Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

habibi μου ... πρέπει να είσαι ήρεμη για το μωράκι σου πρώτα από όλα...

όλα αυτά είναι πιθανότητες...και εμένα στη β επιπέδου μου είπε δεν βλέπω κάτι αλλά λόγω ηλικίας οι πιθανότητές μου για ένα υγιές μωρό πέφτουν στο 60% ... με αυτό θέλω να σου πω πως όλα αυτά είναι νούμερα...τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ξέρω πολλές περιπτώσεις που έτρεχαν για αμνιοπαρακέντηση γιατί κάτι φαινόταν στον υπέρηχο αλλά τελικά ήταν λάθος ...και όλα καλά..και άλλες δυο περιπτώσεις που δεν φαινόταν τίποτα..αλλά τελικά τα μωράκια είχαν σύνδρομο down.

συσπάσεις έχουμε όλες....όποια από εμάς και να πάει τώρα για αμνιοπαρακέντηση κάνει συσπάσεις...η αλήθεια είναι ότι θέλει μια προσοχή μετά την εξέταση...αλλά μην πάμε και στο άλλο άκρο.

θέλω να πιστεύω πως θα περάσει...μη στεναχωριέσαι...

και μην περιμένεις από κανέναν ούτε ακόμα από τον άντρα σου να καταλάβει -ουν πως νιώθεις.....εσύ το έχεις μέσα σου αυτό το μωράκι...εσύ το κουβαλάς...προς το παρον καλώς ή κακώς...είσαι εσύ και αυτό...κανείς άλλος...γι αυτό μην τους κακιώνεις...ολες μας αντίστοιχα μπορεί να αντιδρούσαμε όπως και αυτοί...

οτι σας εγραψα κατα λεξη ειναι λογια των γιατρων και για συσπασεις κ ολα... γιαυτο φοβαμαι.. κ δεν ειμαι ουτε 30 χρ. για να ηταν τοσο συνηθισμενα και προβλεψιμα ολα αυτα :cry::cry:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αφού το ΙΚΑ δίνει 64 μέρες μετά γιατί θα γυρίσεις στις 40?

κι εγώ γύριζα δουλειά και αρμεγόμουν αλλά νοίκιαζα νοσοκομειάκο για το σπίτι και στη δουλειά είχα αγοράσει το ψηφιακό freestyle της medela διπλής αντλήσης ηλεκτρικό...καλό αλλά σαν το νοσοκομειακό δεν ήταν

είναι δύσκολο να αντλήσω στη δουλειά

μπαίνω στη τουαλέτα τουλάχιστον 20 λεπτά και κάνει κι έναν απαίσιο θόρυβο το θήλαστρο....άσε που νιώθουν όλοι οι συνάδελφοι άβολα

ας πάνε όλα τα άλλα καλά και αυτό είναι το λιγότερο

2 μέρες μου έμειναν για το β επιπέδου....αγωνία στο φούλ

άντε άλλη μια μερούλα σου έμεινε!!!

εγώ δεν θα πάρω την άδεια του ΙΚΑ ..διότι στην προηγούμενη την πήρα..και επειδή είναι πολύ κοντά οι εγκυμοσύνες...φοβήθηκα μην μου την έλεγε το αφεντικό...και έτσι ο βλάκας...προείπα..δεν θέλω άδειες...θα πάρω όλη την άδεια του 2015 μαζεμένη...

και αυτός άλλο που δεν ήθελε!!! πέταξε από τη χαρά του!!!!

τώρα όμως που περνάει ο καιρός....ελπίζω μήπως με λυπηθεί....

και εγώ όταν αγόρασα το swing..έπρεπε να πάρω το διπλής άντλησης...αλλά τώρα δεν δίνω λεφτά για καινούριο...για αυτό λέω να νοικιάσω το νοσοκομειακό...έχει και καλά προσφορά για τους 3 μήνες 150?..

και εγώ αναγκαστικά θα μπαινω στην κουζινίτσα...και θα αντλώ γάλα....

