Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλησπερα και απο μενα

hαbibi.....δεν εχω λογια....τι να πω...το μονο που μπορω να σου δωσω ειναι ολη μου την θετικη ενεργεια και να σου πω οτι αν βρισκομουν σε αυτη τη δυσκολη θεση σιγουρα θα εκανα την αμνοιο με οσους κινδυνους και αν διετρεχα....ειμαι της αποψης καλυτερα να εισαι πιο σιγουρος απο το να τα αφηνεις ολα στο αν και στο μπορει...ευχομαι ολα να σου πανε καλα και να μην εχει τιποτα το μωρακι σου και στο τελος να το κρατησεις στην αγκαλιτσα σου!

chrimai....καλα αποτελεσματα για σημερα!

Εμενα οι μπρωινες μετρησεις ζαχαρου εχουν πεσει...μιλησα με την ενδοκρινολογο και μου ειπε την Πεμπτη που θα παω να κανω την μεγαλη καμπυλη των 180 αλλα οταν πηρα τον γυναικολογο διαφωνησε...μου ειπε να παω την Δευτερα να κανουμε την μινιαια εξεταση και αν κρινει εκεινος απο τις μετρησεις του μωρου και τις δικες μου οτι χρειαζεται να κανω την μεγαλη καμπυλη θα την κανω....αλλιως αν το μωρο ειναι μια χαρα στα κιλα και στο μετρημα θα κανω αυτη που μου ειχε πει εξ αρχης δηλαδη 70γρ γλυκοζης σε 0-60-120....απο εκει θα κριθει αν εχουμε θεμα με το ζαχαρο...επισης μου ειπε οτι το οτι ειχα 2-3 ημερες ψηλες τιμες δεν λενε τιποτα...βλεπουμε το συνολο των εξετασεων και κρινουμε...οπότε την Δευτερα εχω γιατρουλη και την πεμπτη εξετασεις και απο κει και περα οτι πει ο γυναικολογος!εγω απο την μερια μου προσεχω οσο μπορω με την διατροφη και την γυμναστικη ετσι ωστε να το παλεψω και να κρατησω χαμηλα τα νουμερα!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειμαι στο δημοσιο και εκει με τους γιατρους ειναι λιγο καπως. ο γιατρος μου εχει δωσει το τηλ του αλλα εχει πει οτι μπορει να το σηκωσει απο της 6 το απογευμα μεχρι της 9 το βραδυ, οποτε λεω, να περιμενω να τον παρω το απογευμα η να παω απο εκει τωρα? δεν ειναι οτι οι συσπασεις ειναι πολλες αλλα ειμαι στο κρεβατι χαλαρη και περνω και 6 τροφοκαρτ απο με παραξενευει

Stella, τελικά τι έγινε?είσαι καλύτερα?

8NkSp3.png

καλησπερα κοριτσια !!!

εγω δεν ειμαι και πολυ καλα χθες και σημερα πηγα για καρδιοτοκογραφημα.....νιωθω συσπασεις και τελικα το επιβαιβεωσαμε...προς το παρον αυξησαμε τη προγεστερονη και βλεπουμε αν νιωσω πιο εντονες η πονο εφυγα για νοσοκομειο κ εισαγωγη.....

ειμαι πολυ πεσμενη....μακαρι να πανε ολα καλα....

uAVIp3.png

sWUop3.png

καλησπερα κοριτσακια μου. αρχισαν τα πονακια ε? εγω νομιζω ειναι λογο του οτι ανοιγουμε σιγα σιγα. βρε κοριτσια εγω εχω αλλο θεμα απο εχθες, ενω την τελευταια φορα λογο πλακουντα που σας ειπα ο γιατρος μου ειπε να πηγαινω μονο τουαλετα και πλεον περνω 6 τροφοκαρτ την μερα αλλα απο εχθες εχω συσπασεις οχι πολλες αλλα αρκετα ενοχλητικες και νιωθω πιεση προς τα κατω, επισης με εχει πιασει διαρροια και τρεχω συνεχεια τουαλετα, λετε να ανυσυχησω και να παω στο νοσοκομειο?

