Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Και ναι λοιπον μολις τσακιζω μια σοκολατα milka με αμυγδαλο.....συγνωμη κοριτσακια σε οσες κανετε διατροφη αλλα δεν αντεξα με την σκεψη οτι μολις γεννησω εχει να πεσει πεινα ζαλιστηκα, και ειπα να την τσακισω τωρα που εχω αλλοθι:cool::cool:

Εγώ χτες τσάκισα ένα σάντουιτς! Είχα σιδερώσει πριν και μου άνοιξε την όρεξη! Και το μεσημέρι είχα φάει μόνο μια σαλάτα με φακές! Οπότε, δεν ήθελα και πολύ για να πάρω την δύσκολη απόφαση! χαχα

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα εμενα δε μου ειπαν για γιατρο του ικα γιατι ειμαι και εγω σε ιδιωτικο αλλα το συμπληρωνει εκεινος

Εμένα αυτά που σου λέω μου τα είπαν που πήρα τηλ στο ΙΚΑ επίσης μου είπαν να μην πάω νωριτερα από τις μέρες που είναι να ξεκινήσουν οι 56 μέρες δηλ να πάω στο ΙΚΑ λίγο πιο πριν...Επίσης αυτό που μου ζήτησαν είναι τον τελευταίο υπέρηχο και την ημερομηνία γιατρού..

ewKwp3.png

Πόσο δηλ ήταν η μπεμπουλα πόσα γραμμάρια...

η μικρή μας στις 26 εβδομάδες ...την μέτρησε μόλις 764γρ....

από ότι διάβασα ... της Ευαγγελίας...900 γρ!! που αυτό είναι το αναμενόμενο!!

Ευαγγελία μην στεναχωριέσαι...λίγο τα αλμυρά να προσέξεις..και να μετριέσαι πάντα σε στιγμές ηρεμίας...χωρίς άγχος και κακές σκέψεις.

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Κοριτσια εγω που εκανα καμπυλη πηρα τα αποτελεσματα σημερα,γιατι βαριομουνα πιο πριν,ημουνα σιγουρη οτι δεν θα εχω βεβαια σακχαρο και επιβεβαιωθηκα.Ακουσον ακουσον τιμες: πρωτη ληψη σε νηστεια 92, μετα απο μια ωρα 90 και μετα απο δυο ωρες 70.Ξινη σαν το λεμονι ....:tongue::tongue:Πρωτη φορα που χαιρομαι για την ξινιλα που βγαζω!!!:cool:

σουπερ σε βρίσκω!!!! να σε ρωτήσω κάτι...γιατί βαριέμαι να παίρνω το γιατρό τηλέφωνο...

εγώ θα πάω τη Δευτέρα για την καμπύλη...αν θυμάμαι...μετά το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας δεν τρως τίποτα...νερό μπορείς να πίνεις μεχρι το πρωί???

εγώ τις νύχτες σηκώνομαι και πίνω τουλάχιστον 3 ποτήρια νερό!!!

κορακιάζω!!!!

Κορίτσια καλησπερα!!!!!Τι κανετε?Σημερα ειχα ραντεβου στο νευρολογο.Τελικα 100% παω για καισαρικη.Δεν κανει να ζοριστω καθολου.Ερωτηση το νωρίτερο ασφαλες που μπορει μια γυναικα να γεννησει στις ποσες εβδομαδες ειναι?

από όσο ξέρω ... μέχρι τώρα οι προγραμματισμένες καισαρικές τομές γίνονταν στην 38η εβδομάδα.

Τους τελευταίους μήνες έχει βγει μια κατευθυντήρια οδηγία η οποία συστήνει να μην γίνονται καισαρικές πριν την 39η εβδομάδα.

Ψάξε λίγο στο ιντερνετ και συζήτα με τον γιατρό σου!

Διαφημίσεις

Εγώ χτες τσάκισα ένα σάντουιτς! Είχα σιδερώσει πριν και μου άνοιξε την όρεξη! Και το μεσημέρι είχα φάει μόνο μια σαλάτα με φακές! Οπότε, δεν ήθελα και πολύ για να πάρω την δύσκολη απόφαση! χαχα

και εγώ ένα γύρο κοτόπουλο με αλάδωτη πίτα....αυτό με μάρανε!!! ...για να πάρει λίγο λίπος η μικρούλα!!!!

Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 31 σελίδες!!!! ΙΙΙΙΙ!!! Εγώ θα φτιάξω την βαλίτσα σκεπτόμενη ότι πάω ένα τριήμερο ταξίδι. Λίγα προσωπικά πράγματα και πρακτικά.

καλά με τις λίστες μαευτηρίου που κυκλοφορούν στο ιντερνετ ... την πρώτη φορά είχα σαστίσει!!!!