ο θόρυβος..πραγματικά..ακόμα μπορώ να τον φέρω στα αυτιά μου....τι μου θύμησες!!! μέρες , νύχτες..μάυρο ξημέρωμα..εγώ εκεί..να προσπαθώ να αποσυμφορήσω το στήθος....τον πρώτο καιρό αυτά...

μετά έστρωσε η κατάσταση!!! μετά έβγαζα περιστασιακά...πιο πολύ για τις γιαγιάδες..

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

habibi μου προσπάθησε να συγκρατήσεις το άγχος σου και την ανησυχία σου

(ποιος μιλάει βέβαια εγώ που είμαι στη κορυφή του αγχους)

βρίσκεσαι σε πιθανότητες και ενδείξεις και απέχουν πολύ από κάτι τελεσίδικο

το έχω ξαναγράψει...

αν είναι κάτι θα συμβεί θα συμβεί ....ακόμα και όλες οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου

είναι να μη σου τύχει που λέμε

μιλάω από τις εμπειρίες που έχω

αν μπορείς οικονομικά κάνε την αμνιοπαρακέντηση για να έχεις ένα πιο ήρεμο υπόλοιπο εγκυμοσύνης

θα δείς που το μωρό θα είναι μια χαρά

μετά τη γέννα να δείς άγχος και ανησυχία

θα σου φαίνεται πολύ λίγο αυτό που περνάς τώρα

από τη στιγμή που μένεις εγκυος .....το άγχος και η ανησυχία

αν είναι καλά το παιδάκι σου θα σε ακολουθεί για πάντα

είναι ένα φορτίο που κουβαλάνε όλες οι μαμάδες

και εννοείται κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει

μονό εμείς οι συνεγγυούλες

μην τους παρεξηγείς

μπορω δεν μπορω θα την κανω....φοβαμαι το μετα δεν θελω απο συσπασεις να παθει κατι το μωρο..

στα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου :cry:

mI14p3.png

vEpEp3.png

Γειά σας εγγυούλες... Αύριο μπαίνω στην 22η εβδομάδα και το μωράκι δέν το έχω νιώσει παραμόνο κάτι συσπάσεις στη μήτρα (ο γιατρός οταν τον ρώτησα, λέει .. το έντερο είναι αλλά το νιώθω και σε άλλα σημεία πέρα απο αριστερά απο τον αφαλό και χαμηλά) Και ανυπομονώ τοοοοοοσο πολύ να την νιώσω... :oops::-P.. Στον υπέρηχο πάντως την είδαμε να παίζει με τα ποδαράκια της. χεχεχε. Τί όμορφο συναίσθημα. Ζυγίζει 340 γραμμάρια (καλά δεν είναι ;:confused: αδυνατούλα την κόβω να βγαίνει)... Ευτυχώς στα κιλά μου καλά κρατώ (+2). 7 του Μαίου έχουμε τη β'επιπέδου και ετοιμάζομαι για την καμπύλη... (να δώ ποιά μέρα θα πάω) και όσο νά ναι με αγχώνει και αυτό. Ελπίζω όμως οτι όλα καλά θα είναι.

catcattvi20150817_-9_H%20Markellitsa%20mas%20einai.png

s-event.png

Εμένα η κοιλιά μου είναι αρκετά τσίτα, αν και όχι πολύ μεγάλη.

Τόση ώστε στα ΜΜΜ να σηκώνονται να καθίσω πάντως :)

Ειμαι +3 κιλά και νιώθω πολυ όμορφη! Tην απολαμβάνω όσο μπορώ αυτη την εγκυμοσύνη, ξέρω ότι σαν αυτή την περιοδο δεν ξαναέχει.

7 Μαιου η καμπύλη σακχάρου και για κάποιο λόγο αυτα τα αποτελέσματα τα φοβάμαι πιο πολύ απο όλες τις άλλες φορές.