στελλα εχω κ εγω θεματακι με στις συσπασεις κ πηγα κατευθειαν να δω τι παιζει....τωρα κανω τον σταυρο μου να ηρεμησουν αλλιως μεσα θα μπω...

uAVIp3.png

sWUop3.png

ειμαι στο δημοσιο και εκει με τους γιατρους ειναι λιγο καπως. ο γιατρος μου εχει δωσει το τηλ του αλλα εχει πει οτι μπορει να το σηκωσει απο της 6 το απογευμα μεχρι της 9 το βραδυ, οποτε λεω, να περιμενω να τον παρω το απογευμα η να παω απο εκει τωρα? δεν ειναι οτι οι συσπασεις ειναι πολλες αλλα ειμαι στο κρεβατι χαλαρη και περνω και 6 τροφοκαρτ απο με παραξενευει

βρε στελλα απορω πως την παλευεις με το 6-9 ειναι τραγικο να μην μπορεις να παρεις το γιατρο τηλ οποτε θες...οχι οτι λεω να τον παιρνουμε με το παραμικρο αλλα 6-9 ειναι καπως.. και φυσικα δεν γινεται να πηγαινεις στα επειγοντα με το παραμικρο.ειδικευομενος σε παρακολουθει? εγω λεω να τον παρεις τηλ πρωτα μην ταλαιπωρεισαι στα επειγοντα

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

εγω κοριτσια εχω κανει ηδη μια καμπυλη λογω οριακου νηστειας και θα κανω 27η βδ την 75γρ γλυκοζη 0' 60' 120' δεν βλεπω λογο να μην την κανει καποιος γιατι η καμπυλη μπορει να αναδειξει κρυφο σακχαρο αλλιως κανενας δεν θα την εκανε

χρυσαδητρα ευχομαι να νιωσεις καλυτερα απο τις συσπασεις και να γλιτωσεις την εισαγωγη..

καλη επιτυχια στις επομενες β επιπ σε οσα κοριτσια εχουν

KPOzp2.png deXnp3.png

κοριτσια πηγα με ειδε αλλα ημουν ηδη καλυτερα αλλα ο πλακουντας δεν παει και τοσο καλα, μου ειπε αν με ξανα πιασουν πονοι να παω να με εχει με ενδοφλεβια μεσα. αρχιζω να φοβαμαι οτι στο τελος θα γεννησω νωριτερα. με κυνηγανε οι συσπασεις εμενα.

34lep3.png

hSuPp3.png

Κοριτσια μου μανουλες γλυκες... τωρα σας διαβασα ευχαριστω για τα ενθαρρυντικά σας λογια! Σημερα καταφερα το πρωι να κοιμηθω ! 3τη μερα πλεον δεν κοιμομουν! Ουτε μανουλα μου ουτε ο συζυγος καιμενος ειναι καλα.

Δεν ειπα οτι δεν με στηριζει ισα ισα μου λεει οτι θελεις εσυ κ προτεινει κ τα δυο τεστ αν χρειαστει να κανουμε... Ειχα πει για την πλευρα του οτι λεγαν τα παλαβα τους και ηταν το τελευταιο που χρειαζετε μια μανουλα εκεινες τις στιγμες! Ησύχασαν κ αυτοι ..καναν την ερευνα τους κ καταλαβαν :?

Εθχες ο καλος μου γυναικολογος με καλεσε απο κει... εμαθα λεει κλαις και στεναχωριεσαι... κλαμα εγω παλι! μου μιλησε με ηρεμησε μου φωναζε το μωρουλι ειναι καλα και μαμα του κλαιει! Απλα πρεπει να ειμαστε σιγουροι για να προχωρησουμε δυνατα. Εκει που φευγω αποφασισμενη ξανα στο σπιτι φοβια με πιανει για την αποβολη! Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να φταιω εγω για την αποβολη :cry: και ναι το μυαλο απλα παει στα χειροτερα! Δεν αλλαζει αυτο!

Οσες κοπελες με ρωτησαν τι εγινε στην αυχενικη...

