Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια!

H μικρή έχει αρχίσει να με πονάει, είναι νορμαλ τώρα αυτό τόσο δυνατές κλωτσιές;

Από αποτρίχωση ευτυχώς πριν χρόνια είχα κανει λειζερ στο μπικίνι, οπότε από αυτο ξεμπέρδεψα. Αλλά παρατήρησα κι εγώ αυτό που λέει το Μαρουσκάκι, εχει αραιώσει η τριχοφυια, ακόμα και τα πόδια θελουν ξυρισμα μια φορά στις δυο βδομάδες! Oύτε καν τα φρύδια δεν θελουν πολύ βγάλσιμο, τι καλά!

Eγω απο ρούχα από πανω φοράω τα δικά μου, μου κάνουν ακόμα όλα ευτυχώς, και από κατω εχω παρει δυο τρια τζιν εγκυμοσυνης από τα h&m, και ελπιζω να μη χρειαστεί να αγοράσω τίποτα άλλο. Παντως καθημερινά κι εγώ κάνω το ωραίο ντυσιματάκι μου, βάφομαι, φτιάχνω τα μαλλάκια μου, πολύ όμορφα αισθάνομαι!

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χααχαχχαχα καλά λες!!! Πόσο σέξυ μπορεί να είναι????? κ_λος τσίτα λέμε!!!! Τι να σου πω!!! Και πώς να νιώθω αν δε δείχνω????? Και ακόμα δεν είδαμε κ τίποτα από τσίτα και αποκαλύψεις σώματος....καλοκαίρι έρχεται ,,,όλο κ πιο "σεξυ" θα νιώσω!!!!αχχαχαχαχα για γέλια και για κλάματα!!!!

Πρώτα θα νιώσεις και μετά θα δείξεις.Άμα εσύ νιώθεις σα θείτσα, βάλε ό,τι πιο σέξυ υπάρχει, πάλι θείτσα θα νιώθεις.Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά ούτε το σέξυ κολλητό κόκκινο φόρεμα κάνει την καρακουκλάρα αν αυτή που το φορά δε νιώθει όμορφη από μόνη της...Αν η κοιλιά σε κάνει να νιώθεις όμορφη, ό,τι κι αν φοράς θα το υποστηρίζεις!;)Όπως κατάλαβες, με την κοιλιά δεν έχω θέμα χαχα, ο κ@λ@ς θα με χαλάει σε λίγο γιατί ακόμη από πίσω δε φαίνομαι έγκυος (τα καλά των γιων είναι αυτά!:tongue::tongue::tongue::tongue:)...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κοριτσάκια!

H μικρή έχει αρχίσει να με πονάει, είναι νορμαλ τώρα αυτό τόσο δυνατές κλωτσιές;Μια μικρή επαναστάτρια ετοιμάζεται να βγει στον κόσμο, χαχα!

Από αποτρίχωση ευτυχώς πριν χρόνια είχα κανει λειζερ στο μπικίνι, οπότε από αυτο ξεμπέρδεψα. Κι εγώ σκεφτόμουν το λέιζερ, αλλά με πρόλαβε το νινί!Αλλά παρατήρησα κι εγώ αυτό που λέει το Μαρουσκάκι, εχει αραιώσει η τριχοφυια, ακόμα και τα πόδια θελουν ξυρισμα μια φορά στις δυο βδομάδες! Oύτε καν τα φρύδια δεν θελουν πολύ βγάλσιμο, τι καλά!

Eγω απο ρούχα από πανω φοράω τα δικά μου, μου κάνουν ακόμα όλα ευτυχώς, και από κατω εχω παρει δυο τρια τζιν εγκυμοσυνης από τα h&m, και ελπιζω να μη χρειαστεί να αγοράσω τίποτα άλλο. Παντως καθημερινά κι εγώ κάνω το ωραίο ντυσιματάκι μου, βάφομαι, φτιάχνω τα μαλλάκια μου, πολύ όμορφα αισθάνομαι!

Άμα δουλεύεις ή γενικά βγαίνεις από το σπίτι πιο εύκολα το διατηρείς αυτό, άμα είσαι μέσα...ε δε σου βγαίνει και να γυρνάς με το κραγιόν καθαρίζοντας χαχα!:tongue::tongue::tongue:Έτσι κορίτσι μου να είσαι ως τέλος!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σας αφήνω, τέλειωσα τη δουλειά μου, πάω για διάβασμα τώρα ναιαααιααιαιαι...Αυγά μάτια σήμερα για όλους, τρελαίνομαι χαχαχαχαχα!

