Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Και ναι λοιπον μολις τσακιζω μια σοκολατα milka με αμυγδαλο.....συγνωμη κοριτσακια σε οσες κανετε διατροφη αλλα δεν αντεξα με την σκεψη οτι μολις γεννησω εχει να πεσει πεινα ζαλιστηκα, και ειπα να την τσακισω τωρα που εχω αλλοθι:cool::cool:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω εχω αρχισει να πρηζομαι,τα ποδια μου απο το μεσημερι και μετα με καινε και με στενευουν τα παπουτσια:evil:κατακρατηση υγρων το κοβω να ειναι,μαλλον πρεπει να κοψω και εγω τα αλμυρα γιατι με τις ζεστες τωρα θα γινω σαν αεροστατο!!κοριτσια χθες βραδυ βελαξα στην ζεστη.με το βρακι και το φανελακι κοιμηθηκα ξεσκεπαστη.ζεσταινομαι υπερβολικα ευκολα και θα εχω προβλημα ειμαι σιγουρη αυτο το καλοκαιρι με τις ορμονες που βαρανε κοκκινο:twisted:δυο air condition στο σπιτι βαλαμε,ενα στην κρεβατοκαμαρα μου και ενα στο σαλονι.Θα παρουνε φωτια φετος το καλοκαιρι!!!Πρήξιμο....μμμμμ, στο Γρηγόρη που γεννήθηκε 23-05 δηλαδή όχι στο φουλ της ζέστης, είχα ανέβει τον τελευταίο μήνα 2 νούμερα παπούτσι, τι θα φοράμε φέτος το καλοκαίρι ρε γμτ?Σαγιονάρα παντού???:shock::shock:Λοιπον οι εργασιες μας τελειωνουνε το Σαββατο, θα ερθει να παρει τα χαλια και το καθαριστηριο και την Κυριακη ερχεται γυναικα για φασινα.Η αλλη που ειχα μιλησει εχει δουλεια και δεν θα μπορεσει.τεσπα θα ερθει μονο μια γυναικα για 2-3 μερουλες να ξεβρωμισουμε:DεΠΙΤΈΛΟΥς, ΤΕΛΕΙΏΝΕΤΕ!

Αχ τσουπρες μου,μου φαινεται απιστευτο πως πλησιαζει ο καιρος...αλλο ενα παιδακι στην αγκαλια μου,το κοριτσακι μου το γλυκο ανυπομονω να το φιλησω να το μυρισω να το χαιδεψω......πλησιαζει ο καιρος και νιωθω ριγος στην καρδια απο το μεγαλο θαυμα που με περιμενει.....σαν να ειναι η πρωτη φορα...νομιζω πως οσες φορες και να περιμενεις παιδι θα ειναι ξεχωριστη και μοναδικη σαν τη πρωτη φορα...

Κάθε φορά σαν την πρώτη φορά μανάρι μου....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και ναι λοιπον μολις τσακιζω μια σοκολατα milka με αμυγδαλο.....συγνωμη κοριτσακια σε οσες κανετε διατροφη αλλα δεν αντεξα με την σκεψη οτι μολις γεννησω εχει να πεσει πεινα ζαλιστηκα, και ειπα να την τσακισω τωρα που εχω αλλοθι:cool::cool:

Απ΄όλες τις σοκολάτες του κόσμου αυτή λιμπίστηκες?Να μου έλεγες τη μίλκα με καραμέλα (daize, πώς τη γράφει απ΄έξω)μάλιστα!Είχε πάρει καμιά 10αριά ο άντρας μου αλλά τέλειωσαν, απορώ πώς!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19595 Εδώ είναι μόνο 31 σελίδες, ε, καλό διάβασμα!!Χωρίς πλάκα τώρα αν κάποια έχει πρόχειρη μια λίστα ας την αναρτήσει;)

ευχαριστώ κατάλαβα πάνω κάτω Καλά θα ρωτήσω και την μαία μου μιας και κάθε φορά που πάω στον γιατρό μου βλέπω και την μαία μου γιατί είναι κόρη του οπότε θα της πω

ewKwp3.png

ευχαριστώ κατάλαβα πάνω κάτω Καλά θα ρωτήσω και την μαία μου μιας και κάθε φορά που πάω στον γιατρό μου βλέπω και την μαία μου γιατί είναι κόρη του οπότε θα της πω

