Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Σωστό κι αυτό αλλά δε θέλω να τους παρακαλάω κιόλας στο νοσοκομείο να βάλουν άλλη ημερομηνία, οπότε...απλώς υπομονή θα κάνω, θα περάσουν μωρέ απλώς είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά...Τεσπα!Εσύ τι δικαιούσαι?

μην ξίνεις πληγές..........40 μερούλες........

το άγχος μου είναι να εδραιώσω τον θηλασμό...ώστε να είμαι όλη μέρα σαν την αγελάδα με το θήλαστρο.......

αχ βαχ....

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλά δες πως θα είναι και αυτός πρώτα...μπορεί να μην τον αναγνωρίσεις καν!!!!!!!! και οι αντρες χωρίς εγκυμοσύνες...αλλάζουν!!!!!!!

Χαχα, φαντάζεσαι να δω καμιά φαλάκρα (αν κι ο άντρας μου έχει και μου αρέσει πολύ, αλλά τον συγκεκριμένο αλλιώς τον θυμάμαι χαχα),;);););)καμιά μπάκα χαχα....Όχι, εγώ αν εξαιρέσεις την κοιλούμπα είμαι πιπίνι!!:oops::oops::oops::oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

το άγχος μου είναι να εδραιώσω τον θηλασμό...ώστε να είμαι όλη μέρα σαν την αγελάδα με το θήλαστρο.......

αχ βαχ....

Τις γυναίκες που γυρίζουν στη δουλειά και συνεχίζουν το θηλασμό τις θαυμάζω και τους βγάζω το καπέλο, άθλος, μέγας άθλος!Έχεις ηλεκτρικό θήλαστρο?Γιατί με το χειροκίνητο είναι πίκρα ρε γμτ....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τις γυναίκες που γυρίζουν στη δουλειά και συνεχίζουν το θηλασμό τις θαυμάζω και τους βγάζω το καπέλο, άθλος, μέγας άθλος!Έχεις ηλεκτρικό θήλαστρο?Γιατί με το χειροκίνητο είναι πίκρα ρε γμτ....

ναι της medela το swing...με το χειροκίνητο δεν γίνεται....μου δάνεισε μια το δικό της να δω πως είναι...και το επέστρεψα σε κλάσματα...μαρτύριο.

τώρα επειδή θα είναι έτσι η κατάσταση σκέφτομαι μήπως για τον πρώτο καιρό νοικιάσω το medela το νοσοκομειακό..που είναι διπλής άντλησης..και για λιγότερο χρόνο..αλλά και επειδή αυξάνει την παραγωγή..συνιστάται στα δίδυμα..θα δω..

θα περιμένω μέχρι τον Ιούλιο..μήπως με λυπηθεί κανείς και μου πει να μείνει λίγο παραπάνω σπίτι μου...

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Εμείς φέτος απ' όλες τις χρονιές έχουμε συνάντηση 20 χρόνια που τελειώσαμε το λύκειο (δε θέλω σχόλια χαχαχα), στις 20 Ιουνίου, ε για πέστε τώρα πώς να εμφανιστώ με φόρμα?Θα με δει κι ο πρώην που με άφησε 48 κιλά το 1997 και θα με βρει 60 και βάλεεεεεεε:oops::oops::oops::oops::oops::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλά κοίτα μη δεις εσύ τον πρώην και είναι σαν να έχει φάει το λυκειοπαιδο που ήξερες!

Πήρα ένα φόρεμα καφτάνι που θα μου κάνει μέχρι να γεννήσω!!!Καταπληκτικό!!!

Και επειδή πολύ μου άρεσε θα πάρω ύφασμα και θα ράψω κανα δυο ακόμα...

τα παιδιά μας να είναι καλά και τα κιλά στο χέρι μας είναι αν θα μείνουν ή θα φύγουν!

8NkSp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και απο εμας.. διαβαζω ολα αυτα που γραφετε και πραγματικα βλεπω ολες νιωθουμε τα ιδια τι ωραια.. και εγω σαν πρωτομανουλα νομιζω διανυω την καλυτερη φαση της ζωης μου... πεταω στα συννεφα

Εσυ εχεις το καθε δικαιωμα να νιωθεις super, εγω πιστεψεμε τα εχω φτυσει με δυο μικρα και χωρις βοηθεια.....αντε να γεννησω λεω να τρεξω λιγο σαν το Βεγγο,γιατι ετσι οπως ειμαι δεν εχω κουραγιο ουτε σε ρυθμο τζοκινγκ να κινηθω!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

και εγώ όλο το νέο παιδικό δωμάτιο σκέφτομαι....νομίζω όμως ότι κάπου καταλήγω...!!!!!!

Εγω εχω ερωτευτει το μωβ λιλα σε τοιχο με γκρι λεπτομερειες και λευκη ντουλαπα-κουρτινα.Αλλα μεχρι τοτε θα αλλαξω πολλες γνωμες....