Ναιιιιι κ γω ομελέτα φούρνου με πατάτες και κολοκύθια έφτιαξα, νόστιμο!!!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσιαααα!!! Αχ... μου λύσατε τις απορίες πρίν κάν ρωτήσω. Για την ευαίσθητη περιοχή.. και ε΄γω πλέον έχω θέμα και δέν βλέπω :oops:. Πωπω ζορίζομαι η άμοιρη... χαχαχα... αργότερα να δούμε. Επίσης κάτι άλλο. Επειδή θα φάμε σχεδόν όλο το καλοκαίρι μας (Εγώ τουλάχιστον μέχρι τέλος Αυγούστου οπως εχω ΠΗΤ 28/8) μέχρι να γεννήσουμε, σίγουρα δεν μπορώ να μήν πάω για μπάνιο στην θάλασσα. Τί προτείνετε όμως; Φέτος ήμουν για μαγιό και τώρα σε δίλημμα, αν θα πάρω μαγιό εγκυμοσύνης ή ένα καν0νικό..:| Αφήστε που λυπάμαι να δώσω τόσα λεφτά για μαγιό εγκυμοσύνης. Το Mothercare έχει φέρει μερικά που είναι οικονομικά... αλλά με χαλάνε τα σχέδιο... Σκέφτηκα αν κατέληγα σε εγκυμοσύνης, να επιλέξω αυτό που το πάνω μέρος είναι σαν μπλουζάκι να καλύπτει την κοιλίτσα μιας και φέτος απαγορέυεται η ηλιοθεραπεία (και είμαι και άσπρη σαν το γάλα :?). Τέλος.... δεν ξέρω πως να φτιάξω το δωμάτιο της μπέμπας. Χρώμα στους τοίχους... και μετά εάν θα κάνω ζωγραφιές 'η θα βάλω αυτοκόλητα. Περνά ο καιρός....... :?:?:?

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Μόλις με πήρε η μαμά μου.....για μεσημέρι λέει....θα φτιάξει αυγόφετες!!!!!!

Σε όλη την παρεούλα....η χοληστερινη θα χτυπησει κόκκινο!!!!!!

Ανθή..για μαγιο δες και στο ιντερνετ στη σελίδα ασσος...εχει αρκετά εγκυμοσύνης...από τιμές...δεν ξέρω!!!

όσο για το δωμάτιο.....όσο το σκέφτεσαι...όλο και κάτι θα βλέπεις...όλο και κάτι θα αλλάζεις...και πουθενά δεν θα καταλήγεις!!!!ξεκίνα από τα χρώματα..και πως σκέφτεσαι τα έπιπλα...μετά τα διακοσμητικά...και τέλος τις λεπτομέρειες!!!

εγώ στης μικρής μου ακόμα...συμπληρώνω!!!!

medlan ...ο πόνος στο ηβικό....θα μείνει μέχρι τη γέννα...και θα χειροτερευει....

σου εύχομαι να μην το νιώσεις...είναι εκνευριστικός πόνος.

και εγώ στην ευαίσθητη περιοχή και στα πόδια έχω κάνει λείζερ. Έχω να τα κάνω από ....τον Ιανουάριο του 2013....

το μπικίνι..κάτι θα χρειαστεί μέχρι τον Αύγουστο...αλλά θα πάω σε μια φίλη μου για κερί. Ο δερματολόγος μου δεν μου κάνει λέιζερ σε περίοδο εγκυμοσύνης..παρόλο που ο γυναικολόγος το επιτρέπει.

και αυτό που θα χρειαστώ είναι ένα απολαυστικό πεντικιουρ....μιας που με την κοιλούμπα δεν φτάνω τα νυχάκια μου!!!!! αλλά μάλλον από εβδομάδα με βλέπω να το κανονίζω!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Κορίτσια μου μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε?τι χαρτιά θέλει το ΙΚΑ για να πάρω τη βεβαίωση?Εκλεισα ραντεβού στο κέντρο μαμάς παιδιου.Θέλει απο το γιατρό μου χαρτί?

