Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κορίτσια!!!Είμαι πολύ χαρούμενη, μου έστειλε μήνυμα η habibi, όλα καλά ρε παιδιά:P:p:p:p:p:p:p:p:pΘα μπει κάποια στιγμή όταν συνέλθει από την τρελή χαρά η κοπέλα!!Δόξα τω Θεώ, κοριτσάκι μου, χίλια συγχαρητήρια κι από εδώωωωωωωωωωωωωω:P:p:p:p:p:p:p

τι Καλα Μπραβο το κοριτσακι μας!!!

Μπραβο Ηabibi ολα καλα λοιπον!!:D:D:D:D

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σκονη φρουτοκρεμα δεν εχω δει ποτε,εχω δει τα βαζακια που δενεχω χρησιμοποιησει ποτε.Βεβαια εχω κανει αλχημειες με τα γευματα π.χ αν ηθελα να παμε θαλασσα χωρις να κουβαλαω φρουτοκρεμα το θηλαζα κι εδινα φρουτοκρεμα το απογευμα αντι για ρυζαλευρο που ειναι κι αχρηστο.Ποπακι εγω παιρνω χυμα αμυγδαλελαιο απ το φαρμακειο.Τι μαγειρεψατε σημερα?Εγω χθες και σημερα χοιρινο λεμονατο με πουρε κι αυριο ψητες τσιπουρες.Στο σπιτι ειμαι σε φαση ξεσκαρταρισματος.Ανοιγω ντουλαπια και συρταρια και πεταω ειδικα τωρα που δε με βλεπει ο αντρας μου.Ειναι απιστευτο ποση σαβουρα μαζευουμε.Υποσχομαι στον εαυτο μου στο νεο σπιτι να μην το κανω αλλα αραγε γινεται?Και να φανταστειτε οτι κανω συχνα ηεκαθαρισματα γιατξ μου τη δινουν στα νευρα οι γεματοι χωροι.Εχω μαζεψει κι αρκετες κουτες κι απ τις 15 ως τις 31 που θα γινει η οριστικη νετακομιση θα χω και τα δυι σπιτια παραλληλα και θα μεταφερουμε πολλα πραγματα.Η μελινα που τη φοβομουν το χει παρει χαλαρα.Εχει περασει και καιρος απο τοτε που το πρωτομαθε και το χει επεξεργαστει.Στον παιδικο μου φτιαξε και τα πρωτα μου δωρα για τη γιορτη της μητερας και συγκινηθηκα.

Αντε καλα ξεμπερδεματα κοριτσακι μου.ποτε ειπες ξεκινατε?15 του μηνα? Ωχ, κουραγιοοοο...εμεις σημερα τελειωνουμε τις εργασιες(ο συζυγος ακομα φτιαχνει μερεμετια) και αυριο 8 η ωρα θα ερθουν τελικα ποσες γυναικες για καθαρισμα??? 3..!!! παρακαλω...:shock::shock:απο εκει που ειχα μια,εμφανιστηκε και δευτερη και ειπα οτι θα κανουμε πιο γρηγορα και της ειπα να ερθει και πριν λιγο μου στελνει μηνυμα η τριτη που μου ειχε πει οτι θα παει σε αλλο σπιτι και δεν μπορουσε να ερθει και μου γραφει οτι θα ερθει και αυτη τελικα γιατι της ακυρωθηκε η δουλεια της.Οποτε μπορει και να τελειωσουμε αυριο ολες μαζι.Αγχωθηκα ομως γιατι δεν εχω πολλα υγρα καθαρισμου,λεκανες,κουβαδες,σφουγγαριστρες.πως θα τα μοιρασω?ειδομεν!!! δεν θα αγχωθω και για αυτο....

