Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Εχει ήδη πάρει μήνες και υπάρχει περίπτωση να πάρει και αλλο ή να μην έρθει και ποτε... Απλά κάπως πρέπει να δουλέψουμε για να μπορούμε να χρηματοδοτούμε πάγια έξοδα 1000 ευρώ το μήνα μίνιμουμ μόνο οι ωοληψιες και γιατρούς κλπ πλας ενοίκια, σούπερ μάρκετ, αυτοκινητο κλπ κλπ. Δυστυχώς οι εξωσωματικές είναι δύσκολο σπορ και άπαξ και μπεις στο χορό, χορεύεις. Όλες το ξέρουμε.

Τη ψυχική ηρεμία δύσκολα τη κρατάς αν έχεις απαιτητική δουλειά γιατί απλά θες να έχεις δουλειά. Αν δεν είχαμε αυτά τα έξοδα δε θα με ένοιαζε καν. Απλά είναι δύσκολο να τα κρατάς ολα σε ισορροπία.

πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αθήνα μένω σε ενοίκιο τα ξερω. 

Δράμα η κατάσταση 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι μπορώ να πιω έναν καφέ την ημέρα ότι θέλω αλλά όχι decafeine...ει αι χειρότερος λέει από τους κανονικούς...Όσο για το ποτό μπορώ να πιω ένα ποτήρι κρασί την εβδομάδα ή μια μπυρίτσα

Εμενα καφεδες μου επιτρεπει,και ελληνικο και γαλλικο και κινεζικο και ..... κογκολεζικο χαχα ,αλκοολ δεν θα το ελεγα,ουτε τσιγαρο εννοειτε,ουτε ναρκωτικα.με το που θα γεννησω με βλεπω να πεφτω στα χοντρα....:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παρθενες εχουμε γινει για 9 μηνες:) εκει που τα καναμε ολα πριν 7 μηνες τωρα δεν κανουμε τιποτα,δεν πινουμε τιποτα,κοιμομαστε με τις κοτες'.....αγνες σαν τα προβατα.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Το πιστεύεις ενώ στο μπικίνι κάνω χαλαρά κερί, στα πόδια δεν τολμάω?Ντιπ σάικο ε?Όταν λες ντρέπεσαι τον άντρα σου τι εννοείς πουλί μου?:confused::confused::confused:Δεν είναι υποχρεωτικό το ξύρισμα?Πρώτη φορά το ακούω, εγώ νόμιζα ότι θέλουν ντιπ καθαρή όλη την περιοχή για να αποφύγουπάρουν σταήποτε να μεταδοθεί στο μωρό κατά τον τοκετό.Ως και στην καισαρική ξέρω ότι κάνουν...

Σάικο δεν ξέρω αλλά σίγουρα χαρά στο κουράγιο σου!!! Είχα δοκιμάσει στο παρελθον κερί στα πόδια και πονεσα, όχι αστεία! Οποτε σκεφτομαι ποσο χειροτερο θα είναι στην ευαίσθητη περιοχή...

Ε ντρέπομαι να μαι εγώ ξαπλωμένη χαλαρή και αυτός απο κάτω με τους αφρούς και τα ξυράφια! Και την μαμά μου θα ντρεπόμουν. Δεν ξέρω γιατί. Μονο με επαγγελματία θα ένιωθα καλά. Είναι καθαρά ψυχολογικό! Ρε λες να κάνω πως πληρώνωτον άντρα μου για να μου φύγουν οι ντροπες;! :):):)

Ναι το ξύρισμα δεν είναι υποχρεωτικό. Μάλιστα το διάβασα κάποια στιγμη και στο ίντερνετ. Πρόκειται για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας της γυναίκας. Μονο σε εξαιρετικές περιπτωσεις προτείνεται. Αλλά όλα αυτά στο εξωτερικο παντα... Εδώ στην τρίτο κοσμική χώρα δεν ξέρω κατα ποσο θα σε παρουν στα σοβαρά...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι μπορώ να πιω έναν καφέ την ημέρα ότι θέλω αλλά όχι decafeine...ει αι χειρότερος λέει από τους κανονικούς...Όσο για το ποτό μπορώ να πιω ένα ποτήρι κρασί την εβδομάδα ή μια μπυρίτσα

