Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

512gr , τράχηλος 41mm όλα φυσιολογικά τα χαρακτήρισε η γιατρός

δε σταμάτησε να κινείται......πήρα τη δόση μου .....τη Δευτέρα για καρδιά τωρα.

καλημερα φοβερες φωτογραφιες με το καλοοο!!!!ειναι κουκλακι!!!:D:D:D

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια εγω καπωωως εχω ηρεμησει λιγακι οταν φυσικα ειμαι ξαπλωμενη δε το συζητω να κουραστω η να περπατησω.....τι να κανουμε μονο υπομονη...και προσευχη....

στελλα πως πας εσυ απο συσπασεις?

uAVIp3.png

sWUop3.png

Πωπω Παναγίτσα μου το μωράκι σας!!!Αχ ο θεός να μας δώσει γερά μωράκια ... Κουκλάκι...Με το καλό :P:p:p:p

LMb5p2.png

στον β επιπεδου μου ειπε ο γιατρος οτι το 10% του πλακουντα εχει αιματομαλιμνες, μια εβδομαδα μετα που πηγα στο γιατρο το αιματομα ειχε μεγαλωσει, αν κανω συσπασεις πιεζετε ο πλακουντας απο το αιματομα και φοβαται οτι στο σημειο που ειναι μην κανω ρηξη πλακουντα, και ολο αυτο ενω επερνα φαρμακα απο την αρχη και ημουν περιορισμενη στο σπιτι γιατι ειχε δει απο τις αρχες ενα μικρουλικο αιματομα. δεν μπορω να καταλαβω ρε κοριτσια γιατι χειροτερευει ενω πλεον ειμαι μονιμα στο κρεβατι, δεν ξερω τι αλλο να κανω πια.:(

Στελλα μου μηπως εχεις θρομβοφιλια? Γιατι μια φιλη μου ειχε αποκολλησεις ενω ηταν ξαπλα ολη την ωρα και της βρηκαν οτι ηταν ετεροζυγη σε σπανιο τυπο θρομβοφιλιας.πηρε ηπαρινη και ολα καλα αλλαξε 3 γιατρους για να βρει λυση

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου μανουλες γλυκες... τωρα σας διαβασα ευχαριστω για τα ενθαρρυντικά σας λογια! Σημερα καταφερα το πρωι να κοιμηθω ! 3τη μερα πλεον δεν κοιμομουν! Ουτε μανουλα μου ουτε ο συζυγος καιμενος ειναι καλα.

Δεν ειπα οτι δεν με στηριζει ισα ισα μου λεει οτι θελεις εσυ κ προτεινει κ τα δυο τεστ αν χρειαστει να κανουμε... Ειχα πει για την πλευρα του οτι λεγαν τα παλαβα τους και ηταν το τελευταιο που χρειαζετε μια μανουλα εκεινες τις στιγμες! Ησύχασαν κ αυτοι ..καναν την ερευνα τους κ καταλαβαν :?

Εθχες ο καλος μου γυναικολογος με καλεσε απο κει... εμαθα λεει κλαις και στεναχωριεσαι... κλαμα εγω παλι! μου μιλησε με ηρεμησε μου φωναζε το μωρουλι ειναι καλα και μαμα του κλαιει! Απλα πρεπει να ειμαστε σιγουροι για να προχωρησουμε δυνατα. Εκει που φευγω αποφασισμενη ξανα στο σπιτι φοβια με πιανει για την αποβολη! Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να φταιω εγω για την αποβολη :cry: και ναι το μυαλο απλα παει στα χειροτερα! Δεν αλλαζει αυτο!

Οσες κοπελες με ρωτησαν τι εγινε στην αυχενικη...

τοτε κοριτσια μου πρωτον ειχα σοβαρα θεματα υγειας πιεσης καρδιας ημουν ξαπλωμενη περασα πολυ ζορι τοτε ....και η τοτε γυναικολογος μου δεν με ξεσηκωσε ιδιαιτερα! Νομιζω καταλαβαινετε τωρα! Μολις πηγα στον νεο μου γιατρο κ επειδη ημουν αναμεσα απο τις δυο εξετασεις μου ειπε θα κανουμε τον μεγαλο μας υπερηχο κ με το παραμικρο αν δουμε κατι κανεις τις εξετασεις.... και ναι το ειδαμε αυτο το παραμικρο κ γιαυτο πρεπει να τις κανω!

