Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μια φίλη μου σοφή και πολυαγαπημένη, μου είπε κάποτε, "Δε φτάνει να το ελπίζουμε και να το ευχόμαστε κάτι, πρέπει και να το πιστεύουμε για να γίνει!"

Σωστη η φιλη σου.Υπαρχει μεγαλη δοση αληθειας σε αυτο...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγχαρητήρια κοριτσάκια!!! Κι εμείς πήγαμε ΙΑΣΩ σήμερα και το δικό μας σπόρι καλά. Το έβγαλε όσο είναι 7+ 5 1,2cm me 154 παλμούς. Σε πολύ καλή θέση στη μήτρα μου είπαν πολύ καλή εικόνα κύησης κι ο γιατρός μου ησύχασε. Θα με ξαναδεί σε 2 βδομάδες και αυχενική μόλις κλείσω την 12 γύρω στις 4 Φεβρουαρίου το υπολογίζω εγώ. Του είπα για VBAC και έλαβα την αναμενόμενη απάντηση ότι δεν έχει περάσει 3ετία από τον προηγούμενη καισαρική κι ότι δεν καλύπτεται νομικά στην Ελλάδα αν πάει κάτι στραβά κτλλλλλλ Είπαμε όμώς αν πάνε όλα καλά να το αφήσουμε μέχρι 39η βδομάδα. Αυτά τα νέα μας ελπίζω για το καλύτερο για όλες μας κοριτσάκια!!!!:wink:

Επιτελους διαλυθηκε το συννεφο.τσαμπα σε ειχε "χαλασει" ο γιατρος σου τελικα.αμαν!

Σιγα μην αναλαβει γιατρος εδω να κανει VBAC! Το αλλο με τον τοτο το ξερεις?εδω τριβουν τα χερια τους οταν προκειται για καισσαρικη....Επιστημονες:evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

...Κουνούσε χέρια, πόδια κι είδαμε και κάτι σα τσουτσούρι,αλλά ας το αφήσουμε για τη αυχενική η οποία θα λάβει χώρα 23 Ιανουαρίου:wink::wink:

Αυτο παλι τι ειναι??? Πες μας τετοια.Ητανε και ο συζυγος μεσα στο ιατρειο σημερα? Η' πεταχτηκε στο εφημερευων νοσοκομειο:P χαχαχαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Geia sas kai apo emena. Kalh xronia na exoume eimai 6.5 evdomadwn alla ksapla logw mikrhs apokolisis elpizw na pane ola kala kai na eimai kai egw manoula ton augousto

Καλωσορισες στην παρεουλα μας,υπομονη θελει γαιδουρινη που λεμε,εγω εμεινα ξαπλα στο πρωτο μου 3,5 μηνες και στο δευτερο ενα μηνα.δεν παλευετε το ξερω,εισαι λιγο τυχερη ομως μεσα στην ατυχια σου γιατι μεσολαβει χειμωνας και ουτως η αλλως δεν πολυβγαινουμε και μην νομιζεις οτι θα εισαι για πολυ καιρο ετσι.αυτες οι μικροαποκολλησεις μεσα σε 2 βδομαδες περιπου διορθωνονται.Απλα θελει γερα νευρα και υ π ο μ ο ν η :twisted::twisted::twisted: Εμεις οι γυναικες που ειμαστε προικισμενες και ευλογημενες να κανουμε παιδια, αποκταμε υπομονη μαγικα και απο εκει που δεν το περιμενουμε.Να εισαι σιγουρη γιαυτο.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!!! Ευελπιστω κι εγω να γινω μανουλα Αυγουστου 2015! Σημερα ειμαι 7ε1η! Στο γιατρο πηγα 4ε5η και ειδαμε μονο σακο 6mm... Αυριο ειναι ο δευτερος υπερηχος και εχω τρελαθει απο την αγωνια να ειναι ολα καλα γτ δεν εχω και κανενα τρανταχτο συμπτωμα!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα με μια ανησυχία και θέλω τη γνώμη σας. Παρατηρώ ότι όλες έχετε κάποιο σύμπτωμα, ναυτίες, καούρες, υπνηλία έστω. Εγώ δεν έχω τίποτα και άρχισα να ανησυχώ. Αν δεν το ηξερα δεν θα καταλάβαινα ότι είμαι έγκυος. Δεν έχω βάλει και γραμμάριο, τρώω κανονικά, δεν έχω λιγούρες ούτε μου μυρίζει τίποτα άσχημα. Και η κοιλιά μου που μου φαινόταν ότι φούσκωσε τώρα μου φαίνεται πλάκα. Ραντεβου για καρδούλα έχουμε σε τρεις μέρες και θα σκάσω μέχρι τότε. Πείτε μου υπάρχει περίπτωση να επαθε κάτι το σποράκι και να παλλινδρόμησε η κύηση χωρίς να το καταλάβω; Δεν είχα ουτε αίμα ούτε πόνο. Γίνεται αυτό χωρίς κανένα σύμπτωμα; Καθησυχάστε με λίγο κορίτσια, γιατί άρχισα να φοβάμαι...

