Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μανούλες Αυγούστου 2015!

-Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα

-November rain 9/8☺ καρδούλα

-Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

-Love is in the air 12/8☺καρδούλα

-Evangelia_kapa 13/8

-Magda18 14/8 ☺καρδούλα

-Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

-Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

-Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

-Meldan 20/8 ☺καρδούλα

-Lolita ?/8

-Litsaballet 27/8 ☺καρδούλα

-Aura 27/8

-Biscomania ?/8

Έτοιμη κοπελιά!Λυπάμαι που θα σε αφήσω μόνη αλλά πρέπει να πάω στα παιδάκια μου, τα έχω στη μαμά μου γιατί τρέχαμε με το σύζυγο για δουλίτσες!Θα μπω μετά να δω νέα της Νοβέμπερ!Καλό μεσημέρι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλε ξεχασα να καλωσορισω το καινουριο μας κοριτσι και θα κανει παραποβα.Litsaballet Καλωσηρθες.Ευχομαι να πανε ολα καλα με την αποκολληση και να συνεχισεις συντομα ορθια και ξενοιαστη την εγκυμοσυνη σου.Ευαγγελια ελπιζω να σε καθησυχασω λεγοντας σου οτι και στις δυο προηγ εγκυμοσυνες καταλαβαινα οτι ειμαι εγκυος μονο απο την κοιλια.Δεν ενιωσα ποτε ναυτια, αναγουλα,καουρα τιποτα ουτε για δειγμα.Σ αυτην τωρα ενιωσα υπνηλιες και καποιες στομαχ διαταραχες αλλα τωρα λεμε γι αστεια πραγματα μπροστα σ αυτα που περιγρ τα κοριτσια.Οποτε λεω να ησυχασεις.Γινεται να σαι εγκυος ακομη κι ετσι.Ασε που πιστευω οτι αν γινει κατι κακο αργα η γρηγορα ο οργανισμος στελνει καποιο σημαδι.Μαρουσκακι ειχες κι αλλη εγκυμοσυνη μετα τα αγορια?Εγω εχω κι αλλο κοριτσακι,τη Δαναη που ειναι 15 μηνων.Οντως πρεπει να φτιαξω τικερακια.Εγω μεχρι και τις αυχενικες και στα δυο κοριτσια τις εκανα κολπικα γιατι εχω οπισθια κλιση μητρας οπως μου πε ο γιατρος.Απο κιλα δεν αντεξα μετα τις συζητησεις μας και ζυγιστηκα.Το πηρα κι εγω το κιλο.Δεν πειραζει σιγα μη σκασουμε και γι αυτα.Ειναι που δεν κανουμε και συστηματικη "γυμναστικη"να χανουμε καμια θερμιδα!

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ειναθ το πρωτο σου παιδακι?Η αποκολληση απ οτι προηλθε?Βαρος,κουραση η δεν καταλαβες καν τι εγινε?Οποτε μπορεσεις γραψε μας για σενα.Εργαζεσαι,μενετε Αθηνα η αλλου?Νovember που ειδαι?Μπες να μας πεις νεα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο μενα!!!καλως ορισατε και εσεις κοριτσια οι καινουργιες !!!!εγω τη πεμπτη εχω παλι ραντεβου θα γραψουμε εξετασεις που γινονται ξερετε στην αρχη και να δουμε και το σποριδιο!!!!ανυπομονω!!!παιρνω και εγω ουτροτζεσταν μαγνησιο και φιλισιν...εσεις κοριτσια παιρνετε καποιο φαρμακο?

uAVIp3.png

sWUop3.png

καλησπερα και απο μενα!!!καλως ορισατε και εσεις κοριτσια οι καινουργιες !!!!εγω τη πεμπτη εχω παλι ραντεβου θα γραψουμε εξετασεις που γινονται ξερετε στην αρχη και να δουμε και το σποριδιο!!!!ανυπομονω!!!παιρνω και εγω ουτροτζεσταν μαγνησιο και φιλισιν...εσεις κοριτσια παιρνετε καποιο φαρμακο?

δυο κοριτσακια για την πεμπτη λοιπον!καλα αποτελεσματα και στις δυο σας.κι εγω παιρνω μαγνησιο και φολικο οξυ.

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλε ξεχασα να καλωσορισω το καινουριο μας κοριτσι και θα κανει παραποβα.Litsaballet Καλωσηρθες.Ευχομαι να πανε ολα καλα με την αποκολληση και να συνεχισεις συντομα ορθια και ξενοιαστη την εγκυμοσυνη σου.Ευαγγελια ελπιζω να σε καθησυχασω λεγοντας σου οτι και στις δυο προηγ εγκυμοσυνες καταλαβαινα οτι ειμαι εγκυος μονο απο την κοιλια.Δεν ενιωσα ποτε ναυτια, αναγουλα,καουρα τιποτα ουτε για δειγμα.Σ αυτην τωρα ενιωσα υπνηλιες και καποιες στομαχ διαταραχες αλλα τωρα λεμε γι αστεια πραγματα μπροστα σ αυτα που περιγρ τα κοριτσια.Οποτε λεω να ησυχασεις.Γινεται να σαι εγκυος ακομη κι ετσι.Ασε που πιστευω οτι αν γινει κατι κακο αργα η γρηγορα ο οργανισμος στελνει καποιο σημαδι.Μαρουσκακι ειχες κι αλλη εγκυμοσυνη μετα τα αγορια?Εγω εχω κι αλλο κοριτσακι,τη Δαναη που ειναι 15 μηνων.Οντως πρεπει να φτιαξω τικερακια.Εγω μεχρι και τις αυχενικες και στα δυο κοριτσια τις εκανα κολπικα γιατι εχω οπισθια κλιση μητρας οπως μου πε ο γιατρος.Απο κιλα δεν αντεξα μετα τις συζητησεις μας και ζυγιστηκα.Το πηρα κι εγω το κιλο.Δεν πειραζει σιγα μη σκασουμε και γι αυτα.Ειναι που δεν κανουμε και συστηματικη "γυμναστικη"να χανουμε καμια θερμιδα!