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Γειά σας εγγυούλες... Αύριο μπαίνω στην 22η εβδομάδα και το μωράκι δέν το έχω νιώσει παραμόνο κάτι συσπάσεις στη μήτρα (ο γιατρός οταν τον ρώτησα, λέει .. το έντερο είναι αλλά το νιώθω και σε άλλα σημεία πέρα απο αριστερά απο τον αφαλό και χαμηλά) Και ανυπομονώ τοοοοοοσο πολύ να την νιώσω... :oops::-P.. Στον υπέρηχο πάντως την είδαμε να παίζει με τα ποδαράκια της. χεχεχε. Τί όμορφο συναίσθημα. Ζυγίζει 340 γραμμάρια (καλά δεν είναι ;:confused: αδυνατούλα την κόβω να βγαίνει)... Ευτυχώς στα κιλά μου καλά κρατώ (+2). 7 του Μαίου έχουμε τη β'επιπέδου και ετοιμάζομαι για την καμπύλη... (να δώ ποιά μέρα θα πάω) και όσο νά ναι με αγχώνει και αυτό. Ελπίζω όμως οτι όλα καλά θα είναι.

Και άλλη μανούλα με μικρό μωράκι... Και εμένα αδυνατούλα είναι! Σε ένα σαιτ που μπήκα και έβαλα τις μετρήσεις της β' επιπέδου για να μου βγάλει πόσο γρ. θα πρέπει να είναι, βγήκε εκτός φυσιολογικού. Θα ρωτήσω σήμερα τον γιατρό τι συμβαίνει. Πάντως ίσως δεν την ένιωσες ακριβώς επειδή είναι μικροκαμωμένη και δεν είναι πολύ δυνατά ακόμη τα χτυπήματά της

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Habibi μου, να ρωτήσω εγώ κάτι?Την άμνιο γιατί στη συστήνουν τώρα?Αν θες μου απαντάς....αν αν λέω δείξει κάτι θα προχωρήσεις σε περαιτέρω ενέργειες, καταλαβαίνεις τι εννοώ...Σήμερα μου έτυχε να ακούσω για αποτέλεσμα αμνιο θετικό για σύνδρομο και το μωρό γεννήθηκε μια χαρά και σήμερα πάει πρώτη τάξη κι έχω και το παράδειγμα της γειτόνισσας που όλα έβγαιναν καλά και το μωρό έχει ντάουν....Δεν ξέρω βρε κορίτσι μου, ό,τι καλύτερο, κάνε ότι μπορεί να σε ηρεμήσει γιατί το μωρό σου πάνω απ' όλα αυτό χρειάζεται, μια ήρεμη μανούλα....Καταλαβαίνω τη στεναχώρια σου, τόσες βδομάδες δεν έχεις χαρεί εγκυμοσύνη....Ο Θεός μας στέλνει όσα αντέχουμε όχι παραπάνω, δεν ξέρω αν πιστεύεις....Όπως σου είπε κι η Μαριάνθη κάθε παιδί είναι ευλογία ακόμη και τα παιδιά που εμείς δεν τα θεωρούμε έτσι....Τόσο ξέρουμε...Η σκέψη μας μαζί σου, να μας γράφεις να τα βγάζεις από μέσα σου....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

μπορω δεν μπορω θα την κανω....φοβαμαι το μετα δεν θελω απο συσπασεις να παθει κατι το μωρο..

στα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου :cry:

Habibi, λυπάμαι πολύ για όσα σου συμβαίνουν...είναι ανώφελο να σου πω να μην στεναχωριέσαι!Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά και να είσαι δυνατή...πλέον η αμνιοπαρακέντηση έχει πολύ μικρά ποσοστά επιπλοκών...

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια από αιματοκρίτη πως πάτε εγώ πήρα τα αποτελέσματα καΙ ο αιματοκρίτης μου είναι 32,6..

