Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μας.Ολα καλα με τη β επιπ,ολες οι μετρησεις φυσιολογικες,540 γραμμαρια.Μας εκανε και υπερηχο 4d κι ερωτευτηκαμε φατσουλα.Ο αντρας μου λεει οτι ειναι ιδια με μενα.Σου λεει αφου δεν της εκατσε ο μπεμπης που ηθελε ας τη γλυκανω λιγο.Ανοιγοκλεινε συνεχεια το στοματακι της κι εκανε γκριματσες.Σκετη γλυκα.Ακομη κοιταζω την κοιλια μου και σκεφτομαι πως ειναι δυνατο να συμβαινουν ολα αυτα τα υπερκχα εκει μεσα.Για σπιτι τιποτα ακομη,δεν εχουμε βρει κατι να μας καλυπτει κι οι μερες περνουν και πρεπει να φυγουμε.Μεγαλι

ο αγχος.Για διακοπεςλεμε κι εμεις για μια εβδομαδα μεσα ιουλιου καπου κοντα κι οδικως για ευνοητους λογους.Μαχη μου μπραβο για τη μπουμπου,αντε να μπει και η habibi και σε δυο μερες περιμενουμε και την κριμαι.Ο τραχηλος νομιζω οτι ειναι 36 χιλ,θα σας πω αυριο με σιγουρια.Ο γιατρος μου μεταξυ αστειου και σοβαρου μου λεει να δουμε ποιος θα σε ξεγεννησει 20 αυγ.Αλλγ ιστορια αυτη αλλα εχουμε ακομη καιρο...Φιλια

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χριστινακι η καισαρικη σχετιζεται με το επεισοδιο που ειχες προσφατα η καμια σχεση?Εμενα η κοιλια μου φουσκωσε πολυ αποτομα.Ποσος κοσμος δεν ειχε καταλαβεξ τιποτα μεχρι προτινος και τωρα με βλεπουν τουμπανο?Σκληρη ειναι και μενα και μερικες φορες πολυ τσιτα.Απο κιλα αναμεσα 7-8 και τρωω οτι θελω.Στοχις μου ειναι τα 13 που χα παρει και τις αλλες φορες.Ωραια θα ταν και τα δεκα αλλα μ αυτα που τρωω ειναη αδυνατον.Δεν πειραζει,τουλαχιστον το απολαμβανω και ξερω οτι ειτε ευκολα ειτε δυσκολα μετα θα τα χασω.Τωρα για φετος το καλοκαιρι δεν αγχωνομαη νε την εικονα μου στην παραλια.Μη σας πω οτι μ αρεσει κιολας χα χα γιατι ποιος θα κρινει μια εγκυο στον ογδοο?

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

opos panta asxima nea exoume... den exw stamatisei na klew apo to apogevma eimai poli xalia.... exw poli ipsilo kindino mou dinoun mia evdomada gia exetasi ...... to kokalaki stin mitoyla einai mikro k sin stin avxeniki pou eixane vgei xalia ta pososta....... den exw kai kolites aderfes tpt................ gia na mirasto ton pono mou

mI14p3.png

vEpEp3.png

opos panta asxima nea exoume... den exw stamatisei na klew apo to apogevma eimai poli xalia.... exw poli ipsilo kindino mou dinoun mia evdomada gia exetasi ...... to kokalaki stin mitoyla einai mikro k sin stin avxeniki pou eixane vgei xalia ta pososta....... den exw kai kolites aderfes tpt................ gia na mirasto ton pono mou

ηρεμησε κοριτσακι μου, μην στεναχωριεσαι, τι σου ειπε ο γιατρος? τι εξεταση πρεπει να κανεις? καταρχην το οτι το ρινικο οστο ειναι μικρο αυτο δεν μας λεει κατι, κατσε να κανεις πρωτα την εξεταση, λογικα θα κανεις αμνιο ε? ποσο ηταν η μετρηση? να ξερεις παντως και αλλες κοπελες ειχαν κακες μερτησεις στο παρελθον αλλα μετα στην αμνιοπαρακεντηση διαψευστηκαν η μετρησεις, σου ευχομαι να γινει και σε εσενα τ ιδιο μεσα απο την καρδια μου κοριτσι μου.

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακι μου τι επαθες????????? απο οτι καταλαβα ειναι μικρα τα ποσοστα για συνδομο Down???? Τι εξεταση θα κανεις αμνιο????

Ουφ βρε κοριτσακι μου τι να σου πω ευχομαι απλα να πανε ολα καλα και να ειναι περαστικα.....

