Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!Να σας ρωτήσω ...είμαι στην 22 εβδομάδα το μωρό το νοιώθω πολύ έντονα και δίνει κλωτσούλες..αλλα εχτές το βράδυ τίποτα..πρέπει να το νοιώθω συνέχεια ή κάποιες φορές χαλαρώνει και αυτό??:tongue:

Όχι. Ακόμη τα μωρούλια μας είναι μικρούλια και τις περισσότερες ώρες κοιμούνται. Όσο προχωράει η εγκυμοσύνη θα το νιώθεις πιο συχνά και πιο έντονα, αλλά μην αγχώνεσαι πως πρέπει συνεχώς να το νιώθεις και ότι κάτι κακό θα έχει συμβεί αν δεν το νιώσεις...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι. Ακόμη τα μωρούλια μας είναι μικρούλια και τις περισσότερες ώρες κοιμούνται. Όσο προχωράει η εγκυμοσύνη θα το νιώθεις πιο συχνά και πιο έντονα, αλλά μην αγχώνεσαι πως πρέπει συνεχώς να το νιώθεις και ότι κάτι κακό θα έχει συμβεί αν δεν το νιώσεις...

γενικά η εγκυμοσύνη έχει άγχος!!!Σε ευχαριστώ πολύ *μανούλα*:):)

LMb5p2.png

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!Να σας ρωτήσω ...είμαι στην 22 εβδομάδα το μωρό το νοιώθω πολύ έντονα και δίνει κλωτσούλες..αλλα εχτές το βράδυ τίποτα..πρέπει να το νοιώθω συνέχεια ή κάποιες φορές χαλαρώνει και αυτό??:tongue:

Καλε ναι το νινι κοιμαται τις περισσοτερες ωρες λογικο να μην το αισθανεσαι συνεχεια 22 στις 24 ωρες κοιμουνται!

79o6p3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εγω νιωθω πολυ κουρασμενη εως εηαντλημενη.Νομιζω οτι εφτασα τον οργανισμο μου στα ορια του νομιζοντας οτι μπορω να κανω τα παντα και τωρα μου το ανταποδιδει.Αν συνεχισω να νιωθω ετσι θα παρω το γιατρο βα δω πως μπορει να με τονωσει.Σημερα το πρωι σηκωθηκα,εκανα μπανιο,ντυθηκα,και πανω που πηγα να ντυσω και τη μικρη για το σχολειο ενιωσα μεγαλη ζαλαδα και την πηρα και ξαναξαπλωσαμε.Το κακο ειναι οτι ακομη και μετα απο υπνο δε σηκωνομαι καλυτερα.Ειναι πολυ δυσκολο να μην εχεις καποιον να σε απαλλαξει για λιγο με δυο παιδια κι ενα στην κοιλια.Ευτυχως τωρα τις πηγε ο μπαμπας μου στις κουνιες κι εχω ενα διωρο χαλαρωσης.Ισως ειμαι και ψυχολογικα επιβαρυμενη.Κουραστηκα ο αντρας μου να δουλευει εφτα μερες την εβδομαδα,χρονια τωρα.Εχω και την πιεση της μετακομισης,δε βρισκουνε τιποτα,δε ξερω τι θα κανουμε,σ εναν μηνα πρεπει να χουμε φυγει.Σας επρηξα.Κατα τ αλλα το κλοτσηδι της μπεμπας συνεχιζεται και με επαναφερει στην γλυκια πραγματικοτητα....ολα καλα....κουραση ειναι,θα περασει.Σας φιλω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Εγω νιωθω πολυ κουρασμενη εως εηαντλημενη.Νομιζω οτι εφτασα τον οργανισμο μου στα ορια του νομιζοντας οτι μπορω να κανω τα παντα και τωρα μου το ανταποδιδει.Αν συνεχισω να νιωθω ετσι θα παρω το γιατρο βα δω πως μπορει να με τονωσει.Σημερα το πρωι σηκωθηκα,εκανα μπανιο,ντυθηκα,και πανω που πηγα να ντυσω και τη μικρη για το σχολειο ενιωσα μεγαλη ζαλαδα και την πηρα και ξαναξαπλωσαμε.Το κακο ειναι οτι ακομη και μετα απο υπνο δε σηκωνομαι καλυτερα.Ειναι πολυ δυσκολο να μην εχεις καποιον να σε απαλλαξει για λιγο με δυο παιδια κι ενα στην κοιλια.Ευτυχως τωρα τις πηγε ο μπαμπας μου στις κουνιες κι εχω ενα διωρο χαλαρωσης.Ισως ειμαι και ψυχολογικα επιβαρυμενη.Κουραστηκα ο αντρας μου να δουλευει εφτα μερες την εβδομαδα,χρονια τωρα.Εχω και την πιεση της μετακομισης,δε βρισκουνε τιποτα,δε ξερω τι θα κανουμε,σ εναν μηνα πρεπει να χουμε φυγει.Σας επρηξα.Κατα τ αλλα το κλοτσηδι της μπεμπας συνεχιζεται και με επαναφερει στην γλυκια πραγματικοτητα....ολα καλα....κουραση ειναι,θα περασει.Σας φιλω.

