Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια θυμηστε μου ποσο πρέπει να είναι ο τράχηλος μας οι μετρήσεις οι φυσιολογικες

νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρη πανω απο 3 εκατ. ειναι μια χαρα!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

κοριτσια πως ειναι γενικα η κοιλια σας??μαλακη σκληρη???νιωθετε οτι θα εκραγει καμια φορα???

εμενα ειναι ουτε μαλακη ουτε σκληρη....και ωρες ωρες νιωθω οτι θα σκασω....(ισως φταινε και οι συσπασεις που εχω που και που)

uAVIp3.png

sWUop3.png

εγω δε προσεχω και εχω παρει περιπου 5 κιλα...

στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μεχρι τον 8ο που καταφερα να φτασω λογω οτι γεννησα προωρα ειχα παρει 7....

Xρυσαδημητρα γιατί γέννησες πρόωρα?για να μαθαίνουμε!αν και θα την φτιάξω την τσαντούλα μου μόλις φτάσω στην 32η....

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια πως ειναι γενικα η κοιλια σας??μαλακη σκληρη???νιωθετε οτι θα εκραγει καμια φορα???

εμενα ειναι ουτε μαλακη ουτε σκληρη....και ωρες ωρες νιωθω οτι θα σκασω....(ισως φταινε και οι συσπασεις που εχω που και που)

Κοίτα και εμένα είναι μερικές φορές πολύ σκληρή αλλά εμένα επειδή με είδε κιολας σήμερα μου είπε ότι το ότι είναι σκληρή δεν σημαίνει ότι κάνεις συσπάσεις..μεγαλώνει το μωρό και τεντώνει τσιτωνει πως να το πω ή κοιλιά..ειδικά όταν είσαι και όρθια σκληραίνει κιόλας..

ewKwp3.png

Xρυσαδημητρα γιατί γέννησες πρόωρα?για να μαθαίνουμε!αν και θα την φτιάξω την τσαντούλα μου μόλις φτάσω στην 32η....

καλησπερα!!

γεννησα ακριβως στις 32 εβδομαδες!!επαθα πυελονεφριτιδα μια σοβαρη δηλαδη ουρολοιμωξη που ο μικροβιο περασε στο νεφρο και εκανα πολυ υψηλο πυρετο...ασχημη εμπειρια.....:cry::cry::cry:

uAVIp3.png

sWUop3.png

Κορίτσια θυμηστε μου ποσο πρέπει να είναι ο τράχηλος μας οι μετρήσεις οι φυσιολογικες

ο δικός μου είναι τώρα 38χιλιοστα...πολυ καλά μου λεει η γιατρός!πότε αρχίζει κ μικραίνει?

8NkSp3.png

καλησπερα!!

γεννησα ακριβως στις 32 εβδομαδες!!επαθα πυελονεφριτιδα μια σοβαρη δηλαδη ουρολοιμωξη που ο μικροβιο περασε στο νεφρο και εκανα πολυ υψηλο πυρετο...ασχημη εμπειρια.....:cry::cry::cry:

ευτυχώς που πήγαν όλα καλά!να το χαίρεσαι το μικρούλι σου και με το καλό τώρα χωρίς απρόοπτα το αδερφάκι του!

8NkSp3.png

ευτυχώς που πήγαν όλα καλά!να το χαίρεσαι το μικρούλι σου και με το καλό τώρα χωρίς απρόοπτα το αδερφάκι του!

ετσι ειναι τελος καλο ολα καλα!!!ειναι υγιης η μικρη και ολα τ αασχημα που περασαμε προσπαθω να τα ξεχναω....

σε ευχαριστω και ευχομαι και εγω σε σενα και σε ολα τα κοριτσια μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

ετσι ειναι τελος καλο ολα καλα!!!ειναι υγιης η μικρη και ολα τ αασχημα που περασαμε προσπαθω να τα ξεχναω....

σε ευχαριστω και ευχομαι και εγω σε σενα και σε ολα τα κοριτσια μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!

Αχ κορίτσι μου πέρασε τόσο δύσκολα..Έλα όλα Καλά να είναι από εδώ και πέρα και να σου πάνε όλα καλά και σε σένα και στα ζουζουνακια σου...

ewKwp3.png

ο δικός μου είναι τώρα 38χιλιοστα...πολυ καλά μου λεει η γιατρός!πότε αρχίζει κ μικραίνει?

Κι εμένα 3,8 ήταν στο β επιπέδου.Πάνω από 3 είναι οκ.Η εξάλειψη δηλαδή το να μικραίνει το μήκος του τραχήλου κανονικά γίνεται λίγες μέρες πριν ή τη μέρα του τοκετού (σε τριτοτόκο πχ)... Το ίδιο κι η εμπέδωση, το να κατέβει το μωρό δηλαδή, στο πρώτο γίνεται κάποιες μέρες πριν, στα επόμενα ως και ώρες πριν τη γέννα;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

November φαντάζομαι εννοούμε μέχρι να γεννήσουμε,,, γιατί μετάααααα εμπρός καλά μου ποδαράκια!!! Ναι μωρέ λέω ίσως και προλάβω να πάμε πουθενά για ξεκούραση (all inclusive) με το παιδάκι μας καμια βδομαδούλα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου...άντε να δούμε- με κελεμπία πάντα!!!!-.... αλλιώς ο μπαμπάκας, αλλά θέλω να χαρώ το παιδάκι μου τελευταίο καλοκαίρι μόνο του αποκλειστικά!!! όχι οτι θα με χαλούσε το ίδιο πακέτο τέλος Σεπτέμβρη που δε θα έχει πολύ κόσμο και βλέμματα...(το έπιασες έτσι???χαχααχχααχα). Ξαναλέω μονο all inclusive για να μην κάνω καμία δουλεια....πωπω τεμπελια.....χαχαχαχαχα

Ναι να το κανετε,μακαρι να πατε καπου εστω για λιγες μερες,θα γεμισουν οι μπαταριες σας! Μακαρι να μπορουσα και εγω να το κανω,αλλα no money no funny που λενε.Τα οικονομικα μας θα ειναι χαλια τωρα με την ανακαινιση του σπιτιου.δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα και σπιτι και διακοπες :rolleyes: τι καλα που θα ητανε.

Καναμε και πολλα εξοδα 10 μερες που κατεβηκαμε στους γονεις μου.και εκει βγηκαμε εκτος προγραμματος,αλλα ειπαμε δεν το κανουμε συχνα το ταξιδι,επρεπε να γινει και αυτο..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

εγω δε προσεχω και εχω παρει περιπου 5 κιλα...

στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μεχρι τον 8ο που καταφερα να φτασω λογω οτι γεννησα προωρα ειχα παρει 7....

Ε! Με δουλευετε εσεις..:twisted::twisted: ανορεξικες εγκυουλες...

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σκληρη ειναι ,δεν λεγετε και μαλακη.Απο το μεσημερι και μετα ειναι ετοιμη να σκασει,το πρωι που ξυπναω ειναι καλυτερα τα πραγματα....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...