τοτε κοριτσια μου πρωτον ειχα σοβαρα θεματα υγειας πιεσης καρδιας ημουν ξαπλωμενη περασα πολυ ζορι τοτε ....και η τοτε γυναικολογος μου δεν με ξεσηκωσε ιδιαιτερα! Νομιζω καταλαβαινετε τωρα! Μολις πηγα στον νεο μου γιατρο κ επειδη ημουν αναμεσα απο τις δυο εξετασεις μου ειπε θα κανουμε τον μεγαλο μας υπερηχο κ με το παραμικρο αν δουμε κατι κανεις τις εξετασεις.... και ναι το ειδαμε αυτο το παραμικρο κ γιαυτο πρεπει να τις κανω!

Φοβαμαι ...μονο αυτο νιωθω! Μπαινω διαβαζω θεματα για την αμνιοπαρακεντηση..κ εχει κοπελες που απεβαλαν μετα την εξεταση κορτισια μην μου πειτε οτι εσας δεν θα σας τρομαζε αυτο !

Και ηταν τοσο καλες οι υπολοιπες μετρησεις ! Μισο κιλο αγορακι κ ας ειμαι πολυ μικροσωμη κ ουτε εχω τεραστια κοιλιτσα <3 να παιζει το καλο μου με τα χερακια να τιναζετε ! Ειμαι αναμεσα απο την μεγαλυτερη χαρα κ την μεγαλυτερη στεναχωρια! Νομιζω την δευτερα θα σας εχω νεα!

mI14p3.png

vEpEp3.png

Κοριτσια μου μανουλες γλυκες... τωρα σας διαβασα ευχαριστω για τα ενθαρρυντικά σας λογια! Σημερα καταφερα το πρωι να κοιμηθω ! 3τη μερα πλεον δεν κοιμομουν! Ουτε μανουλα μου ουτε ο συζυγος καιμενος ειναι καλα.

Δεν ειπα οτι δεν με στηριζει ισα ισα μου λεει οτι θελεις εσυ κ προτεινει κ τα δυο τεστ αν χρειαστει να κανουμε... Ειχα πει για την πλευρα του οτι λεγαν τα παλαβα τους και ηταν το τελευταιο που χρειαζετε μια μανουλα εκεινες τις στιγμες! Ησύχασαν κ αυτοι ..καναν την ερευνα τους κ καταλαβαν :?

Εθχες ο καλος μου γυναικολογος με καλεσε απο κει... εμαθα λεει κλαις και στεναχωριεσαι... κλαμα εγω παλι! μου μιλησε με ηρεμησε μου φωναζε το μωρουλι ειναι καλα και μαμα του κλαιει! Απλα πρεπει να ειμαστε σιγουροι για να προχωρησουμε δυνατα. Εκει που φευγω αποφασισμενη ξανα στο σπιτι φοβια με πιανει για την αποβολη! Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να φταιω εγω για την αποβολη :cry: και ναι το μυαλο απλα παει στα χειροτερα! Δεν αλλαζει αυτο!

τοτε κοριτσια μου πρωτον ειχα σοβαρα θεματα υγειας πιεσης καρδιας ημουν ξαπλωμενη περασα πολυ ζορι τοτε ....και η τοτε γυναικολογος μου δεν με ξεσηκωσε ιδιαιτερα! Νομιζω καταλαβαινετε τωρα! Μολις πηγα στον νεο μου γιατρο κ επειδη ημουν αναμεσα απο τις δυο εξετασεις μου ειπε θα κανουμε τον μεγαλο μας υπερηχο κ με το παραμικρο αν δουμε κατι κανεις τις εξετασεις.... και ναι το ειδαμε αυτο το παραμικρο κ γιαυτο πρεπει να τις κανω!

Φοβαμαι ...μονο αυτο νιωθω! Μπαινω διαβαζω θεματα για την αμνιοπαρακεντηση..κ εχει κοπελες που απεβαλαν μετα την εξεταση κορτισια μην μου πειτε οτι εσας δεν θα σας τρομαζε αυτο !

Και ηταν τοσο καλες οι υπολοιπες μετρησεις ! Μισο κιλο αγορακι κ ας ειμαι πολυ μικροσωμη κ ουτε εχω τεραστια κοιλιτσα <3 να παιζει το καλο μου με τα χερακια να τιναζετε ! Ειμαι αναμεσα απο την μεγαλυτερη χαρα κ την μεγαλυτερη στεναχωρια! Νομιζω την δευτερα θα σας εχω νεα!