καλησπερα!εχω απο χθες που νιωθω και εγω ζαλη που κ που κατι που ειχε σταματησει στον τεταρτο μηνα....ποιος ξερει ....παντως ειχα και στη κορη μου στον ιδιο μηνα ζαλαδες.....:|:?

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσι μου γυναίκες σαν εσένα είναι ήρωες. Εγκυος με δυο παιδιά και χωρίς βοήθεια, και ποια δεν θα ενιωθε κούραση και εξάντληση;

Υπάρχει καμια περιπτωση έστω και στο μέλλον να μειώσει ώρες δουλειάς ο αντρας σου;

Οσο για το σπίτι μην αγχώνεστε, ότι γινει. Εσεις ψαχνετε και όσο περνάει από το χέρι σας, τι να κάνουμε να γεννησουμε και σπίτια δεν γινεται

c8i6p2.png

Σας ευχαριστω κοριτσια μου.Ευαγγελια μου τον τιτλο "ηρωας" τον αφηνω για αλλες μανουλες που μεγαλωνουν τα παιδακια τους πραγματικα μονες τους απο επιλογη η απο αναγκη και για τις μανουλες που παλευουν στα νοσοκομεια.Εγω,οπως κι αλλες, συνειδητα επελεξα να κανω πολλα παιδακια και η κατασταση με τη βοηθεια ηταν δεδομενη.Κουραση μεγαλη το παραδεχομαι αλλα σπανια παραπονιεμαι,οπως τωρα καλη ωρα,οταν φτανω στα ορια μου.Αλλιως ζω σ ενα ροζ συννεφακι και δεν αφηνω πολλα πολλα να με ριξουν απο κει.Για το σπιτι τωρα οντως αγχωνομαι γιατι η κοπελα,η ιδιοκτητρια παντρευεται και μας ε ει ειδοποιησει πολλους μηνες.Μας εχει φερθει τοσα χρονια με τον καλυτερο τροπο,δε θελω να της το βγαλω ξινο.Εσυ πως περνας?Πως πανε τα μαθηματα γερμανικων?Εχω κι εγω ενα πτυχιο αλλα δε θυμαμαι τιποτα.Πανε και εικοσι χρονια....

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κούραση και εγώ νιώθω πολύ. Ειδικά μετά από μαγείρεμα-ορθοστασία με πιάνει η μέση μου. Πάνε οι παλιές καλές εποχές που περπατούσα όλη την πόλη και δεν καταλάβαινα τίποτα! Για την ζώνη που ανέφερες, και εγώ σκέφτηκα να πάρω. Λες πως είσαι ευχαριστημένη ε; Οι υπόλοιπες κοπέλες τι γνώμη έχουν; Έχει δοκιμάσει καμία;

