Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Όχι, όχι είμαι σε άλλο κομμάτι πιο νομικό. Αν θες λεπτομερειες σε pm ευχαρίστως !φανταζομαι και εσύ ;!

Ναι παιδιά είχα τρελαθεί με το fragile X. Τουλάχιστον γλύτωσαν από περαιτέρω ταλαιπωρία οι βλαστοκύστες.

Ναι η αλήθεια πως αμοίβεται καλύτερα το επάγγελμα αλλά με ανταλλαγή τη ζωή σου και αρκετά ψυχολογικά 😂🤷🏻‍♀️

ε τι να κάνεις. δεν ξέρω πόσα χρόνια εργάζεσαι και εάν έχεις δοκιμάσει και άλλους κλάδους πριν φτάσεις στην ναυτιλιακή, αλλά το toxic υπάρχει παντού, ακόμα και σε καφετέριες. Σχετικά με την πίεση; Και στο κομμάτι της υγείας δυστυχώς παρόμοια κατάσταση. Από τα δυσκολότερα επαγγέλματα κατά την άποψη μου είναι όταν έχεις να κάνεις με γιατρούς και δικηγόρους. Εκεί θα βγεις με αυτοάνοσο χαχαχαχα συγνώμη αν κάποια εδώ μέσα είναι γιατρός ή δικηγόρος, αλλά είναι πολλοί σκληροί και δυστυχώς και γλίτσες αρκετοί. 

Θα αντέξουμε. Μας έχουν μείνει άλλα 30-40 χρόνια μέχρι την Σύνταξη χαχαχα

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Κοριτσια μου μανουλες γλυκες... τωρα σας διαβασα ευχαριστω για τα ενθαρρυντικά σας λογια! Σημερα καταφερα το πρωι να κοιμηθω ! 3τη μερα πλεον δεν κοιμομουν! Ουτε μανουλα μου ουτε ο συζυγος καιμενος ειναι καλα.

Δεν ειπα οτι δεν με στηριζει ισα ισα μου λεει οτι θελεις εσυ κ προτεινει κ τα δυο τεστ αν χρειαστει να κανουμε... Ειχα πει για την πλευρα του οτι λεγαν τα παλαβα τους και ηταν το τελευταιο που χρειαζετε μια μανουλα εκεινες τις στιγμες! Ησύχασαν κ αυτοι ..καναν την ερευνα τους κ καταλαβαν :?

Εθχες ο καλος μου γυναικολογος με καλεσε απο κει... εμαθα λεει κλαις και στεναχωριεσαι... κλαμα εγω παλι! μου μιλησε με ηρεμησε μου φωναζε το μωρουλι ειναι καλα και μαμα του κλαιει! Απλα πρεπει να ειμαστε σιγουροι για να προχωρησουμε δυνατα. Εκει που φευγω αποφασισμενη ξανα στο σπιτι φοβια με πιανει για την αποβολη! Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να φταιω εγω για την αποβολη :cry: και ναι το μυαλο απλα παει στα χειροτερα! Δεν αλλαζει αυτο!

Οσες κοπελες με ρωτησαν τι εγινε στην αυχενικη...

τοτε κοριτσια μου πρωτον ειχα σοβαρα θεματα υγειας πιεσης καρδιας ημουν ξαπλωμενη περασα πολυ ζορι τοτε ....και η τοτε γυναικολογος μου δεν με ξεσηκωσε ιδιαιτερα! Νομιζω καταλαβαινετε τωρα! Μολις πηγα στον νεο μου γιατρο κ επειδη ημουν αναμεσα απο τις δυο εξετασεις μου ειπε θα κανουμε τον μεγαλο μας υπερηχο κ με το παραμικρο αν δουμε κατι κανεις τις εξετασεις.... και ναι το ειδαμε αυτο το παραμικρο κ γιαυτο πρεπει να τις κανω!

Φοβαμαι ...μονο αυτο νιωθω! Μπαινω διαβαζω θεματα για την αμνιοπαρακεντηση..κ εχει κοπελες που απεβαλαν μετα την εξεταση κορτισια μην μου πειτε οτι εσας δεν θα σας τρομαζε αυτο !

Και ηταν τοσο καλες οι υπολοιπες μετρησεις ! Μισο κιλο αγορακι κ ας ειμαι πολυ μικροσωμη κ ουτε εχω τεραστια κοιλιτσα <3 να παιζει το καλο μου με τα χερακια να τιναζετε ! Ειμαι αναμεσα απο την μεγαλυτερη χαρα κ την μεγαλυτερη στεναχωρια! Νομιζω την δευτερα θα σας εχω νεα!

