Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

οι εξετάσεις θρομβοφιλίας κοστίζουν κάπου στα 120 ευρώ και νομίζω ότι μπορείς να της κάνεις δωρεάν στο Λαικό.Σου ελέγχουν κάπου 13 παράγοντες.

εμένα ο γιατρός με έβαλε να κάνω αυτές τις εξετάσεις όταν του είπα ότι θέλω να κάνω παιδί...και βγήκα θετική και εγώ και η αδερφή μου.Και μάλιστα έπαιρνα από μικρή αντισυλληπτικά και μου είπε ότι είμαι πολύ τυχερή που δε βλέπω τα ραδικια ανάποδα!:shock::shock:

εγω ειμαι κρητη οποτε το λαικο δεν με βολευει και πολυ νομιζω:P δλδ αυτες η εξετασεις που ειδα και μου εγραψε δεν κανουν δουλεια? ξερει καποια τι εξετασεις ειναι ακριβως αυτες που μου εδωσε να κανω?

οντως εισαι τυχερη, θρομβοφιλια με αντισυλληπτικα? πες μου οτι καπνιζες κιολας να τρελαθω:shock:

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω ειμαι κρητη οποτε το λαικο δεν με βολευει και πολυ νομιζω:P δλδ αυτες η εξετασεις που ειδα και μου εγραψε δεν κανουν δουλεια? ξερει καποια τι εξετασεις ειναι ακριβως αυτες που μου εδωσε να κανω?

οντως εισαι τυχερη, θρομβοφιλια με αντισυλληπτικα? πες μου οτι καπνιζες κιολας να τρελαθω:shock:

μπορείς να τρελλαθείς!20 ήμουν που μυαλό!:rolleyes:

δεν ξέρω τώρα για τις εξετάσεις...τι να σου πω!ρώτα τον γιατρό να σου πει!

8NkSp3.png

Κοπελα μου μην ανησυχεις τοσο πολυ για την αμνιο.σημασια εχει να ειναι εμπειρος ο γιατρος που θα την κανει! Μετα θα κατσεις κρεββατι για λιγο και ολα καλα! Μην διαβαζεις στο ιντερνετ και ειδικα forums σαυτα γραφουν συνηθως ατομα που εχουν πολυ πονο και θελουν να τον εκφρασουν.ετσι διαβαζεις μονο στεναχωρες ιστοριες ενω υπαρχουν τοσες αλλες που εχουν αισια εκβαση αλλα δεν καταγραφονται,γιατι τις περισσοτερες φορες στο ιντερνετ λεμε τον πονο μας και οχι την χαρα μας.την αιματολογικη εξεταση που δειχνει το νταουν εχετε σκεφτει μηπως την κανετε?

Να σου πω την αληθεια ειπες οτι χρειαζομουν να ακουσω! Εχει θολωσει το μυαλο μου ξυπναω αμεσως κανω την ερευνα μου για την αμνιο...... μετα παλι χαλια!!...απλα φοβαμαι πολυ κ δυστυχως μεσολαβησε το σ/κ κ εχω χρονο να τρελενομαι μονη μου!

Ειχαμε κανονισει απο την αυχενικη εαν δειξει κατι ο μεγαλος υπερηχος τοτε θα καναμε την αιματολογικη που λες...αλλα εφοσον βγηκαν κ αλλες ενδειξεις εχω υψηλου κινδυνου υποψιες ειπε ο γιατρος και το αιματολογικο μας δειχνει μονο τα 3 βασικα συνδρομα...εμεις θα κανουμε οχι την απλη αμνιο αλλα κ κατι ακομη μαζι , συν κ αλα λεφτα βγαινει αυτο..

εχουμε 60 προς 1 πιθανοτιτα για καποια ανωμαλια με το αιμα μπορει να βγει ολα καλα...κ το μωρουλι να εχει αλλες αρρωστιες που η αιματολογικη δεν το δειχνει ... οσο πιο απλα μπορουσα εξηγησα ειμαι ακομη σε κατασταση σοκ! Καθε περιπτωση ειναι μοναδικη παιζουν πολλα ρολο.

Τι κακο ονειρο ειναι αυτο.....

mI14p3.png

vEpEp3.png

Βρε κορίτσια επειδή δεν ξέρω στην εγκυμοσύνη έχεις ταχυκαρδίες;

εγω λογο υποθυρεοειδισμου εχω απο τον πρωτο μηνα κ ετρεχα στους καρδιολογους για να προλαβω το κακο .... αλλα με τα χαπακια κατι γινεται ...να το πεις στον γιατρο σου .. πρεπει να εχουμε αντοχες

mI14p3.png

vEpEp3.png

Περαστικα θελω να πω στα κοριτσια που ταλαιπωρούνται !Ευχομαι πολυ συντομα ολες μας να γραφουμε μονο καλα νεα !