Κοπελια εχεις την τυχη με το μερος σου και μιλας στις ταλαιπωρημενες-ανακατεμενες-αηδιασμενες εγκυες?κρυψου και σε φαγα:evil: κανε τον σταυρο σου γιατι αυτο που περνας δεν ειναι προβλημα,αυτο που περναμε μερικες ειναι ζορι:evil::evil:νομιζω το αιμα δειχνει οτι κατι δεν παει καλα,αλλα αφου δεν εχεις εισαι αρχοντας!Καλα αποτελεσματα την Πεμπτη.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας κοριτσια!!!!! Ευελπιστω κι εγω να γινω μανουλα Αυγουστου 2015! Σημερα ειμαι 7ε1η! Στο γιατρο πηγα 4ε5η και ειδαμε μονο σακο 6mm... Αυριο ειναι ο δευτερος υπερηχος και εχω τρελαθει απο την αγωνια να ειναι ολα καλα γτ δεν εχω και κανενα τρανταχτο συμπτωμα!

Αντε με το καλο και καλωσορισες μανουλα Αυγουστου '15.πες μας για σενα καλε τιποτα,ετσι στην πεινα μας εχεις?:wink::wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλωσήρθες litsaballet στην παρέα μας! Το ballet από πού προέκυψε; κάποια σχέση με το μπαλέτο; ή καμία σχέση; :D

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και το πιστεύω δηλαδή. Να ξεκουραστείς όπως σου είπε ο doc σου. και κάνε μόνο θετικές σκέψεις. Θα το ξεπεράσεις γρήγορα. Δεν φταίς σε κάτι, απλά έγινε. Και θα περάσει!!

Μια φίλη μου σοφή και πολυαγαπημένη, μου είπε κάποτε, "Δε φτάνει να το ελπίζουμε και να το ευχόμαστε κάτι, πρέπει και να το πιστεύουμε για να γίνει!"

Se euxaristw aura elpizw na pane ola kala mesa mou pantws pisteuw gia to kalutero. Kai esu den exeis hmerominia 27 augoustou? Na rwthsw kati allo exei kamia provlima me to faghto anakatosoura i emetous?

UstLp3.png

Αντε με το καλο και καλωσορισες μανουλα Αυγουστου '15.πες μας για σενα καλε τιποτα,ετσι στην πεινα μας εχεις?:wink::wink:

Χαχαχα!!!!!! Ναι παραλειψη!!!!! Ειμαι 34 χρ. 84.5 κιλα και θα ειναι το πρωτο μωρακι μου! Τα καταφεραμε μετα απο 16 μηνες προσπαθειας κ αμεσως μετα τη σαλπιγγογραφια!