Αχ γλυκό μου αγοράκι, θα πας για τερματοφύλακας εσύ!Κορίτσι μου, πολύ συγκινήθηκα έτσι που μας τα έγραψες....Ό,τι καλύτερο εύχομαι για την εξέταση, θα πάνε όλα καλά, απλά κάποια κορίτσια πρέπει να ταλαιπωρηθούν λίγο παραπάνω από το μέσο όρο για να ζήσουν το όνειρο.Προσπάθησε να απασχολείς το μυαλουδάκι σου για το καλό του γιόκα σου, ναι?Καλά, χρυσά αποτελέσματα!!!!!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα κοριτσια !!!

εγω δεν ειμαι και πολυ καλα χθες και σημερα πηγα για καρδιοτοκογραφημα.....νιωθω συσπασεις και τελικα το επιβαιβεωσαμε...προς το παρον αυξησαμε τη προγεστερονη και βλεπουμε αν νιωσω πιο εντονες η πονο εφυγα για νοσοκομειο κ εισαγωγη.....

Μακάρι να πιάσει η προγεστερόνη και να μην χρειαστεί να κάνεις εισαγωγή! Σου στέλνουμε όλη την θετική μας ενέργεια!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια πηγα με ειδε αλλα ημουν ηδη καλυτερα αλλα ο πλακουντας δεν παει και τοσο καλα, μου ειπε αν με ξανα πιασουν πονοι να παω να με εχει με ενδοφλεβια μεσα. αρχιζω να φοβαμαι οτι στο τελος θα γεννησω νωριτερα. με κυνηγανε οι συσπασεις εμενα.

Αχ δεν ξέρω τι να πω σε τέτοιες περιπτώσεις... Μακάρι όλα καλά να πάνε...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Σίγουρα είναι τρομακτική η όλη διαδικασία και μόνο να την διαβάζεις! Πόσο μάλλον όταν έχεις στο μυαλό σου και το χειρότερο σενάριο! Αλλά έφτασες μέχρι εδώ και πλέον δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα. Οπότε προσπάθησε τουλάχιστον μέχρι να γίνει η εξέταση να μην ασχολείσαι όσο μπορείς με το θέμα για να ηρεμήσεις. Και η δική σου ψυχική υγεία θα παίξει μεγάλο ρόλο

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Ο πλακούντας τι θέμα έχει?:confused:Αχ τι τραβάτε ρε κορίτσια...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα κοριτσια !!!

Ελπίζω να μην χρειαστείς κι εσύ εισαγωγή...Θετική σκεψη!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια!

Habibi μου ο,τι λογια και να γραψω θα ειναι λιγα.Η σκεψη μου και η θετικη μου ενεργεια θα ειναι μαζι σου.Προσπαθησε οσο γινεται να διωχνεις τις μαυρες σκεψεις κανε διαφορα πραγματακια που να σου δινουν χαρα μες στην ημερα μεχρι να ερθει η μερα της αμνιοπαρακεντησης.Μην ακους κανεναν γυρω σου παρα μονο την καρδια σου.Εμεις ολες εδω σε καταλαβαινουμε ,οσο γινεται,και περιμενουμε νεοτερα σου.Δυναμη και κουραγιο κοριτσι μου.

Εγω κοριτσια προχτες πηγα στο Ωνασειο για υπερηχο καρδιας εμβρυου.Ξερω οτι οι περισσοτερες δεν το κανουν αλλα εμενα ο γιατρος μου το συνεστησε.Ολα εδειξαν φυσιολογικα ,μου τα ανελυε η γιατρος ολα την ωρα του υπερηχου ,αλλα τα τελικα αποτελεσματα θα βγουν τη Δευτερα.Ελπιζω να μην εχω καμια δυσαρεστη εκπληξη.

Εχω κι εγω την Τετάρτη ραντεβου με εμβρυοκαρδιολογο γιατι βρηκαμε φυσημα στο β επιπεδου.Τι ακριββς σου κανουν εκει? Μου ειπαν κιολας να εχω αδειασει τα εντερα μου και να παω φαγωμενη κ με μια σοκολατα.Υπερηχο σου κανουν?

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...