Θα δεις που θα πάνε όλα καλά..το ξέρω ότι είναι δύσκολο να μην τα σκέφτεσαι όλα αυτά δίκιο έχεις αλλά κάνε υπομονή..κοίταξε να δεις εμένα η κουμπάρα μου την έκανε δύο φορές και Στα δύο της παιδάκια και είναι τέλεια τα παιδάκια της δεν παθαίνεις κάτι μην διαβάζεις ακραίες καταστάσεις..Μην κάθεσαι και διαβάζεις στο internet. Για θέματα υγείας Γιατί θα σε τρελάνουν Όλα αυτά που γράφουν μόνο τον γιατρό σου θα ακούς ...η σκέψη μου είναι μαζί σου...

ewKwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο πλακούντας τι θέμα έχει?:confused:Αχ τι τραβάτε ρε κορίτσια...

στον β επιπεδου μου ειπε ο γιατρος οτι το 10% του πλακουντα εχει αιματομαλιμνες, μια εβδομαδα μετα που πηγα στο γιατρο το αιματομα ειχε μεγαλωσει, αν κανω συσπασεις πιεζετε ο πλακουντας απο το αιματομα και φοβαται οτι στο σημειο που ειναι μην κανω ρηξη πλακουντα, και ολο αυτο ενω επερνα φαρμακα απο την αρχη και ημουν περιορισμενη στο σπιτι γιατι ειχε δει απο τις αρχες ενα μικρουλικο αιματομα. δεν μπορω να καταλαβω ρε κοριτσια γιατι χειροτερευει ενω πλεον ειμαι μονιμα στο κρεβατι, δεν ξερω τι αλλο να κανω πια.:(

34lep3.png

hSuPp3.png

Κοριτσακια μου τι εγινε, γιατι τόσες μανούλες ταλαιπωρούνται στο καφέ μας τελευταία;

Διαβάζω τι γράφετε και στεναχωριέμαι. Οι προσευχες μου μαζί σας, σε όλες όσες έχετε προβληματάκια και ανησυχείτε. Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να έρθει ο Αυγουστος και να γεννήσουμε όλες υγιή παιδάκια, να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας και μόνο χαρές από εκεί και πέρα. Και καπάκι να μπει και το μελάκι να μας πει οτι είναι πάλι έγκυος, να έχουν όλες οι ιστορίες μας αίσιο τέλος.

c8i6p2.png

στον β επιπεδου μου ειπε ο γιατρος οτι το 10% του πλακουντα εχει αιματομαλιμνες, μια εβδομαδα μετα που πηγα στο γιατρο το αιματομα ειχε μεγαλωσει, αν κανω συσπασεις πιεζετε ο πλακουντας απο το αιματομα και φοβαται οτι στο σημειο που ειναι μην κανω ρηξη πλακουντα, και ολο αυτο ενω επερνα φαρμακα απο την αρχη και ημουν περιορισμενη στο σπιτι γιατι ειχε δει απο τις αρχες ενα μικρουλικο αιματομα. δεν μπορω να καταλαβω ρε κοριτσια γιατι χειροτερευει ενω πλεον ειμαι μονιμα στο κρεβατι, δεν ξερω τι αλλο να κανω πια.:(

Να κάνεις το σταυρό σου και υπομονή και από εκεί και πέρα ότι γίνει κορίτσι μου. Εμείς όλοι κάνουμε ότι μπορούμε, και από εκεί και πέρα δεν είναι πια στο χέρι μας. Εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι όλα καλά θα πάνε, και ότι η θετική σκέψη βοηθάει. Απλά θέλει λίγη υπομονη, λίγοι μηνες μείνανε! Που θα πάει

c8i6p2.png

Βγηκαν κι οι δικες μου εξετασεις.Η D-Dimers (ειναι η πηξη του αιματος νομιζω) κατεβηκε στα φυσιολογικα!

Η θρομβωση ομως δεν εχει καμια μεταβολη.Ο γιατρος ειπε οτι μαλλον δεν θα φυγει κ απλα θα την παρακολουθω συνεχως.Τωρα αναμονη ως τις 7 Μαιου που εχω ραντεβου μαζι του.

Ρε κοριτσια κανει καμια αντιπηκτικες clexane?

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ έχω πρόβλημα με τον πλακούντα λόγω θρομβοφιλίας.Ο μισός πλακούντας ήταν μαύρος στον υπέρηχο.Έπαιρνα κορτιζόνη σε χάπι όλο το πρώτο τρίμηνο και κάνω και ενέσεις κλεξάν.Δεν μου είχε πει για ακινησία.Η γιατρός που πάω είναι ειδική στον προγεννητικό και συνεργάζεται με έναν καθηγητή στη Νέα Υόρκη που είναι ειδικός σε παθήσεις στον πλακούντα και είχε δει και αυτός τον υπέρηχό μου.Τώρα ο πλακούντας μου είναι καλά...

8NkSp3.png

Βγηκαν κι οι δικες μου εξετασεις.Η D-Dimers (ειναι η πηξη του αιματος νομιζω) κατεβηκε στα φυσιολογικα!

Η θρομβωση ομως δεν εχει καμια μεταβολη.Ο γιατρος ειπε οτι μαλλον δεν θα φυγει κ απλα θα την παρακολουθω συνεχως.Τωρα αναμονη ως τις 7 Μαιου που εχω ραντεβου μαζι του.