Αυριο γιορταζουμε κοριτσια μου,ολες οι μανουλες και οι νυν και οι μελλουσες.χρονια μας πολλα,να ειμαστε γερες και δυνατες να μεγαλωσουμε τα παιδακια μας.και εμενα meldan μου φερανε καρτουλες απο τον παιδικο σταθμο που γραφανε σ'αγαπαω πολυ μαμα μου και εισαι η πιο καλημανουλα ολου του κοσμου:confused: πολυ ομορφα και συγκινητικα ολα αυτα,σκεφτομαι αργοτερα να τα καδραρω στα δωματια τους !!! εντωμεταξυ αυριο εχει γενεθλια και ο συζυγος μου! Του εχω παρει δωρακι βεβαια απο προχθες,μια κολωνια giorgio armani,aqua di gio,αν δεν κανω λαθος ετσι την λενε.αρκετα δροσερη αλλα και αντρικη ταυτοχρονα,για καλοκαιρι νομιζω ειναι οτι πρεπει.Και μια τουρτιτσα ηθελα να του παρω αλλα ποτε??θα δουμε αυριο....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Άντε μπράβο κοριτσάκι όλα καλά λοπόν!Της pharmasept θα πάρω κι εγώ αφρόλουτρο γα το μωρό, στην κοιλιά δε βάζω τίποτα κι είναι τσίτααααααα ήδη αμάν αμάν...Ρε κορίτσια, έχει 2-3 βράδια νιώθω τις φλέβες στα πόδια πρησμένες το έχει καμιά??:confused::confused::confused: Γυρίσαμε από πάρτυ, όλα καλά δόξα τω Θεώ, ήταν καλά τα παιδάκια μου κι έκατσα 2 ώρες σαν άνθρωπος με άλλες μαμάδες, τώρα βλέπουν μόνος στο σπίτι κα μετά θα κοιμηθούμε τα 4 μας μαζί, η απόλυτη ευτυχία τους χαχα(σχεδόν, λείπει ο πατήρ χαχα)!Κι εγώ του εξαφανίζω σιγά σιγά μπλούζες και χαμπάρι δεν παίρνει, μα κρατάνε κάτι σαβούρια, μόνο να τα αλλάζουμε θέση κάθε καλοκαιροχειμώνα, ε δε λέει!:evil:Αντωνίτσα, καλά να περάσετε τα δυο σας, έστω και σπίτι!καλό βράδυ σε όλες!

Με της pharmasept κανω την κορη μου μπανιο,ενα μεγαλο θαλασσι μπουκαλι ειναι. εχει και για βρεφη?ειναι φυτικο?φλεβες στα ποδια εννοεις σαν φλεβιτιδα?κιρσους?εγω βλεπω κατι σπασμενα αγγειακα-φλεβουλες μωβ στους μηρους,ειχα και καποια απο το παρελθον,αλλα το προβλημα μου ειναι τα πρησμενα μου ποδια,απο τους αστραγαλους και κατω,καθε μερα πλεον τουμπανο και καινε:evil::evil: απο παπουτσια? μονο σπορτεξ και παντοφλα...

Υπνος με τρια παιδια γυρω σου,πανω σου,κατω σου??? ηρωας,χαρας το κουραγιο σου!!!εγω οταν κοιμαμαι με τον γιο μου ανεβαινει πανω στο κεφαλι μου:twisted:κανονικοτατα,τα ποδια του ερχονται στο μαξιλαρι μου,αντε κοιμησου μετα.προτιμω καλυτερα με το κοριτσακι μου,που κοιμαται πιο ησυχα.να ξεκουραστουμε και λιγο....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια!!!Είμαι πολύ χαρούμενη, μου έστειλε μήνυμα η habibi, όλα καλά ρε παιδιά:P:p:p:p:p:p:p:p:pΘα μπει κάποια στιγμή όταν συνέλθει από την τρελή χαρά η κοπέλα!!Δόξα τω Θεώ, κοριτσάκι μου, χίλια συγχαρητήρια κι από εδώωωωωωωωωωωωωω:P:p:p:p:p:p:p