Για τον ντεκαφεινε πράγματι ισχυει. Η διαδικασία που εφαρμόζουν για να αφαιρέσουν την καφεινη είναι χειρότερη απο την ίδια την καφεινη

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Παρθενες εχουμε γινει για 9 μηνες:) εκει που τα καναμε ολα πριν 7 μηνες τωρα δεν κανουμε τιποτα,δεν πινουμε τιποτα,κοιμομαστε με τις κοτες'.....αγνες σαν τα προβατα.....

:tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ μαρουσκακΙ έχω το νυχτερινό τιμολόγιο και είναι πολύ βολικό βάζω πλυντήρια ρούχων πιατων μια χαρά..πάντως βρε παιδί μου σε θαυμάζω βλέπω αυτά που κανείς όλες τις δουλειές σου και είσαι και έγκυος ..Και εγώ κάνω αλλά δεν ξέρω ίσως επειδή είναι το πρώτο μου παιδάκι είμαι λίγο φοβισμενη ξέρεις μην κουραστώ μην πάθει τίποτα το μωρό και τέτοια χαζά..μπορεί στην επόμενη να είμαι πιο χαλαρή...

Ρε μανάρι, σε ένα σπίτι με 4 άντρες τι να κάνω?Ευτυχώς βοηθά ο σύζυγος αρκετά ως πάρα πολύ ανάλογα την ημέρα και την κούρασή του, αλλά τι να κάνω?Χθες το γυάλισα και σήμερα πάλι ηλεκτρική ήθελε.Δε μπορώ και να τα αφήνω, αφού τα βλέπω!Είμαι ήρεμη όταν είναι τακτοποιημένα όλα ή όσα μπορώ τελοσπάντων... Άπλωσα και σήμερα (θα τρελαθώ από πού γέμισε πλυντήρο από χθες ως σήμερα!!!) κι όταν στεγνώσουν σίδερο!Σήμερα τρώμε ψαροκροκέτες με ρυζάκι (πάλι στα δύσκολα το έριξα) που τρελαίνονται τα παιδάκια μου....Στο επόμενο παιδάκι δε θα είσαι πιο χαλαρή απαραίτητα, αναγκασμένη θα είσαι να τα κάνεις, αφού θα υπάρχει ένα παιδί ήδη που θα θέλει το φαγάκι του, τα ρούχα του κλπ κλπ....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γιατί δεν κάνουμε τίποτα?Όλα τα κάνουμε, εντάξει, θα πιεις μετά μαζεμένα ό,τι σου έλειψε κι όσο για τον ύπνο με τις κότες, μη φοβάσαι, με τα ξενύχτια της μικρής θα ξαναθυμηθείς τα φοιτητικά σου χρόνια, αχαχαχχαχαχαχα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

μπανακια για μενα δε το βλεπω!!!

κοριτσακια μου δεν ειμαι παλι και πολυ καλα εχω τωρα το απογευμα που θα εκραγω....μια συσπασεις μια η κοιλια τσιτα δε ξερω ....και η ξεκουραση δε λειπει....φοβαμαι ελπιζω να πανε ολα καλα......