Ρε κοριτσια κανει καμια αντιπηκτικες clexane?

εγώ δύο την ημέρα

8NkSp3.png

Τις βρισκεις ευκολα στα φαρμακεια?Μου ειπε ο φαρμακοποιός οτι για να του τις στειλει η εταιρια πρεπει να τους στελνει σε φαξ τη συνταγη.

έτσι είναι 'οπως στα είπε!Ευτυχώς έχω μια φίλη σε φαρμακειο στην Αθήνα και μου της δίνει μαζεμένες. στέλνει το φαξ και τους τρελλαίνει στα τηλέφωνα.Να σκεφτείς το φαρμακείο δεν εξυπηρετεί άλλα έγκυο.Από τη άλλη η αδερφή μου στη Χαλκίδα της παίρνει τρεις τρεις!

8NkSp3.png

Οταν νομιζεις οτι εχεις κανει τα παντα κανεις το μονο που εμεινε....μιλας σε Αυτον που πραγματικα μπορει να κανει τα παντα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι εγινε, γιατι τόσες μανούλες ταλαιπωρούνται στο καφέ μας τελευταία;

Διαβάζω τι γράφετε και στεναχωριέμαι. Οι προσευχες μου μαζί σας, σε όλες όσες έχετε προβληματάκια και ανησυχείτε. Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου να έρθει ο Αυγουστος και να γεννήσουμε όλες υγιή παιδάκια, να τα κρατήσουμε στην αγκαλιά μας και μόνο χαρές από εκεί και πέρα. Και καπάκι να μπει και το μελάκι να μας πει οτι είναι πάλι έγκυος, να έχουν όλες οι ιστορίες μας αίσιο τέλος.

Πεφτω κι εγω απο το ροζ συννεφακι μου οπου νομιζα οτι οι περισσοτερες εγκυμοσυνες κυλουν ηρεμα αντε με καμια αναγουλα και κανα πονακι αργοτερα....εδω εμαθα για θρομβωσεις, συνδρομα, διαβητη και αλλα που καμια εγκυος δε θα ηθελε να βρει μπροστα της....Η ευχη της συνεγκυουλας Ευαγγελιας και δικη μου ευχη, παρα τις οποιες αντιξοοτητες ολες οι κυησεις να φερουν ροζουλια μωρακια που σκανε απο υγεια!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

έτσι είναι 'οπως στα είπε!Ευτυχώς έχω μια φίλη σε φαρμακειο στην Αθήνα και μου της δίνει μαζεμένες. στέλνει το φαξ και τους τρελλαίνει στα τηλέφωνα.Να σκεφτείς το φαρμακείο δεν εξυπηρετεί άλλα έγκυο.Από τη άλλη η αδερφή μου στη Χαλκίδα της παίρνει τρεις τρεις!

Οκκκκ....Να σε ρωτησω εμενα μου γράψανε μονο 2 κουτια δεν μπορουν να γραψουν παραπάνω?

MYfKp3.png

Εχω κι εγω την Τετάρτη ραντεβου με εμβρυοκαρδιολογο γιατι βρηκαμε φυσημα στο β επιπεδου.Τι ακριββς σου κανουν εκει? Μου ειπαν κιολας να εχω αδειασει τα εντερα μου και να παω φαγωμενη κ με μια σοκολατα.Υπερηχο σου κανουν?

Δεν έχω ιδέα από αυτά. Πάντως ξέρω πολλά παιδάκια που γεννιούνται με φύσημα και μεγαλώνοντας φεύγει από μόνο του. Είναι το λεγόμενο αναπτυξιακό φύσημα και δεν είναι καθόλου ανησυχητικό. Εγώ γεννήθηκα έτσι. Βέβαια, κάθε φορά που στεναχωριόμουν πολύ, αγχωνόμουν πολύ ή χαιρόμουν πολύ, γενικά κάθε φορά που βίωνα πολύ έντονα κάποιο συναίσθημα η καρδιά μου πονούσε τόσο πολύ που νόμιζα ότι θα πέθαινα! Με τον καιρό εξασκήθηκα και το έλεγχα. Κάποια στιγμή στα 20 μου που πήγα καρδιολόγο για κάποιο άλλο λόγο, μου είπε ότι εξαφανίστηκε. Οπότε αυτό να μην σε στεναχωρεί καθόλου

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Πω πω ρε κορίτσι τι ζόρι τραβάς και εσύ... Εύχομαι σύντομα να νιώσεις καλύτερα!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

512gr , τράχηλος 41mm όλα φυσιολογικά τα χαρακτήρισε η γιατρός

δε σταμάτησε να κινείται......πήρα τη δόση μου .....τη Δευτέρα για καρδιά τωρα.

post-28151-14825440901246_thumb.jpg

post-28151-14825440901453_thumb.jpg

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...