Ναι, να ρωτήσεις, για να μάθεις συγκεκριμένα για εκεί που γεννάς εσύ τι χρειάζεται;) Σας καληνυχτώ, τελειώνω τα τελευταία για το γραφείο και κλείνω πισι και μάτια!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εμένα ο γιατρς μου που είναι ιδιωτικός μου έχει δώσει τελευταία ημερομηνία 10/8οποτε οι 56 μέρε Πριν από τον τοκετό είναι να σταματήσω από την δουλειά γύρω στις 10 Ιουνίου..πήρα και έκλεισα ραντεβού με γυναικολόγο του ΙΚΑ και θα του πάω την τελευταία ημερομηνία που μου την εγραψε ο γιατρός και τον τελευταίο υπέρηχο ...με αυτά πάω στου ΙΚΑ τον γιατρό και αυτός θα μου συμπληρώσει κάποια χαρτιά που αυτά θα τα πάω στην δουλειά. Θα.μου τα συμπληρώσουν και από την δουλειά και μετά αυτά όλΆ μαζί τα πάω στο ΙΚΑ στις παροχές μαζί με τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης για να πληρωθώ...τα λεφτά μπαίνουν πριν γεννησουμε για τις 56 μέρες μιλάω πάντα και τα λεφτά θα μας τα βάλουν σε 2-3 δόσεις αλλά πριν τον τοκετό..Αυτά στα έγραψα αναλυτικά όπως μου τα είπε η γλυκιτατη κυριουλα...

καλησπερα εμενα δε μου ειπαν για γιατρο του ικα γιατι ειμαι και εγω σε ιδιωτικο αλλα το συμπληρωνει εκεινος

UstLp3.png

Ναι την εχω κανει καιρο τη β επιπεδου!!!Καναμε και καρδιογραφημα εμβρυου!Μια χαρα η μπουμπου!!!!!Εγω δεν ειμαι καλα!!!!!!!!Δεν αντεχω αλλες ταλαιπωριες!!!!Αφου υπαρχει προβλημα κ δεν κανει να ζοριστω υπαρχει λογος να περιμενω παραπανω?

Εσενα τι κανει η ζουζουνα σου????Μεγαλωνει????

Κοριτσια ειμαι πολυ περηφανη!!!!!!Εκανα την ενεση μονη μου στην κοιλια!!!!!!!! Πριν 6 μηνες για να μου παρουν αιμα καποιος έπρεπε να μου κραταει το χερι!!!Και τωρα κανω αυτοενεσεις!!!!!Τελικα εχουμε πολυ δυναμη μεσα μας!!!!!

Αυτό αληθεύει! Είμαστε πολύ πιο δυνατοί σαν οργανισμοί απο όσο φανταζόμαστε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ναι με το που γεννησουμε θα μας δώσουν κάποια χαρτιά από το νοσοκομείο με αυτά θα τα πας στο ΙΚΑ για τις υπόλοιπες 63 μέρες..

Αχ σε ευχαριστώ πολύ! Και ποτε περιπου πρεπει να ξεκινήσουμε τις πρωτες διαδικασίες; Εγώ ας πούμε έχω ραντεβού την αλλη Πεμπτη στο γιατρό και θα είμαι 26+4. Να του ζητησω λες το χαρτί ή να περιμένω π.χ. μετα την 30η εβδομάδα;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

ωχ..αυτά είναι πολλά...αλλά νομίζω όπου κι αν γεννήσεις δίνουν μια λίστα με τα χρειαζούμενα, έχει και στο νετ άμα το χτυπήσεις....Ποικίλλει ανάλογα πού γεννάς, στο νοσοκομείο πχ θέλει και μωρουδιακά, στην κλινική όχι νομίζω είχε πει κάποια τσούπρα.... Θα τα πούμε εν καιρώ (βαριέμαι να ψάξω τις λίστες τώρα, χαχα)...:oops::oops::oops:

Πράγματι στην κλινική δεν χρειάζεται ουτε πάνες ουτε ρουχαλακια να πάρεις. Τίποτα για το μωρο δηλαδή εκτός απο την στολή (όπως χαρακτηριστικά μου την είπε ο γιατρός) δηλαδή το φορμακι με το οποίο θα φύγει απο την κλινική. Απο εκεί και πέρα η βαλίτσα θα έχει μόνον τα προσωπικά σου ηδη (πιτζάμες, εσώρουχα, παντόφλες, σερβιετες και οτι άλλο τέλος παντων θες). Α! Και φωτογραφική μηχανή! Μου την ανέφερε ξεχωριστά ο γιατρός!:):):)

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εγω που εκανα καμπυλη πηρα τα αποτελεσματα σημερα,γιατι βαριομουνα πιο πριν,ημουνα σιγουρη οτι δεν θα εχω βεβαια σακχαρο και επιβεβαιωθηκα.Ακουσον ακουσον τιμες: πρωτη ληψη σε νηστεια 92, μετα απο μια ωρα 90 και μετα απο δυο ωρες 70.Ξινη σαν το λεμονι ....:tongue::tongue:Πρωτη φορα που χαιρομαι για την ξινιλα που βγαζω!!!:cool:

Άντε ρε μπράβο! Συγχαρητήρια για την ξινίλα σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Γεια σας κοριτσια μου πως τα πατε??? κοριτσια καμπυλη εκανα και εγω αλλα επειδη ειναι λιγο εκτος οριων ξεκινησα διατροφη και βραδυνη ινσουλινη και βλεπουμε,εκανα και Doppler ολα καλα ο μπεμπης μια χαρα! και εγω νωρις το κοβω ακομα για να πλυνω ρουχα! σε κανα μηνα μαλλον..Σημερα ειχαμε μακαρονακια και αυριο κοτοπουλο στο φουρνο με πατατουλες

Ο γιατρός τι σου είπε; Λογικά αν μειώσεις λίγο την ζάχαρη, δεν θα έχεις πρόβλημα. Σωστά;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Αχ σε ευχαριστώ πολύ! Και ποτε περιπου πρεπει να ξεκινήσουμε τις πρωτες διαδικασίες; Εγώ ας πούμε έχω ραντεβού την αλλη Πεμπτη στο γιατρό και θα είμαι 26+4. Να του ζητησω λες το χαρτί ή να περιμένω π.χ. μετα την 30η εβδομάδα;

Καλημέρα!!!

Να σας πώ την αλήθεια εγω το πήρα εχτές κιόλας το χαρτί που είμαι μόλις 23 εβδομάδων αλλα η κυρία στο ΙΚΑ μου είπε ότι κανονικά στην 28η πρέπει να πηγαίνουμε. Ζ΄ητησε βεβαίωση αποτο γυναικολόγο μου, τη Β επιπέδου και την Αυχενική για να συγκρίνει ημερομηνίες. Μετά αυτό το δίνω στη δουλεία μου και μετά πάλι στις παροχές του ΙΚΑ.:tongue::tongue:

LMb5p2.png

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19595 Εδώ είναι μόνο 31 σελίδες, ε, καλό διάβασμα!!Χωρίς πλάκα τώρα αν κάποια έχει πρόχειρη μια λίστα ας την αναρτήσει;)

Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 31 σελίδες!!!! ΙΙΙΙΙ!!! Εγώ θα φτιάξω την βαλίτσα σκεπτόμενη ότι πάω ένα τριήμερο ταξίδι. Λίγα προσωπικά πράγματα και πρακτικά.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγω εχω αρχισει να πρηζομαι,τα ποδια μου απο το μεσημερι και μετα με καινε και με στενευουν τα παπουτσια:evil:κατακρατηση υγρων το κοβω να ειναι,μαλλον πρεπει να κοψω και εγω τα αλμυρα γιατι με τις ζεστες τωρα θα γινω σαν αεροστατο!!κοριτσια χθες βραδυ βελαξα στην ζεστη.με το βρακι και το φανελακι κοιμηθηκα ξεσκεπαστη.ζεσταινομαι υπερβολικα ευκολα και θα εχω προβλημα ειμαι σιγουρη αυτο το καλοκαιρι με τις ορμονες που βαρανε κοκκινο:twisted:δυο air condition στο σπιτι βαλαμε,ενα στην κρεβατοκαμαρα μου και ενα στο σαλονι.Θα παρουνε φωτια φετος το καλοκαιρι!!!Λοιπον οι εργασιες μας τελειωνουνε το Σαββατο, θα ερθει να παρει τα χαλια και το καθαριστηριο και την Κυριακη ερχεται γυναικα για φασινα.Η αλλη που ειχα μιλησει εχει δουλεια και δεν θα μπορεσει.τεσπα θα ερθει μονο μια γυναικα για 2-3 μερουλες να ξεβρωμισουμε:D

Αχ τσουπρες μου,μου φαινεται απιστευτο πως πλησιαζει ο καιρος...αλλο ενα παιδακι στην αγκαλια μου,το κοριτσακι μου το γλυκο ανυπομονω να το φιλησω να το μυρισω να το χαιδεψω......πλησιαζει ο καιρος και νιωθω ριγος στην καρδια απο το μεγαλο θαυμα που με περιμενει.....σαν να ειναι η πρωτη φορα...νομιζω πως οσες φορες και να περιμενεις παιδι θα ειναι ξεχωριστη και μοναδικη σαν τη πρωτη φορα...

Πόσο τρυφερά τα όσα γράφεις... <3 <3 <3

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...