Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

crochetmania και τα δυο είναι πολύ ωραία!!!!

αλλά και εγώ νομίζω το Μάξιμος κερδίζει λίγους πόντους παραπάνω!!!!

αλήθεια ο Μάξιμος γιορτάζει?εμείς δεν το ανοίγουμε το πονεμένο θέμα!!!! στην μικρή μου τον κατάφερα και βάλαμε άσχετο όνομα...τώρα δεν ξέρω...η πεθερά κλωτσάει!!! και εγώ δεν θέλω να δώσω το όνομά της...όχι ότι θέλω της μάνας μου ....θέλω να δώσουμε κάτι που θα μας αρέσει και θα της ταιριάζει....

ποντάρω ότι ο αντρούλης μου έχει μια ελπίδα...ότι το τρίτο μας παιδάκι θα είναι αγόρι..για να βάλει τον πεθερό μου...οποτε μπορεί να με αφήσει να κανω ότι θέλω!!!

κρατιέμαι και κάνω υπομονή....θα το ανοίξω το θέμα αφού με το καλό έρθει το μικρούλι μας!!!

Δεν εχω ιδεα ποτε γιορταζει :-P αλλα θα μαθω! αχ πονεμενη ιστορια αυτη με τα ονοματα και μενα αμα ηταν στο χερι μου θα εβγαζα ουδετερα αλλα ο συζυγος δεν το δεχτηκε με τπτ ειδικα αφου το πρωτο ηταν και αγορι ηθελε να βγαλει τον μπαμπα του

Ο μεγαλος μου ειναι Γιωργος (πεθερος)

και το μικρο μου μου Μανωλης (μπαμπας μου) εεε τωρα ειπαμε να βγαλουμε κατι που μας αρεσει νομιζω το δικαιουμαστε!!

ασε την πεθερα να κλωτσαει!! αμα εχει υποστηριξει απο τον αντρα σου μην σε νοιαζει τπτ!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερούδια κορίτσιαααα... Χθ'ες έκανα τη Β' Επιπέδου. Όλα πολύ καλά, φυσιολογικότατα.. και η μπεμπούλα 564 γραμμάρια. Μου φάνηκαν λίγα αλλά ο γιατρός τα θεωρεί φυσιολογικά. Μέτρήσαμε και τον τράχηλο, δέν φαίνεται να έχω πρόωρο τοκετό :) Ένα περίεργο πράγμα... η ζυγαριά μου φαίνεται κόλησε.... :? Απο τον περασμένο μήνα δέν έχω πάρει τίποτα. Στα ίδια. Καλό απο το μία, όχι ανησυχητικό αλλά... μου έκανε λίγο εντύπωση γιατί γενικότερα αν λίγο δεν πρόσεχα με τηδιατροφή, τα κιλάκια ανέβαιναν. Μπορεί να άλλαξε ο μεταβολισμός. Άσχετο.... χθές μάθαμε οτι οι τιμές στα Ιδ. Μαιευτήρια για Αθήνα τουλάχιστον, ανέβηκαν. Εγω θα γεννήσω στο Ρέα. Οπότε δείτε το λίγο..

Αυτό με τα μικρά μωράκια είναι συχνό φαινόμενο τελικά! Οπότε αφού σου είπε και ο γιατρός σου όλα καλά, μην αγχώνεσαι καθόλου! Όσο για τα κιλά, και εγώ δεν είχα αύξηση και εξεπλάγην ευχάριστα! Παρότι μου φαίνομαι πιο παχιά (ίσως άνοιξε και άλλο η λεκάνη), στα κιλά παραμένω ίδια. Φτήστο να μην το ματιάξεις, λοιπόν!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημερα! Γενικα θελει διατροφη οχι γλυκα οχι πολλα ψωμια,μακαρονια πατατες,ρυζια οχι σαλτσες,τηγανιτα δεν με εβαλε σε διατροφη μου ειπε λιγα απολα και βλεπουμε αλλα αμα χρειαστει μου ειπε θα μπω σε διαιτα

Κοριτσια ονομα για το μωρο σας εχετε σκεφτει???

Εμεις εχουμε καταληξη σε 2 Η Φιλιππος Η Μαξιμος Για πειτε γνωμες!! :rolleyes::rolleyes:

Habibi που εισαι κοριτσι μου?? περιμενουμε νεα σου!

Εμείς είχαμε συμφωνήσει για το όνομα από την στιγμή που μάθαμε ότι έμεινα έγκυος. Μόλις επιβεβαιώθηκε το φύλο, απλώς κλείσαμε οριστικά το όνομα. Αναστασία. Από το ονόματα που λες εσύ, εμένα το Φίλιππος μου αρέσει πιο πολύ

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μάξιμος :D:D . Το προτείνω. Εμείς είμαστε ανάμεσα σε Βασιλική (πεθερά μου) και Κων/να (η μαμά μου).

