Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια μου!!!

η κλεισουρα δε παλευεται αλλα τι να γινει υπομονη!!!

περαστικα στα παιδακια που εινα αρρωστουλια ....

σημερα πηρα και τις αιματος για τον μηνα αυτο....και επιτελους εχω και ενα καλο απο 33 ο αιματοκριτης πηγε 35!!με πολυ προσπαθεια και πολυ μοσχαρι το εχω σιχαθει!!!

κοριτσια να σας ρωτησω κατι?πινετε καφε?και αν ναι τι καφε και ποση ποσοτητα?εγω ρωτησα το γιατρο μου ειπε ενα ελληνικο μπορω να πινω...εχω διαβασει οτι αλλοι λενε να αποφευγεται η καφεινη....

Στα μαθήματα ανωδυνου ττοκετού που είχα παρακολουθήσει η μαία μας είπε οτι διεθνώς συνίσταται η κατανάλωση μέχρι 200mg ημερησίως. Μας έδειξε και πινακακι με το πόση καφεινη περιεχει κάθε ρόφημα. Απο οτι θυμάμαι τσάι μπορούσες να πιεις και 5 την ημερα (έχει την ελάχιστη περιεκτικότητα καφεινης), φίλτρου 3, εσπρέσσο 1,5 κ.τ.λ. Αν ψαξεις στο ίντερνετ πιστεύω θα βρεις περισσότερες πληροφοριες

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια.Μαγδα και love καιρο ειχαμε να μαθουμε νεα σας.Και η κροκετ χαθηκε.Μαγδα βλεπω δεν αναφερεις κατι για μετακομιση οποτε να υποθεσω οτι το σχεδιο αναβαλλεται?Γιατι ζοριζεστε απο τωρα με το περπατημα αν σας κανει τοσο λιωμα?Νωρις δεν ειναι?Εκτος αν το κανετε σαν ασκηση οποτε παω πασο.Μαντατα μπραβο το αγορακι σας,παντα χαρουμενους να σας ξανει.Ποπακι κι εγω λατρευω τη σαντορινη.Οι πρωτες μας διακοπες το 97 κατα τις οποιες ομολογω οτι επειδη ημασταν στο φουκ ερωτα πιο πολυ ειδαμε το δωματιο παρα το νησι.Αλλη φαση υοτε,φαντασου ουτε αυτοκινητο ουτε μηχανακι,με τα κτεκ ημασταν αλλα περασαμε αξεχαστα,εγω κρυφα εννοειται απο γονεις.Μετα ξαναπηγαμε το 2003 πρωτες διακοπες ως παντρεμενοι.Τοτε μειναμε ημεροβιγλι με καταπληκτικη θεα.Απιστευτη ομορφια,εισαι πολυ τυχερη.Κι εδω καλοκαιριασε και μ αρεσει.Σημερα αρχισα μεγαλη εκκαθαριση στα ρουχα,να δουμε τι θα παρουμε μαζι μας,τι θα δωσουμε,τι θα πεταξουμε.Μετα σειρα εχεθ η αποθηκη που χει πολυ σαβουρα και μετα πλυσιμο χαλια να τα παρουμε ετοιμα.Αυτα τα ολιγα...

Καλημέρα! ναι meldan δεν το αφήσαμε το θέμα της μετακόμισης αλλά δε βρίσκουμε τίποτα καλό... κ φτάσαμε κ Μάιο και έφτασαν κ οι ζέστες... άντε να δούμε πότε θα βρεθεί... είναι πολύ συγκεκριμένη η περιοχή που ψάχνουμε οπότε περιορίζονται κ οι επιλογές... αλλά πιστεύω ότι έτυχε κ η περίοδος να μην έχει κάτι καλό να ενθουσιαστώ... Το ένα ακριβό, το άλλο ισόγειο, το άλλο έτσι το άλλο αλλιώς... άστααααα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Στα μαθήματα ανωδυνου ττοκετού που είχα παρακολουθήσει η μαία μας είπε οτι διεθνώς συνίσταται η κατανάλωση μέχρι 200mg ημερησίως. Μας έδειξε και πινακακι με το πόση καφεινη περιεχει κάθε ρόφημα. Απο οτι θυμάμαι τσάι μπορούσες να πιεις και 5 την ημερα (έχει την ελάχιστη περιεκτικότητα καφεινης), φίλτρου 3, εσπρέσσο 1,5 κ.τ.λ. Αν ψαξεις στο ίντερνετ πιστεύω θα βρεις περισσότερες πληροφοριες

