Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Kαλησπέρα κοριτσια!

Σήμερα έκανα κι εγώ την καμπύλη σακχάρου και σε μια εβδομάδα περίπου θα παρω τηλ για τα αποτελέσματα. Έκανα κι εγώ τη μικρή, δυο φορές μόνο αιμοληψία. Ο αιματοκρίτης πεσμένος, ανεβάζουμε τη δόση του σιδήρου.

Ειδαμε και τη μικρούλα, σχεδόν 900γρ και ζωηρή.

Ενα πράγμα μόνο είπε ο γιατρός και με ανησύχησε. Μέτρησε με doppler την αντίσταση στη λαγόνια αρτηρία και τη βρήκε μεγαλύτερη απο το φυσιολογικό. Αυτό μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να δείχνει προδιάθεση για προεκλαμψία. Αμέσως ταράχτηκα εγώ αλλά μου είπε να μην ανησυχώ, ότι θα με δει ξανά σε ενα μήνα οπως ήταν προγαμματισμένο και απλά να έχω το νου μου στην πιεσή μου, να μην ανέβει πάνω απο 130/90. Εγώ βέβαια έχω πολύ πιο χαμηλή, αυτό ομως μπορεί να αλλάξει. Θα πηγαίνω συχνά σε ένα φαρμακειο να τη μετράω. Παντως ανησύχησα, απο το πρωι το σκέφτομαι. Επίσης για κάποιο λόγο ανησυχώ πολύ και για τα αποτελέσματα της καμπύλης σακχάρου.

Δεν ξέρω ρε κοριτσια, γενικά δεν είμαι προληπτική, ομως σήμερα άρχισα να σκέφτομαι οτι το γρουσουζεψα που λέω ποσο εύκολη εγκυμοσύνη είχα! Κοίτα να δεις που το χαιρομουνα που ηρθαν όλα οπως τα ήθελα και τώρα μπορεί να εμφανιστεί κανενα προβλημα..

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπερα!!!!!Τι κανετε?Σημερα ειχα ραντεβου στο νευρολογο.Τελικα 100% παω για καισαρικη.Δεν κανει να ζοριστω καθολου.Ερωτηση το νωρίτερο ασφαλες που μπορει μια γυναικα να γεννησει στις ποσες εβδομαδες ειναι?

MYfKp3.png

Κορίτσια καλησπερα!!!!!Τι κανετε?Σημερα ειχα ραντεβου στο νευρολογο.Τελικα 100% παω για καισαρικη.Δεν κανει να ζοριστω καθολου.Ερωτηση το νωρίτερο ασφαλες που μπορει μια γυναικα να γεννησει στις ποσες εβδομαδες ειναι?

Καλησπερα αρκουλι.καλο ειναι αν δεν επειγει νωριτερα να εχεις μπει στο μηνα σου κ το μωρο να ειναι πανω απο 2500 κιλα.συνηθως στις 38 εβδομαδες

Μπαινεις στην τελικη ευθεια,εκανες β επιπεδου;μη σε απασχολει η καισαρικη.ολα να σου πανε καλα

Εμένα ο γιατρς μου που είναι ιδιωτικός μου έχει δώσει τελευταία ημερομηνία 10/8οποτε οι 56 μέρε Πριν από τον τοκετό είναι να σταματήσω από την δουλειά γύρω στις 10 Ιουνίου..πήρα και έκλεισα ραντεβού με γυναικολόγο του ΙΚΑ και θα του πάω την τελευταία ημερομηνία που μου την εγραψε ο γιατρός και τον τελευταίο υπέρηχο ...με αυτά πάω στου ΙΚΑ τον γιατρό και αυτός θα μου συμπληρώσει κάποια χαρτιά που αυτά θα τα πάω στην δουλειά. Θα.μου τα συμπληρώσουν και από την δουλειά και μετά αυτά όλΆ μαζί τα πάω στο ΙΚΑ στις παροχές μαζί με τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης για να πληρωθώ...τα λεφτά μπαίνουν πριν γεννησουμε για τις 56 μέρες μιλάω πάντα και τα λεφτά θα μας τα βάλουν σε 2-3 δόσεις αλλά πριν τον τοκετό..Αυτά στα έγραψα αναλυτικά όπως μου τα είπε η γλυκιτατη κυριουλα...