Δεν ξέρω αν θα σε στεναχωρήσω, αλλά το Βασιλική μου αρέσει πιο πολύ

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Δεν εχω ιδεα ποτε γιορταζει :-P αλλα θα μαθω! αχ πονεμενη ιστορια αυτη με τα ονοματα και μενα αμα ηταν στο χερι μου θα εβγαζα ουδετερα αλλα ο συζυγος δεν το δεχτηκε με τπτ ειδικα αφου το πρωτο ηταν και αγορι ηθελε να βγαλει τον μπαμπα του

Ο μεγαλος μου ειναι Γιωργος (πεθερος)

και το μικρο μου μου Μανωλης (μπαμπας μου) εεε τωρα ειπαμε να βγαλουμε κατι που μας αρεσει νομιζω το δικαιουμαστε!!

ασε την πεθερα να κλωτσαει!! αμα εχει υποστηριξει απο τον αντρα σου μην σε νοιαζει τπτ!

Και για μας πονεμένο θέμα το όνομα! Και εγώ ήθελα κάποιο ουδέτερο, αλλά για πρώτη φορά στην ζωή μου ο άντρας μου το έπαιξε πατροπαράδοτος και πάτησε πόδι. Συμβιβάστηκα με όνομα από παππούδες, αλλά μετά προέκυψε από ποια πλευρά! Για άλλη μια φορά βγήκε η παράδοση στην επιφάνεια του άντρα μου και ας πούμε ότι υποχώρησα. Αλλά το όνομα του πεθερού μου δεν μου άρεσε καθόλου! Αν το μωρό ήταν αγόρι, θα είχαμε ομηρικούς καυγάδες! χαχα :tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

σουπερ σε βρίσκω!!!! να σε ρωτήσω κάτι...γιατί βαριέμαι να παίρνω το γιατρό τηλέφωνο...

εγώ θα πάω τη Δευτέρα για την καμπύλη...αν θυμάμαι...μετά το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας δεν τρως τίποτα...νερό μπορείς να πίνεις μεχρι το πρωί???

εγώ τις νύχτες σηκώνομαι και πίνω τουλάχιστον 3 ποτήρια νερό!!!

κορακιάζω!!!!

Αγαπη εγω δεν τηρω το πρωτοκολλο τοσο σχολαστικα:την προηγουμενη το απογευμα εφαγα κατι ελαφρυ τυπου σαλατα, γιαουρτι χαμηλων λιπαρων,φρυγανιες για να μην επηρρεαστουν οι τιμες της εξετασεις την επομενη μερα.Δεν καθομαι να λιμοκτονησω και να με πιασει καμια ζαλαδα μετα την ωρα της εξετασης,γιατι ουσιαστικα ετσι οπως τα λενε πρεπει να εισαι νηστικη 16 ωρες??:confused::confused:Δεν υπαρχει περιπτωση...μια χαρα ακριβως βγαινουν τα αποτελεσματα, φαντασου εγω δεν ημουνα νηστικη ειχα φαει κατιτις και παλι βγηκανε χαμηλες οι τιμες του σακχαρου.. Καλη επιτυχια!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

crochetmania και τα δυο είναι πολύ ωραία!!!!

αλλά και εγώ νομίζω το Μάξιμος κερδίζει λίγους πόντους παραπάνω!!!!

αλήθεια ο Μάξιμος γιορτάζει?εμείς δεν το ανοίγουμε το πονεμένο θέμα!!!! στην μικρή μου τον κατάφερα και βάλαμε άσχετο όνομα...τώρα δεν ξέρω...η πεθερά κλωτσάει!!! και εγώ δεν θέλω να δώσω το όνομά της...όχι ότι θέλω της μάνας μου ....θέλω να δώσουμε κάτι που θα μας αρέσει και θα της ταιριάζει....

ποντάρω ότι ο αντρούλης μου έχει μια ελπίδα...ότι το τρίτο μας παιδάκι θα είναι αγόρι..για να βάλει τον πεθερό μου...οποτε μπορεί να με αφήσει να κανω ότι θέλω!!!

κρατιέμαι και κάνω υπομονή....θα το ανοίξω το θέμα αφού με το καλό έρθει το μικρούλι μας!!!