:confused::confused::confused::confused::confused:

LMb5p2.png

Καλημέρα κορίτσιαααα!!! Αχ... μου λύσατε τις απορίες πρίν κάν ρωτήσω. Για την ευαίσθητη περιοχή.. και ε΄γω πλέον έχω θέμα και δέν βλέπω :oops:. Πωπω ζορίζομαι η άμοιρη... χαχαχα... αργότερα να δούμε. Επίσης κάτι άλλο. Επειδή θα φάμε σχεδόν όλο το καλοκαίρι μας (Εγώ τουλάχιστον μέχρι τέλος Αυγούστου οπως εχω ΠΗΤ 28/8) μέχρι να γεννήσουμε, σίγουρα δεν μπορώ να μήν πάω για μπάνιο στην θάλασσα. Τί προτείνετε όμως; Φέτος ήμουν για μαγιό και τώρα σε δίλημμα, αν θα πάρω μαγιό εγκυμοσύνης ή ένα καν0νικό..:| Αφήστε που λυπάμαι να δώσω τόσα λεφτά για μαγιό εγκυμοσύνης. Το Mothercare έχει φέρει μερικά που είναι οικονομικά... αλλά με χαλάνε τα σχέδιο... Σκέφτηκα αν κατέληγα σε εγκυμοσύνης, να επιλέξω αυτό που το πάνω μέρος είναι σαν μπλουζάκι να καλύπτει την κοιλίτσα μιας και φέτος απαγορέυεται η ηλιοθεραπεία (και είμαι και άσπρη σαν το γάλα :?). Τέλος.... δεν ξέρω πως να φτιάξω το δωμάτιο της μπέμπας. Χρώμα στους τοίχους... και μετά εάν θα κάνω ζωγραφιές 'η θα βάλω αυτοκόλητα. Περνά ο καιρός....... :?:?:?

Εγω ειχα 2 μαγιο που ειχε χαλαρωσει το λαστιχο και θα φορεσω αυτα φετος,δεν θα αγορασω μαγιο εγκυμοσυνης,εξαλλου δεν σκοπευω να ειμαι ολη μερα παραλια για μπανια αν ολα πανε καλα τελος Ιουλιου γενναω οποτε θα κανω υπομονη ενα μηνα τον Ιουλιο με τις πολλες τις ζεστες.Σπιτι,air condition,παγωτακια...και θα το ξαναπω εγω προσωπικα νιωθω αβολα ημιγυμνη στην παραλια να με κοιτανε ολοι(γιατι μια εγκυο ολοι την κοιτανε σαν ουφο με την τεραστια κοιλαρα) οποτε δεν θα ειναι πολλες οι εξορμησεις μου στην παραλια.Ας πανε τα παιδια με τον συζυγο φετος!!Περυσι ο γιος μου κοιταζε μια εγκυο στην παραλια και φωναζε δυνατα: μαμα κοιτα μια χοντρη κοιλια :oops::oops::oops:

Χθες με ρωτησε ο γιος μου πρωτη φορα πως μπαινει το μωρακι μεσα στην κοιλιτσα της μαμας!! Ευτυχως ειχα σκεφτει τι θα του απαντησω.Αχ το μαναρακι μου μεγαλωνει...του χρονου νηπιαγωγειο:rolleyes: Τι λεω η τρελη μανα,μαζεψτεμε.Λοιπον στο θεμα μας: χρωμα κοριτσιστικου δωματιου.Εγω τωρα με την ανακαινιση το εβαψα λιλα και εβαλα στον τοιχο ταπετσαρια με κυκλους ροζ,λιλα,μωβ,και γκρι.Λευκες ντουλαπες με ροζ πλαισιο στις πορτες.και πομολα της minnie.Πραγματικα κουκλιστικο.Μπορεις να δεις στο internet πολλες ιδεες μην καθεσαι ομως γιατι ο χρονος περναει σα νερο....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μόλις με πήρε η μαμά μου.....για μεσημέρι λέει....θα φτιάξει αυγόφετες!!!!!!

Σε όλη την παρεούλα....η χοληστερινη θα χτυπησει κόκκινο!!!!!!

Ανθή..για μαγιο δες και στο ιντερνετ στη σελίδα ασσος...εχει αρκετά εγκυμοσύνης...από τιμές...δεν ξέρω!!!

όσο για το δωμάτιο.....όσο το σκέφτεσαι...όλο και κάτι θα βλέπεις...όλο και κάτι θα αλλάζεις...και πουθενά δεν θα καταλήγεις!!!!ξεκίνα από τα χρώματα..και πως σκέφτεσαι τα έπιπλα...μετά τα διακοσμητικά...και τέλος τις λεπτομέρειες!!!