κάποιες κουβαλούσαν όλη την προίκα τους!!!! βιβλία -cd - τσιμπιδάκια για τα φρύδια- πιστολάκια μαλλιών- μανό- καλλυντικά και διάφορα άλλα!!!

δεν λέω..να είσαι περιποιημένη...αλλά που κουράγιο για τόσο spa...

η μια κοπέλα στο δωμάτιο μου...πριν φύγει θυμάμαι έκανε το μπάνιο της...το πιστολάκι της...έβαλε τα κολλητά της..και έφυγε..

εγώ...λόγω καισαρικής μπάνιο έκανα μετά από πόσες ημερες....έκανα μια πλεξουδίτσα τα μαλλιά μου..έβαλα τις φορμουλες μου και τα αθλητικά μου και έφυγα!

οπότε το τι είναι απαραίτητο για την κάθε μια ...είναι στην κρίση της!

Καλημέρα!!!

Να σας πώ την αλήθεια εγω το πήρα εχτές κιόλας το χαρτί που είμαι μόλις 23 εβδομάδων αλλα η κυρία στο ΙΚΑ μου είπε ότι κανονικά στην 28η πρέπει να πηγαίνουμε. Ζ΄ητησε βεβαίωση αποτο γυναικολόγο μου, τη Β επιπέδου και την Αυχενική για να συγκρίνει ημερομηνίες. Μετά αυτό το δίνω στη δουλεία μου και μετά πάλι στις παροχές του ΙΚΑ.:tongue::tongue:

Ευτυχώς που μένω σε επαρχιακή πόλη και μέσα σε 2-3 ωρίτσες θα έχω τελειώσει με όλα! Θα πάρω άδεια από την δουλειά και μετά θα αράξω σε κανένα παγωτατζίδικο για να χαλαρώσω από την ελληνική γραφειοκρατία! Αχ ευχαριστώ για την ενημέρωση!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

σουπερ σε βρίσκω!!!! να σε ρωτήσω κάτι...γιατί βαριέμαι να παίρνω το γιατρό τηλέφωνο...

εγώ θα πάω τη Δευτέρα για την καμπύλη...αν θυμάμαι...μετά το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας δεν τρως τίποτα...νερό μπορείς να πίνεις μεχρι το πρωί???

εγώ τις νύχτες σηκώνομαι και πίνω τουλάχιστον 3 ποτήρια νερό!!!

κορακιάζω!!!!

Εμένα ο μικροβιολόγος μου είπε να είμαι απλώς 12 ώρες νηστική. Θα πάω 8 η ώρα να δώσω αίμα, οπότε μέχρι τις 8 το βράδυ της προηγούμενης μπορώ να τρώω και να πίνω τα πάντα. Μετά μόνο νεράκι. Και τις ώρες που θα κάνεις την εξέταση, πάλι μόνο νεράκι μπορείς να πιεις.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλά με τις λίστες μαευτηρίου που κυκλοφορούν στο ιντερνετ ... την πρώτη φορά είχα σαστίσει!!!!

κάποιες κουβαλούσαν όλη την προίκα τους!!!! βιβλία -cd - τσιμπιδάκια για τα φρύδια- πιστολάκια μαλλιών- μανό- καλλυντικά και διάφορα άλλα!!!

δεν λέω..να είσαι περιποιημένη...αλλά που κουράγιο για τόσο spa...

η μια κοπέλα στο δωμάτιο μου...πριν φύγει θυμάμαι έκανε το μπάνιο της...το πιστολάκι της...έβαλε τα κολλητά της..και έφυγε..

εγώ...λόγω καισαρικής μπάνιο έκανα μετά από πόσες ημερες....έκανα μια πλεξουδίτσα τα μαλλιά μου..έβαλα τις φορμουλες μου και τα αθλητικά μου και έφυγα!

οπότε το τι είναι απαραίτητο για την κάθε μια ...είναι στην κρίση της!