O Άγιος Μάξιμος γιορτάζει 21 Ιανουαρίου.Μου αρέσει πολύ, το ίδιο και το Φίλιππος (14 Νοεμβρίου η εορτή του).Εγώ έχω σκεφτεί πολλά ονόματα, τώρα κλίνω σε ένα, αλλα΄ακόμη δεν το συζητάμε με τον άντρα μου, θέλει να γεννηθεί πρώτα και μετά....Οπότε υπομονή κάνω!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Από τα Κωνσταντίνα και Βασιλική κι εγώ το Βασιλική προτιμώ.Εμένα τα παιδιά μου βγήκανε το πρώτο στο μπαμπά μου (αφού ο άντρας μου είχε ήδη βγάλει το μπαμπά του στο πρώτο του παιδί), το δεύτερο στην πεθερά μου και το τρίτο το διάλεξε ο άντρας μου (αν ήταν κορίτσι, θα το διάλεγα εγώ αλλά πού!).Για το πρώτο παιδί πάντως κι εγώ είμαι της παράδοσης, δηλαδή, άντε δε θες της πεθεράς ,αλλά βάλε άσχετο, μη βάλεις της μαμάς, δε χτυπάει καλά....Συγνώμη κιόλας, Ανθή μου, τη γνώμη μου λέω...:oops::oops::oops::oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερούδια κορίτσιαααα... Χθ'ες έκανα τη Β' Επιπέδου. Όλα πολύ καλά, φυσιολογικότατα.. και η μπεμπούλα 564 γραμμάρια. Μου φάνηκαν λίγα αλλά ο γιατρός τα θεωρεί φυσιολογικά. Μέτρήσαμε και τον τράχηλο, δέν φαίνεται να έχω πρόωρο τοκετό :) Ένα περίεργο πράγμα... η ζυγαριά μου φαίνεται κόλησε.... :? Απο τον περασμένο μήνα δέν έχω πάρει τίποτα. Στα ίδια. Καλό απο το μία, όχι ανησυχητικό αλλά... μου έκανε λίγο εντύπωση γιατί γενικότερα αν λίγο δεν πρόσεχα με τηδιατροφή, τα κιλάκια ανέβαιναν. Μπορεί να άλλαξε ο μεταβολισμός. Άσχετο.... χθές μάθαμε οτι οι τιμές στα Ιδ. Μαιευτήρια για Αθήνα τουλάχιστον, ανέβηκαν. Εγω θα γεννήσω στο Ρέα. Οπότε δείτε το λίγο..

Εγώ στο μητέρα που θα γεννήσω μου είπε είναι Από 1200-1500 ο φυσιολογικός τοκετς και άλλα 1500 ο γιατρός μου και η καισαρική είναι 150-200 παραπάνω το νοσοκομείο αυτά ...

ewKwp3.png

Εμένα το Μάξιμος μου αρέσει πιο πολύ εμείς κορίτσια δεν θα βγάλουμε γονείς αλλά το όνομα της γιαγιάς μας βλέπετε και του άντρα μου και της δικιας μου γιαγιάς λέγεται Αθηνα οπότε πρώτα ο Θεός θα την πούμε έτσι...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ, δεν ξέρω ρε κορίτσια, αλλά λίγα πράγματα θα πάρω. Θα είναι μόνο για 3 μέρες και αν βάλουμε και τις ώρες που θα χάσουμε με τον κόσμο που θα έρχεται να μας συγχαρεί, ούτε που θα καταλάβουμε πότε θα ρθει η στιγμή να φύγουμε! Νομίζω πως απλά το έχουμε μεγεθύνει στο κεφάλι μας, εμείς οι πρωτομανούλες. Μην σας πω ότι σκέφτομαι απλά ένα σακίδιο πλάτης να πάρω!!! Άλλωστε και ότι επιπλέον χρειαστούμε που δεν το είχαμε σκεφτεί εξαρχής, λέμε τους συζύγους να πεταχτούν μέχρι το σπίτι να μας το πάρουν! Το σημαντικότερο: η φωτογραφική μηχανή και τα γλυκά που θα κερνάμε και θα σαβουρώνουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

