Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kι εγώ τόσο είχα 11/3 τελευταία μέτρηση και προχθές που πήγα στο γιατρό μου είπε είναι χαμηλά και να πάρω 2 σιδήρους αντί για έναν από δω και πέρα.Α και κόκκινο κρέας να τρως.Θα ψάξω αν κάτι άλλο ανεβάζει αιματοκρίτη...

Μαρουσκακι μου ευχαριστώ πολύ τον πήρα τηλ και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό να πέσει στην εγκυμοσύνη και όλα Καλά απλά να τρώω πιο πολλές τροφές για τον αιματοκρίτη..

ewKwp3.png

Καλημετα κοριτσια μου.Τι κανετε?Habibi μου κι εμενα στη θεση σου θα νε εκνευριζε η σταση του αντρα σου και ολων οσων λενε θα πανε ολα καλα.Μπορει να πανε και μπορει να μην πανε.Ολες πρεπει να μαστε προετοιμασμενες για καθε ενδεχομενο.Αλλες μανουλες φτανουν στον ενατο και ξαφνικα δεν ακουν το μωρο και το χουν χασει λιγες μερες πριν το γεννησουν.Ολα μπορει να συμβουν.Εσυ πρεπει να κανεις την αμνιο οπως σου παν οι γιατροι και ολες θα ευχομαστε για το καλυτερο.Κι εγω οπως και τα κοριτσια ξερω περιπτ που οι μετρησεις επεσαν εξω και τα μωρα ηταν υγιεστατα.Να μπαινεις συχνα να μοιραζεσαι τις σκεψεις σου και τη στεναχωρια σου γιατι σιγουρα εμεις σε νιωθουμε.Κι εγω στη θεση σου θα νιωθα αβοηθητη και θα χα αποδιοργανωθει,σε τετοιες περιπτωσεις δυστυχως δεν κραταω θετικη σκεψη και εβεργεια αλλα ειναι ανθρωπινο νομιζω.Καταληξατε ποτε θα κανετε την εξεταση?Σας την ειχαν προτεινει και μετα την αυχενικη η οχι?Μακαρι να γεννηθει καλα το μωρακι σας κι ας μην απολαυσεις ουτε μια μερα απ την εγκυνοσυνη,θα τα απολαυσεις ολα μετα.Σου στελνω τη σκεψη μου και τα φιλια μου.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Χτες είχα επίσκεψη στον γυναικολόγο για τον καθιερωμένο υπέρηχο. Του είπα για κάτι ζαλάδες που νιώθω τελευταία και μου μέτρησε την πίεση. Μου την βρήκε χαμηλή (και εγώ η χαζή ξέχασα να ρωτήσω πόσο) και μου είπε ότι έχω ορθοστατική υπόταση. Με συμβούλεψε ξεκούραση, ήρεμες κινήσεις, να μην σηκώνομαι απότομα, να μην στέκομαι όρθια πολλές ώρες και όχι αλάτι (γιατί κάνει κατακράτηση) αλλά πολλά υγρά για να αυξάνεται ο όγκος του αίματος. Κατά τα άλλα η μικρούλα μια χαρά. 608γρ και πολύ ζωηρή! Δεν μπόρεσε να δει πολλά ο γιατρός, γιατί συνεχώς κουνιόταν! Με ρώτησε αν θέλω να κάνω την καμπύλη ζαχάρου. Μου είπε ότι την έχει στις προαιρετικές εξετάσεις και πως για μένα δεν την κρίνει απαραίτητη. Είπα να την κάνω για παν ενδεχόμενο, αλλά μου έγραψε την μικρή (50ml). Εσείς θα την κάνετε οπωσδήποτε;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα κορίτσια. Χτες είχα επίσκεψη στον γυναικολόγο για τον καθιερωμένο υπέρηχο. Του είπα για κάτι ζαλάδες που νιώθω τελευταία και μου μέτρησε την πίεση. Μου την βρήκε χαμηλή (και εγώ η χαζή ξέχασα να ρωτήσω πόσο) και μου είπε ότι έχω ορθοστατική υπόταση. Με συμβούλεψε ξεκούραση, ήρεμες κινήσεις, να μην σηκώνομαι απότομα, να μην στέκομαι όρθια πολλές ώρες και όχι αλάτι (γιατί κάνει κατακράτηση) αλλά πολλά υγρά για να αυξάνεται ο όγκος του αίματος. Κατά τα άλλα η μικρούλα μια χαρά. 608γρ και πολύ ζωηρή! Δεν μπόρεσε να δει πολλά ο γιατρός, γιατί συνεχώς κουνιόταν! Με ρώτησε αν θέλω να κάνω την καμπύλη ζαχάρου. Μου είπε ότι την έχει στις προαιρετικές εξετάσεις και πως για μένα δεν την κρίνει απαραίτητη. Είπα να την κάνω για παν ενδεχόμενο, αλλά μου έγραψε την μικρή (50ml). Εσείς θα την κάνετε οπωσδήποτε;