Αντε βρε πουλακι μου,υπαρχει Θεος!!! Μπραβο,μπραβο,μπραβο...ειδατε τελικα που ολα ειναι στατιστικες και αριθμοι???μπραβο ρε habibi,σε κερναω μια coca-cola σημερα!!:tongue::tongue:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Δηλαδή αποκλείστηκε το σύνδρομο down; Άντε ευτυχώς όλα καλά! Ανυπομονούμε πες της να επιστρέψει, μόλις με το καλό συνέλθει!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά κορίτσια μου! Να σας χαίρονται τα παιδάκια σας και να χαίρεστε τις μανούλες σας! Να έχετε μια όμορφη μέρα, κι εσεις που πήρατε καρτούλες και δωράκια απο τα παιδάκια σας και εμείς που πρώτη φορά γιορτάζουμε φέτος και το παιδάκι μας είναι ακόμα στην κοιλίτσα..

c8i6p2.png

καλημερα και χρονια πολλα σε οοολες τις μανουλες του κοσμου!!!

σημερα εδω συννεφα και μαλλον θα βρεξει!!

μπραβο χιλια μπραβο habibi το πιο ομορφο νεο!!!!!

νοβεμπερ να τον χαιρεσαι τον αντρα σου!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

http://www.skroutz.gr/s/6174533/Pharmasept-Tol-Velvet-Baby-Mild-Bath-1lt.html Aυτό λέω να πάρω βροχούλα μου για το γοκαρίνι μας!Τελικά κοιμήθηκα με τους δύο, ο μεγάλος την έκανε για το κρεβάτι του, ''κοιμήθηκα'' τελοσπάντων, ανά δυο ώρες σηκωνόμουν από μόνη μου λες και θήλαζα ρε παιδί μου, το θετικό?Έβαλα τρία πλυντήρια από τις 11 μέχρι τις 5 το πρωί, να δω πώς θα είμαι το μεσημέρι με τέτοιον ύπνο.Ευτυχώς γυρίζει ο άντρας μου και θα αναλάβει λίγο την τριάδα (πολύ θα κουραστεί,έχει φόρμουλα 1 σήμερα ΚΑΙ ντέρμπι λίβερπουλ-τσέλσι:tongue::tongue::tongue:).Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου βροχούλα, μπαμπά τρίτεκνο να τον καμαρώσεις!!!:P:p:p:pΣήμερα τελειώνεις και με δουλειές, μια χαρά!!

Για τη habibi μας δεν ξέρω λεπτομέρειες, όλα καλά μου έγραψε κορίτσια!Θα μπει κάποια στιγμή να μας τα πει αναλυτικά φαντάζομαι!

Χρόνια πολλά στις μανούλες και μέλλουσες μανούλες που γιορτάζετε, εγώ γορτάζω τη γιορτή της μητέρας 2 Φεβρουαρίου, στην Υπαπαντή του Χριστού, όταν σαράντισε η Παναγίτσα μας δηλαδή!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πολλές καλημέρες σε όλες σας. Χρόνια πολλά στις μανούλες.. :-) Κορίτσια απόψε μαρτύρησα μιλάμε με τον ύπνο. Δεν βολευόμουν απο κανένα πλευρό.. :shock: Αφήστε που ένιωθα μια δυσφορία, μια δύσπνοια δεν ξ'ερω πως αλλιώς να το εξηγήσω.. pffff :shock: Το έχετε και εσέις;;;

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Διαφημίσεις

Πολλές καλημέρες σε όλες σας. Χρόνια πολλά στις μανούλες.. :-) Κορίτσια απόψε μαρτύρησα μιλάμε με τον ύπνο. Δεν βολευόμουν απο κανένα πλευρό.. :shock: Αφήστε που ένιωθα μια δυσφορία, μια δύσπνοια δεν ξ'ερω πως αλλιώς να το εξηγήσω.. pffff :shock: Το έχετε και εσέις;;;