Ναι και γω το έχω ακούσει αυτό! Δεν απαγορεύεται και τελείως!!! Για το ποτό-αλκοόλ ξέρω ότι μερικοί γιατροί, αν όχι οι περισσότεροι το απαγορεύουν εντελώς κ τους 9 μήνες!!! (άντε :cool:

Εγώ πίνω έναν το πρωί εσπρέσσο αραιωμένο αρκετά (lungo που λέμε και στο χωριό μου,αχχααχχααχ)

Σαντορίνη!!!!!!! μα τι μέρος μαγεία είναι αυτό???? Υπάρχει ιδανικότερο για εγκυμοσύνη??????δεν ξέρω πείτε μου!!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Μαρουσκακι καλη απολαυση της αδειας σου.Σε θαυμαζω παντως,μου φαινεται οτι για τρια παιδακια που εχεις συν την εγκυμοσυνη εχεις οργανωσει πολυ καλα τη ζωη σας.Δε σε ακουω συνεχεια πηγμενη οπως θα περιμενε καποιος με τρια,σχεδον τεσσερα παιδια και δουλεια.Βεβαια το ωραριο σου μου φαινεται ιδανικο απ την αποψη οτι ναι μεν ξυπνας πολυ νωρις αλλα εισαι και σπιτι νωρις για τα παιδια και νομιζω οτι εχει κι ο αντρας σογ το ιδιο προγραμμα?Παντως πρεπει να υπαρχει πολυ προγραμμα και συννενοηση για να λειτουργησει καλα μια πολυτεκνη οικογενεια.Love συνεχιζεις να χεις τον πονο στο ηβικο οστο?Δε ξερω δεν το χω νιωσει σε καμια εγκυμοσυνη.Η μικρη μου χαλια.Κατακοκκινα αυτακια και κατακοκκινος λαιμος το πορισμα της γιατρου κι αρχισαμε αντιβιωση μαιο μηνα.Ποσο ακομα με τις ιωσεις?

Όταν ήμουν ελεύθερη, είχα πάει στο σπίτι μιας κυρίας με τρία παιδιά.Είχα πάθει πλάκα με το πόσο γρήγορα έκανε τα πάντα.Όταν της το είπα ξέρεις τι μου απάντησε?Όταν θα έχεις κι εσύ τρία παιδιά θα δεις πόσο γρήγορα θα τα κάνεις όλα:shock::shock::shock::shock:Μάντεψε....είχε δίκιο!Αν δεν τα έχεις οργανωμένα στο μυαλό σου τι έχεις να κάνεις και πότε, χάθηκες!Μη νομίζεις, κι εγώ το 2012 μετά τον ένα χρόνο άδειας ανατροφής που γύρισα δουλειά είχα αποδιοργανωθεί μέχρι να ξαναμπούμε σε σειρά.Αλλά τώρα πια...βετεράνα.Από το πρωί έχω πάρει ηλεκτρική, σφουγγάρισα, άπλωσα και τώρα θα κάτσω να δουλέψω για την υπηρεσία μου, να μη μένουν πίσω φάκελοι.;) Η μικρή ωτίτιδα σου έκανε?Περαστικά μωρέ, αυτές οι ιώσεις οι ανοιξιάτικες...δεν παίζονται! Υπομονή!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι και γω το έχω ακούσει αυτό! Δεν απαγορεύεται και τελείως!!! Για το ποτό-αλκοόλ ξέρω ότι μερικοί γιατροί, αν όχι οι περισσότεροι το απαγορεύουν εντελώς κ τους 9 μήνες!!! (άντε :cool:

Εγώ πίνω έναν το πρωί εσπρέσσο αραιωμένο αρκετά (lungo που λέμε και στο χωριό μου,αχχααχχααχ)

Όχι αλκοόλ παιδιά, καφέ ναι, με μέτρο, αλκοόλ όχι.Εγώ μισή ράντλερ ήπια το Πάσχα και μετάνιωσα, μακριά από αλκοόλ και τσιγάρο στην εγκυμοσύνη!!

Σαντορίνη!!!!!!! μα τι μέρος μαγεία είναι αυτό???? Υπάρχει ιδανικότερο για εγκυμοσύνη??????δεν ξέρω πείτε μου!!!!