Και συγχαρητηρια σε ολες που τα πανε τελεια και γραφουν τα καλα τους νεα !

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

Περαστικα θελω να πω στα κοριτσια που ταλαιπωρούνται !Ευχομαι πολυ συντομα ολες μας να γραφουμε μονο καλα νεα !

Κοριτσακι μου κανε υπομονή!Σε καταλαβαινω!Ευχομαι να κρατήσουμε ολες γερα και υγιη μωρακια τον Αύγουστο στην αγκαλια μας και να νιωσουμε σαν να ξυπνησαμε απο το κακο ονειρο.Μια αγκαλιτσα κι ενα φιλακι!!!!Να εισαι οσο πιο θετικη μπορεις!!!!!!! :-* :-)

MYfKp3.png

Να σου πω την αληθεια ειπες οτι χρειαζομουν να ακουσω! Εχει θολωσει το μυαλο μου ξυπναω αμεσως κανω την ερευνα μου για την αμνιο...... μετα παλι χαλια!!...απλα φοβαμαι πολυ κ δυστυχως μεσολαβησε το σ/κ κ εχω χρονο να τρελενομαι μονη μου!

Ειχαμε κανονισει απο την αυχενικη εαν δειξει κατι ο μεγαλος υπερηχος τοτε θα καναμε την αιματολογικη που λες...αλλα εφοσον βγηκαν κ αλλες ενδειξεις εχω υψηλου κινδυνου υποψιες ειπε ο γιατρος και το αιματολογικο μας δειχνει μονο τα 3 βασικα συνδρομα...εμεις θα κανουμε οχι την απλη αμνιο αλλα κ κατι ακομη μαζι , συν κ αλα λεφτα βγαινει αυτο..

εχουμε 60 προς 1 πιθανοτιτα για καποια ανωμαλια με το αιμα μπορει να βγει ολα καλα...κ το μωρουλι να εχει αλλες αρρωστιες που η αιματολογικη δεν το δειχνει ... οσο πιο απλα μπορουσα εξηγησα ειμαι ακομη σε κατασταση σοκ! Καθε περιπτωση ειναι μοναδικη παιζουν πολλα ρολο.

Κορίτσι μου πότε θα την κάνεις τελικά; Ποτε θα ξέρεις αποτελεσματα;

Ευχομαι να τελειώσει γρηγορα αυτός ο εφιάλτης, λυπάμαι για αυτα που τραβάς. Καποιες μανούλες τραβάνε πολλά, και σε σένα έτυχε ο κλήρος. Ευχομαι να πάνε ολα ΤΕΛΕΙΑ και με το που κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το μωράκι να τα ξεχάσεις όλα και να πεις χαλάλι.

c8i6p2.png

Αυτά τα σαββατοκύριακα πρέπει να καταργηθούν για εμάς τις εγκυμονούσες! Τόσος ελεύθερος χρόνος και τόσες ανησυχίες που περνάν ξαφνικά από το μυαλό μας!!! Χαχα, πλάκα κάνω για να χαλαρώσεις...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Οκκκκ....Να σε ρωτησω εμενα μου γράψανε μονο 2 κουτια δεν μπορουν να γραψουν παραπάνω?

Αρκουλι μου εγω καθε φορα που πηγαίνω μου γράφει ενεσεις για ενα μηνα(3κουτια των 10) νομιζω παραπανω δεν μπορούν να σου γράψουν αλλα ουτως ή αλλως μια φορα το μηνα θα πας στο γιατρο!

512gr , τράχηλος 41mm όλα φυσιολογικά τα χαρακτήρισε η γιατρός

δε σταμάτησε να κινείται......πήρα τη δόση μου .....τη Δευτέρα για καρδιά τωρα.

Με το καλο κοριτςι μου! Κουκλάκι το μωρακι σου!

καλημερα κοριτσια εγω καπωωως εχω ηρεμησει λιγακι οταν φυσικα ειμαι ξαπλωμενη δε το συζητω να κουραστω η να περπατησω.....τι να κανουμε μονο υπομονη...και προσευχη....

στελλα πως πας εσυ απο συσπασεις?

Κοριτσια να σας ρωτήσω κατι; Μπορει και να σας ειχα ξανά ρωτήσει στο παρελθόν δεν θυμάμαι! Τις συσπασεις τις νιώθετε σαν πονούν περιόδου και πετρωνει η κοιλια; Εμενα ο γιατρος ειδε στον υπερηχο σύσπαση την τελευταια φορα και εκείνη τη στιγμη δεν ένιωθα τιποτα! Εν τω μεταξυ ανα τακτά χρονικά διαστήματα νιωθω κατι σαν σπασμό στην κοιλια χωρις ομως να ποναω ουτε να σκληραινει η κοιλια μου! Εχω μια υποψια οτι αυτο ειναι απο το έντερο γιατι γενικα με εχει ταλαιπωρήσει απο την αρχη της εγκυμοσυνης! Θα τον ρωτήσω τη δευτερα που θα παω! Εσεις τι πιστεύετε;

Κοριτσια γαι εξετασεις θρομβοφιλιας πρέπει να απευθυνθω σε αιματολογο?