ναι επειδη θηλαζα θεωρουσα οτι η καθυστερηση ηταν απο αυτο.το καταλαβα 6 εβδ 1 ημ και στις 7 εβδ ακριβως απεβαλλα:( τεσπα δεν ηταν η ωρα του μαλλον.κι εγω οπισθια κλιση εχω αλλα δε θυμαμαι μετα τη δεκατη βδομαδα κολπικο νσ εκανα... Τι θερμιδες καλε να χασουμε με τη γυμναστικη;πλακα κανεις;;πριν δεκα χρονια σιγουρα θα εχανα τωωωωρα χαχαχαχαχα!αρα καλα θυμομουν οτι εισαι τριτομανουλα, απλως συνηθως αναφερεις τη Μελινα και μπερδευτηκαν.meldan ειναι απο μελινα δαναη ε;;πως σας λενε ρε κοριτσια;εγω ειμαι η Μαρια και ειμαι καλα:tongue: Νοβεμπερ γουερ αρ γιου;;;:roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εμενα με λενε Αντωνια.Ναι το meldan ειναι απ τα κοριτσια.Εχουμε μιλησει αρκετα και για τη Δαναη, οταν ανεφερα τους πτοβληματισμους μου για το τριτο παιδι και για τη θεση που παιρνει το δευτερο,μου λεγες και συ για τον Φανη σου που τον λες σαντουιτσακι,αλλα οντως που να θυμασαι.Εχουμε μαζευτει αρκετες και χωρις τικερακια δυσκολο.Παντως να σας πω για τη μικρη μου οτι ειναι ενα καταξανθο,γαλανοματικο αγγελακι,πεισματαρικο και ξεροκεφαλο που περναει φαση απιστευτης μαμακιασης απο τη μερα που γεννηθηκε.Αν μπορουσε να ναι κολλημενη πανω μου ολη μετα θα ταν ευτυχισμενη.Ολοι λενε οτι μου μοιαζει πολυ,ενταξει γαλανα ματια δεν εχω αλλα εχει ο μπσμπακας μου,απο κει τα πηρε.Η μελινα ειναι καρμπον ο μπαμπας της.Τα δικα σας παιδακια μοιαζουν μεταξυ τους?Απο φαρμακα παιρνω φυλλικο και σιδηρο.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Εμενα με λενε Αντωνια.Ναι το meldan ειναι απ τα κοριτσια.Εχουμε μιλησει αρκετα και για τη Δαναη, οταν ανεφερα τους πτοβληματισμους μου για το τριτο παιδι και για τη θεση που παιρνει το δευτερο,μου λεγες και συ για τον Φανη σου που τον λες σαντουιτσακι,αλλα οντως που να θυμασαι.Εχουμε μαζευτει αρκετες και χωρις τικερακια δυσκολο.Παντως να σας πω για τη μικρη μου οτι ειναι ενα καταξανθο,γαλανοματικο αγγελακι,πεισματαρικο και ξεροκεφαλο που περναει φαση απιστευτης μαμακιασης απο τη μερα που γεννηθηκε.Αν μπορουσε να ναι κολλημενη πανω μου ολη μετα θα ταν ευτυχισμενη.Ολοι λενε οτι μου μοιαζει πολυ,ενταξει γαλανα ματια δεν εχω αλλα εχει ο μπσμπακας μου,απο κει τα πηρε.Η μελινα ειναι καρμπον ο μπαμπας της.Τα δικα σας παιδακια μοιαζουν μεταξυ τους?Απο φαρμακα παιρνω φυλλικο και σιδηρο.

εμενα ο μεγαλος ειναι ολοιδιος εγω ο μεσαιος ειναι αναμεικτος εγω-ανηρ κι ο τριτος ιδιος ο μπαμπας του.οχι δε θυμομουν καθολου τη μικρη σου.εμ δεν ειχες κανει τετοια περιγραφη θα τη θυμομουν σιγουρα αχαχαχαχα.:o Αντωνια λοιπον να μια ακομη εορταζουσα αυτο το μηνα.εγω ειμαι φουλ γιορτες γενεθλια τον ιανουαριο-αγαπημενος μηνας....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

meldan μου σε ευχαριστώ, όντως με καθησύχασες. Εχω αρχίσει να τρελαίνομαι μου φαίνεται και αδικως ανησυχώ, ας το θεωρήσω όμως σύμπτωμα εγκυμοσύνης!

litsaballet καλώς μας ήρθες. Κι εσύ πρωτομανούλα ε; εύχομαι να πανε όλα καλά κορίτσι και να σηκωθείς σύντομα, να τελειώσει το άγχος και να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη μετά από αυτό. Κάποτε άκουγα για επίφοβες κυήσεις και γυναίκες που μένουν ξάπλα όλη μέρα αλλά τώρα κατάλαβα πόσο αγχωτικό και δύσκολο είναι, και φαντάζομαι τι τραβάς.

χρυσαδημητρα μαζί την Πέμπτη στο γιατρό! Να πάνε όλα καλά και να πούμε τα νέα μας..

c8i6p2.png

τρια κοριτσια για γιατρο την πεμπτη!ολες να γυρισετε με καλα νεακια να ηρεμησετε:D ρε κοριτσια αρχιζω να ανησυχω για τη νοβεμπερ...που να ειναι;ελπιζω να ανοιγει σαμπανιες καπου απο τη χαρα της γι αυτο δε μπαινει..

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...