Εντάξει δεν έχει πολύ χαρτούρα... Και μετά για τις 63 μέρες; Ξέρεις την διαδικασία;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Kαλησπέρα κοριτσια!

Σήμερα έκανα κι εγώ την καμπύλη σακχάρου και σε μια εβδομάδα περίπου θα παρω τηλ για τα αποτελέσματα. Έκανα κι εγώ τη μικρή, δυο φορές μόνο αιμοληψία. Ο αιματοκρίτης πεσμένος, ανεβάζουμε τη δόση του σιδήρου.

Ενα πράγμα μόνο είπε ο γιατρός και με ανησύχησε. Μέτρησε με doppler την αντίσταση στη λαγόνια αρτηρία και τη βρήκε μεγαλύτερη απο το φυσιολογικό. Αυτό μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να δείχνει προδιάθεση για προεκλαμψία. Αμέσως ταράχτηκα εγώ αλλά μου είπε να μην ανησυχώ, ότι θα με δει ξανά σε ενα μήνα οπως ήταν προγαμματισμένο και απλά να έχω το νου μου στην πιεσή μου, να μην ανέβει πάνω απο 130/90. Εγώ βέβαια έχω πολύ πιο χαμηλή, αυτό ομως μπορεί να αλλάξει. Θα πηγαίνω συχνά σε ένα φαρμακειο να τη μετράω. Παντως ανησύχησα, απο το πρωι το σκέφτομαι. Επίσης για κάποιο λόγο ανησυχώ πολύ και για τα αποτελέσματα της καμπύλης σακχάρου.

Δεν ξέρω ρε κοριτσια, γενικά δεν είμαι προληπτική, ομως σήμερα άρχισα να σκέφτομαι οτι το γρουσουζεψα που λέω ποσο εύκολη εγκυμοσύνη είχα! Κοίτα να δεις που το χαιρομουνα που ηρθαν όλα οπως τα ήθελα και τώρα μπορεί να εμφανιστεί κανενα προβλημα..

Έλα βρε που το γρουσούζεψες! Όλες που περνάμε εύκολη εγκυμοσύνη νιώθουμε τα ίδια με εσένα! Μην το σκέφτεσαι έτσι και πικραίνεις την ψυχούλα σου! Να δεις που τελικά όλα καλά θα πάνε και δεν θα έχεις πρόβλημα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα αρκουλι.καλο ειναι αν δεν επειγει νωριτερα να εχεις μπει στο μηνα σου κ το μωρο να ειναι πανω απο 2500 κιλα.συνηθως στις 38 εβδομαδες

Μπαινεις στην τελικη ευθεια,εκανες β επιπεδου;μη σε απασχολει η καισαρικη.ολα να σου πανε καλα

Ναι την εχω κανει καιρο τη β επιπεδου!!!Καναμε και καρδιογραφημα εμβρυου!Μια χαρα η μπουμπου!!!!!Εγω δεν ειμαι καλα!!!!!!!!Δεν αντεχω αλλες ταλαιπωριες!!!!Αφου υπαρχει προβλημα κ δεν κανει να ζοριστω υπαρχει λογος να περιμενω παραπανω?

Εσενα τι κανει η ζουζουνα σου????Μεγαλωνει????

Κοριτσια ειμαι πολυ περηφανη!!!!!!Εκανα την ενεση μονη μου στην κοιλια!!!!!!!! Πριν 6 μηνες για να μου παρουν αιμα καποιος έπρεπε να μου κραταει το χερι!!!Και τωρα κανω αυτοενεσεις!!!!!Τελικα εχουμε πολυ δυναμη μεσα μας!!!!!

MYfKp3.png

Εντάξει δεν έχει πολύ χαρτούρα... Και μετά για τις 63 μέρες; Ξέρεις την διαδικασία;

Ναι με το που γεννησουμε θα μας δώσουν κάποια χαρτιά από το νοσοκομείο με αυτά θα τα πας στο ΙΚΑ για τις υπόλοιπες 63 μέρες..

ewKwp3.png

Ναι την εχω κανει καιρο τη β επιπεδου!!!Καναμε και καρδιογραφημα εμβρυου!Μια χαρα η μπουμπου!!!!!Εγω δεν ειμαι καλα!!!!!!!!Δεν αντεχω αλλες ταλαιπωριες!!!!Αφου υπαρχει προβλημα κ δεν κανει να ζοριστω υπαρχει λογος να περιμενω παραπανω?

