Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Εδωωωωωωωω ειμαιιιιιιι!!! Συγνωμη που αργησα,αλλα ξεστολισα το Χριστουγεννιατικο δεντρο και αργησα πολυ,αφου εγω εβγαζα τα στολιδια και τα παιδια τα ξαναεβαζαν πανω.:mad:Σας εχει τυχει 2 ωρες να ξεστολιζετε?

Τελοσπαντων μην πολυλογω και σας εχω στην αγωνια.Ειδαμε το σπορακι η' μαλλον το κουκι μας, ειναι 22,1 mm δηλαδη 2 εκατοστα περιπου:confused::confused:!

Ειδαμε 2 χερακια,2 ποδαρακια, την μυτουλα:confused::confused:,τον εγκεφαλο:confused:.......Βεβαια ολα αυτα τα ειδε ο γιατρος γιατι εγω δεν καταλαβαινα γρι.

Η καρδουλα χτυπαγε 178 σφυξεις! και το ειδε πολυ καλα σχηματισμενο,σε καλη θεση και η αναπτυξη του συμφωνα με τις μερες που το υπολογιζουμε.Ολα τελεια!!!!!Ειμαι πολυ ηρεμη,χαλαρωσα,πηρα τα πανω μου ρε παιδι μου.Σ'ευχαριστω Θεε μου.Επομενο ραντεβου 27 Ιανουαριου για αυχενικη διαφανεια.Οταν μου ειπε: "θα σε δω σε 4 βδομαδες"φρικαρα.Πως θα το αντεξω αυτο ρε γιατρε? Και κλεισαμε σε 3 βδομαδες ραντεβου.καπως καλυτερα:P:Λοιπον περιμενω νεα σου marouskaki ! Κοριτσια θα ξαναμπω σε κανα δυωρο,να βαλω τα παιδια για υπνο και να διαβασω τα μηνυματα σας!

Υ.Γ. καλε λυσσαρες οταν δεν ειμαι μεσα στο forum παιρνει φωτια απο τα μηνυματα σας,οταν μπαινω μεσα ολες εξαφανιζεστε,μα τι κανετε??γυμναστικη??:wink::wink:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδωωωωωωωω ειμαιιιιιιι!!! Συγνωμη που αργησα,αλλα ξεστολισα το Χριστουγεννιατικο δεντρο και αργησα πολυ,αφου εγω εβγαζα τα στολιδια και τα παιδια τα ξαναεβαζαν πανω.:mad:Σας εχει τυχει 2 ωρες να ξεστολιζετε?

Τελοσπαντων μην πολυλογω και σας εχω στην αγωνια.Ειδαμε το σπορακι η' μαλλον το κουκι μας, ειναι 22,1 mm δηλαδη 2 εκατοστα περιπου:confused::confused:!

Ειδαμε 2 χερακια,2 ποδαρακια, την μυτουλα:confused::confused:,τον εγκεφαλο:confused:.......Βεβαια ολα αυτα τα ειδε ο γιατρος γιατι εγω δεν καταλαβαινα γρι.

Η καρδουλα χτυπαγε 178 σφυξεις! και το ειδε πολυ καλα σχηματισμενο,σε καλη θεση και η αναπτυξη του συμφωνα με τις μερες που το υπολογιζουμε.Ολα τελεια!!!!!Ειμαι πολυ ηρεμη,χαλαρωσα,πηρα τα πανω μου ρε παιδι μου.Σ'ευχαριστω Θεε μου.Επομενο ραντεβου 27 Ιανουαριου για αυχενικη διαφανεια.Οταν μου ειπε: "θα σε δω σε 4 βδομαδες"φρικαρα.Πως θα το αντεξω αυτο ρε γιατρε? Και κλεισαμε σε 3 βδομαδες ραντεβου.καπως καλυτερα:P:Λοιπον περιμενω νεα σου marouskaki ! Κοριτσια θα ξαναμπω σε κανα δυωρο,να βαλω τα παιδια για υπνο και να διαβασω τα μηνυματα σας!