Και εμενα 32 ειναι απλα μου ειπε να παιρνω 2 χαπακια την ημερα του σιδηρου.. περιμενω αυριο πως και πως για τη β επιπεδου

UstLp3.png

Κοριτσακια μου δεν εχω πολυ χρονο να κατσω να σας γραψω απαντησεις,γιατι θελω να μπω να δω για κατι ταπετσαριες τοιχου στο internet.Ολα καλα απο εμας,αν εξαιρεσω το γ@%ησι που τρωω καθε μερα απο κουραση(εχουμε ξεκινησει ανακαινιση σπιτιου).Σας διαβασα ολες,αλλα μπηκα για να απαντησω στην Habibi μονο.Ο Θεος και η Παναγια μαζι σου κοπελα μου,τιποτα αλλο να σου δινει καθε μερα δυναμη να αντεχεις την στεναχωρια σου.Σε συμπονω και μακαρι να μπορουσα να σε βοηθησω σε κατι....να μπαινεις να μας μιλας καθε μερα...Οσο για τους αντρες δεν θελω να σχολιασω κατι γιατι θα γινω παλι κακια και θα παρεξηγηθω στο τελος..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μετα την αυχενικη διαφανεια που δεν τα πηγαμε καλα κ λογο υγειας μου τρομαξαμε ... και αλλαξα γιατρους... πλεον ειμαι σε κορυφαια χερια της πολης αυτα για να μην μου πειτε να παω σε αλλον γιατρο....δεν εχει καν νοημα δευτερη γνωμη...ηδη εχω παει σε πολλους...

Τωρα στην Β... ποσοστα 60 προς ενα για συνδρομο... το μηκος ρινικου οστου βρισκεται κατω απο τα φυσιολογικα ορια, ευρημα που συσχετιζεται με το συνδρομο Down κ γενετικα συνδρομα,συζητηθηκε η σημασια του υπερηχογραφικου ευρηματος ως δεικτης χρωμοσωμιακων ανωμαλιων και συστηθηκε αμνιοπαρακεντηση.Στο τελος τονισε οτι θα κανω αυξημενου κινδυνου εξετασεις........ να σας πω πως ενιωσα οταν το ειπε? δεν ενιωσα παγωσα! Και επρεπε μετα με δακρυα κορομηλα να βγω εξω να φαω γλυκο κ περπατημα! Μονο εγω ξερω τι γευση ειχε η σοκολατα εκεινη την ωρα ..

Δευτερος κινδυνος ειναι να μην κανει συσπασεις η μητρα μετα την εξεταση...που ηδη κανει σιχνες συσπασεις τι να πω κοριτσια.......εχω μια εβδομαδα να κανω αυτην την εξεταση χθες μιλησαν οι γιατροι σημερα θα δουμε ποτε θα την κανω................................ απο στηριξη μην το σχολιασω! η πλευρα συζυγου....δεν θελει την εξεταση και ολα καλα ειναι κτλ... δεν ξερουν κ δεν καταλαβαινουν δλδ

Περίμενε να κάνεις την αμνιοπαρακέντηση και προσπάθησε να ανησυχείς όσο γίνεται λιγότερο. Ίσως να είναι όλα φυσιολογικά και όλο αυτό το άγχος να βλάψει το έμβρυο χωρίς λόγο. Άλλωστε όλα είναι πιθανότητες. Ακόμα και σε μια φαινομενικά φυσιολογική κύηση μπορούν να έρθουν τα πάνω κάτω, ενώ σε μία κύηση που φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα να μην συμβαίνει τίποτα. Ο σύζυγος οφείλει να είναι δίπλα σου, ζήτησέ του το. Η πλευρά του δεν θα πρέπει να σε απασχολεί καθόλου στην παρούσα φάση, θα τα λογαριαστείτε αργότερα αυτά όταν έρθει η ώρα, μην ασχοληθείς τώρα με επιπρόσθετα βάρη. Εύχομαι καλά αποτελέσματα.

kdRKp3.png

Κορίτσια από αιματοκρίτη πως πάτε εγώ πήρα τα αποτελέσματα καΙ ο αιματοκρίτης μου είναι 32,6..

Kι εγώ τόσο είχα 11/3 τελευταία μέτρηση και προχθές που πήγα στο γιατρό μου είπε είναι χαμηλά και να πάρω 2 σιδήρους αντί για έναν από δω και πέρα.Α και κόκκινο κρέας να τρως.Θα ψάξω αν κάτι άλλο ανεβάζει αιματοκρίτη...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Και εμενα 32 ειναι απλα μου ειπε να παιρνω 2 χαπακια την ημερα του σιδηρου.. περιμενω αυριο πως και πως για τη β επιπεδου

Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...