Εσενα τι κανει η ζουζουνα σου????Μεγαλωνει????

Κοριτσια ειμαι πολυ περηφανη!!!!!!Εκανα την ενεση μονη μου στην κοιλια!!!!!!!! Πριν 6 μηνες για να μου παρουν αιμα καποιος έπρεπε να μου κραταει το χερι!!!Και τωρα κανω αυτοενεσεις!!!!!Τελικα εχουμε πολυ δυναμη μεσα μας!!!!!

Ειδες ρε αρκουλι τα καταφερες εγινες εξπερ των ενεσεων!!! Σε 12 -13 βδομαδες θα εχεις αγκαλια τη μπεμπα σου αυτο να σκεφτεσαι!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kαλησπέρα κοριτσια!

Αυτα που σκεφτεσαι το μονο που θα κανουν ειναι κακο γιατι θα σου ανεβασουν την πιεση χαζουλα!!!θα τη μετρας καθε μερα θα μειωσεις αλατια και θα κοιτας μηπως αρχισεις να πρηζεσαι...ο γιατρος σου ηταν καθησυχαστικος,μην αγχωνεσαι αδικα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Για τα εσώρουχα που λέτε, κυκλοφορούν στο εμπόριο εσώρουχα μιας χρήσης. Είναι λέει για τις πρώτες μέρες μετά την γέννα. Δεν ξέρω αν είναι καλά και αν συμφέρουν οικονομικά...

Εγώ το Σάββατο θα πάω για την καμπύλη σακχάρου και έχω άγχος που θα χρειαστεί να δώσω 2 φορές αίμα. Ευτυχώς θα κάνω την μικρή και θα ξεμπερδέψω γρήγορα...

Εγω δεν πηρα ποτε μιας χρησης αυτα που φορουσα παντα πηρα και σερβιετες λοχειας για τις πρωτες μερες...μετα που μειωνεται η ροη σερβιετες κανονικες μεχρι να σταματησει τελειως το αιμα...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μόλις τελείωσα το σημαζεμα Όχι πολλά πραγματάκια σκούπισμα σφουγγαρισμα μπάνιο ξεσκόνισμα..Τώρα.Θέλω να πλασω τον κιμά να έχω έτοιμα μπιφτεκακια...η μπέμπα όλη την ώρα κλωτσάει από την ώρα που ξυπνάω μέχρι να πέσω για ύπνο...πήρα και ρώτησα και το ΙΚΑ τι χρειάζεται για τα επιδόματα τις56 μέρες εννοώ πριν τον τοκετό..πάει και αυτό...Δεν μπορώ άλλο τι μαγειρεύω για αύριο οεο;;;;

Τωρα που ειπες μπιφτεκακια....κοριτσια οσες ειστε σπιτι οργανωθειτε.πλαστε κεφτεδακια και βαλτε μεριδες στην καταψυξη....κιμα ετοιμο για καμια μακαροναδα...γιουβαρλακια πλασμενα....θα σας χρειαστουν καμια δυσκολη μερα με το μωρο....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κορίτσια!!

χτες πήγαμε να δούμε το μωράκι...

καλά είναι....απλά το βρήκε 1 εβδομάδα μικρότερο....δεν έβαλε το αναμενόμενο βάρος....και για να πω την αλήθεια προβληματίστηκα. Βάλαμε ραντεβού σε 3 εβδομάδες για να το ξαναδούμε.

Στο ενδιάμεσο μου είπε ... να τρώω πρωτείνες και να πίνω πολλά υγρά. Να περιορίσω το αλάτι..για πιθανές κατακρατήσεις..και πίεση!

και ότι το πιο πιθανό είναι ... να είναι και αυτή μικρούλα...όπως η μικρή μας που γεννήθηκε 2730γρ. Αυτό δεν με πειράζει...φαντάζομαι θα κάνει και πιο εύκολο τον τοκετό!!! αρκεί να μεγαλώνει σωστά!

Οπότε λέω αύριο ή την Δευτέρα να πάω για την καμπύλη και τις αιματολογικές....ελπίζω να μην έχουμε απρόοπτα!!!!

και τι δεν θα έδινα τώρα...να ήμουν σε μια ξαπλώστρα και να ακουω το κύμα να σκάει δίπλα μου....ησυχία στην παραλία...με το βιβλίο μου και το καφεδάκι....αααχχχχχ

popaki είσαι πολύ τυχερούλα!!!!

