκι σας!Να μπαίνεις να μας γράφεις, πολλά φιλάκια, όλα τα κορίτσια καταχαρήκαμε!!!:P:p:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Συγχαρητηρια habibi μου μας συγκινησες...

κοριτσια να ρωτησω σαν πρωτομανουλα το ενα στηθος μου εχει ξεκινησει και τρεχει υγρο-πρωτογαλα δε ξερω ακριβως ειναι φυσιολογικο?

UstLp3.png

Διαφημίσεις

Συγχαρητηρια habibi μου μας συγκινησες...

κοριτσια να ρωτησω σαν πρωτομανουλα το ενα στηθος μου εχει ξεκινησει και τρεχει υγρο-πρωτογαλα δε ξερω ακριβως ειναι φυσιολογικο?

Ναι, κοριτσάκι, φυσιολογικό είναι, από τον 5ο και μετά μπορεί να συμβεί!;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και εμένα μου αρέσει το Μάριος πιο πολύ...λοιπόν κορίτσια και απευθυνομαι σε αυτές που λένε ότι δεν έχουν πάρει κιλά από τον προηγούμενο μήνα και σε αυτές που έχουν πάρει πολύ λίγα κιλά τύπου 5κιλα πως τα καταφέρνετε;Όχι πείτε μου πήγα στο φαρμακείο να τσεκάρω πίεση όλα μια χαρά και ανεβαίνω στην ζυγαριά και τι λέει 63κιλα έπαθα σοκ βέβαια ξεκίνησα πολύ αδύνατη 51-52 κιλά αλλά και πάλι νομίζω ότι έχω πάρει πολλά..Πώς θα γίνει για τους υπόλοιπους μήνες να περνώ μόνο ένα κιλό το μήνα;

εγω αγαπη μου 63 αρχισα...τι ανχωνεσαι??αν δεν υπαρχουν ιατρικοι λογοι να χαρεις την εγκυμοσυνη σου...θα τα χασεις ολα μετα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Εγώ τρελαίνομαι για κρεατόσουπα αλλά μέσα στην κάψα βρε πουλάκι μου βραστό?Κάπως αλλιώς δε γινόταν να το κάνεις?

με τοση ζεστη σουπα??με καμια....το προτιμω βραστο με βραστα λαχανικα και μπολικο λεμονι

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Μια νυχτικιά μόνο Αύγουστο μήνα?Κάτσε...φορώντας τι ακριβώς γεννάς?Γιατί εγώ γεννάω με τη νυχτικιά μου στο νοσοκομείο.Έστω και φοράς κάτι άλλο εσύ στον τοκετό, εκείνη η μία νυχτικιά δε θα λερωθεί, δε θα ιδρώσεις?Τρεις μέρες την ίδια?Σουτιέν ένα?Επιθέματα δε θα πάρεις?Πετσέτες για μπάνιο?Μια χτένα? Παντόφλες?Εντάξει, μην πάρεις και τη samsonite τη μεγάλη χαχα, κάτι ενδιάμεσο βρε παιδί μου!:tongue:

εμενα μου εδωσαν κατι σαν ρομπα οταν γεννουσα και μετα εβαλα τα δικα μου...αλλα σιγουρα θες 2-3 αλλαξιες...τι θα κανεις αν λερωθεις?:rolleyes:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

καλησπερα και απο μενα!!

εμεις να πανε ολα καλα και το παιδακι θα τ πουμε Μαριο για τη Παναγιτσα που μου δινει υπομονη και κουραγιο....για να τα βγαλω περα!!!!ααχχ....

και μενα μου αρεσει το Μαριος...και η κολητη μου που ειναι εγκυουλα ετσι θα τον βγαλει (και εκεινη ειναι Μαρια)

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...