Φοβαμαι ...μονο αυτο νιωθω! Μπαινω διαβαζω θεματα για την αμνιοπαρακεντηση..κ εχει κοπελες που απεβαλαν μετα την εξεταση κορτισια μην μου πειτε οτι εσας δεν θα σας τρομαζε αυτο !

Και ηταν τοσο καλες οι υπολοιπες μετρησεις ! Μισο κιλο αγορακι κ ας ειμαι πολυ μικροσωμη κ ουτε εχω τεραστια κοιλιτσα <3 να παιζει το καλο μου με τα χερακια να τιναζετε ! Ειμαι αναμεσα απο την μεγαλυτερη χαρα κ την μεγαλυτερη στεναχωρια! Νομιζω την δευτερα θα σας εχω νεα!

Κοπελα μου μην ανησυχεις τοσο πολυ για την αμνιο.σημασια εχει να ειναι εμπειρος ο γιατρος που θα την κανει! Μετα θα κατσεις κρεββατι για λιγο και ολα καλα! Μην διαβαζεις στο ιντερνετ και ειδικα forums σαυτα γραφουν συνηθως ατομα που εχουν πολυ πονο και θελουν να τον εκφρασουν.ετσι διαβαζεις μονο στεναχωρες ιστοριες ενω υπαρχουν τοσες αλλες που εχουν αισια εκβαση αλλα δεν καταγραφονται,γιατι τις περισσοτερες φορες στο ιντερνετ λεμε τον πονο μας και οχι την χαρα μας.την αιματολογικη εξεταση που δειχνει το νταουν εχετε σκεφτει μηπως την κανετε?

KPOzp2.png deXnp3.png

Και εγώ έχω πρόβλημα με τον πλακούντα λόγω θρομβοφιλίας.Ο μισός πλακούντας ήταν μαύρος στον υπέρηχο.Έπαιρνα κορτιζόνη σε χάπι όλο το πρώτο τρίμηνο και κάνω και ενέσεις κλεξάν.Δεν μου είχε πει για ακινησία.Η γιατρός που πάω είναι ειδική στον προγεννητικό και συνεργάζεται με έναν καθηγητή στη Νέα Υόρκη που είναι ειδικός σε παθήσεις στον πλακούντα και είχε δει και αυτός τον υπέρηχό μου.Τώρα ο πλακούντας μου είναι καλά...

κορτιζονη στο πρωτο τριμηνο γιατι? εγω ειχα παρει στην κορη μου στον 6ο μηνα για να ετοιμαστουν τα πνευμονακια του γιατι θα με εβαζαν καισαρικη μετα απο 2 μερες (ασχετα που το γλιτωσα στο τσακ) τωρα οσο για το αιματωμα που λες οτι ειχες και δεν σε εβαλε σε ακινησια μηπως εσυ δεν ειχες συσπασεις η τουλαχιστον δεν ειχες πολλες? γιατι να ειναι ο μισος πλακουντας σου μαυρος και να κανεις και συσπασεις οπως κανω εγω και να σου λεει και συνεχισε την ζωη σου μου φαινεται λιγο παραξενο, εδω εχουμε απλα συσπασεις χωρις καποιο ευρημα στον πλακουντα και σου λεει ξαπλα και χαπακωσου ο γιατρος, οχι να ειναι και ο μισος πλακουντας μαυρος. μακαρι να μου πει και εμενα ο γιατρος οτι εφτιαξε ο πλακουντας την επομενη που θα παω γιατι μεχρι τωρα απο τον 2ο μηνα ολο και χειροτερευει. αντε με το καλο να τα παρουμε αγκαλιτσα ολες μας τον αυγουστο

34lep3.png

hSuPp3.png

Οταν νομιζεις οτι εχεις κανει τα παντα κανεις το μονο που εμεινε....μιλας σε Αυτον που πραγματικα μπορει να κανει τα παντα....

