Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

• Χαχα 1

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλο μηνα να εχουμε!!:):)Απορρυπαντικο με βλεπω για προδερμ,μονο που δεν βγαζει τις πολλες βρωμιες οντως,αλλα οταν φτασουμε σε αυτο το σημειο μαλλον θα χρησιμοποιησω το δικο μας.Κλωτσιες??ειναι το πιο ευχαριστο που συμβαινει αυτη τη στιγμη στη ζωη μου, μαζι με τα παιδακια μου..Τις λατρευω,τις απολαμβανω,ανυπομονω να μου τις ριχνει και πιο δυνατες,γιατι με την ταλαιπωρια που υποβαλω το σωμα μου καθε μερα,ειναι θαυμα που το αγγελουδι μου υπαρχει.ουτε εγω δεν το πιστευω:confused:

Τελικα κοριτσια αντεχουμε πολλα εμεις οι ανθρωποι,ακομα κιαν νομιζουμε οτι οι αντοχες μας ειναι λιγες,εχουμε πολλα αποθεματα...Απορω πως εγω εγκυος,με μιση μεση και δυο παιδια ανταπεξερχομαι σε γκρεμισματα και ανακαινιση σπιτιου.ΑΠΟΡΩ!Στο τελος με βλεπω να καταρρεω βεβαια...Οι εργασιες του σπιτιου εχουν παει πισω,μας καθυστερουν οι μαστορες,στραβωνουν τα σχεδια και εκει που ητανε να τελειωσουμε αυριο μας βλεπω να θελουμε αλλη μια βδομαδα στο νερο.Το σπιτι εχει γεμισει τσιμεντο,ασβεστη σκονες και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε και εγω κανω υπομονη,κλεινω τα ματια να μη βλεπω τον χαμο και φρικαρω:evil: Κατα ταλλα περναει ο καιρος,χαιρομαι πολυ γιαυτο και ανυπομονω για την μεγαλη στιγμη.Μακαρι ναεκλεινα τα ματια και αυριο το πρωι να ειχα γεννησει....τι λεω η τρελη,δεστε με....Εχω αναγκη απο ενα μασαζακι απο πανω μεχρι το μικρο μου δαχτυλακι,χθες ειπα του συζυγου να μου τριψει λιγο τα ποδια μου και ετσι οπως μου εκανε μας πηρε ο υπνος και τους δυο μεσα σε δυο λεπτα.ειμαστε για γελια και για κλαμματα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου καλο μηνα να εχουμε!!:):)Απορρυπαντικο με βλεπω για προδερμ,μονο που δεν βγαζει τις πολλες βρωμιες οντως,αλλα οταν φτασουμε σε αυτο το σημειο μαλλον θα χρησιμοποιησω το δικο μας.Κλωτσιες??ειναι το πιο ευχαριστο που συμβαινει αυτη τη στιγμη στη ζωη μου, μαζι με τα παιδακια μου..Τις λατρευω,τις απολαμβανω,ανυπομονω να μου τις ριχνει και πιο δυνατες,γιατι με την ταλαιπωρια που υποβαλω το σωμα μου καθε μερα,ειναι θαυμα που το αγγελουδι μου υπαρχει.ουτε εγω δεν το πιστευω:confused:

Τελικα κοριτσια αντεχουμε πολλα εμεις οι ανθρωποι,ακομα κιαν νομιζουμε οτι οι αντοχες μας ειναι λιγες,εχουμε πολλα αποθεματα...Απορω πως εγω εγκυος,με μιση μεση και δυο παιδια ανταπεξερχομαι σε γκρεμισματα και ανακαινιση σπιτιου.ΑΠΟΡΩ!Στο τελος με βλεπω να καταρρεω βεβαια...Οι εργασιες του σπιτιου εχουν παει πισω,μας καθυστερουν οι μαστορες,στραβωνουν τα σχεδια και εκει που ητανε να τελειωσουμε αυριο μας βλεπω να θελουμε αλλη μια βδομαδα στο νερο.Το σπιτι εχει γεμισει τσιμεντο,ασβεστη σκονες και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε και εγω κανω υπομονη,κλεινω τα ματια να μη βλεπω τον χαμο και φρικαρω:evil: Κατα ταλλα περναει ο καιρος,χαιρομαι πολυ γιαυτο και ανυπομονω για την μεγαλη στιγμη.Μακαρι ναεκλεινα τα ματια και αυριο το πρωι να ειχα γεννησει....τι λεω η τρελη,δεστε με....Εχω αναγκη απο ενα μασαζακι απο πανω μεχρι το μικρο μου δαχτυλακι,χθες ειπα του συζυγου να μου τριψει λιγο τα ποδια μου και ετσι οπως μου εκανε μας πηρε ο υπνος και τους δυο μεσα σε δυο λεπτα.ειμαστε για γελια και για κλαμματα...

