Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Έκανε την αμνιο στις 29-04 και σε μια βδομάδα περιμένει αποτελέσματα,για τη habibi λέω....Σε τρεις μερούλες δηλαδή, ό,τι καλύτερο και πάλι!

Αχ μακάρι όλα καλά να της πήγαν! Περιμένουμε με ανυπομονησία!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και πάνω που έλεγα ότι δεν έχω άγχος για την αυριανή Β επιπέδου άρχισε η αγωνία να με κυριεύει...Όλο ερωτήματα έχω και όλο αν και αν ...Αχ πόσο έγχος έχουμε??:?:???::?

LMb5p2.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εμεις καλα,αυτο το τριημερο δεν εχουμε κατσει καθολου.Τα χουμε χωρεσει ολα,εκδρομουλσ,καφεδες,φαγητα,ψωνια,κουμπαρους,φιλες τα παντα ολα.Σε λιγο θα κατεβω κεντρο με μια φιλη μου και τα μεγαλα μονο παιδια για ψωνια και παγωτο.Ειμαι πολυ χαρουμενη που κατασταλαξαμε επθτελους σε σπιτι αλλα το βραδυ που ξαπλωνω σκεφτομαι οτι δε θελω καθολου να φυγουμε απ τι σπιτακι μας.Δε μπορω να πιστεψω οτι το νεο μωρο μας θα γεννηθει αλλου.Καλως η κακως,μαλλον κακως δενομαι πολυ μρ πραγματα και καταστασειε.Σ αυτο το σπιτι ζουμε απ τη μερα που παντρευτηκαμε,σχεδον δωδεκσ χρονια.Για τα απορρυπ που λετε κι εγω θα ξεκινησω με προδρμ.Στη δαναη λογω ατοπικης επαιρνα απ το φαρμακειο ενα ειδικο της φρεζυντερμ,αλλα ηταν ακριβο.Μαντατα καλα αποτελεσματα να χετε.Η χαμπιμπι πιστευω οτι εχει αποφυγει τον πρωτο μεγαλο φοβο της που ηταν η αποβολη,χτυπα ξυλο,αφου ειπε το μαρουσκακι οτι καπου την πετυχε και περιμενρ αποτελεσματα.Νοβεμπερ δεν εχω λογια για την κατασταση που περιγραφεις.Πραγματικα το αναστατο σπιτι με κανει να υποφερω κι ερχεται η σειρα μου να το ζησω.Ευαγγελια μου προβλεπεται να φτιαξει ο καιρος σας?Πως ειναι εκει τα καλοκαιρια τους?Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

καλησπερα κ απο μενα κοριτσια!!!

εχω πολλες μερες να μπω για τριημερο τπτ το ιδαιτερο ευτυχως εχει ερθει απο πεμπτη η μαμα μου για βοηθεια φευγει αυριο ομως.....παλι καλα κ για λιγακι καλο ηταν!!!

εγω δυστυχως κοριτσια σπανια βγαινω απο το σπιτι κ τωρα τελευταια εχω πονους σε πλατη μεση κ γενικα απο την ξαπλα εχει παθει σοκ το κορμι μου αλλα τι να κανω????μονο υπομονη....χαμπιμπι ευχομαι οτι καλυτερο...

uAVIp3.png

sWUop3.png

Καλημέρα κορίτσια καλό μήνα να έχουμε...απ'ότι φαίνεται τα ζουζουνια μας είναι υπερκινητικά..Ή μπέμπα μου όλη την ημέρα κλωτσάει μόνο το βράδυ που κοιμάμαι κοιμάται και αυτή και το πρωί από τις 7;30ειναι λες και έχει βάλει ξυπνητήρι το παιδί μου και με ξυπνάει...Αφήστε που δεν μπορώ να κοιμηθώ δεν βολεύομαι πουθενά δεν ξέρω πώς είναι καλύτερα να κοιμάμαι...Δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα για την μπουμπουκα μου ούτε έχουμε φτιάξει ακόμη το δωματιο της έχω βρει βέβαια πως θα το κάνω και τι θα πάρω απλά περιμένω Τέλος του μήνα που σταματάω την δουλειά να το ξεκινήσουμε με τον άντρα μου...ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο εσείς πονοκεφάλους έχετε;

Οχι κοριτσι μου δεν μπορω να πω οτι εχω σε γενικες γραμμες.Σε ολη την εγκυμοσυνη 3 μερες με επιασε πονοκεφαλος και ειχα σαλταρει:shock:Μηπως εχεις ανεβασει πιεση?για κοιτα το με τους πονοκεφαλους,εκτος και αν τους ειχες και πριν την εγκυμοσυνη...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Και πάνω που έλεγα ότι δεν έχω άγχος για την αυριανή Β επιπέδου άρχισε η αγωνία να με κυριεύει...Όλο ερωτήματα έχω και όλο αν και αν ...Αχ πόσο έγχος έχουμε??:?:???::?