Εγώ, δεν ξέρω ρε κορίτσια, αλλά λίγα πράγματα θα πάρω. Θα είναι μόνο για 3 μέρες και αν βάλουμε και τις ώρες που θα χάσουμε με τον κόσμο που θα έρχεται να μας συγχαρεί, ούτε που θα καταλάβουμε πότε θα ρθει η στιγμή να φύγουμε! Νομίζω πως απλά το έχουμε μεγεθύνει στο κεφάλι μας, εμείς οι πρωτομανούλες. Μην σας πω ότι σκέφτομαι απλά ένα σακίδιο πλάτης να πάρω!!! Άλλωστε και ότι επιπλέον χρειαστούμε που δεν το είχαμε σκεφτεί εξαρχής, λέμε τους συζύγους να πεταχτούν μέχρι το σπίτι να μας το πάρουν! Το σημαντικότερο: η φωτογραφική μηχανή και τα γλυκά που θα κερνάμε και θα σαβουρώνουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια κορίτσιαααα... Χθ'ες έκανα τη Β' Επιπέδου. Όλα πολύ καλά, φυσιολογικότατα.. και η μπεμπούλα 564 γραμμάρια. Μου φάνηκαν λίγα αλλά ο γιατρός τα θεωρεί φυσιολογικά. Μέτρήσαμε και τον τράχηλο, δέν φαίνεται να έχω πρόωρο τοκετό :) Ένα περίεργο πράγμα... η ζυγαριά μου φαίνεται κόλησε.... :? Απο τον περασμένο μήνα δέν έχω πάρει τίποτα. Στα ίδια. Καλό απο το μία, όχι ανησυχητικό αλλά... μου έκανε λίγο εντύπωση γιατί γενικότερα αν λίγο δεν πρόσεχα με τηδιατροφή, τα κιλάκια ανέβαιναν. Μπορεί να άλλαξε ο μεταβολισμός. Άσχετο.... χθές μάθαμε οτι οι τιμές στα Ιδ. Μαιευτήρια για Αθήνα τουλάχιστον, ανέβηκαν. Εγω θα γεννήσω στο Ρέα. Οπότε δείτε το λίγο..

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Ο γιατρός τι σου είπε; Λογικά αν μειώσεις λίγο την ζάχαρη, δεν θα έχεις πρόβλημα. Σωστά;

Καλημερα! Γενικα θελει διατροφη οχι γλυκα οχι πολλα ψωμια,μακαρονια πατατες,ρυζια οχι σαλτσες,τηγανιτα δεν με εβαλε σε διατροφη μου ειπε λιγα απολα και βλεπουμε αλλα αμα χρειαστει μου ειπε θα μπω σε διαιτα

Κοριτσια ονομα για το μωρο σας εχετε σκεφτει???

Εμεις εχουμε καταληξη σε 2 Η Φιλιππος Η Μαξιμος Για πειτε γνωμες!! :rolleyes::rolleyes:

Habibi που εισαι κοριτσι μου?? περιμενουμε νεα σου!

79o6p3.png

Καλημερα! Γενικα θελει διατροφη οχι γλυκα οχι πολλα ψωμια,μακαρονια πατατες,ρυζια οχι σαλτσες,τηγανιτα δεν με εβαλε σε διατροφη μου ειπε λιγα απολα και βλεπουμε αλλα αμα χρειαστει μου ειπε θα μπω σε διαιτα

Κοριτσια ονομα για το μωρο σας εχετε σκεφτει???

Εμεις εχουμε καταληξη σε 2 Η Φιλιππος Η Μαξιμος Για πειτε γνωμες!! :rolleyes::rolleyes:

Habibi που εισαι κοριτσι μου?? περιμενουμε νεα σου!

Μάξιμος :D:D . Το προτείνω. Εμείς είμαστε ανάμεσα σε Βασιλική (πεθερά μου) και Κων/να (η μαμά μου).

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

crochetmania και τα δυο είναι πολύ ωραία!!!!

αλλά και εγώ νομίζω το Μάξιμος κερδίζει λίγους πόντους παραπάνω!!!!

αλήθεια ο Μάξιμος γιορτάζει?εμείς δεν το ανοίγουμε το πονεμένο θέμα!!!! στην μικρή μου τον κατάφερα και βάλαμε άσχετο όνομα...τώρα δεν ξέρω...η πεθερά κλωτσάει!!! και εγώ δεν θέλω να δώσω το όνομά της...όχι ότι θέλω της μάνας μου ....θέλω να δώσουμε κάτι που θα μας αρέσει και θα της ταιριάζει....

ποντάρω ότι ο αντρούλης μου έχει μια ελπίδα...ότι το τρίτο μας παιδάκι θα είναι αγόρι..για να βάλει τον πεθερό μου...οποτε μπορεί να με αφήσει να κανω ότι θέλω!!!

κρατιέμαι και κάνω υπομονή....θα το ανοίξω το θέμα αφού με το καλό έρθει το μικρούλι μας!!!

Μάξιμος :D:D . Το προτείνω. Εμείς είμαστε ανάμεσα σε Βασιλική (πεθερά μου) και Κων/να (η μαμά μου).

Και τα 2 πολυ ωραια ονοματα!!!! αλλα για μενα κερδιζει λιγους ποντους το Κωσταντινα,(ειχε μπει και μας το Κωσταντινος στα πιθανα)

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...