Mην σκας βρε κορίτσι, έχες ακούσει ποτέ δουλειά να παραδίδεται ακριβώς όταν είπαν τα μαστόρια?Εμάς ήταν να έρθει μες στη βδομάδα να ξεκινήσε βάψιμο, άμα τον είδες εσύ τον είδα κι εγώ.Έχεις ακόμη καιρό, αν σε μια βδομάδα τελειώσουν, μετά εξαρτάται από σας πόσο θα το τρέξετε.Κάνε και λίγο κράτει, οι αντοχές θα χρεαστούν αργότερα πολύ περισσότερο...;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ποια είνα πανάκριβα κορίτσι?Ψάχνοντας όλο το απόγευμα, παρήγγειλα τελικά τα soap nuts, 1 κιλό το οποίο σε πάει πάρα πολύ καιρό έκανε 13,5 ευρώ!!!Ε δεν το λες και ακριβό σωστά?Αν λέγοντας πράσινο σαπούνι εννοείς το αρκάδι κι εγώ αυτό σκεφτόμουν αλλά διάβαζα διάβαζα και γράφανε παρακάτω ότι γίνεται με χειρίστης ποιότητας λάδι και ποιος ξέρει τι φυτοφάρμακα φάγανε οι ελιές κλπ κλπ οπότε το γύρισα στη ντιπ οκολογία χαχα.Μέχρι κι ο άντρας μου πωρώθηκε και ψάχναμε και υφασμάτινες πάνες αλλά αυτές ναι, ήταν πανάκριβες όντως:tongue::tongue::tongue::tongue: Η γειτόνισσα μου είπε παίρνει τις babylino-ελληνικές, εγώ τους άλλους τους μεγάλωσα με πάμπερς, για να δούμε τώρα,γηράσκω αεί διδασκομένη!

Εμείς για πλάκα που κοιτάξαμε στο σούπερ μάρκετ για βρεφικά απορρυπαντικά τύπου προδέρμ κ.τ.λ. είχε 7-8 ευρώ τις 15 μεζούρες! Δεν ξέρω σε ml-κιλά πόσο αντιστοιχεί αλλά σκέφτομαι ότι με τα ίδια λεφτά στα κανονικά απορρυπαντικά παίρνει 30-35 μεζούρες... Για αυτό λέω ότι μου φάνηκαν ακριβά.

Πράσινο σαπούνι, ναι το Αρκάδι εννοώ. Κοίτα σίγουρα δεν είναι μόνο αγνό σαπούνι. Της Παναγιάς τα μάτια θα έχει! Αλλά μήπως και τα άλλα απορρυπαντικά, ποιο αθώα είναι;:twisted::twisted::twisted:

Για υφασμάτινες πάνες και εγώ το είχα σκεφτεί ένα φεγγάρι. Αλλά είναι ακριβές, θα πρέπει ανάμεσα σε όλα τα άλλα να πλένεις και αυτές και ε δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι μετά από αυτό μας λείπει μόνο η μαντίλα στο κεφάλι και το τρίψιμο στην σκάφη! χαχα :tongue::tongue::tongue:

Τέλος, για τις πάνες, εγώ θα πάρω της chicco από το ίντερνετ. Είναι οι πιο οικονομικές με διαφορά και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από φίλες μου που τις δοκίμασαν. Το μειονέκτημα είναι ότι τις πουλάνε με το κιβώτιο (περίπου 10 συσκευασίες, αν θυμάμαι καλά). Αλλά για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα. Θα δίνω και στις γιαγιάδες για να έχουν να αλλάζουν όταν θα τους αφήνω την μικρή και τέλος.

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Είναι οι δικοί σου στο νησί?Αν ναι, λίγο μετριάζεται η λύπη ε?Θα ξεχαστείς και με τη δουλειά, θα περάσει ο καιρός, όλο το μήνα δεν είπες θα μείνεις?Θυμάστε που στις αρχές λέγαμε πότε θα κλωτσήσουν τα νινάκια?Χαχα, και τώρα η κλωτσιά πάει σύννεφο!Εγώ από σήμερα έχω μια ενόχληση ακριβώς κάτω από το στήθος, ο μπέμπης μεγαλώνει και σπρώχνει προς κάθε κατεύθυνση!!Το πουλάκι μου!!!!:-P:razz::-P:razz:

Εγώ θα το πω για άλλη μια φορά: η εγκυμοσύνη είναι ότι πιο εντυπωσιακό και παράξενο έχω ζήσει! Τόσες αλλαγές στο σώμα και κανέναν έλεγχο επ' αυτού! Μαγεία!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κουράγιο κοριτσάκι μερικές μέρες ακόμη! Και μετά... Να σκέφτεσαι τις παραλίες που θα αράζεις και τις θάλασσες που θα δροσίζεις την κορμάρα σου! :P:p:p

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Κουράγιο κοριτσάκι μερικές μέρες ακόμη! Και μετά... Να σκέφτεσαι τις παραλίες που θα αράζεις και τις θάλασσες που θα δροσίζεις την κορμάρα σου! :P:p:p

Καλημέρα κορίτσια καλό μήνα να έχουμε...απ'ότι φαίνεται τα ζουζουνια μας είναι υπερκινητικά..Ή μπέμπα μου όλη την ημέρα κλωτσάει μόνο το βράδυ που κοιμάμαι κοιμάται και αυτή και το πρωί από τις 7;30ειναι λες και έχει βάλει ξυπνητήρι το παιδί μου και με ξυπνάει...Αφήστε που δεν μπορώ να κοιμηθώ δεν βολεύομαι πουθενά δεν ξέρω πώς είναι καλύτερα να κοιμάμαι...Δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα για την μπουμπουκα μου ούτε έχουμε φτιάξει ακόμη το δωματιο της έχω βρει βέβαια πως θα το κάνω και τι θα πάρω απλά περιμένω Τέλος του μήνα που σταματάω την δουλειά να το ξεκινήσουμε με τον άντρα μου...ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο εσείς πονοκεφάλους έχετε;

ewKwp3.png

Καλημέρα στα κορίτσια!

Καλο κουράγιο november, ούτε να φανταστώ δεν μπορώ τι περνάς με δυο παιδια, έγκυος και τετοιες δουλειες παράλληλα.

meldan ερχεται και η σειρά σου με τη μετακόμιση, καλό κουράγιο και σε σένα και να προσεχετε βρε κορίτσια, κανένα σπίτι και καμία δουλεια δεν αξίζουν την υγεία τη δική μας και των μωρων.

Εμείς για τριήμερο δεν κάναμε τίποτα σπουδαίο και ο καιρός εδω ειναι ενα ματσο χάλια, με βροχές και κρύο, και δεν προβλεπεται να φτιάξει και σύντομα. Ποσο ζηλευω που στην Ελλάδα είχε τον τέλειο καιρό και βγήκαν όλοι για φαγητα και πικ νικ, τι τέλεια, θελω κι εγω, θελω κι εγω!

Μου έλειψε η Ελλάδα, θα κανονίσω μέσα στο Μαιο να πάω και αν μπορέσω μια τελευταία φορα και τον Ιούνιο.

Κορίτσια και η δική μου η μπέμπα μεγάλος ταραξίας! Έχουν αρχίσει να με πονάνε οι κλωτσιές της, τι θα γίνει? Αμα φτασει 8 μηνών δηλαδη ποσο δυνατα θα με κλωτσάει?

Χαίρομαι που διαβάζω ότι είστε όλες καλά, μπαίνω κάθε μερα και περιμένω να ακούσω νέα και απο τη habibi, ξερει καμια αν βγήκαν τα αποτελεσματα της? Μακαρι να πανε ολα καλα

c8i6p2.png

Εγώ θα το πω για άλλη μια φορά: η εγκυμοσύνη είναι ότι πιο εντυπωσιακό και παράξενο έχω ζήσει! Τόσες αλλαγές στο σώμα και κανέναν έλεγχο επ' αυτού! Μαγεία!

Συμφωνω!! Καθομαι και χαζευω την κοιλιά μου στον καθρεφτη και δεν το πιστευω οτι εκει μεσα σχηματίζεται ένας άνθρωπος. Τι τρομερή που είναι η φύση, πραγματικά μαγικό

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια καλό μήνα να έχουμε...απ'ότι φαίνεται τα ζουζουνια μας είναι υπερκινητικά..Ή μπέμπα μου όλη την ημέρα κλωτσάει μόνο το βράδυ που κοιμάμαι κοιμάται και αυτή και το πρωί από τις 7;30ειναι λες και έχει βάλει ξυπνητήρι το παιδί μου και με ξυπνάει...Αφήστε που δεν μπορώ να κοιμηθώ δεν βολεύομαι πουθενά δεν ξέρω πώς είναι καλύτερα να κοιμάμαι...Δεν έχω πάρει τίποτα ακόμα για την μπουμπουκα μου ούτε έχουμε φτιάξει ακόμη το δωματιο της έχω βρει βέβαια πως θα το κάνω και τι θα πάρω απλά περιμένω Τέλος του μήνα που σταματάω την δουλειά να το ξεκινήσουμε με τον άντρα μου...ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο εσείς πονοκεφάλους έχετε;

Μηπως να δοκίμαζες με το μαξιλαρι θηλασμού αν βολευεσαι καλύτερα στον υπνο? Εχω ακούσει οτι βοηθάει.