79o6p3.png

Γεια σας κορίτσια μου πήγαμε και είδαμε την μπαμπούλα μας 718γρμ ζυγίζει το κοριτσάκι μας..Όλα μια χαρά Παναγία μου...Την Β επιπέδου την έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό κορίτσια μου επειδή είδα ότι νομίζατε ότι θα την κάνω τώρα..Τώρα πήγαμε να την δούμε όλα Καλά μου είπε και ο τράχηλος πλακουντας κτλ.μου έγραψε εξετάσεις αίματος και γενικές πάλΙ. το κοριτσακι μου άνοιγε το στοματάκι της και είχε βάλει και την παλάμη της στο μέτωπο της..επίσης επειδή έχω αρκετή μυωπία θα πάω να κάνω μια εξέταση στον οφθαλμίατρο πριν γεννήσω για να δούμε αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά αλλιώς με καισαρική...Αυτά κορίτσια μου

Μπράβο κορίτσι!!!

Nα χαίερεσαι το νινάκι σου, με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου

c8i6p2.png

Γεια σας κι απο μας.Ολα καλα με τη β επιπ,ολες οι μετρησεις φυσιολογικες,540 γραμμαρια.Μας εκανε και υπερηχο 4d κι ερωτευτηκαμε φατσουλα.Ο αντρας μου λεει οτι ειναι ιδια με μενα.Σου λεει αφου δεν της εκατσε ο μπεμπης που ηθελε ας τη γλυκανω λιγο.Ανοιγοκλεινε συνεχεια το στοματακι της κι εκανε γκριματσες.Σκετη γλυκα.Ακομη κοιταζω την κοιλια μου και σκεφτομαι πως ειναι δυνατο να συμβαινουν ολα αυτα τα υπερκχα εκει μεσα.Για σπιτι τιποτα ακομη,δεν εχουμε βρει κατι να μας καλυπτει κι οι μερες περνουν και πρεπει να φυγουμε.Μεγαλι

ο αγχος.Για διακοπεςλεμε κι εμεις για μια εβδομαδα μεσα ιουλιου καπου κοντα κι οδικως για ευνοητους λογους.Μαχη μου μπραβο για τη μπουμπου,αντε να μπει και η habibi και σε δυο μερες περιμενουμε και την κριμαι.Ο τραχηλος νομιζω οτι ειναι 36 χιλ,θα σας πω αυριο με σιγουρια.Ο γιατρος μου μεταξυ αστειου και σοβαρου μου λεει να δουμε ποιος θα σε ξεγεννησει 20 αυγ.Αλλγ ιστορια αυτη αλλα εχουμε ακομη καιρο...Φιλια

Αντε κορίτσι μπράβο! Tι ωραία νέα και τι όμορφα που τα λες για τον κορίτσαρο!

Kι εμενα ο γιατρός μου θα έχει άδεια μια βδομάδα τον Αυγουστο και πέφτει ακριβώς πάνω στην ΠΗΤ μου. Αλλα δεν αγχώνομαι, ότι γίνει

c8i6p2.png

καλημερα κοριτσακι μου ...σε παρακαλω ηρεμησε εχε θετικη σκεψη κ ολα θα πανε καλα.....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Δεν το πιστεύω αυτο που διαβάζω! Γιατί βρε κοριτσάκι μου έτσι. Κάτσε περίμενε να δούμε τι θα δείξει η εξέταση. Τα ποσοστά είναι αυτό που είναι, ποσοστά! Kανείς δεν σου εγγυάται τίποτα, και 1% να σου δίνουν για down μπορεί να σου τύχει, και 99% να σου λένε πάλι μπορεί να είναι υγιέστατο. Τόσες φορές έχουν γίνει αυτά. Η αμνιο θα δείξει. Παρε βαθιες ανασες μέχρι τότε, και ότι γίνει να είσαι δυνατή, εχεις τον άντρα σου και ολα μαζι θα τα αντιμετωπισετε

c8i6p2.png

Διαφημίσεις

Μετα την αυχενικη διαφανεια που δεν τα πηγαμε καλα κ λογο υγειας μου τρομαξαμε ... και αλλαξα γιατρους... πλεον ειμαι σε κορυφαια χερια της πολης αυτα για να μην μου πειτε να παω σε αλλον γιατρο....δεν εχει καν νοημα δευτερη γνωμη...ηδη εχω παει σε πολλους...

Τωρα στην Β... ποσοστα 60 προς ενα για συνδρομο... το μηκος ρινικου οστου βρισκεται κατω απο τα φυσιολογικα ορια, ευρημα που συσχετιζεται με το συνδρομο Down κ γενετικα συνδρομα,συζητηθηκε η σημασια του υπερηχογραφικου ευρηματος ως δεικτης χρωμοσωμιακων ανωμαλιων και συστηθηκε αμνιοπαρακεντηση.Στο τελος τονισε οτι θα κανω αυξημενου κινδυνου εξετασεις........ να σας πω πως ενιωσα οταν το ειπε? δεν ενιωσα παγωσα! Και επρεπε μετα με δακρυα κορομηλα να βγω εξω να φαω γλυκο κ περπατημα! Μονο εγω ξερω τι γευση ειχε η σοκολατα εκεινη την ωρα ..