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

μην αγχώνεστε για τα κιλά

όσες μπορείτε φάτε!!!

για ρωτήστε κι εμάς που δεν μπορούμε.....

θα τα χάσετε όλα μετά

στις βαφτίσεις των παιδιών θα είστε πιο αδύνατες από πριν

Konstantinos 04/12/10 - Eirini 26/03/13 - Nikolas 25/08/15 - Athina 11/06/18

love το καλοκαίρι του 2016 είναι μακριά, σε ένα χρόνο, κάτι θα έχεις κάνει!!! Το θέμα είναι το καλοκαίρι 2015 πώς θα εμφανιστούμε!!!αχχααχχααχα, ΚΗΤΟΣ στις αμμουδιές!!! Εγώ πρέπει να έφτασα 12+!!!ερε γλεντια!!! Μια χαρά τα απόλαυσα!!! Αλλά με ρωτάνε σίγουρα δεν έχεις δίδυμα???χαχααχαχαχαχα, το έχω παρει στην πλάκα για να μη νευριάσω!!!

Γιατι ρε κοριτσια σκοπευετε να κανετε μπανια οταν γεννησετε?εγω οχι μονο απο θεμα εμφανισης,αλλα και απο ορεξη,δεν νομιζω να ειμαι σε διαθεση καλοκαιρινη να βγω παραλια..και απο κουραση θα εχω αυπνιες ορμονες κλπ θαχω να μαζευω και πετσετες παιχνιδια μπρατσακια, απαπα του χρονου καλυτερα,ας κανουν και κατι οι μπαμπαδες φετος..

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

μην αγχώνεστε για τα κιλά

όσες μπορείτε φάτε!!!

για ρωτήστε κι εμάς που δεν μπορούμε.....

θα τα χάσετε όλα μετά

στις βαφτίσεις των παιδιών θα είστε πιο αδύνατες από πριν

Ζωντανο παραδειγμα!!Στον γιο πηρα 28+ και τα εχασα σε 5 μηνες,στην κορη 35 και τα εχασα σε 4 μηνες,το καταευχαριστηθηκα.Θα εχω να λεω οτι στις εγκυμοσυνες οτι ηθελα το ετρωγα.βεβαια μετα προσεχω αλλα με τοσο τρεξιμο χανονται τα κιλα απο μονα τους:)

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

αχ βαχ....

αφού το ΙΚΑ δίνει 64 μέρες μετά γιατί θα γυρίσεις στις 40?

κι εγώ γύριζα δουλειά και αρμεγόμουν αλλά νοίκιαζα νοσοκομειάκο για το σπίτι και στη δουλειά είχα αγοράσει το ψηφιακό freestyle της medela διπλής αντλήσης ηλεκτρικό...καλό αλλά σαν το νοσοκομειακό δεν ήταν

είναι δύσκολο να αντλήσω στη δουλειά

μπαίνω στη τουαλέτα τουλάχιστον 20 λεπτά και κάνει κι έναν απαίσιο θόρυβο το θήλαστρο....άσε που νιώθουν όλοι οι συνάδελφοι άβολα

ας πάνε όλα τα άλλα καλά και αυτό είναι το λιγότερο

2 μέρες μου έμειναν για το β επιπέδου....αγωνία στο φούλ

καλημέρα!!!!

ένα έχω να σας πω...ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 1 εβδομαδα ακολουθώντας το πρόγραμμα διατροφής της Chrimai....το αποτέλεσμα???? + 600 gr!!!! κοινώς....10 κιλάκια πριν καλά καλά μπει ο 6ος μήνας!!!!!!!! ουααααουυυυ!!!!!!

δηλ.αν δεν το έκανα αυτό πόσοοοοο θα έπαιρνα ακόμα?????

μάλλον χρειάζομαι πιο δραστικά μέσα.....να το ρίξω στα καρότα και τα αγγουράκια...

που να μην περπατουσα και 30 λεπτά την ημέρα....

μπορεί σε μερικές να ακούγομαι υπερβολική...αλλά όσο εύκολα βάζω τοοοοόσο δύσκολα χάνω...το είδα με την προηγούμενη εγκυμοσύνη...που στον 6ο είχα πάρει και λιγότερα κιλά από ότι σήμερα...

εγώ αν συνεχίσω έτσι τον Αύγουστο θα είμαι +20...που σημαίνει ούτε το καλοκαίρι του 2016 δεν θα εμφανιστώ στις παραλίες!!!!!!!

μα η διαίτα δεν είναι για να χάσεις κιλά αλλά για να μην πάρεις πολλα κιλά και πιο πολύ για υγιεινή διατροφή

προς Θεού έγκυος είσαι ...αλίμονο αν κάνεις δίαιτα για να χάσεις βάρος

λοιπόν εγώ στη πρώτη εγκυμοσύνη μέχρι την 26η εβδομάδα που έκανα τη καμπύλη είχα πάρει 12 κιλά....