μαρουσκάκι....τα πλυντήρια είναι πονεμένο θέμα...και εγώ δεν προλαβαίνω να αδειάσω το καλάθι...σε 2 μέρες πάλι ξεχειλίζει...και τώρα που καλοκαιριάζει........την βάψαμε!!!! γκρινιάζω εγώ που είμαστε 3..φαντάζομαι οι υπόλοιπες !!!!

Κοίτα και το αρκάδι που χρησιμοποιούσα εγώ στη μικρή ....απλά φρεσκάρει...δεν καθαρίζει τα ρούχα...αν για παράδειγμα μας ξέφευγαν τα κακάκια μας.....τα φανελάκια δεν καθάριζαν....έπρεπε να τα τρίψω με πράσινο σαπούνι....και μετά να τα ξαναπλύνω!!!

οι καρποί αφήνουν άρωμα φρεσκάδας?????

βροχούλα...μια χαρά σε βρίσκω με 4 κρεββατοκάμαρες!!!!! βέβαια...όσο περισσότερο χώρο έχεις...ΤΟΟΟΣΟΟΟ περισσότερο απλώνεσαι..!!! κανόνισε σε λίγο καιρό να μας λες...είμαι λίγο στριμωγμένα!!!

Οχι οι καρποι δεν αφηνουν αρωμα αν κι εβαλα εξτρα αιθεριο ελαιο λεβαντας.αλλα τα ρουχα μυριζουν απλως καθαριοτητα.το αρωμα ειναι που για να πετυχουν τα τιγκαρουν στα χημικα....εφτιαξα και την κεραλοιφη για το πωπουδακι του μπεμπη κι εμειναν τα αφρολουτρα του.θα παω να χαζεψω στο σαιτ που εγραψε η σαντορινια....ει φωτο του εστειλες του αντρα σου εσυ;;;

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αυτα που σκεφτεσαι το μονο που θα κανουν ειναι κακο γιατι θα σου ανεβασουν την πιεση χαζουλα!!!θα τη μετρας καθε μερα θα μειωσεις αλατια και θα κοιτας μηπως αρχισεις να πρηζεσαι...ο γιατρος σου ηταν καθησυχαστικος,μην αγχωνεσαι αδικα...

Σωστά τα λέει το μαρουσκακι μην αγχώνεσαι θα μειώσεις αλατια θα πίνεις πολύ νερό Και μόνο αν πρηστεις επίσης αν οι εξετάσεις ούρων σου είναι καλές μην αγχώνεσαι γιατί η προεκλαμψια φενεται και από τα ούρα ...ακόμη και 13 πίεση να έχεις για παράδειγμα η λίγο παραπάνω δεν σημαίνει ότι έχεις προεκλαμψια μόνο αν έχεις συνέχεια ανεβασμένη πίεση και όλα τα υπόλοιπα όπως πρήξιμο η στα ούρα σου δεν θυμάμαι και πως λέγεται αυτό ..οπότε κορίτσι μου ξέχασε το μην παιδευεις το κεφαλάκι σου...

ewKwp3.png

Εγω δεν πηρα ποτε μιας χρησης αυτα που φορουσα παντα πηρα και σερβιετες λοχειας για τις πρωτες μερες...μετα που μειωνεται η ροη σερβιετες κανονικες μεχρι να σταματησει τελειως το αιμα...

Εγώ η άσχετη δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν σερβιέτες λοχείας νόμιζα ότι είναι οι κλασικές σερβιέτες ...ωρέ που πάω να να είμαι τόσο άσχετη ...

ewKwp3.png

Εγώ η άσχετη δεν ήξερα καν ότι υπάρχουν σερβιέτες λοχείας νόμιζα ότι είναι οι κλασικές σερβιέτες ...ωρέ που πάω να να είμαι τόσο άσχετη ...

Kι εμείς τι κάνουμε εδώ ντε?;)

Τις αγοράζουμε από φαρμακείο, στα σούπερ δεν έχω δει παρά μόνο τις κλασικές για περίοδο ή ακράτεια...Τις πρώτες μέρες χρειάζονται οι λοχείας (και πάλι μπορεί να λερωθείς), οι κανονικές είναι μικρές...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...