εγώ στης μικρής μου ακόμα...συμπληρώνω!!!!

medlan ...ο πόνος στο ηβικό....θα μείνει μέχρι τη γέννα...και θα χειροτερευει....

σου εύχομαι να μην το νιώσεις...είναι εκνευριστικός πόνος.

και εγώ στην ευαίσθητη περιοχή και στα πόδια έχω κάνει λείζερ. Έχω να τα κάνω από ....τον Ιανουάριο του 2013....

το μπικίνι..κάτι θα χρειαστεί μέχρι τον Αύγουστο...αλλά θα πάω σε μια φίλη μου για κερί. Ο δερματολόγος μου δεν μου κάνει λέιζερ σε περίοδο εγκυμοσύνης..παρόλο που ο γυναικολόγος το επιτρέπει.

και αυτό που θα χρειαστώ είναι ένα απολαυστικό πεντικιουρ....μιας που με την κοιλούμπα δεν φτάνω τα νυχάκια μου!!!!! αλλά μάλλον από εβδομάδα με βλέπω να το κανονίζω!

Εκανα πεντικιουρ μανικιουρ και ενιωσα γυναικα,συν του οτι χαλαρωσα απιστευτα.Με τα τρεχαματα που εχω ενιωθα σαν ...νταλικιερης marouskaki,εξου και η περιποιηση πιο πολυ για να ανεβει το ηθικο μου..Το συστηνω λοιπον σε ολες μας,το αξιζουμε.Εγω κοριτσια βαζω ξυραφι στην ευαισθητη περιοχη,να κανω την υπερβαση να παω να με καθαρισει με κερι?θα λιωσω στον πονο το ξερω,αξιζει η' να το συνεχισω ετσι οπως το αρχισα?με τον πονο δεν εχω και τις καλυτερες σχεσεις,φοβαμαι μην γεννησω εκεινη την ωρα απο το ζορι μου...:eek::eek:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγω ειχα 2 μαγιο που ειχε χαλαρωσει το λαστιχο και θα φορεσω αυτα φετος,δεν θα αγορασω μαγιο εγκυμοσυνης,εξαλλου δεν σκοπευω να ειμαι ολη μερα παραλια για μπανια αν ολα πανε καλα τελος Ιουλιου γενναω οποτε θα κανω υπομονη ενα μηνα τον Ιουλιο με τις πολλες τις ζεστες.Σπιτι,air condition,παγωτακια...και θα το ξαναπω εγω προσωπικα νιωθω αβολα ημιγυμνη στην παραλια να με κοιτανε ολοι(γιατι μια εγκυο ολοι την κοιτανε σαν ουφο με την τεραστια κοιλαρα) οποτε δεν θα ειναι πολλες οι εξορμησεις μου στην παραλια.Ας πανε τα παιδια με τον συζυγο φετος!!Περυσι ο γιος μου κοιταζε μια εγκυο στην παραλια και φωναζε δυνατα: μαμα κοιτα μια χοντρη κοιλια :oops::oops::oops:

Χθες με ρωτησε ο γιος μου πρωτη φορα πως μπαινει το μωρακι μεσα στην κοιλιτσα της μαμας!! Ευτυχως ειχα σκεφτει τι θα του απαντησω.Αχ το μαναρακι μου μεγαλωνει...του χρονου νηπιαγωγειο:rolleyes: Τι λεω η τρελη μανα,μαζεψτεμε.Λοιπον στο θεμα μας: χρωμα κοριτσιστικου δωματιου.Εγω τωρα με την ανακαινιση το εβαψα λιλα και εβαλα στον τοιχο ταπετσαρια με κυκλους ροζ,λιλα,μωβ,και γκρι.Λευκες ντουλαπες με ροζ πλαισιο στις πορτες.και πομολα της minnie.Πραγματικα κουκλιστικο.Μπορεις να δεις στο internet πολλες ιδεες μην καθεσαι ομως γιατι ο χρονος περναει σα νερο....