Μόνο για εκυμοσύνη?Για όλα είναι ιδανικό, αχ!!!! ;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Και εγω εβγαλα των παιδιων τα καλοκαιρινα,τα δικα μας μετα την ανακαινιση αν και εγω δεν εχω τιποτα απο ρουχα εγκυμοσυνης καλοκαιρινα.Τα παιδια μου ειναι χειμωνιατικα και με βλεπω να κυκλοφορω με κανα σεντονι να κρυψω τις πατσες...:evil:

Εγώ τη βγάζω με φαρδιές μπλούζες δικές μου ή του συζύγου και με το κάτω καλοκαιρινής πυτζάμας...Ομοίως στη δουλειά, αλλά με τζιν από κάτω κι αθλητικά...Άσε τις πατσές στην ησυχία τους, τα φαρδιά είναι για να είσαι εσύ άνετη, έγκυος είσαι, remember november??

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα κοριτσια.Μαγδα και love καιρο ειχαμε να μαθουμε νεα σας.Και η κροκετ χαθηκε.Μαγδα βλεπω δεν αναφερεις κατι για μετακομιση οποτε να υποθεσω οτι το σχεδιο αναβαλλεται?Γιατι ζοριζεστε απο τωρα με το περπατημα αν σας κανει τοσο λιωμα?Νωρις δεν ειναι?Εκτος αν το κανετε σαν ασκηση οποτε παω πασο.Μαντατα μπραβο το αγορακι σας,παντα χαρουμενους να σας ξανει.Ποπακι κι εγω λατρευω τη σαντορινη.Οι πρωτες μας διακοπες το 97 κατα τις οποιες ομολογω οτι επειδη ημασταν στο φουκ ερωτα πιο πολυ ειδαμε το δωματιο παρα το νησι.Αλλη φαση υοτε,φαντασου ουτε αυτοκινητο ουτε μηχανακι,με τα κτεκ ημασταν αλλα περασαμε αξεχαστα,εγω κρυφα εννοειται απο γονεις.Μετα ξαναπηγαμε το 2003 πρωτες διακοπες ως παντρεμενοι.Τοτε μειναμε ημεροβιγλι με καταπληκτικη θεα.Απιστευτη ομορφια,εισαι πολυ τυχερη.Κι εδω καλοκαιριασε και μ αρεσει.Σημερα αρχισα μεγαλη εκκαθαριση στα ρουχα,να δουμε τι θα παρουμε μαζι μας,τι θα δωσουμε,τι θα πεταξουμε.Μετα σειρα εχεθ η αποθηκη που χει πολυ σαβουρα και μετα πλυσιμο χαλια να τα παρουμε ετοιμα.Αυτα τα ολιγα...

Mην πετάξεις τίποτα, όλο και κάποια οικογένεια θα υπάρχει να τα χρειάζεται μανάρι μου...;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα!!!!

Για εγκυμοσυνη δεν ξερω αν ειναι το ιδανικοτερο μερος αλλα για να καταληξεις σε εγκυμοσυνη ειναι σιγουρα!:cool: Σημερα εχουμε μακαρονια με κοκκινη σαλτσα και αυριο κανενα λαδερο με κοβω.Το σπιτι αρχιζει να παιρνει μορφη μου φαινεται,αχ ανυπομονω να τελειωσουμε να βαλω μεσα τα πραγματακια μας,τις κουρτινες μου κλπ κλπ.Χθες εβαψα και μαλλι:P επιτελους γιατι ειχα γινει σαν την κυρα-Φροσινη,μαλλι και νυχι στην εντελεια παντως,δεν μπορω να πω,η κουραση κουραση αλλα και το μποτε εινα μεσα στο προγραμμα.Κοριτσια στην ιδιαιτερη περιοχη βλεπεται τιποτα?χαχαχα πως κανετε περιποιηση εκει? Γιατι εγω πλεον δεν εχω οπτικο πεδιο και προσπαθω με πατεντες να συμμαζεψω τα ασυμμαζευτα....:shock::shock:χιχιχι

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημερα!!!!