αυτο κανω μαρουσκακι μου, και ευχαριστω την παναγια καθε βραδυ και της ζηταω να μου τα προσεχει και αλλη μια μερα τα αγγελουδακια μου

34lep3.png

hSuPp3.png

καλημερα κοριτσια εγω καπωωως εχω ηρεμησει λιγακι οταν φυσικα ειμαι ξαπλωμενη δε το συζητω να κουραστω η να περπατησω.....τι να κανουμε μονο υπομονη...και προσευχη....

στελλα πως πας εσυ απο συσπασεις?

ηρεμησα και εγω λιγο χρυσαδημητρα μου ευτυχως, εχω κανει 2 σημερα παλι απο το πρωι που σηκωθηκα αλλα λεω οτι παμε καλυτερα

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

Στελλα μου μηπως εχεις θρομβοφιλια? Γιατι μια φιλη μου ειχε αποκολλησεις ενω ηταν ξαπλα ολη την ωρα και της βρηκαν οτι ηταν ετεροζυγη σε σπανιο τυπο θρομβοφιλιας.πηρε ηπαρινη και ολα καλα αλλαξε 3 γιατρους για να βρει λυση

δεν εχω κανει εξετασεις να σου πω την αληθεια και δεν ξερω αν μου εγραψε ο γιατρος σε αυτες που μου εδωσε τωρα να κανω αν μου εδωσε και για την θρομβοφιλια, αν ειχα δεν θα ειχα θεμα και στης κορης μου την εγκυμοσυνη? εγω περνω σαλοσπιρ αντι ηπαρινης επειδη ημουν ξαπλα απο της αρχες και και στην αυχενικη μου βρηκε οτι δεν κυκλοφοραει καλα το αιμα στην μητριαια αρτηρια, αλλα για το αιματομα μπορει να φταιει και ενα ινομυωμα που ειχα προ εγκυμοσυνης ειπε ο γιατρος. θα δω της εξετασεις και αν δεν μου εχει γραψει να τις κανω θα τον παρω το απογευμα τηλεφωνο να τον ρωτησω

34lep3.png

hSuPp3.png

ηρεμησα και εγω λιγο χρυσαδημητρα μου ευτυχως, εχω κανει 2 σημερα παλι απο το πρωι που σηκωθηκα αλλα λεω οτι παμε καλυτερα

στελλα να σε ρωτησω εισαι εντελως ξαπλα?εγω μια κρεβατι μια καναπε .....εννοω δε κινησε καθολου?2 που εχεις κανει κατα τη γνωμη μου δεν ειναι τιποτα...ο γιατρος μεχρι ποσες σου εχει πει?

στο λεω γιατι προχθες που τρεχαμε κ δε φταναμε ειχα συνεχομενες για 2 ωρες συνεχεια....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Κουκλάκι το μωράκι! Συγχαρητήρια και για τα καλά αποτελέσματα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

(Χρόνος προθρομβίνης+INR) - Ποσοτική μέτρηση προθρομβίνης

Thrombofax - Χρόνος μερικής θρομβοπλαστίνης (APTT)

αυτες της 2 ξεχωρισα απο της κλασικες εξετασεις που κανουμε, ξερει καποια αν ειναι για την θρομβοφιλια? μην τον περνω τηλ αν μου της εχει δωσει ο ανθρωπος

34lep3.png

hSuPp3.png

στελλα να σε ρωτησω εισαι εντελως ξαπλα?εγω μια κρεβατι μια καναπε .....εννοω δε κινησε καθολου?2 που εχεις κανει κατα τη γνωμη μου δεν ειναι τιποτα...ο γιατρος μεχρι ποσες σου εχει πει?

στο λεω γιατι προχθες που τρεχαμε κ δε φταναμε ειχα συνεχομενες για 2 ωρες συνεχεια....

εντελως ξαπλα ειμαι κοριτσι μου, ενα σταδιο πριν την παπια χαχα, μονο τουαλετα, εννωειτε οτι 2 δεν ειναι τιποτα, εχθες ηταν το ζωρε και εμενα, το ειχε η μερα φαινεται εχθες,εμενα μου εχει πει αν κανω πανω απο 4 την ωρα και δω οτι δεν σταματουν αν δεν τον βρισκω τηλ να πηγαινω στο νοσοκομειο

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...