Η αληθεια ειναι οτι χωρις την ζωνη δεν ξερω αν θα την παλευα.Οποτε δεν τη φοραω μετα απο λιγη ωρα η μεση -πλατη "κλαταρει".Με το που την φοραω ο κορμος σφιγγει και η κοιλια κρατιεται ψηλα.Για τις κοπελες με προβλημα στη μεση την συστηνω ανεπιφυλακτα...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σας ευχαριστω κοριτσια μου.Ευαγγελια μου τον τιτλο "ηρωας" τον αφηνω για αλλες μανουλες που μεγαλωνουν τα παιδακια τους πραγματικα μονες τους απο επιλογη η απο αναγκη και για τις μανουλες που παλευουν στα νοσοκομεια.Εγω,οπως κι αλλες, συνειδητα επελεξα να κανω πολλα παιδακια και η κατασταση με τη βοηθεια ηταν δεδομενη.Κουραση μεγαλη το παραδεχομαι αλλα σπανια παραπονιεμαι,οπως τωρα καλη ωρα,οταν φτανω στα ορια μου.Αλλιως ζω σ ενα ροζ συννεφακι και δεν αφηνω πολλα πολλα να με ριξουν απο κει.Για το σπιτι τωρα οντως αγχωνομαι γιατι η κοπελα,η ιδιοκτητρια παντρευεται και μας ε ει ειδοποιησει πολλους μηνες.Μας εχει φερθει τοσα χρονια με τον καλυτερο τροπο,δε θελω να της το βγαλω ξινο.Εσυ πως περνας?Πως πανε τα μαθηματα γερμανικων?Εχω κι εγω ενα πτυχιο αλλα δε θυμαμαι τιποτα.Πανε και εικοσι χρονια....

Επιλογή σου ναι, αλλά αυτό δεν το κανει λιγότερο δύσκολο. Και ναι υπάρχουν και χαιρότερα, αλλά και πάλι δεν μειώνει την αξία του!

Oι μάνες είναι ήρωες, εγώ αυτό πιστεύω, κάποιες με μεγαλύτερες δυσκολίες από αλλες.

Καλά πάνε τα Γερμανικά, μου αρέσει πολύ που πάλι μαθαίνω και διαβάζω. Και εγώ είχα ενα πτυχίο κάποτε, πάνε 14 χρόνια. Σχεδόν τίποτα δεν έμεινε, ξεκινάω σχεδόν απο την αρχή πάλι. Delete κανονικό, τζάμπα ο χρόνος και το χρήμα τοτε

c8i6p2.png

καλημερα !!κοριτσια μου πως ειστε ??

σημερα ξυπνησαμε πρωι πηγα για εξετασεις αιματος ουρων κτλ.....

περασε και αυτος ο μηνας!!!!αντε να περναει ο καιρος!!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια, πολύ πεσμένα μου είστε τις τελευταίες μέρες κοριτσάκια μου, γιατί έτσι?:confused:άντε να ανεβούμε λίγο...Περνάει ο καιρός και τα δωράκια σε τρεις μήνες θα κάνουν την άφιξή τους!!!Βαραίνουμε σιγά σιγά και τα απλά γίνονται πιο δύσκολα, αλλά ο σκοπός μας δίνει κουράγιο!!

Βροχούλα, βάστα γερά, ζώνη θέλει η μέση για να αντέξει?Ζώνη θα βάλεις!Θα τελειώσουν τα γκρεμίσματα και θα αρχίσουν τα βαψίματα και μετά προετοιμασία παιδικών, αυτό να θυμάσαι!

Αντωνία, κάποιες μέρες είναι πιο ζόρικες από τις άλλες, γιατί κουράστηκες παραπάνω, γιατί έπεσε η πίεση, γιατί τα παιδιά ήταν άρρωστα και γκρίνιαζαν όλη μέρα....Μέρες είναι και περνάνε...Το ότι ήξερες τι σε περιμένει δε σε κάνει λιγότερο ηρωίδα να το ξέρεις!;)Μέτρα καμιά πίεση καλού κακού όμως ε!

Ευαγγελία, τα μαθήματα σε ανανέωσαν βλέπω ε?

Τα κοριτσάκια με τις συσπάσεις πώς πάνε?

Εγώ δόξα τω Θεώ να μην ματιαχτώ μόνη μου, αν εξαιρέσεις κάτι πονάκια όταν είμαι όρθια πολλή ώρα (όπως είμαι τρεις μέρες τώρα που έχω άδεια)είμαι καλά, πολύ καλά κι ο μπέμπης ζωηρούλης τα βράδια που ξαπλώνω....Σήμερα βγάζω καλοκαιρινά του τρίτου και τελειώνω και με αυτό το βραχνά, ουφ!Από χθες ξεκίνησα περπάτημα, έκανα 3 χλμ την ώρα που είχε προπόνηση ο μεσαίος, και το βράδυ ούτε για τουαλέτα δε σηκώθηκα, τόσο τέζα!