Το απόγευμα σε πιάνει ή όλη μέρα?Μήπως είναι κούραση?Λες ότι ξεκουράζεσαι, αλλά με ένα παιδάκι ήδη στο σπίτι ακόμη και το ότι ξύπνησες από το πρωί κι έχεις την έννοια του, κουράζεσαι κι ας μην κάνεις δουλειές ρε παιδί μου....Κατάλαβες τι εννοώ...Κι εγώ το απόγευμα πέφτω γι΄αυτό σου λέω...Πονάς στις συσπάσεις?Κοιλιά τσίτα κι εγώ και πονάκια περιοδικά στο ισχίο...Μη φοβάσαι, εσύ κάνεις ό,τι καλύτερο για το μωράκι σου....2 μήνες έμειναν....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γιατί δεν κάνουμε τίποτα?Όλα τα κάνουμε, εντάξει, θα πιεις μετά μαζεμένα ό,τι σου έλειψε κι όσο για τον ύπνο με τις κότες, μη φοβάσαι, με τα ξενύχτια της μικρής θα ξαναθυμηθείς τα φοιτητικά σου χρόνια, αχαχαχχαχαχαχα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλε εννοω δεν κανουμε τιποτα απο αυτα που καναμε γυρω απο την γυμναστικη,γιαυτο λεω στην αρχη σαν τις παρθενες ειμαστε....:P:tongue:Απο δουλειες μην σου πω οτι κανω περισσοτερες απο πριν,τωρα με την αναμπουμπουλα στο σπιτι,αλλα απο την" ασωτη "ζωη, αστα να πανε......πανε αυτα.....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα τσουπρες,απλωσα τα ρουχα μου και εγω!!και παω για καφεδακι με φιλες απο τη δουλεια μου.Αρκετα σκουπα μαπα ολη μερα:twisted:απο φαγητο φακες απο χθες που ειχα φτιαξει...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλε εννοω δεν κανουμε τιποτα απο αυτα που καναμε γυρω απο την γυμναστικη,γιαυτο λεω στην αρχη σαν τις παρθενες ειμαστε....:P:tongue:Απο δουλειες μην σου πω οτι κανω περισσοτερες απο πριν,τωρα με την αναμπουμπουλα στο σπιτι,αλλα απο την" ασωτη "ζωη, αστα να πανε......πανε αυτα.....

Ναι, κατάλαβα το παρθένες πού αναφέρονταν, κι εκεί κολλάει πάλι το θα θυμηθείς τα φοιτητικά σου χρόνια μετά, μη μου πεις πάλι τίποτα δε θα γίνεται!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα τσουπρες,απλωσα τα ρουχα μου και εγω!!και παω για καφεδακι με φιλες απο τη δουλεια μου.Αρκετα σκουπα μαπα ολη μερα:twisted:απο φαγητο φακες απο χθες που ειχα φτιαξει...

Χλίδα σήμερα κορίτσι, επτέλους!!Να μη βλέπουν μόνο τα μαστόρια τον καλλωπισμό που έκανες!Να περάσεις όμορφα!!:P:p:p:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα κοριτσια!

και εγω με το καλο οταν γεννησω θελω να κανω λειζερ μπικινι....2 φορες εχω κανει και οταν επρεπε να ξαναπαω ημουν εγκυος....:rolleyes:

εγω σημερα εκανα ψαρακια ψητα με βραστα κολοκυθακια και μπατζαρια που εχουν σιδηρο ;)

οσο για το ξυρισμα και γω ντρεπομαι ρε κοριτσια τον αντρα μου να με ξυρησει και απο την στιγμη που με το καθρεφτακι κανω δουλεια τοτε δεν εχω θεμα...:tongue:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

τώρα που λέτε για καθαριότητα απλά να σας ενημερώσω ότι εμείς στο σπίτι έχουμε και σκύλο μεγάλου μεγέθους ο οποίος μπαινοβγαίνει στην αυλή και μέσα στο σπίτι!!! :( Σφουγγαρίζω 2 φορές την ημέρα μέσα και έξω..Ευτυχώς δεν έχει τρίχα

LMb5p2.png

τώρα που λέτε για καθαριότητα απλά να σας ενημερώσω ότι εμείς στο σπίτι έχουμε και σκύλο μεγάλου μεγέθους ο οποίος μπαινοβγαίνει στην αυλή και μέσα στο σπίτι!!! :( Σφουγγαρίζω 2 φορές την ημέρα μέσα και έξω..Ευτυχώς δεν έχει τρίχα

Και γω εχω σκυλακι αλλα μικρο...ενα κανισακι :D

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...