Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[quote=Marouskaki;

November-rain σε αναμονή νέων για σπόρι νούμερο τρία από γιατρό!!!Πες μου κοιλιακό υπέρηχο ή κολπικό??Πες κοιλιακό πες κοιλιακό.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κοιλιακο υπερηχο απτην αρχη.Ο προηγουμενος γυναικολογος μου εκανε κολπικο μεχρι την 8η βδομαδα,μπλιαχ,χαλια αισθηση τωρα που το θυμαμαι.Μαλλον δεν ειχε καλο υπερηχο και δεν εδειχνε καλα.Ο καινουργιος γιατρος εχει σχετικα εξελιγμενα μηχανηματα εδω στην πολη.Εσυ?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Για να αποκλεισω οτι υπηρχε θεμα με τις σαλπιγγες.Προσπαθουσαμε πανω απο χρονο....

Και εγινε το θαυμα? Μπραβο ρε κοριτσι συγχαρητηρια και ολα να σου πανε καλα απο δω και περα.Θα τα λεμε καθε μερα:P

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εμενα με λενε Αντωνια.Ναι το meldan ειναι απ τα κοριτσια.Εχουμε μιλησει αρκετα και για τη Δαναη, οταν ανεφερα τους πτοβληματισμους μου για το τριτο παιδι και για τη θεση που παιρνει το δευτερο,μου λεγες και συ για τον Φανη σου που τον λες σαντουιτσακι,αλλα οντως που να θυμασαι.Εχουμε μαζευτει αρκετες και χωρις τικερακια δυσκολο.Παντως να σας πω για τη μικρη μου οτι ειναι ενα καταξανθο,γαλανοματικο αγγελακι,πεισματαρικο και ξεροκεφαλο που περναει φαση απιστευτης μαμακιασης απο τη μερα που γεννηθηκε.Αν μπορουσε να ναι κολλημενη πανω μου ολη μετα θα ταν ευτυχισμενη.Ολοι λενε οτι μου μοιαζει πολυ,ενταξει γαλανα ματια δεν εχω αλλα εχει ο μπσμπακας μου,απο κει τα πηρε.Η μελινα ειναι καρμπον ο μπαμπας της.Τα δικα σας παιδακια μοιαζουν μεταξυ τους?Απο φαρμακα παιρνω φυλλικο και σιδηρο.

Τα παιδια μου σαν αδερφακια μοιαζουν μεταξυ τους, η κορη μου ειναι καρμπον εγω,εχει ξανθα σγουρα μαλλακια, λευκη επιδερμιδα,μια κουκλιτσα.Ο γιος φερνει αρκετα του μπαμπα του.Α! Ρωτησα τον doc αν βλεπει τιποτα για το φυλλο του μωρου και μου ειπε οχι κατι ακομα αλλα απο τις αυξημενες σφιξεις υπαρχει μια θεωρια που λεει οτι μπορει να ειναι κοριτσι,ενω οι λιγοτερες σφυξεις δειχνουν αγορι. Επισης ασχημες εγκυμοσυνες κανουν τα κοριτσια.Εμενα αυτο δεν επιβεβαιωθηκε την προηγουμενη φορα,πιο δυσκολα ειχα περασει στον γιο μου.:confused::confused: Δηλαδη του λεω μπορει να ειναι κοριτσι?

"Μυριζοντας τα δαχτυλα μπορουμε να πουμε ναι" μου ειπε.αντε βγαλε ακρη:mrgreen:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα με μια ανησυχία και θέλω τη γνώμη σας. Παρατηρώ ότι όλες έχετε κάποιο σύμπτωμα, ναυτίες, καούρες, υπνηλία έστω. Εγώ δεν έχω τίποτα και άρχισα να ανησυχώ. Αν δεν το ηξερα δεν θα καταλάβαινα ότι είμαι έγκυος. Δεν έχω βάλει και γραμμάριο, τρώω κανονικά, δεν έχω λιγούρες ούτε μου μυρίζει τίποτα άσχημα. Και η κοιλιά μου που μου φαινόταν ότι φούσκωσε τώρα μου φαίνεται πλάκα. Ραντεβου για καρδούλα έχουμε σε τρεις μέρες και θα σκάσω μέχρι τότε. Πείτε μου υπάρχει περίπτωση να επαθε κάτι το σποράκι και να παλλινδρόμησε η κύηση χωρίς να το καταλάβω; Δεν είχα ουτε αίμα ούτε πόνο. Γίνεται αυτό χωρίς κανένα σύμπτωμα; Καθησυχάστε με λίγο κορίτσια, γιατί άρχισα να φοβάμαι...

Εγώ (χωρίς να είμαι ειδική) πιστεύω πως απλώς είναι νωρίς ακόμη. Στην αρχή και εγώ δεν είχα συμπτώματα και ανησυχούσα. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου είχα συνεχώς την σκέψη ότι όλες οι χοριακές που έκανα ήταν λάθος, η καθυστέρηση της περιόδου οφειλόταν στο άγχος και το τεστ εγκυμοσύνης δεν το έκανα σωστά. Διάβαζα σε ιστοσελίδες στο ίντερνετ για το τι συμπτώματα συνήθως εμφανίζονται σε κάθε εβδομάδα και εγώ δεν είχα τίποτα! Μέχρι που στις 24/12 (πρέπει να ήμουν στο τέλος της 6ης εβδομάδας τότε...) άρχισαν οι καούρες μετά το μεσημεριάνο. Έκτοτε κάθε μέρα βιώνω και ένα νέο σύμπτωμα. Κάποια καθημερινά, κάποια μια στο τόσο. Οπότε η γνώμη μου είναι να το απολαύσεις όσο περισσότερο μπορείς! Ίσως να είσαι τυχερή και να μην έχεις κανένα σύμπτωμα, αλλά μπορεί και σε μερικές εβδομάδες να σου εμφανιστούν όλα μαζί! Όσο για την παλινδρόμηση που λες, σίγουρα θα ένιωθες πόνο αλλά κυρίως θα είχες αίμα... Σε κάθε περίπτωση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή μέχρι την επίσκεψη στον γιατρό, ο οποίος θα σου λύσει όλες σου τις απορίες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

november rain: Συγχαρητήρια για το μωράκι σου! Άντε τώρα να το δείτε και στα αλήθεια την μυτούλα του! Χιχι