Για εγκυμοσυνη δεν ξερω αν ειναι το ιδανικοτερο μερος αλλα για να καταληξεις σε εγκυμοσυνη ειναι σιγουρα!:cool: Σημερα εχουμε μακαρονια με κοκκινη σαλτσα και αυριο κανενα λαδερο με κοβω.Το σπιτι αρχιζει να παιρνει μορφη μου φαινεται,αχ ανυπομονω να τελειωσουμε να βαλω μεσα τα πραγματακια μας,τις κουρτινες μου κλπ κλπ.Χθες εβαψα και μαλλι:P επιτελους γιατι ειχα γινει σαν την κυρα-Φροσινη,μαλλι και νυχι στην εντελεια παντως,δεν μπορω να πω,η κουραση κουραση αλλα και το μποτε εινα μεσα στο προγραμμα.Κοριτσια στην ιδιαιτερη περιοχη βλεπεται τιποτα?χαχαχα πως κανετε περιποιηση εκει? Γιατι εγω πλεον δεν εχω οπτικο πεδιο και προσπαθω με πατεντες να συμμαζεψω τα ασυμμαζευτα....:shock::shock:χιχιχι

Καλά έχεις πολύ πλάκα εσύ!Πιασμένη ξεπατωμένη το μαλλί νύχι δεν τα αφήνεις:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Λοιπόν, στην ιδιαίτερη περιοχή για πρώτη φορά και μετά από τρία παιδιά που την περιοχή την ξεκαθάριζε ο σύζυγος με ξυράφι στον ένατο, πήγα τέλη Μαρτίου στην αισθητικό κι έκανα κερί τα πάντα όλα (κι ήταν πολλά είχα κανα χρόνο να πάω).Τώρα που κάτι ξαναβγαίνει (αυτό το κουφό πάλι?δε βγαίνουν όπως μέχρι τώρα οι τρίχες αλλά πιο αραιά κι αργούν) λέω να κάνω υπομονή ως τις 20 μάη να πάω τότε και μετά μια φορά τον ιούλιο και τέλος...μπας και γλιτώσω τον '' καλλωπισμό'' στο νοσοκομείο! Μόνη δεν μπορώ, δε βλέπω τίποτα, ζημιά θα κάνω...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μανούλες Αυγούστου 2015

-Marouskaki 2/8 ☺ αγοράκι! Β' επιπέδου

-mom to be 3/8 ☺ αγοράκι!

-Ninakimou 3/8☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-lonestar 5/8☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Mάχη84 5/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Magda18 7/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Crochetmania 5-8/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Novemberrain 9/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Loveisintheair 9/8 ☺ κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-maraki1610 10/8 ☺ αγοράκι!

-Φραουλίτσες 11/8 ☺κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Evangelia_kapa 13/8☺κοριτσάκι!Β' επιπέδου

-stella27 15/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-Elafi 16/8 ☺κοριτσάκι! Β' επιπέδου

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺αγοράκι! Β' επιπέδου

-lucy1980 16/8 ☺κοριτσάκι!Β' επιπέδου

-Marianthi27 18/8 ☺ κοριτσάκι!Β' επιπέδου

-Vagelio 19/8 ☺αγοράκι!

-ARCA 19/8☺κοριτσάκι!

-Popaki k 20/8 ☺κοριτσάκι!Β' επιπέδου

-Meldan 20/8 ☺κοριτσάκι!

-Eirinaki 1981 24/8 ☺κοριτσάκι!

-ΕΛΑΦΙΝΑ 25/8 ☺κοριτσάκι!

-Chrimai 26/8 ☺αγοράκι!Β' επιπέδου

-habibi 26/8 ☺αγοράκι!

-litsaballet 27/8☺αγοράκι!Β' επιπέδου

-Aura 27/8 ☺κοριτσάκι!

-AnthiP. 28/8 ☺κοριτσάκι!

-Joe92 29/8 ☺ αγοράκι!

-Τάνια -ιούνιος 29/8☺καρδούλα

-madata80 30/8 ☺αγοράκι!Β' επιπέδου

- audette17 ?/9 ☺κοριτσάκι!

Sorry Elafi μου, όποιο άλλο κοριτσάκι βρε κάτι λάθος ή να λείπει ας πει, οκ?Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! έχω κάνει και Β επιπέδου, νόμιζα με είχατε βαλει!!! γιαααααα διορθώστε παρακαλώ!

ευαισθητη περιοχη και αποτρίχωση: παρτε κι ενα καθρεφτακι να βλεπετε βρε!