Έχω ετοιμάσει βαλίτσες σε τρία παιδιά και πάντα μα πάντα κάτι χρειαζόταν εξτρα οπότε έτρεχε ο άντρας μου και το έφερνε από το σπίτι (μένουμε πίσω από το νοσοκομείο) ή η μαμά μου και το αγόραζε, χαχα.Όχι, το σακίδιο πλάτης δε θα σε καλύψει, πίστεψέ με, μια νυχτικιά θα πάρεις?Ένα εσώρουχο μόνο??Κάτι να διαβάσεις, σερβιέτες, δεύτερη πυτζάμα, ξέρω γω....Δε μιλάω για καλλυντικά και τέτοια που για μένα είναι μια βλακεία, ναι, μόλις γέννησα δεν είμαι λαμπερή από το μέηκ απ, αλλά λάμπω από χαρά και το μαλλί μου δεν είναι στην τρίχα, λέτε να παρεξηγηθεί το μωρό μου?:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Από τα Κωνσταντίνα και Βασιλική κι εγώ το Βασιλική προτιμώ.Εμένα τα παιδιά μου βγήκανε το πρώτο στο μπαμπά μου (αφού ο άντρας μου είχε ήδη βγάλει το μπαμπά του στο πρώτο του παιδί), το δεύτερο στην πεθερά μου και το τρίτο το διάλεξε ο άντρας μου (αν ήταν κορίτσι, θα το διάλεγα εγώ αλλά πού!).Για το πρώτο παιδί πάντως κι εγώ είμαι της παράδοσης, δηλαδή, άντε δε θες της πεθεράς ,αλλά βάλε άσχετο, μη βάλεις της μαμάς, δε χτυπάει καλά....Συγνώμη κιόλας, Ανθή μου, τη γνώμη μου λέω...:oops::oops::oops::oops:

Έχεις τα δίκια σου Marouskaki. Το Βασιλική το προτιμώ και εγώ. Έλα όμως που η πεθερά είπε.... να δώσουμε το όνομα της μαμάς μου. Έτσι έκανε και με τον άλλο της γιό με αποτέλεσμα τα παιδιά του να πάρουν άσχετα ονόματα. Δέν καταλαβαίνω γιατί λένε όχι. Λές και στην τελική το όνομα σημαίνει κάτι. Να δείς που όταν έρθει η στιγμή, έναν κλήρο θα ρίξω μπροστά σε μαμά και πεθερά να τελειώνει το θέμα :-P .. Όπως και να έχει, είναι το τελευταίο που με απασχολέι εμένα προσωπικά.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Εμένα το Μάξιμος μου αρέσει πιο πολύ εμείς κορίτσια δεν θα βγάλουμε γονείς αλλά το όνομα της γιαγιάς μας βλέπετε και του άντρα μου και της δικιας μου γιαγιάς λέγεται Αθηνα οπότε πρώτα ο Θεός θα την πούμε έτσι...

Και θα γιορτάζετε 1 Σεπτεμβρίου (το ξέρω από τη γειτόνισσά μου)!Κοίτα σύμπτωση, δυο γιαγιάδες με το όνομα Αθηνά!:P:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγώ στο μητέρα που θα γεννήσω μου είπε είναι Από 1200-1500 ο φυσιολογικός τοκετς και άλλα 1500 ο γιατρός μου και η καισαρική είναι 150-200 παραπάνω το νοσοκομείο αυτά ...

Στο Ρέα πάντως ήταν 1130 ευρώ και 1266 με καισαρική ... ενώ τώρα πάει κάπου στο 1500ρι χονδρικά; + 1400 ο γιατρός με μαία κλπ...

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Έχεις τα δίκια σου Marouskaki. Το Βασιλική το προτιμώ και εγώ. Έλα όμως που η πεθερά είπε.... να δώσουμε το όνομα της μαμάς μου. Έτσι έκανε και με τον άλλο της γιό με αποτέλεσμα τα παιδιά του να πάρουν άσχετα ονόματα. Δέν καταλαβαίνω γιατί λένε όχι. Λές και στην τελική το όνομα σημαίνει κάτι. Να δείς που όταν έρθει η στιγμή, έναν κλήρο θα ρίξω μπροστά σε μαμά και πεθερά να τελειώνει το θέμα.. Όπως και να έχει, είναι το τελευταίο που με απασχολέι εμένα προσωπικά.

Έτσι αλλάζει....Ξέρω κι άλλη περίπτωση που όντως πήρε της μαμάς το όνομα αφού η πεθερά έκανε πίσω από μόνη της και το πρότεινε. Σίγουρα, ας γεννηθούν με το καλό, αλλά το όνομα μην το πάρεις αψήφιστα, θα τη συνοδεύει πάντα.Σαν ένα συνάδελφο που ήθελε να βάλει δυο ονόματα στο γιο του Λουκάς και Νίκος και του λέω μμμμ....και πώς θα τον φωνάζουν στο σχολείο?Λουκάνικο??Τα παιδιά ώρες ώρες γίνονται σκληρά και βρίσκουν κάτι απίστευτα...Έχει ο μεγάλος στην τάξη του μια Σουμέλα κι είναι λίγο παχουλούλα σούμο την ανεβάζουν σούμο την κατεβάζουν....:shock::shock::shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...