Υ.Γ. καλε λυσσαρες οταν δεν ειμαι μεσα στο forum παιρνει φωτια απο τα μηνυματα σας,οταν μπαινω μεσα ολες εξαφανιζεστε,μα τι κανετε??γυμναστικη??:wink::wink:

Μπα πανάθεμά σε που με έσκασες σήμερα!!Όλα καλά λοιπόν το νοβεμπερόμωρο χαχα!Κι εγώ μόλις γύρισα!Το μωρό συνεχίζει να ζει (χαχα) είναι 2,8 εκ και καρδούλα με 181 σφύξεις!Συνεχίζει να είναι 4 μέρες μεγαλύτερο...Κουνούσε χέρια, πόδια κι είδαμε και κάτι σα τσουτσούρι,αλλά ας το αφήσουμε για τη αυχενική η οποία θα λάβει χώρα 23 Ιανουαρίου:wink::wink: ο ντοκ μου έδωσε και food for thought αφού θα πρέπει να αποφασίσω αν θα γεννήσω στην κλινική η νοσοκομείο.Κλινική σημαίνει 1900 ευρώ μαζί με την επισκληρίδιο την οποία δε θέλω αφού ποτέ δεν έκανα, αλλά αν δεν κάνει επισκληρίδιο θα μου βάλει νάρκωση για το ράψιμο...Αυτό με χάλασε πιο πολύ κι από τα 1900 ευρώ και δεν ξέρω τι να κάνω....Μα να γλιτώσω την αναισθησία στη γέννα και να τη φάω μετά???:roll::roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Συγχαρητήρια κοριτσάκια!!! Κι εμείς πήγαμε ΙΑΣΩ σήμερα και το δικό μας σπόρι καλά. Το έβγαλε όσο είναι 7+ 5 1,2cm me 154 παλμούς. Σε πολύ καλή θέση στη μήτρα μου είπαν πολύ καλή εικόνα κύησης κι ο γιατρός μου ησύχασε. Θα με ξαναδεί σε 2 βδομάδες και αυχενική μόλις κλείσω την 12 γύρω στις 4 Φεβρουαρίου το υπολογίζω εγώ. Του είπα για VBAC και έλαβα την αναμενόμενη απάντηση ότι δεν έχει περάσει 3ετία από τον προηγούμενη καισαρική κι ότι δεν καλύπτεται νομικά στην Ελλάδα αν πάει κάτι στραβά κτλλλλλλ Είπαμε όμώς αν πάνε όλα καλά να το αφήσουμε μέχρι 39η βδομάδα. Αυτά τα νέα μας ελπίζω για το καλύτερο για όλες μας κοριτσάκια!!!!:wink:

UQTep2.png

Xgjmp2.png

Γεια σας κορίτσια μου!!!!! Σήμερα πήγαμε κι εμείς στο γιατρό για 1η φορά και είδαμε το σποράκι μας που είναι μια χαρά και είδαμε και την καρδούλα να χτυπά αλλά δεν την ακούσαμε ακόμη. Την επόμενη εβδομάδα είπε ο doc γιατί είναι νωρίς ακόμη. Είμαι πολύ χαρούμενη!!! :)

Marouskaki και Noveber rain μπράβο για τα καλά νέα!!! πάντα τέτοια! τι ωραία που μεγάλωσαν τα μωράκια σας. Σχηματίστηκαν τώρα πολύ περισσότερο, αχ τι ωραία!

Marouskakiμου μεγάλο μου φαίνεται το ποσό 1900. Αλλά δεν έχω και προηγούμενη εμπειρία..

Και έτσι γίνεται πάντα κάνουν αναισθησία για να σε ράψουν; για να μην πονάς; ή το λέει για να προωθήσει την επισκληρίδιο που είναι κάποια χρήματα επιπλέον;

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια κοριτσάκια!!! Κι εμείς πήγαμε ΙΑΣΩ σήμερα και το δικό μας σπόρι καλά. Το έβγαλε όσο είναι 7+ 5 1,2cm me 154 παλμούς. Σε πολύ καλή θέση στη μήτρα μου είπαν πολύ καλή εικόνα κύησης κι ο γιατρός μου ησύχασε. Θα με ξαναδεί σε 2 βδομάδες και αυχενική μόλις κλείσω την 12 γύρω στις 4 Φεβρουαρίου το υπολογίζω εγώ. Του είπα για VBAC και έλαβα την αναμενόμενη απάντηση ότι δεν έχει περάσει 3ετία από τον προηγούμενη καισαρική κι ότι δεν καλύπτεται νομικά στην Ελλάδα αν πάει κάτι στραβά κτλλλλλλ Είπαμε όμώς αν πάνε όλα καλά να το αφήσουμε μέχρι 39η βδομάδα. Αυτά τα νέα μας ελπίζω για το καλύτερο για όλες μας κοριτσάκια!!!!:wink:

Αντε κοριτσακι μου να ηρεμησεις κι εσυ.ολα καλα το μπεμπεκι σου.για vbac δεν ξερω να σου πω αλλα η loveisintheair το σκεφτοταν.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Marouskaki και Noveber rain μπράβο για τα καλά νέα!!! πάντα τέτοια! τι ωραία που μεγάλωσαν τα μωράκια σας. Σχηματίστηκαν τώρα πολύ περισσότερο, αχ τι ωραία!