καλα αποτελεσματα!!!:D

uAVIp3.png

sWUop3.png

Meldan ευχαριστω για την συμπαρασταση,σε λιγο που θα το ζησεις με το σπιτι θα σου ευχομαι εγω καλο κουραγιο:rolleyes: βασικα το ζορι μου δεν ειναι η αναμπουμπουλα μεσα στο σπιτι,αλλα που εχω τα παιδια μεσα στα ποδια μου και τα ανακατευουν ολα,τα πιανουν ολα στα χερακια τους:D:DΘελει πολυ μπλα μπλα μπλα μπλα , να τους μιλας συνεχεια,να τους εξηγεις και εμενα το στομα μου εχει γινει τσαρουχι τωρα....

Ευχομαι καλα αποτελεσματα habibi μας....

Α! Και το κερασακι της τουρτας!! Ο γιος μου εχει πυρετο αυτη τη στιγμη:oops:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Νοβεμπερ μου θα σου κανω και στον πυρετο συμπαρασταση.Τρια απ τα εφτα παιδακια που ημασταν μαζι την πρωτομαγια εχουν πυρετο,συμπεριλαμβανομενης της μικρης μου.Εκανε τον πρωτο πυρετο σημερα το μεσημερι και τωρα την κοιμισα μαζι μου για βα την παρακολουθω.Κατεβηκα κεντρο και ψωνισα στις μικρες ωραια πραγματακια απ το ζαρα.Ποπακι καλο υπολοιπο στο νησι,εξμεταλλευσου τωρα τις περιποιησεις της μανουλας καξ την παρεουλα των κολλητων φιλεναδων κι απολαυσε το.Αν συνεχισει ετσι ο καιρος μπορει να κανεις και μπανακια.Καληνυχτα κοριτσια.Καλη εβδομαδα να χουμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Χρυσα μου κι εγω θα χα τρελαθει με την κλεισουρα που χεις φαει και ολους τους περιορισμους αλλα οπως λες κι εσυ δε μπορεις βακανεις τιποτα.Τουλαχιστον η ταλαιπωρια σου ειναι για τον υψιστο σκοπο οποτε χαλαλι της.Σε λιγο καιρο θα σκεφτεσαι οτι δεν ηταν τιποτα μπροστα στα γελακια του γιοκα σου.Φιλια πολλα

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα σε όλες!!! ελπίζω να είστε ΌΟΟΟΟΛΕΣ καλά!!

έχω να γράψω καιρό, δεν είχα κανένα νέο, ούτε έχω βέβαια...αχχααχ

Το μπεμπάκι μας όλα καλά από ότι φαίνεται. Μπήκα επιτέλους στον 7ο!!! Ε μαααα πολύ μακρύ αυτό το δεύτερο τρίμηνο!!! Ήδη άρχισαν να φάινονται τα σήματα του τρίτου τριμήνου... κούραση....ποιος??? εγώ!!! ΑΧΧΧΧ

Τα πρωινά πετάω και τα απογευματοβράδυα μόνο που δε σέρνομαι.... ήδη πρήστηκα στα χέρια πόδια...έβγαλα, δαχτυλίδια, παπουτσια και από δω και πέρα καλοκαίρι!!!! Δεν έχω ευτυχώς συγκεκριμένους πόνους, δηλ. μέση, κεφάλι κτλ, έίναι γενική η κατάπτωση, νιώθω βαριά κοιλιά...

Λείπαμε 3ήμερο εκδρομή στην Αθήνα με όλη την παρέα και όλοι με παιδιά!!! Χαμόοοοοοος!!!! Αλλά πολύ πρωτότυπα!! πόσο αλλαξανε οι φάσεις μας...

Επιστρέφοντας χτες απόγευμα, προσπάθησα να περπατήσω 8-9 το βράδυ και μετά να κάνω ένα σωρό άλλα, πλυντήρια, αλλαγή σεντονιών, άδειασμα βαλιτσών, γενικό συμμάζεμα, μπάνιο το νήπιο,,,, Επειδή καθόμουν όλη μέρα, 6 ώρες καθιστή και έπρεπε να αποσβέσω το χρόνο,,,, ,,αλλά κομματιάστηκα,,,περπατούσα μετά μέσα στο σπίτι σαν κουτσή πάπια, ανοιχτά πόδια, μπροστά κοιλιά,,,λες και είμαι ετοιμόγεννη.... εξεπλάγην.... πτώμααααα,,,, απίστευτο μου φαίνεται,,,πώς θα βγουν οι 3 μήνες??????Πείτε μουυυυυ,,,,μάλλον το συμπέρασμα είναι να γίνονται όοοοολα μέχρι το απόγευμα κ μετά άαααραγμα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!