Εμένα οι ντουλάπες είναι μπέζ με λίγο πιο σκούρο καφέ στα πλαίσια. Να τις βάψω λίγο δύσκολο.. και απο την άλλη με περιορίζει στο χρώμα του τοίχου. Είχα σκεφτεί και εγώ το λιλά μόνο και μόνο να ξεφύγω απο το κλασσικό ροζάκι .. και φυσικά να πρόσθετα λεπτομέριες με κινούμενα σχέδια κλπ. Περνάει ο καιρός... δε λες τιποτα. Ευτυχώς καρότσια κούνιες κλπ τα έχω βρεί ήδη.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Ανθή, το μπικινι ετσι κι αλλιως ειναι κατω απο την κοιλια. πάρε κανονικό μαγιό και αν χρειαστει ενα νουμερο μεγαλυτερο από αυτό που φορας συνηθως (ακόμα και στραπλες αν εχεις μικρό στηθος), αντιηλιακό με μεγάλη προστασία και να μην καθεσαι στον ηλιο καθολου. το φανελακι θα στεγνωνει πανω στην κοιλια και θα ειναι ενοχλητικο.

kdRKp3.png

Ναι και γω το έχω ακούσει αυτό! Δεν απαγορεύεται και τελείως!!! Για το ποτό-αλκοόλ ξέρω ότι μερικοί γιατροί, αν όχι οι περισσότεροι το απαγορεύουν εντελώς κ τους 9 μήνες!!! (άντε :cool:

Εγώ πίνω έναν το πρωί εσπρέσσο αραιωμένο αρκετά (lungo που λέμε και στο χωριό μου,αχχααχχααχ)

Σαντορίνη!!!!!!! μα τι μέρος μαγεία είναι αυτό???? Υπάρχει ιδανικότερο για εγκυμοσύνη??????δεν ξέρω πείτε μου!!!!

Για το ποτό, δεν ξέρω ακριβώς να σου πω. Δεν μας είχε πει η μαία. Ο γιατρός μου, πάντως, είχε πει ένα ποτήρι κρασί την ημέρα, αλλά μου φάνηκε πολύ. Εγώ πίνω 2 γουλιές κρασί το μήνα! Χαχα.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Μανούλες Αυγούστου 2015

-Marouskaki 2/8 ☺ αγοράκι! Β' επιπέδου

-mom to be 3/8 ☺ αγοράκι!

-Ninakimou 3/8☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-lonestar 5/8☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Mάχη84 5/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Crochetmania 5-8/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Novemberrain 9/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Loveisintheair 9/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 ☺κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!Β' επιπέδου

-stella27 15/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-lucy1980 16/8 ☺κοριτσάκι!Β' επιπέδου

-Marianthi27 18/8 ☺ κοριτσάκι!Β' επιπέδου

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-ARCA 19/8☺κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 ☺κοριτσάκι!Β' επιπέδου

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 24/8 ☺κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 ☺κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 ☺αγοράκι!Β' επιπέδου

-habibi 26/8 ☺αγοράκι!

-litsaballet 27/8☺αγοράκι!Β' επιπέδου

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-AnthiP. 28/8 ☺κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 ☺ αγοράκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 ☺αγοράκι!Β' επιπέδου

- audette17 ?/9 ☺κοριτσάκι!

Sorry Elafi μου, όποιο άλλο κοριτσάκι βρε κάτι λάθος ή να λείπει ας πει, οκ?Καλημέρα!

Πόσο μου έλειψε το πινακάκι μας! Να μας βλέπω έτσι όλες μαζί συγκεντρωμένες!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Εγώ με ξυραφάκι κάνω στην ευαίσθητη περιοχή και προς το παρών δεν έχω πρόβλημα. Βέβαια, από την αρχή με προβλημάτιζε το τι θα κάνω π.χ. τον 8ο μήνα. Προσφέρθηκε ο άντρας μου να με ξυρίσει, αλλά ντρέπομαι. Μετά η μαία μας είπε ότι δεν είναι υποχρεωτικό το ξύρισμα κατά τον τοκετό. Οπότε, ίσως το ζητήσω αν παραδώ τα ζόρια. Κερί σκέφτηκα προς στιγμή, αλλά το ξέχασα αμέσως γιατί ΠΟΝΑΕΙ!!!! Εμένα το ζόρι μου είναι η αποτρίχωση στα πόδια. Που για να μην πιέσω την κοιλιά κάνω σπαγκάτο με τα πόδια, τεντώνεται η μέση και με πονάει! Για εκεί ίσως πάω για κερί να ξεμπερδεύω...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...