Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Ναι να προσθέσω και γω την εμπειρία μου, αν κ τα έχω ξαναπει,,, τα κιλά μια χαρά χάνονται!!! Κανένα άγχος γιαυτό,,,, εγώ φοβάμαι μην κάνω κανα ζάχαρο ή καμια άλλη παρενεργεια στο θυρεοειδή,,, Στην προηγούμενη έβαλα 20 και χάθηκαν μια χαρά, όποτε έραψα στόμα... το θέμα βέβαια ήταν η χαλάρωση που ήθελε στρώσιμο με γυμναστική! κ αυτό λύνεται όμως,,,, NO WORRIES!

Για τις πρωτομανούλες το λέω, φάτε, διασκεδάστε, βγείτε, χαρείτε τον άντρα σας και τις ανέμελες βολτούλες!!! Τι όμορφη περίοδος, πραγματικά νομίζω δεν υπάρχει!!! Η πρώτη φορά είναι τέλεια!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω 2 κιλα εχω βαλει μονο αλλα τωρα μου ειπαν αυστηρη διατροφη οποτε κ να ηθελα... Παντως τωρα που δεν ειμαι ελεύθερη να τρωω οτι θελω με εχουν πιασει ολες οι τρελες ορεξεις!!!!Υπομονη... τα μωρακια μας να ειναι καλα κι εμεις φυσικά κι ολα τα αλλα διορθωνονται!

Αχ θελω πολυ να παω διακοπες φετος αν μου το επιτρεψουν οι γιατροι θα παρω τη μαμα μου να παμε καπου κοντα!!!!!

MYfKp3.png

καλημέρα σε ολες σας!!!

Αρχικά να ευχαριστήσω για το Κεικ της Δυσκιλιότητας!!!Πραγματικά κάνει το θαυμα του..

Εχτές λοιπόν πήγαμε και εμέις στο γιατρό να κανονίσουμε τη Β επιπέδου. 21 εβδομάδων και το παχουλό αγοράκι μου είναι 530 γραμμάρια!! Γυρίζει γύρω γύρω συνέχια και το ένοιωσε και ο άντρας μου με το χέρι του! :D

Αρχισα να σκέφτομαι για χρώμα παιδικού δωματίου και ξαφνικά κόλλησα..

Μαγείρεψα γλώσσες με φασολάκια και το απόγευμα γαλοπούλα με ρυζι..έτσι για ιδέες.

Χαίρομαι που το κεικ σε βοήθησε! Εγώ χτες έκανα και πρόσθεσα και ακτινίδιο μέσα για να γίνει ακόμη πιο σούπερ! Συγχαρητήρια και για το αγοράκι σου! Γιάμι γιάμι τα φαγητά σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα κι από μένα, αδειούχα και πριν μια ώρα γύρισα από ντοκ!Άκουσα καρδούλα, νευρίασα με τον ειδικευόμενο που μου είπε κρατάμε ως ΠΗΤ την αρχική 10/8 (οπότε και πρέπει να πάω κι άλλες μέρες γραφείο γκρρρρ) και ήρθα!Ευτυχώς μου είπε να κόψω το ασβέστιο (ζήτωωωωω!) μιας και δεν χρειάζεται σε αυτή τη φάση και καλύπτομαι από τα γαλακτοκομικά (ακούς βροχούλα, ζήτω η φέτα χαχα)αλλά μου αύξησε σε 2 τους σίδηρους λόγω του 32 στον αιματοκρίτη και μου είπε να τρώω κόκκινο κρέας.Μου έγραψε την καμπύλη σακχάρου η οποία θα γίνει στην 28η εβδομάδα (μπλιαααααααξ) και αυτά!Ρε κορίτσια, βλέπω εκεί μια κοπέλα μου λέει πότε γεννάς, λέω αρχές Αυγούστου, α λέει είσαι μετά από μένα, λέω πότε είσαι, Ιούλιο?Όχι, 9 /05 μπαίνω στο μήνα μου!!!Ρε κορίτσια, στον 8ο κι έχει πάρει 5 κιλά :shock::shock::shock::shock::shock::shock:Ούτε φαινότανε!!Πού πάμε ορέ??Εγώ με τα τσουρέκια που τρώω έφτασα στα +6....:twisted::twisted::twisted::twisted:

Συγχαρητήρια για το παλικάρι σου! Την καμπύλη σακχάρου είναι υποχρεωτικό να την κάνουμε όλες; Αυτή με τα 5 κιλά πάντως να πάει να κρυφτεί! Μας φέρνει όλες εμάς σε πολύ δύσκολη θέση! :tongue::tongue::tongue:

SJqRp2.pngPvhnp2.png

για τη δυσκοιλιότητα ακτινίδιο

2-3 τη μέρα δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάτε

και εχει και πολλή βιταμίνη C

Tη μπανάνα που είπατε εγώ τη τρώω για αντίθετα αποτελέσματα

βέβαια άμα είναι πολυ ωριμη μάλλον κάνει δουλειά

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια για το παλικάρι σου! Την καμπύλη σακχάρου είναι υποχρεωτικό να την κάνουμε όλες; Αυτή με τα 5 κιλά πάντως να πάει να κρυφτεί! Μας φέρνει όλες εμάς σε πολύ δύσκολη θέση! :tongue::tongue::tongue:

εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη μόνο με τη καμπύλη κατάλαβα ότι είχα διαβήτη κύησης

το νηστείας στις μηνιαίες εξετάσεις και στη καμπύλη ήταν πάντα 75!

μόλις ήπια τη γλυκόζη πήγε στο 200+....

καποιοι γιατροί δεν την κάνουν....ή κάνουν μόνο τη μικρή καμπύλη της μιας ώρας

εγώ έκανα τη μεγάλη

πιο μεγάλη δεν γίνεται

7 λήψεις αίματος σε ένα τρίωρο

μου έβαλαν πεταλούδα και έπαιρναν ανά μισάωρο αίμα

αλλά ένιωθα μια χαρά ούτε αναγούλα με έπιασε ούτε ζαλάδα

μετά έπαθα το σοκ όταν πήρα τα αποτελέσματα

πολλές γνωστές μου έπαθαν υπογλυκαιμία στη τελευταία μέτρηση

ή τους έπεσε η πιέση κατά τη διάρκεια από την νηστικομάρα

πρέπει να είσαι 10-12 ώρες νηστικός πριν και άλλες τρείς κατά τη διάρκεια της εξέτασης

γι αυτό να να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας χυμό και μπισκότο/κρουασαν

μόλις σας πάρουν αίμα στην τελευταία μέτρηση να φάτε αμέσως

μη περιμένετε να φτάσετε στο περίπτερο ...μπορεί να μην μπορείτε....

και κατά τη διάρκεια αν δεν νιώσετε καλά το λέτε αμέσως

θα σας πάρουν πιέση, θα σας βάλουν να ξαπλώσετε και θα σας μετρήσουν το ζάχαρο με το μετρήτη από το δάχτυλο να δουν αν πάθατε υπογλυκαιμία....όλα τα σοβαρά κέντρα λειτουργούν έτσι

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

Χαίρομαι που το κεικ σε βοήθησε! Εγώ χτες έκανα και πρόσθεσα και ακτινίδιο μέσα για να γίνει ακόμη πιο σούπερ! Συγχαρητήρια και για το αγοράκι σου! Γιάμι γιάμι τα φαγητά σου!

Καλέ θαυματα κάνει σου λέω...Μέχρι και ο γυναικολόγος μου ενθουσιάστηκε!! και μια και μου το θύμησες ας φάω λίγο..:):):)

LMb5p2.png

βρε νινακι δηλαδη ποσο σακχαρο δινουν οι πρωινες μετρησεις?τηρεις το 12 ωρο νηστειας πριν? μου φαινεται περιεργο ινσουλινη απο λιγο πανω απο 100 με φυσιολογικη καμπυλη 60 και 120(αν θυμαμαι καλα) δε φοβουνται μην κανεις υπογλυκαιμιες με την ινσουλινη?στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχες σακχαρο?

τιποτα δεν ειχα στην προηγουμενη εγκυμοσυνη....το θεμα ειναι η πρωινη μετρηση που πρεπει να ειναι κατω απο 85 και εγω συνηθως εχω απο 95-105 ...το μεσημερι που μετραω 1 1/2 ωρα μετα το φαγητο θα πρεπει να ειναι κατω απο 120 και δεν εχω ξεπερασει ποτε το 110....μου ειπε η ενδοκρινολογος οτι απο την καμπυλη θα εξαρτηθει αν παρω ινσουλινη μονο το βραδυ και χαμηλη δοση αλλα ολα θα εξαρτηθουν μετα την καμπυλη ζαχαρου...τι να σου πω....και ο γυναικολογος μου τις 2 τελευταιες φορες απο τις εξετασεις ζαχαρου που εκανα με αιμα οχι με το μηχανακι και ειχα προηνη μετρηση 98 μου ειπε οτι ειμαι ορικακα και να προσεχω...:confused:

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Γεια σας κορίτσια μου πήγαμε και είδαμε την μπαμπούλα μας 718γρμ ζυγίζει το κοριτσάκι μας..Όλα μια χαρά Παναγία μου...Την Β επιπέδου την έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό κορίτσια μου επειδή είδα ότι νομίζατε ότι θα την κάνω τώρα..Τώρα πήγαμε να την δούμε όλα Καλά μου είπε και ο τράχηλος πλακουντας κτλ.μου έγραψε εξετάσεις αίματος και γενικές πάλΙ. το κοριτσακι μου άνοιγε το στοματάκι της και είχε βάλει και την παλάμη της στο μέτωπο της..επίσης επειδή έχω αρκετή μυωπία θα πάω να κάνω μια εξέταση στον οφθαλμίατρο πριν γεννήσω για να δούμε αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά αλλιώς με καισαρική...Αυτά κορίτσια μου

ewKwp3.png

καλησπερα κοριτσακια!!