Σας αφήνω, πάω για ρούχα!Σήμερα φτιάχνω κεφτεδάκια με πράσο στο φούρνο, καλή πρωτομαγιά αύριο!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσακια μου...ειμαι στο νοσοκομειο για τις εξετασεις...μου εκαναν ληψη αιματος ρουφηξα την γλυκοζη και περιμενω αλλες 2 ληψεις εντος 2 ωρων...τα αποτελεσματα το απογευμα...θα τα παρει ο γιατρος μου γιατι εμεις θα φυγουμε τριημερακι να ξεκουραστουμε λιγακι!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Meldan ...υπομονη κοριτσακι μου...ειναι δυσκολο 2 παιδια και εγκυουλα να τα καταφερνεις ολα μονη...εδω αλλες χωρις παιδια και ειναι μονιμως κουρασμενες....να ξεκουραζεσαι!!!

Οι ταχυκαρδιες οντως σχετιζονται με θυροειδη...και εγω οταν ξερυθμιζεται εχω...

Επισης και γω κανω μικρα και συχνα γευματα γιατι αλλιως με πιανει μεγαλη φουσκωση...

Απο κοιλια εχω πολυ μικροτερη και διαφορετικη απ οτι στη πρωτη μου εγκυμοσυνη...οσοι δεν ξερουν οτι ειμαι εγκυος και αν φοραω και φαρδια μπλουζα ουτε που το καταλαβαινουν...ισως παιζει ρολο που γυμναζομαι και εχω λιγοτερα κιλα...μεχρι στιγμης +5,5...μια χαρα πιστευω οτι ειναι!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Κοριτσακια μου καλημερα και απο αυριο θα λεμε ενας μηνας λιγοτερος χιχιχι!!

Εμεις σημερα φασολακια με πατατα καροτο λαδερο γιατι αυριο μας βλεπω για κρεας λογω ημερας,αν και δεν ξερω αν θα παμε καπου γιατι οι εργασιες στο σπιτι συνεχιζονται πυρετωδως,εγω παρηγγειλα και κατι ταπετσαριες παιδικες μουρλια,για τον γιο spiderman k δεινοσαυρους και οι κορες με τη μινι.Παραγγελιες των παιδιων παρακαλω:rolleyes::rolleyes:.Η κουραση μεγαλη,αυτο δεν αλλαζει και απο Δευτερα θα ερθουν 2 γυναικες να ξεκινησουμε το σπιτι γενικη καθαριοτητα.Λεω να βγαλω και χαλια,εσεις θα τα βγαλετε?η' ειναι νωρις ακομα? Θα βαλουμε και διαφανιες στα μπαλκονια,αυτες που κοβουν τον αερα τον χειμωνα και την σκονη αν εχετε δει,μιας και εχουμε φερει το σπιτι ανω κατω ειπαμε να τα κανουμε ολα μαζεμενα γιατι δεν θελω να ξαναμπουν μαστορια μεσα στο σπιτι απαξ και καθαριστει.Σας φιλω γλυκα,δυστυχως αυτον τον καιρο δεν εχω χρονο να μπαινω συχνα να γραφω,τα βραδια σας διαβαζω ομως και πριν προλαβω να σας απαντησω αποκοιμιεμαι.Η μπουμπου μου ειναι εδω,μου κανει την παρουσια της αισθητη και την ευχαριστω γιαυτο γιατι με τοση κουραση φοβαμαι να σας πω την αληθεια.Α!! Εγω εκανα καμπυλη σακχαρου χθες,δεν πηρα τα αποτελεσματα ομως θα τα παρω μαλλον σημερα μεσημερι.Παει και αυτο....Κοριτσια μου καλη δυναμη σας ευχομαι και υπομονηηηηηηηηηηηηη.....;););)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια ξέρει καμιά ποτε αρχίζει να παίρνει το μωρό θεση;

Το μωρο παιρνει θεση μετα την 25η εβδομαδα...εγω τωρα που ειχα παει μου ειπε οτι ηταν με το κεφαλακι της κατω...βεβαια αυτο δεν παιζει ρολο...αλλα μωρακια μπορει να γυρησουν και τελευταια μερα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...