Μπράβο Μαριάνθη μου όλα Καλά μην αγχώνεσαι για την πίεση πέφτει στην εγκυμοσύνη το παθαίνω και εγώ και την μετράω αρκετά συχνά..Όσο για την καμπύλη ούτε εγώ θα την κάνω μου είπε δεν χρειάζεται μου έβαλε να κάνω σάκχαρο και όλες τις αιματολογικές και ούρων και δεν υπάρχει λογως να την κάνουμε μου είπε ούτε ιστορικό στην οικογένειά με διαβήτη και τέτοια οπότε δεν την κάνω..

ewKwp3.png

Χριστινα καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου κι εσυ λιτσακι καλα αποτελεσματα στο ραντεβου με το ζουζουνι σου.Μαχη κι εγω αιματοκριτη 32 και ξεκινησα δυο σιδηρους τη μερα.Νοβεμπερ καλες δουλιτσες και καλο ξεπατωμα.Ευαγγελια κι εμενα μ αρεσει που ξυπναω νωρις.Παω τη μικρη σχολειο και μετα ολο και κατι κανω για μενα και μου φτιαχνει τη μερα.Μου περασαν και τα ψυχολογικα με την εμφανιση και νιωθω και γω ομορφη εγκυουλα.Μ αρεσεθ τωρα που φαινομαι κανονικη εγκυος ενω πριη ημουν σαν να χα παχυνει.Καλη μερα να χουμε.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαριανθη τελεια η μπουμπουκελα.Μεγαλωσε πολυ που την ελεγες αδυνατουλα.Για την πιεση δε ξερω αλλα καμπυλη κι εγω δε θα κανω.Εχω ζαχαρο τωρα 75 αλλα μου βαλε ιδεες η κριμαι που ανακαλυψε διαβητη εγκυμοσ με την καμπυλη μονο.Δε ξερω,θα το σκεφτω αλλα κλινω προς το οχι.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Καλημέρα!!!

και εμένα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη ο γιατρός μου υπέθετε ότι δεν έχω κάνει ζάχαρο...και μου έβαλε μετά από δική μου παρότρυνση να κάνω την ωριαία ...Πάω να πάρω τα αποτελέσματα...ΖΑΧΑΡΟ!!!!!!!

Αυτό έγινε Παρασκευή απόγευμα...Δευτέρα πρωί ξανά στο μικροβιολογικό για επαναληπτική την τρίωρη....αποτελέσματα..καθαρά.Δεν είχα ζάχαρο...έδειξε λάθος η ωριαία!!!

Αυτή τη φορά επειδή δεν θέλω να το ξαναπεράσω το μαρτύριο της γλυκόζης...θα πάω από την αρχή να κάνω τη μεγάλη....για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Όσες κοπέλες είχα ρωτήσει τότε...καμία δεν έκανε ωριαία..είσαι η πρώτη που συναντώ από τότε!!!

Εύχομαι σε εσένα να μην έχουν σφάλμα....για να μην ταλαιπωρηθείς!!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

Μαριανθη τελεια η μπουμπουκελα.Μεγαλωσε πολυ που την ελεγες αδυνατουλα.Για την πιεση δε ξερω αλλα καμπυλη κι εγω δε θα κανω.Εχω ζαχαρο τωρα 75 αλλα μου βαλε ιδεες η κριμαι που ανακαλυψε διαβητη εγκυμοσ με την καμπυλη μονο.Δε ξερω,θα το σκεφτω αλλα κλινω προς το οχι.