Άνθη μουμε έχει πιάσει και εμένα αυτό Δύο φορές μάλιστα φουντωνα ξεφουντωνα ιδρωνα Μετά τα πέταγα όλα μετά σκεπαζωμουν πάλι είχα ταχυκαρδίες ανεπνεα λες και δεν έχω οξυγόνο..είχα ρωτήσει τον γιατρό μου και μου είπε είναι απόλυτα φυσιολογικό τώρα θα δυσκολεύομαι από εδώ και πέρα που μεγαλώνει η κοιλιά θα πιέζει και το διάφραγμα να ξέρεις και θα νομίζεις ότι δεν μπορείς να αναπνευσεις...Εμένα πάλι χθες μΕ έπιασε η πρώτη κραμπα στο πόδι και πλέον αρχίζουν τα ποδαράκια μου και πονάνε και όταν κάθομαι αρκετή ώρα όρθια με καίνε τα ποδαράκια μου...

ewKwp3.png

Άνθη μουμε έχει πιάσει και εμένα αυτό Δύο φορές μάλιστα φουντωνα ξεφουντωνα ιδρωνα Μετά τα πέταγα όλα μετά σκεπαζωμουν πάλι είχα ταχυκαρδίες ανεπνεα λες και δεν έχω οξυγόνο..είχα ρωτήσει τον γιατρό μου και μου είπε είναι απόλυτα φυσιολογικό τώρα θα δυσκολεύομαι από εδώ και πέρα που μεγαλώνει η κοιλιά θα πιέζει και το διάφραγμα να ξέρεις και θα νομίζεις ότι δεν μπορείς να αναπνευσεις...Εμένα πάλι χθες μΕ έπιασε η πρώτη κραμπα στο πόδι και πλέον αρχίζουν τα ποδαράκια μου και πονάνε και όταν κάθομαι αρκετή ώρα όρθια με καίνε τα ποδαράκια μου...

κι εγω δυσφορια και να γυριζω απο τη μια απο την αλλη να μην μπορω.....οχι καθε βραδυ αλλα εχω καμια βδομαδα που το νιωθω αυτο....υπομονηηηηη.....το μωρο το νιωθω στα πλευρα στα πλαινα η μητρα ειναι περιπου 3 δαχτυλα πανω απο τη μητρα σας το λεω γιατι την ψηλαφισε η μαια οταν πηγα για τον τοκογραφο!!!!!:D

uAVIp3.png

sWUop3.png

κι εγω δυσφορια και να γυριζω απο τη μια απο την αλλη να μην μπορω.....οχι καθε βραδυ αλλα εχω καμια βδομαδα που το νιωθω αυτο....υπομονηηηηη.....το μωρο το νιωθω στα πλευρα στα πλαινα η μητρα ειναι περιπου 3 δαχτυλα πανω απο τη μητρα σας το λεω γιατι την ψηλαφισε η μαια οταν πηγα για τον τοκογραφο!!!!!:D

Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση η κόρη μου συνέχεια είναι από την δεξιά πλευρά κάθεται και επίσης στα πλευρά πάλι την νοιώθω στα δεξιά ...Εγώ την τελευταια φορά που είχα πάει στον γιατρό μου είπε ότι η μπέμπα μου είναι με το κεφάλι κάτω δηπάση απο τι κατάλαβα έχει πάρει θέση εδώ και καιρό βέβαια θα γυρνάει αλλά δεν ξέρω κιόλας ..Δεν έχω πολύ μεγάλη κοιλιά μ'έχει ζαλίσει ο κόσμος Ά τι μικρή κοιλιά και τι μικρή κοιλιά ...η μπαμπούλα μου όλη την ώρα κλωτσάει όλη την ώρα ήθελα να ξερά δεν κοιμάται το παιδί μου;

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...