MYfKp3.png

Καλωσορισες στην παρεουλα μας,υπομονη θελει γαιδουρινη που λεμε,εγω εμεινα ξαπλα στο πρωτο μου 3,5 μηνες και στο δευτερο ενα μηνα.δεν παλευετε το ξερω,εισαι λιγο τυχερη ομως μεσα στην ατυχια σου γιατι μεσολαβει χειμωνας και ουτως η αλλως δεν πολυβγαινουμε και μην νομιζεις οτι θα εισαι για πολυ καιρο ετσι.αυτες οι μικροαποκολλησεις μεσα σε 2 βδομαδες περιπου διορθωνονται.Απλα θελει γερα νευρα και υ π ο μ ο ν η :twisted::twisted::twisted: Εμεις οι γυναικες που ειμαστε προικισμενες και ευλογημενες να κανουμε παιδια, αποκταμε υπομονη μαγικα και απο εκει που δεν το περιμενουμε.Να εισαι σιγουρη γιαυτο.

Geia sou november rain perimenw na dw ti tha mou pei thn pempth elpizw ola kala kai na kanoume parea mexri to telos oles mazi

UstLp3.png

Διαφημίσεις

Εμένα ο γιατρός μου είπε μέχρι 2 καφέδες. Παλιά έπινα έναν φίλτρου περίπου την ημέρα. Ας πούμε 4 την εβδομάδα, γιατί δεν έπινα και κάθε μέρα. Από τότε που έμεινα έγκυος έχω πιει μόνο 2 καφέδες που τους λαχτάρισα πολύ. Τις υπόλοιπες φορές που έπινε ο άντρας μου, εγώ απλώς ευχόμουν να μην κάνω εμετό από την μυρωδιά!

Αχ τι παράξενη που είναι ρε κορίτσια αυτή η εγκυμοσύνη! Ενώ αντικειμενικά το σπίτι μοσχοβολάει από τον καφέ με γεύση φουντούκι ή καραμέλα, εμένα μου προκαλεί αηδία!

Μεχρι την 6η βδομαδα επινα κανα καφεδακι,απο κει και μετα μονο κακαο.ουτε τσαι,ουτε τιποτα.μονο κακαο.βεβαια με τη ζαχαρη που βαζω δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Se euxaristw aura elpizw na pane ola kala mesa mou pantws pisteuw gia to kalutero. Kai esu den exeis hmerominia 27 augoustou? Na rwthsw kati allo exei kamia provlima me to faghto anakatosoura i emetous?

Μαλλον δεν εχεις διαβασει τιποτα απο τα προηγουμενα:P Ολο για τις ναυτιες μας μιλαμε και τα κακα μας χαλια.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μαλλον δεν εχεις διαβασει τιποτα απο τα προηγουμενα:P Ολο για τις ναυτιες μας μιλαμε και τα κακα μας χαλια.

Kathomai apo to kinito kai diavazw oso mporw giati ta utrogestan me kanoun kai zalizomai apisteuta

UstLp3.png

Χαχαχα!!!!!! Ναι παραλειψη!!!!! Ειμαι 34 χρ. 84.5 κιλα και θα ειναι το πρωτο μωρακι μου! Τα καταφεραμε μετα απο 16 μηνες προσπαθειας κ αμεσως μετα τη σαλπιγγογραφια!

Σαλπιγγογραφια γιατι ειχες κανει?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Kathomai apo to kinito kai diavazw oso mporw giati ta utrogestan me kanoun kai zalizomai apisteuta

Α! εξ'ου και οι λατινικοι χαρακτηρες! Καλε μπες σε κανα λαπτοπ που εχει και μεγαλα γραμματα να μην ζαλιζεσαι καισυ, να μην ζαλιζομαστε και εμεις.Εχω το στομαχι μου ενα μηνα τωρα, να παθουν και τα ματια μου δεν θα το αντεξω:mad:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...