βλέπω όλες...κάτι κάναμε το τριημεράκι!!! εμείς τη βγάλαμε στα κοντινά εξοχικά..και στα πάρκα!! ωραία ήταν..αλλά αυτό το βραδυνο μπανάκι της μικρής με την μάνικα!!!..και τα ατελειωτα άπλητα ρούχα της ...με εξάντλησαν!!!!

ευτυχώς και εδώ...ο καιρός αρχίζει να φτιάχνει!!!λογικά θα βγάλουμε και τις ζακετούλες...επιτέλους!!!

το θέμα ... είναι ποιός κάνει ντουλάπες?????????

είδα ότι μιλούσατε για απορρυπαντικά...εγώ στη μικρή είχα το αρκάδι...τώρα έχω της frezyderm το baby laundry...αλλά και τα δυο δεν καθαρίζουν τα ρούχα...ειδικά τα ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια της έχουν σκιες....επειδή δεν εχει εμφανίσει αλεργίες ουτε κοκκινίλες σιγά σιγά θα αρχίσω να χρησιμοποιώ το δικό μας απορρυπαντικό.Γιατί τώρα κάνω δυο πλήσεις...1η πλύση με το δικό μας για να καθαρίσουν! και 2η πλύση σε μικρότερο πρόγραμμα με το δικό της ..για το δερματάκι της....

αν είναι τώρα το καλοκαίρι να βαζω μέρα παρα μέρα πλυντήριο..διπλό...χαμένο το έχω...και με το βρέφος...όλη μέρα θα πλένω και θα σιδερώνω!!!

Μάγδα..εγώ το Σάββατο περπάτησα 1 1/2 ώρα...και την Κυριακή 1 ώρα σέρνοντας και το καρότσι....ένα έχω να σου πω...χτες το βράδυ δεν μπορούσα να αλλάξω πλευρό αναστέναξα!!!!! ούτε με το μαξιλάρι θηλασμού δεν βολευόμουνα....ήθελα ένα γερανό να με μετακινεί!!!! Εγώ ευτυχώς προς το παρόν δεν νιώθω δυσφορία...αν δεν με πονούσε και το κόκαλο κάτω .... νομίζω ότι θα πετούσα!!!

περαστικά στα αρρωστούλικα μωράκια σας.....άντε να τελειώσουν αυτές οι ιώσεις!!!!---κουράγιο με τις ανακαινίσεις-μετακομίσεις!!!! ή όλα μαζί ή τίποτα....πάντα έτσι γίνεται!!!

madata...καλά αποτελέσματα !!!

και εγώ περιμένω την Τετάρτη πως και πως...να δω αυτό το μικρό θηρίο...που βολεύτηκε..γιατί ώρες ώρες με πιάνουν κάτι σουβλιές από τα δεξιά άλλο πράγμα!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Θα δοκιμάσω τα soap nuts που λογικά από βδομάδα θα έρθουν (εννοείται ότι κάνουν τόσο για τα δικά μας ρούχα όσο και τα βρεφικά αφού είναι εντελώς φυσικά)και θα σου πω αν αξίζουν....Μα 13 ευρώ το 1 κιλό?Τσάμπα είναι!

περιμένω τα αποτελέσματα!!!!! αν είναι καλά να κάνω και εγώ παραγγελία για το μικρούλι..!!!!όντως είναι πολύ οικονομικά!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Πάει και η Β επιπέδου!!! 633 γραμμαρια το αγοράκι μας!!¨ολα καλά, ο θεός έβαλε το χέρι του και όλα ήταν καλά.Πολύυυυυυυυ ζεστη έχει όμως άντε να δω πόσο θα αντέουμε..αλλα χαλαλι..

Habibi ??? Τι γίνεται? όλες κοντά σου είμαστε και όλα θα γίνουν όπως πρέπει !!:)

LMb5p2.png

Πάει και η Β επιπέδου!!! 633 γραμμαρια το αγοράκι μας!!¨ολα καλά, ο θεός έβαλε το χέρι του και όλα ήταν καλά.Πολύυυυυυυυ ζεστη έχει όμως άντε να δω πόσο θα αντέουμε..αλλα χαλαλι..

Habibi ??? Τι γίνεται? όλες κοντά σου είμαστε και όλα θα γίνουν όπως πρέπει !!:)

Συγχαρητηρια! Παει κι αυτο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πάει κι αυτό το άγχος!Μπράβο στο μικράκι!:P:p:p:p Ζέστη κι εδώ, εδώ και μια βδομάδα είμαστε με κοντομάνικα (καλά που τα ετοίμασα εγκαίρως!!!!) και να δω τι θα φοράμε σε λίγο, άντε από πάνω κάτι γίνεται ααπό μέση και κάτω τι????:confused::confused::confused::confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...