και εγω καπως ετσι κανω οτι κανω εκει κατω!!!!!στο περιπου δηλαδη !!:tongue:

uAVIp3.png

sWUop3.png

AAAX κορίτσια μου ναι αμάρτησα κ ήπια και γω το Πάσχα μια Ράντλερ!!! 2% έχει... την ήπια τόσο αργά και απολαυστικά....σε 3 ώρες!!!χαχαχαχααχ ε δεν νομίζω να έγινε κ ζημιά! Τσιγάρο ντιπ για ντιπ-καθολου, ενώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα κάνει σύνολο 10-15 τσιγάρα, τώρα αποφάσιστικά ΟΧΙ!!! Τελειώσαμε με αυτό... και να φανταστείτε ότι αν καπνίζεις βγαίνουν τα μωρά ελλιποβαρή... εμένα βγήκε 4200....

ενυγουει....

όσο για αποτρίχωση,,, δε φτάνω, δε βλέπω προσπαθώ, αλλά μάλλον θα ζητήσω επαγγελματική βοήθεια, δε βλέπω νακάνει ο σύζυγος καλή δουλεια....χααχαχαχαχ

Επίσης, όσο για τα ρούχα, θέλω να δείχνω σέξυ γαμώτο (γίνεται?????χαχααχχαχα)....δεν μπορώ τα φαρδιά-φαραντούρη...βάζω κολλητά άνετα, και ας έχω πάρει πολλά κιλά...πήγα και γω σουλουπώθηκα, ανταύγιες,νύχια, πόδια,,,, τι άλλο να κάνω???? βάφομαι συνέχεια...γιατί μετά δε με βλέπω να κάνω τίποτα σύντομα..χαχαχαχα,,,

qtTWp3.png

DCxtp2.png

AAAX κορίτσια μου ναι αμάρτησα κ ήπια και γω το Πάσχα μια Ράντλερ!!! 2% έχει... την ήπια τόσο αργά και απολαυστικά....σε 3 ώρες!!!χαχαχαχααχ ε δεν νομίζω να έγινε κ ζημιά! Τσιγάρο ντιπ για ντιπ-καθολου, ενώ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα κάνει σύνολο 10-15 τσιγάρα, τώρα αποφάσιστικά ΟΧΙ!!! Τελειώσαμε με αυτό... και να φανταστείτε ότι αν καπνίζεις βγαίνουν τα μωρά ελλιποβαρή... εμένα βγήκε 4200....

ενυγουει....

όσο για αποτρίχωση,,, δε φτάνω, δε βλέπω προσπαθώ, αλλά μάλλον θα ζητήσω επαγγελματική βοήθεια, δε βλέπω νακάνει ο σύζυγος καλή δουλεια....χααχαχαχαχ Α εμένα έχει γίνει εξπέρ, χαχα!Αλλά είπα αυτή τη φορά να πάρω επαγγελματική βοήθεια!

Επίσης, όσο για τα ρούχα, θέλω να δείχνω σέξυ γαμώτο (γίνεται?????χαχααχχαχα)....δεν μπορώ τα φαρδιά-φαραντούρη...βάζω κολλητά άνετα, και ας έχω πάρει πολλά κιλά...πήγα και γω σουλουπώθηκα, ανταύγιες,νύχια, πόδια,,,, τι άλλο να κάνω???? βάφομαι συνέχεια...γιατί μετά δε με βλέπω να κάνω τίποτα σύντομα..χαχαχαχα,,,

Σέξυ δε δείχνες, νιώθεις, αυτό μετράει χαχα!Σε βολεύουν τα κολλητά?Οι μπλούζες δε με χαλάνε, αλλά κολλητό φόρεμα πχ με την περιφέρεια τσίτα?Πόσο σέξυ είναι αυτό???:oops::oops::oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Σέξυ δε δείχνες, νιώθεις, αυτό μετράει χαχα!Σε βολεύουν τα κολλητά?Οι μπλούζες δε με χαλάνε, αλλά κολλητό φόρεμα πχ με την περιφέρεια τσίτα?Πόσο σέξυ είναι αυτό???:oops::oops::oops:

χααχαχχαχα καλά λες!!! Πόσο σέξυ μπορεί να είναι????? κ_λος τσίτα λέμε!!!! Τι να σου πω!!! Και πώς να νιώθω αν δε δείχνω????? Και ακόμα δεν είδαμε κ τίποτα από τσίτα και αποκαλύψεις σώματος....καλοκαίρι έρχεται ,,,όλο κ πιο "σεξυ" θα νιώσω!!!!αχχαχαχαχα για γέλια και για κλάματα!!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...