Marouskakiμου μεγάλο μου φαίνεται το ποσό 1900. Αλλά δεν έχω και προηγούμενη εμπειρία..

Και έτσι γίνεται πάντα κάνουν αναισθησία για να σε ράψουν; για να μην πονάς; ή το λέει για να προωθήσει την επισκληρίδιο που είναι κάποια χρήματα επιπλέον;

αφου ειδες την καρδουλα να παλλεται ολα καλα κοριτσακι μου.τι να σου πω πολλα λιγα ιδεα δεν εχω δεν το εψαξα ποτε.τρεις γεννες στο δημοσιο βλεπεις....αλλα χαλαστηκα πολυ με τη μεθη παρα πολυ πιο πολυ απο τα λεφτα.τι ναπω μπορει να ειμαι εγω κολλημενη....:roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τι τελεια τα νεα σε ολες μας!αλλα ας τα παρουμε τα πραγματα απτην αρχη:marouskaki εξηγησε αυτο με την ναρκωση.στο ραψιμο απο κατω ? Τις προηγουμενες φορες τι ειχε γινει? Τι αλλαξε τωρα? Ειχες γεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο τις αλλες φορες?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μπράβο Βαγγελιώ!!! τι ωραία νέα! Πολύ χάρηκα! Άντε και σε είχε ανησυχήσει αδίκως στην αρχή ο doc σου. Αλλά πολλές φορές δεν ξέρουν οι γιατροί οσο κι αν εμείς τους αποδίδουμε τη γνώση σα να τα ξέρουν όλα κι όσο κι αν κι οι ίδιοι κάνουν πως τα ξέρουν όλα..

και στο νοσοκομειο που δε χρησιμοποιουν αναισθησια στον τοκετο στο ραψιμο κανουν λιδοκαινη αλλα εισαι ξυπνια ειναι τοπικη καταλαβες;εχει πολυ διαφορα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Τι τελεια τα νεα σε ολες μας!αλλα ας τα παρουμε τα πραγματα απτην αρχη:marouskaki εξηγησε αυτο με την ναρκωση.στο ραψιμο απο κατω ? Τις προηγουμενες φορες τι ειχε γινει? Τι αλλαξε τωρα? Ειχες γεννησει σε δημοσιο νοσοκομειο τις αλλες φορες?

ναιμαναρι στο νοσοκομειο και τους τρεις χωρις αναισθησια τους γεννησα και μετα μου εβαζαν λιδοκαινη για τοπικη σναισθησια για το ραψιμο....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ναιμαναρι στο νοσοκομειο και τους τρεις χωρις αναισθησια τους γεννησα και μετα μου εβαζαν λιδοκαινη για τοπικη σναισθησια για το ραψιμο....

Η τοπική αναισθησία ακούγεται πιο λογική... Καλά που μας το πες αυτό να το χουμε υπόψην. :roll:

Γεια σας κορίτσια μου!!!!! Σήμερα πήγαμε κι εμείς στο γιατρό για 1η φορά και είδαμε το σποράκι μας που είναι μια χαρά και είδαμε και την καρδούλα να χτυπά αλλά δεν την ακούσαμε ακόμη. Την επόμενη εβδομάδα είπε ο doc γιατί είναι νωρίς ακόμη. Είμαι πολύ χαρούμενη!!! :)

Μπραβο κοριτσι μου,ειδες τι μοναδικο συναισθημα ειναι να βλεπεις το παιδι σου μεσα σου να δημιουργειτε?να παιρνει σαρκα και οστα? Ασυλληπτο! Φαντασου, εγω το ζω για τριτη φορα και οποτε το βλεπω στον υπερηχο εχω το ιδιο καρδιοχτυπι.Νιωθω σαν την πρωτη φορα:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Geia sas kai apo emena. Kalh xronia na exoume eimai 6.5 evdomadwn alla ksapla logw mikrhs apokolisis elpizw na pane ola kala kai na eimai kai egw manoula ton augousto

Καλωσήρθες litsaballet στην παρέα μας! Το ballet από πού προέκυψε; κάποια σχέση με το μπαλέτο; ή καμία σχέση; :D

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά και το πιστεύω δηλαδή. Να ξεκουραστείς όπως σου είπε ο doc σου. και κάνε μόνο θετικές σκέψεις. Θα το ξεπεράσεις γρήγορα. Δεν φταίς σε κάτι, απλά έγινε. Και θα περάσει!!

Μια φίλη μου σοφή και πολυαγαπημένη, μου είπε κάποτε, "Δε φτάνει να το ελπίζουμε και να το ευχόμαστε κάτι, πρέπει και να το πιστεύουμε για να γίνει!"

Ωραια! Τι λεει τωρα ο doc.Μεθη θελει να σου κανουν?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...