Τι εξετασεις ειναι αυτες γνωρίζει καποια?

Αρκουλι εγω ειχα κανει θρομβοελαστογραμμα, ειναι μια εξεταση που γινεται μονο αν εισαι εγκυος! Την εκανα στο locus medicus (νομιζω και καποια αλλη κοπέλα το ανέφερε) και στοίχισε 150?!

Βρε κορίτσια επειδή δεν ξέρω στην εγκυμοσύνη έχεις ταχυκαρδίες;
Όχι δεν έχω τόσους έχω 92σημερα χθες είχα 102 αλλά γενικά εγώ οι παλμοί μου και πριν ήταν 85καπου εκεί αλλά το είχα κοιτάξει είχα πάει σε καρδιολογο και δεν είχα κάτι απλά η καρδιά μου χτυπάει πιο γρηγορα η κατασκευή μου είναι τετοια

Μάχη εγω εχω φτάσει μεχρι 115 παλμούς καθ γενικα απο την αρχη τις εγκυμοσυνης ειχα συχνα ταχυκαρδιες(πανω απο 100 παλμούς) η καρδιολόγος μου ειπε οτι κατα πασα πιθανότητα ειναι απο το αγχος μου(εχω μπόλικο) γιατι οργανικά δεν μου βρήκε κατι στον υπερηχο και οι εξεταςεις ειναι καλες! Μου ειπε να το παρακολουθώ μετρώντας καθημερινά την πίεση καθ τους παλμούς μου και να προσέξω τη διατροφή μου! Εχω ελαττώσει αισθητά τη ζάχαρη και το αλάτι και εχω ηρεμήσει και λιγο(γιατι δεν πηγαινε αλλο) και μπορω να σου πω οτι εχει καιρο να με πιασει ξανά ταχυκαρδια!

Κοπέλα μου δεν εχω παρακολουθήσει την ιστορια σου, σου βρήκαν αυξημένες πιθανότητες για down στην αυχενικη;; Εμενα παντως γνωστή μου με πιθανότητες 1/43 εκανε την άμνιο και ηταν ολα καλα! Οπως και να εχει σου ευχομαι καλη δύναμη και ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα και σε λίγους μηνες το ζουζούνι σου θα ειναι γερό στην αγκαλια σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

καλημερα!!

ετσι κι ετσι σημερα παλι....

πολυ αγχος κοριτσια....

εχω συσπασουλες αλλα οχι εντονες κ χθες βραδυ με επιασε ενας πονος στο στομαχι και μια καουρα που την εχω μεχρι τωρα....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.Τι κανετε?Καποιες καλα και καποιες παιδευεστε πολυ απ οτι διαβαζω.Στελα και Χρυσα τι αλλο να πω εκτος απο υπομονη και θετικη σκεψη.Δυσκολο πραγμα το κρεβατι και η απραξια.Κουραγιο,τελειωνουμε (περιπου).Habibi κι εμενα η αναμονη του να κανω κατι δυσκολο με σκοτωνει.Σου ευχομαι να πανε ολα καλα αυριο και να εχετε τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα.Μακαρι να τα αφησετε ολα πισω σας και να σου μεινουν τρεις ολοκληροι μηνες απολαυσης της εγκυμοσυνης και μετα απολαυση για μια ζωη.Κριμαι απιστευτες οι φωτογραφιες,κουκλος ο μπεμπης.Εμεις καλα περασαμε.Χθες καβανε τη γιορτη του ανηψιου μας,Γιωργακης,και σημερα στην κουμπαρα μου για φαγητο.Φιλια σε ολες.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Κορίτσια με το καλό σε ολες!

Είμαι αυγουστομανούλα 2014...διαβασα κάποια σχόλια σας με νοσταλγία!

Habibi υπομονή κοπέλα μου! Και εγω στην β επιπέδου ειχα κανει αμνιο...μη διαβαζεις συνεχεια γι'αυτό...θετική σκέψη μόνο!

MiaTp2.png>

64TMp2.png

Καλημερα και απο εμας ολα

Καλα στην αυχενικη 507 γρ. Το ζουζουνι μας τρελαθηκαμε. habibi μου καλα αποτελεσματα κοριτσι μου ολες ειμαστε με τη σκεψη αυτη ολα καλα θα πανε

UstLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...