ξεκίνησα τη δίαιτα πολύ αυστηρά και με παρα πολύ περπάτημα και γέννησα με +8 δηλαδή έχασα 4 κιλά στο τελευταίο τρίμηνο

αλλά μιλάμε για πολύ πείνα στην αρχή.....

στη δεύτερη εγκυμοσύνη που έκανα τη διαίτα από την αρχή πήρα 8 κιλά μέχρι μέσα του 8ου και μετά προστεθηκαν άλλα 2 αλλά ήταν από το αυξημένο αμνιακό υγρό....

και στις 2 εγκυμοσύνες μέχρι να σαραντίσουν τα παιδιά τα είχα χάσει όλα

αλλά στα ρούχα μου ξαναμπήκα μετά από 9 μήνες παρόλο που ήμουν στα ίδια κιλά με πριν και ίσως και λιγότερο

η λεκάνη και ο θώρακας είχαν ανοίξει και τα τζήν και τα πουκάμισα δεν έκλειναν...χώρια το μεγαλύτερο στήθος λόγω θηλασμού....

Ζωντανο παραδειγμα!!Στον γιο πηρα 28+ και τα εχασα σε 5 μηνες,στην κορη 35 και τα εχασα σε 4 μηνες,το καταευχαριστηθηκα.Θα εχω να λεω οτι στις εγκυμοσυνες οτι ηθελα το ετρωγα.βεβαια μετα προσεχω αλλα με τοσο τρεξιμο χανονται τα κιλα απο μονα τους:)

κι εμένα όλες οι φίλες και ξαδέρφες έτρωγαν ότι ήθελαν και έβαλαν από 25-35 κιλά η καθεμιά....

στις βαφτίσεις των παιδιών ήταν πιο αδύνατες από πριν και χωρίς δίαιτα....

ένα μωρό σε εξαντλεί τόσο πολύ που τα χάνεις όλα

κάτι οι αγωνίες κάτι οι αυπνίες κάτι που δεν προλαβαίνεις να φάς

πάνε τα κιλά

τρώτε αβέρτα λοιπόν!!!!

μακάρι να μπορούσα κι εγώ!!!

Γιατι ρε κοριτσια σκοπευετε να κανετε μπανια οταν γεννησετε?εγω οχι μονο απο θεμα εμφανισης,αλλα και απο ορεξη,δεν νομιζω να ειμαι σε διαθεση καλοκαιρινη να βγω παραλια..και απο κουραση θα εχω αυπνιες ορμονες κλπ θαχω να μαζευω και πετσετες παιχνιδια μπρατσακια, απαπα του χρονου καλυτερα,ας κανουν και κατι οι μπαμπαδες φετος..

November φαντάζομαι εννοούμε μέχρι να γεννήσουμε,,, γιατί μετάααααα εμπρός καλά μου ποδαράκια!!! Ναι μωρέ λέω ίσως και προλάβω να πάμε πουθενά για ξεκούραση (all inclusive) με το παιδάκι μας καμια βδομαδούλα τέλη Ιουνίου, αρχές Ιουλίου...άντε να δούμε- με κελεμπία πάντα!!!!-.... αλλιώς ο μπαμπάκας, αλλά θέλω να χαρώ το παιδάκι μου τελευταίο καλοκαίρι μόνο του αποκλειστικά!!! όχι οτι θα με χαλούσε το ίδιο πακέτο τέλος Σεπτέμβρη που δε θα έχει πολύ κόσμο και βλέμματα...(το έπιασες έτσι???χαχααχχααχα). Ξαναλέω μονο all inclusive για να μην κάνω καμία δουλεια....πωπω τεμπελια.....χαχαχαχαχα

qtTWp3.png

DCxtp2.png

κι εμένα όλες οι φίλες και ξαδέρφες έτρωγαν ότι ήθελαν και έβαλαν από 25-35 κιλά η καθεμιά....

στις βαφτίσεις των παιδιών ήταν πιο αδύνατες από πριν και χωρίς δίαιτα....

ένα μωρό σε εξαντλεί τόσο πολύ που τα χάνεις όλα

κατί οι αγωνίες κάτι οι αυπνίες κάτι που δεν προλαβαίνεις να φάς

πάνε τα κιλά

τρώτε αβέρτα λοιπόν!!!!

μακάρι να μπορούσα κι εγώ!!!

Ναι να προσθέσω και γω την εμπειρία μου, αν κ τα έχω ξαναπει,,, τα κιλά μια χαρά χάνονται!!! Κανένα άγχος γιαυτό,,,, εγώ φοβάμαι μην κάνω κανα ζάχαρο ή καμια άλλη παρενεργεια στο θυρεοειδή,,, Στην προηγούμενη έβαλα 20 και χάθηκαν μια χαρά, όποτε έραψα στόμα... το θέμα βέβαια ήταν η χαλάρωση που ήθελε στρώσιμο με γυμναστική! κ αυτό λύνεται όμως,,,, NO WORRIES!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...