Marouskaki: Συγχαρητήρια και για το δικό σου μωράκι! 1900 για μια γέννα;;; Εντάξει νομίζω ότι τώρα θα λιποθυμήσω... Έχω εντελώς μαύρα μεσάνυχτα για αυτό το θέμα!!! Καλύπτει τουλάχιστον τίποτα το ασφαλιστικό ταμείο; Εγώ μάλλον σε κλινική θα γεννήσω, γιατί για το νοσοκομείο στην Καβάλα (όπου μένω) έχω ακούσει τα χειρότερα! Αλλά υπολόγιζα κανένα χιλιάρικο... Όχι τα διπλά! Ρε μήπως να ακολουθήσω παλιότερες μεθόδους και να γεννήσω στο σπίτι;...

vagelio: Αυτό με την απαγόρευση φυσιολογικού τοκετού μετά από καισαρική στην Ελλάδα, πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει! Είμαστε ίσως η μοναδική χώρα στον κόσμο που διατηρεί τέτοιες παλαιολιθικές απόψεις! Αλλά βέβαια θα μου πείτε με καισαρική θα πάρει πιο πολλά λεφτά ο γιατρός...

Aura: Υπομονή! Οι μέρες θα περάσουν σαν νεράκι!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!!! Ευελπιστω κι εγω να γινω μανουλα Αυγουστου 2015! Σημερα ειμαι 7ε1η! Στο γιατρο πηγα 4ε5η και ειδαμε μονο σακο 6mm... Αυριο ειναι ο δευτερος υπερηχος και εχω τρελαθει απο την αγωνια να ειναι ολα καλα γτ δεν εχω και κανενα τρανταχτο συμπτωμα!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας! Με το καλό να δεις σήμερα και το μωράκι σου και να ακούσετε και την καρδούλα του! Και εμείς είχαμε μια δύσκολη πορεία περίπου 2 χρόνων μέχρι να μείνω έγκυος! Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ευτυχώς και οι δυο είχαμε αίσιο τέλος!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

ΥΓ: Αυτό που το τικεράκι μου έχει κολλήσει ακόμη στην 6η εβδομάδα είναι πολύ ενοχλητικό! Όσες φορές και αν προσπάθησα να το διορθώσω, δεν τα κατάφερα... Ενημερωτικά, αναφέρω απλώς πως είμαι 8 εβδομάδων ακριβώς!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!!! Ευελπιστω κι εγω να γινω μανουλα Αυγουστου 2015! Σημερα ειμαι 7ε1η! Στο γιατρο πηγα 4ε5η και ειδαμε μονο σακο 6mm... Αυριο ειναι ο δευτερος υπερηχος και εχω τρελαθει απο την αγωνια να ειναι ολα καλα γτ δεν εχω και κανενα τρανταχτο συμπτωμα!

ARCA καλώς ήρθες! Kαλή εγκυμοσύνη να έχεις, να την απολαύσεις και να κρατήσεις ένα υγιές μωράκι σε λίγους μηνες! Nομίζω σε θυμάμαι από προηγούμενο φορουμ, διόρθωσε με αν κάνω λάθος! Kι εμείς προσπαθούσαμε ένα χρόνο, και τότε τα λέγαμε από το "πρώτη προσπάθεια", και δώστου κάθε μήνα να έρχεται περίοδος, και δώστου απογοήτευση!

c8i6p2.png

Κορίτσια καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ, με καθησυχάσατε αρκετά μπορώ να πω. Αντι να χαίρομαι που δεν έχω συμπτώματα αγχώνομαι. Χαρηκα πάρα πολυ με τα νέα σας, μωράκια είδατε, καρδούλες ακούσατε, μπράβο μπράβο!!

c8i6p2.png

ARCA καλώς ήρθες! Kαλή εγκυμοσύνη να έχεις, να την απολαύσεις και να κρατήσεις ένα υγιές μωράκι σε λίγους μηνες! Nομίζω σε θυμάμαι από προηγούμενο φορουμ, διόρθωσε με αν κάνω λάθος! Kι εμείς προσπαθούσαμε ένα χρόνο, και τότε τα λέγαμε από το "πρώτη προσπάθεια", και δώστου κάθε μήνα να έρχεται περίοδος, και δώστου απογοήτευση!

Ναι ναι!!!!!! Κι εγω σε θυμαμαι! Κι εσενα και το Μαρουσκακι! Και επιτελους προχωρησαμε ενα βημα! Μεχρι να ακουσω την καρδουλα και να δω οτι υπαρχει μωρακι ειμαι πολυ αγχωμενη! Προσπαθω να μην το σκεφτομαι αλλα γυρναει ολο εκει το μυαλο μου!

MYfKp3.png

Κορίτσια καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ, με καθησυχάσατε αρκετά μπορώ να πω. Αντι να χαίρομαι που δεν έχω συμπτώματα αγχώνομαι. Χαρηκα πάρα πολυ με τα νέα σας, μωράκια είδατε, καρδούλες ακούσατε, μπράβο μπράβο!!

Εσυ αυριο θα πας? Ποτε ειχες ξαναπαει? Τι ειχατε δει?

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...