Δευτερος κινδυνος ειναι να μην κανει συσπασεις η μητρα μετα την εξεταση...που ηδη κανει σιχνες συσπασεις τι να πω κοριτσια.......εχω μια εβδομαδα να κανω αυτην την εξεταση χθες μιλησαν οι γιατροι σημερα θα δουμε ποτε θα την κανω................................ απο στηριξη μην το σχολιασω! η πλευρα συζυγου....δεν θελει την εξεταση και ολα καλα ειναι κτλ... δεν ξερουν κ δεν καταλαβαινουν δλδ

mI14p3.png

vEpEp3.png

habibi μου μην το βαζεις κατω

ποσες πιθανοτητες ειχες στo παπει?

κλεισε να κανεις αμεσα αμνιοπαρακεντηση

μην απελπιζεσαι

εχεις απο μας ολη τη θετικη σκεψη του κοσμου!

KPOzp2.png deXnp3.png

Μετα την αυχενικη διαφανεια που δεν τα πηγαμε καλα κ λογο υγειας μου τρομαξαμε ... και αλλαξα γιατρους... πλεον ειμαι σε κορυφαια χερια της πολης αυτα για να μην μου πειτε να παω σε αλλον γιατρο....δεν εχει καν νοημα δευτερη γνωμη...ηδη εχω παει σε πολλους...

Τωρα στην Β... ποσοστα 60 προς ενα για συνδρομο... το μηκος ρινικου οστου βρισκεται κατω απο τα φυσιολογικα ορια, ευρημα που συσχετιζεται με το συνδρομο Down κ γενετικα συνδρομα,συζητηθηκε η σημασια του υπερηχογραφικου ευρηματος ως δεικτης χρωμοσωμιακων ανωμαλιων και συστηθηκε αμνιοπαρακεντηση.Στο τελος τονισε οτι θα κανω αυξημενου κινδυνου εξετασεις........ να σας πω πως ενιωσα οταν το ειπε? δεν ενιωσα παγωσα! Και επρεπε μετα με δακρυα κορομηλα να βγω εξω να φαω γλυκο κ περπατημα! Μονο εγω ξερω τι γευση ειχε η σοκολατα εκεινη την ωρα ..

Δευτερος κινδυνος ειναι να μην κανει συσπασεις η μητρα μετα την εξεταση...που ηδη κανει σιχνες συσπασεις τι να πω κοριτσια.......εχω μια εβδομαδα να κανω αυτην την εξεταση χθες μιλησαν οι γιατροι σημερα θα δουμε ποτε θα την κανω................................ απο στηριξη μην το σχολιασω! η πλευρα συζυγου....δεν θελει την εξεταση και ολα καλα ειναι κτλ... δεν ξερουν κ δεν καταλαβαινουν δλδ

Καλημέρα κορίτσι μου έχε υπομονή και όλα θα πάνε καλά μην στεναχωριέσαι θα δεις που στο τέλος Θα είναι όλα εντάξει ..εγώ δεν είμαι ειδική αλλά καλό είναι να κάνεις όλες τις απαραίτητες εξετάσεις..

ewKwp3.png

Γεια σας κορίτσια μου πήγαμε και είδαμε την μπαμπούλα μας 718γρμ ζυγίζει το κοριτσάκι μας..Όλα μια χαρά Παναγία μου...Την Β επιπέδου την έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό κορίτσια μου επειδή είδα ότι νομίζατε ότι θα την κάνω τώρα..Τώρα πήγαμε να την δούμε όλα Καλά μου είπε και ο τράχηλος πλακουντας κτλ.μου έγραψε εξετάσεις αίματος και γενικές πάλΙ. το κοριτσακι μου άνοιγε το στοματάκι της και είχε βάλει και την παλάμη της στο μέτωπο της..επίσης επειδή έχω αρκετή μυωπία θα πάω να κάνω μια εξέταση στον οφθαλμίατρο πριν γεννήσω για να δούμε αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά αλλιώς με καισαρική...Αυτά κορίτσια μου

Συγχαρητήρια! Μεγάλωσε η ζουζούνα σας! Να σε ρωτήσω. Επειδή μυωπία έχω και εγώ, όταν λες αρκετή πόσους βαθμούς εννοείς;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλησπερα κοριτσακια!!

χαθηκα λιγο αλλα εχω τη μικρη με βηχα κ μπουκωμα τρελο και ειμαστε συνεχεια μαζι της...ταλαιπωρειται το μικρουλι ...

κατα τα αλλα πρεπει να εχω κολλησει και εγω εχω καταρροη ο θεος βοηθος....

Περαστικά και στις δύο!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...