Εμένα στην δουλειά που την έκανε την καμπύλη την έκανε Γιατί ενώ το σάκχαρο της ήταν καλό στα ούρα φάνηκε ότι είχε σακχαρο και έτσι ο γιατρός της της είπε να την κάνει και όντως είχε εμένα μου είπε ότι επειδή είναι όλα οκ δεν χρειάζεται..

ewKwp3.png

Ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του φανταστείτε ότι η συνάδελφος μου που είναι έγκυος και η γυναικολόγος της είναι η ξαδέρφη της δεν της είπε να κάνει την Κυστική ινωση..ότι δεν χρειάζεται..Εμένα ο γιατρός μου μου την έβαλε και την έκανα από την αρχή να την κάνω και χωρίς να έχουμε ιστορικό απλά για να κάνουμε ολές Τις εξετάσεις να Είμαστε πιο σίγουροι όσο μπορούμε να είμαστε..

ewKwp3.png

Ο κάθε γιατρός έχει τα δικά του φανταστείτε ότι η συνάδελφος μου που είναι έγκυος και η γυναικολόγος της είναι η ξαδέρφη της δεν της είπε να κάνει την Κυστική ινωση..ότι δεν χρειάζεται..Εμένα ο γιατρός μου μου την έβαλε και την έκανα από την αρχή να την κάνω και χωρίς να έχουμε ιστορικό απλά για να κάνουμε ολές Τις εξετάσεις να Είμαστε πιο σίγουροι όσο μπορούμε να είμαστε..

έχεις δίκιο σε αυτό που λες...ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία!!!

ο δικός μου και ο πρώτος και ο τωρινός....δεν τρελλαίνεται με τις εξετάσεις...ούτε με τα χάπια...και στις 2 εγκυμοσύνες εγώ για κυστική δεν έκανα....μαγνήσια / ασβέστια / σίδηρο ...δεν πήρα...μόνο ένα πολυβιταμινούχο....μέχρι τέλους..το ίδιο παίρνω και σήμερα.

μια φίλη μου κάθε μήνα έκανε αιματολογικές και ούρα...εγώ ζήτημα να έκανα 2 φορές!!! η οποία είχε κάνει καμπύλη ζαχάρου στον 3ο στον 5ο και στον 7ο...και αφου και τις 3 φορές δεν είχε ζάχαρο...την άφησε ήσυχη!!!!

έχεις δίκιο σε αυτό που λες...ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία!!!

ο δικός μου και ο πρώτος και ο τωρινός....δεν τρελλαίνεται με τις εξετάσεις...ούτε με τα χάπια...και στις 2 εγκυμοσύνες εγώ για κυστική δεν έκανα....μαγνήσια / ασβέστια / σίδηρο ...δεν πήρα...μόνο ένα πολυβιταμινούχο....μέχρι τέλους..το ίδιο παίρνω και σήμερα.

μια φίλη μου κάθε μήνα έκανε αιματολογικές και ούρα...εγώ ζήτημα να έκανα 2 φορές!!! η οποία είχε κάνει καμπύλη ζαχάρου στον 3ο στον 5ο και στον 7ο...και αφου και τις 3 φορές δεν είχε ζάχαρο...την άφησε ήσυχη!!!!

Ούτε εμένα τρελενεται με τις εξετάσεις μόνο αυτή με έβαλε να κάνω και αυτή μου είπε ότι η υπάρχει η Κυστική θα την κάνουμε;τι να του πεις όχι δεν το λες..Μόνο ένΆ μπουκαλάκι περνώ fysiofol που τα έχει όλα μέσα σίδηρο ασβέστιο καΙ κάτι άλλο και τώρα μου είπε να περνώ και ένα χαπάκι μαγνησίου και αυτό για λίγο και όχι Γιατί έχω κάτι αλλά προληπτικά..Γενικές εξετάσεις έκανα μια στην αρχή που έμαθα ότι ειμαι έγκυος και μια τώρα αυτά...

ewKwp3.png

όλο λέω θα σας ρωτήσω αλλά μια το ένα μια το άλλο....το ξεχνάω...

υπάρχει καμία κοπέλα που να νιώθει πόνο στο ηβικό οστό????

κορίτσια τρελαίνομαι στον πόνο...την μέρα που κινούμαι..είναι λίγο καλύτερα.

Το βράδυ όμως που χαλαρώνει το σώμα..δεν μπορώ ούτε πλευρό να αλλάξω.

Αυτό το εμφάνισα και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη στον 9ο μήνα...με αποτέλεσμα λίγες μέρες πριν γεννήσω δεν μπορούσα να σηκώσω το πόδι να ανέβω πεζοδρόμιο...δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι γιατί σκεφτόμουν την μετακίνσηση.

Αυτό που με αγχώνει ότι από τον 5ο πλέον νιώθω την ενόχληση..η οποία συνεχώς αυξάνει.....χτες δυσκολευόμουνα να μπω στο αυτοκίνητο....

Μάλλον πρέπει να τηλεφωνήσω στο γιατρό μου....αλλά εκεί κάτω και τι να μου κάνει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...