χαθηκα λιγο αλλα εχω τη μικρη με βηχα κ μπουκωμα τρελο και ειμαστε συνεχεια μαζι της...ταλαιπωρειται το μικρουλι ...

κατα τα αλλα πρεπει να εχω κολλησει και εγω εχω καταρροη ο θεος βοηθος....

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου πήγαμε και είδαμε την μπαμπούλα μας 718γρμ ζυγίζει το κοριτσάκι μας..Όλα μια χαρά Παναγία μου...Την Β επιπέδου την έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό κορίτσια μου επειδή είδα ότι νομίζατε ότι θα την κάνω τώρα..Τώρα πήγαμε να την δούμε όλα Καλά μου είπε και ο τράχηλος πλακουντας κτλ.μου έγραψε εξετάσεις αίματος και γενικές πάλΙ. το κοριτσακι μου άνοιγε το στοματάκι της και είχε βάλει και την παλάμη της στο μέτωπο της..επίσης επειδή έχω αρκετή μυωπία θα πάω να κάνω μια εξέταση στον οφθαλμίατρο πριν γεννήσω για να δούμε αν μπορώ να γεννήσω φυσιολογικά αλλιώς με καισαρική...Αυτά κορίτσια μου

Μπραβο Μαχη μου!!!!!! Ποσο γρήγορα αναπτυσσονται τωρα πια!!!!!!!Ολα καλα να πανε!!!!!!!

Σε ποιο μηνα συνισταται να παμε σε οφθαλμιατρο?Εγω εχω κανει λειζερ για τη μυωπια αλλα θα παω για μια εξεταση κ συμβουλη!

MYfKp3.png

Η 4η εγκυμοσύνη δεν έχει καμία σχέση, πίστεψέ με, μετά που γέννησα τον τρίτο λόγω θηλασμού και ΓΟΠ μικρού είχα γίνει πιο αδύνατη από κάθε παιδί (50 κιλά), τα κιλά τα 5 τα τσίμπησα στο γραφείο που μασούσαμε συνέχεια!!Οπότε το νεκταρινάκι ήρθε και με βρήκε στα 55 για ξεκίνημα!!!

εγω δε προσεχω και εχω παρει περιπου 5 κιλα...

στην προηγουμενη εγκυμοσυνη μεχρι τον 8ο που καταφερα να φτασω λογω οτι γεννησα προωρα ειχα παρει 7....

uAVIp3.png

sWUop3.png

μπραβο για τη μικρη σας μπουμπου!!!

εχω και εγω μυωπια και ειχα κανει βυθοσκοπηση για τον λογο που λες και εσυ ολα καλα ασχετα βεβαια που γεννησα με καισαρικη!!:rolleyes::rolleyes:

uAVIp3.png

sWUop3.png

Μπραβο Μαχη μου!!!!!! Ποσο γρήγορα αναπτυσσονται τωρα πια!!!!!!!Ολα καλα να πανε!!!!!!!

Σε ποιο μηνα συνισταται να παμε σε οφθαλμιατρο?Εγω εχω κανει λειζερ για τη μυωπια αλλα θα παω για μια εξεταση κ συμβουλη!

Εμένα μου είπε από την ημερομηνία που μου έχει δώσει να γεννήσω Δύο μήνες πριν να πάω στον γιατρό για να με δει και αν μπορώ θα γεννήσω φυσιολογικά αλλιώς καισαρική..Και όλο αυτό για να μην ζοριστω και πάθω καμία αποκόλληση..

ewKwp3.png

Εμένα μου είπε από την ημερομηνία που μου έχει δώσει να γεννήσω Δύο μήνες πριν να πάω στον γιατρό για να με δει και αν μπορώ θα γεννήσω φυσιολογικά αλλιώς καισαρική..Και όλο αυτό για να μην ζοριστω και πάθω καμία αποκόλληση..

Εγω κατα 90% για καισαρικη θα παω αλλα ας εχω και μια γνωμη...

Αχ πλησίαζει ο καιρος!!!!!!!!

MYfKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...