Πονοκεφάλους εγώ δεν έχω. Εσυ εχεις συχνούς? Ειχες και πριν την εγκυμοσύνη?

c8i6p2.png

Koριτσάκια πειτε μου τη γνώμη σας! Λεω να κλείσω εισητηρια στη μαμα μου απο τωρα για να μας βγει πιο οικονομικά. ΠΗΤ εχω 13/8, και θέλω να είναι οπωσδήποτε στη γέννα. Αν κλείσουμε να είναι εδώ γυρω στη 1 Αυγούστου λέτε είναι καλά? Υπο φυσιολογικές συνθήκες πάντα για μια πρωτομανούλα συνήθως φτάνει μεχρι ΠΗΤ?

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Koριτσάκια πειτε μου τη γνώμη σας! Λεω να κλείσω εισητηρια στη μαμα μου απο τωρα για να μας βγει πιο οικονομικά. ΠΗΤ εχω 13/8, και θέλω να είναι οπωσδήποτε στη γέννα. Αν κλείσουμε να είναι εδώ γυρω στη 1 Αυγούστου λέτε είναι καλά? Υπο φυσιολογικές συνθήκες πάντα για μια πρωτομανούλα συνήθως φτάνει μεχρι ΠΗΤ?

Kανείς δε μπορεί να σου εγγυηθεί από τώρα αν 1 Αυγούστου είναι καλή ημερομηνία για να κλείσεις....Ξέρω πρωτομανούλα που πήρε μέρες κι από το 10ο ξέρω και πρωτομανούλα που γέννησε την πρώτη μέρα που μπήκε στο μήνα της:shock::shock::shock::shock: Υπό φυσιολογικές συνθήκες βέβαια, ναι, λογικά από την 38η και μετά θα γεννήσεις....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαξιλάρι θηλασμού κορίτσι, με αυτό κοιμάμαι από τον τρίτο-τέταρτο, το παίρνω αγκαλιά και νάνι!;) Πονοκεφάλους δεν έχω ούτε εγώ, ρώτα το γιατρό σου όμως ναι?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εμείς για πλάκα που κοιτάξαμε στο σούπερ μάρκετ για βρεφικά απορρυπαντικά τύπου προδέρμ κ.τ.λ. είχε 7-8 ευρώ τις 15 μεζούρες! Δεν ξέρω σε ml-κιλά πόσο αντιστοιχεί αλλά σκέφτομαι ότι με τα ίδια λεφτά στα κανονικά απορρυπαντικά παίρνει 30-35 μεζούρες... Για αυτό λέω ότι μου φάνηκαν ακριβά.

Πράσινο σαπούνι, ναι το Αρκάδι εννοώ. Κοίτα σίγουρα δεν είναι μόνο αγνό σαπούνι. Της Παναγιάς τα μάτια θα έχει! Αλλά μήπως και τα άλλα απορρυπαντικά, ποιο αθώα είναι;:twisted::twisted::twisted:

Για υφασμάτινες πάνες και εγώ το είχα σκεφτεί ένα φεγγάρι. Αλλά είναι ακριβές, θα πρέπει ανάμεσα σε όλα τα άλλα να πλένεις και αυτές και ε δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι μετά από αυτό μας λείπει μόνο η μαντίλα στο κεφάλι και το τρίψιμο στην σκάφη! χαχα :tongue::tongue::tongue:

Τέλος, για τις πάνες, εγώ θα πάρω της chicco από το ίντερνετ. Είναι οι πιο οικονομικές με διαφορά και έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από φίλες μου που τις δοκίμασαν. Το μειονέκτημα είναι ότι τις πουλάνε με το κιβώτιο (περίπου 10 συσκευασίες, αν θυμάμαι καλά). Αλλά για μένα αυτό δεν είναι πρόβλημα. Θα δίνω και στις γιαγιάδες για να έχουν να αλλάζουν όταν θα τους αφήνω την μικρή και τέλος.

Θα δοκιμάσω τα soap nuts που λογικά από βδομάδα θα έρθουν (εννοείται ότι κάνουν τόσο για τα δικά μας ρούχα όσο και τα βρεφικά αφού είναι εντελώς φυσικά)και θα σου πω αν αξίζουν....Μα 13 ευρώ το 1 κιλό?Τσάμπα είναι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εγώ όχι δεν έχω καθόλου πονοκεφάλους

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...