Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

και εγώ όλο το νέο παιδικό δωμάτιο σκέφτομαι....νομίζω όμως ότι κάπου καταλήγω...!!!!!!

Θέλω λίγο κίτρινο ή γκρί ή δεν ξέρω καθόλου...Το σίγουρο είναι οτι θα βάλω ένα μεγάλο αυτοκόλλητο στο τοίχο με δένα δέντρο που πέφτουν τα φιλαράκια και εχει πεταλούδες κτλ.

LMb5p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θέλω λίγο κίτρινο ή γκρί ή δεν ξέρω καθόλου...Το σίγουρο είναι οτι θα βάλω ένα μεγάλο αυτοκόλλητο στο τοίχο με δένα δέντρο που πέφτουν τα φιλαράκια και εχει πεταλούδες κτλ.

και εγω στην αρχή σκεφτόμουνα το γκρι με ροζ λεπτομέρειες ή με κίτρινες...αλλά νομίζω ότι θα καταλήξω στο οινοπνευματί με κίτρινες λεπτομέρειες!!!!!

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

καλημερα κοριτσια και απο εμας.. διαβαζω ολα αυτα που γραφετε και πραγματικα βλεπω ολες νιωθουμε τα ιδια τι ωραια.. και εγω σαν πρωτομανουλα νομιζω διανυω την καλυτερη φαση της ζωης μου... πεταω στα συννεφα

UstLp3.png

Καλησπέρα κι από μένα, αδειούχα και πριν μια ώρα γύρισα από ντοκ!Άκουσα καρδούλα, νευρίασα με τον ειδικευόμενο που μου είπε κρατάμε ως ΠΗΤ την αρχική 10/8 (οπότε και πρέπει να πάω κι άλλες μέρες γραφείο γκρρρρ) και ήρθα!Ευτυχώς μου είπε να κόψω το ασβέστιο (ζήτωωωωω!) μιας και δεν χρειάζεται σε αυτή τη φάση και καλύπτομαι από τα γαλακτοκομικά (ακούς βροχούλα, ζήτω η φέτα χαχα)αλλά μου αύξησε σε 2 τους σίδηρους λόγω του 32 στον αιματοκρίτη και μου είπε να τρώω κόκκινο κρέας.Μου έγραψε την καμπύλη σακχάρου η οποία θα γίνει στην 28η εβδομάδα (μπλιαααααααξ) και αυτά!Ρε κορίτσια, βλέπω εκεί μια κοπέλα μου λέει πότε γεννάς, λέω αρχές Αυγούστου, α λέει είσαι μετά από μένα, λέω πότε είσαι, Ιούλιο?Όχι, 9 /05 μπαίνω στο μήνα μου!!!Ρε κορίτσια, στον 8ο κι έχει πάρει 5 κιλά :shock::shock::shock::shock::shock::shock:Ούτε φαινότανε!!Πού πάμε ορέ??Εγώ με τα τσουρέκια που τρώω έφτασα στα +6....:twisted::twisted::twisted::twisted:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

και εγώ όλο το νέο παιδικό δωμάτιο σκέφτομαι....νομίζω όμως ότι κάπου καταλήγω...!!!!!!

Εγώ έχω έτοιμο βαμμένο πορτοκαλί το δεύτερο παιδικό, με τις κουρτίνες του, τα φωτιστικά του, χθες ήρθε και το στρώμα του μπέμπη ο οποίος σας είπα?Θα κοιμάται στο δικό μου παιδικό κρεβάτι....:P Τα άλλα όλα κατειλλημμένα χαχα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα!!!!

ένα έχω να σας πω...ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 1 εβδομαδα ακολουθώντας το πρόγραμμα διατροφής της Chrimai....το αποτέλεσμα???? + 600 gr!!!! κοινώς....10 κιλάκια πριν καλά καλά μπει ο 6ος μήνας!!!!!!!! ουααααουυυυ!!!!!!

δηλ.αν δεν το έκανα αυτό πόσοοοοο θα έπαιρνα ακόμα?????

μάλλον χρειάζομαι πιο δραστικά μέσα.....να το ρίξω στα καρότα και τα αγγουράκια...

που να μην περπατουσα και 30 λεπτά την ημέρα....

μπορεί σε μερικές να ακούγομαι υπερβολική...αλλά όσο εύκολα βάζω τοοοοόσο δύσκολα χάνω...το είδα με την προηγούμενη εγκυμοσύνη...που στον 6ο είχα πάρει και λιγότερα κιλά από ότι σήμερα...

εγώ αν συνεχίσω έτσι τον Αύγουστο θα είμαι +20...που σημαίνει ούτε το καλοκαίρι του 2016 δεν θα εμφανιστώ στις παραλίες!!!!!!!

Εγώ πάλι νομίζω το βραδυνό είναι το μεγάλο κακό....Κοίτα, δε σημαίνει ότι θα φτάσεις τα 20 κιλά...Για ξανακοίτα τη διατροφή, τι μπορεί να κάνεις λάθος??Μήπως κάπου έγραφε αυτό ή αυτό ή αυτό κι εσύ κατάλαβες αυτό και αυτό και αυτό πχ?? :oops::oops::oops::oops::oops:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κοριτσούδια καλημέρα,,,

ξέχασα χτες να πω και γω για τα υγρα... ναι κ γω σε αυτή την εγκυμοσύνη έχω πολλά υγρά, μαλλον νορμαλ φαίνονται, αλλά πόσες φορές να αλλάξω... και όταν ζεσταίνομαι κιόλας φουλ ιδρώτας κ κει,,,μούσκεμα... τι θα γίνει το καλοκαίρι έχω απορία... χωρίς βρακί θα τη βγάλω μάλλον...αχχαχααχχα

Επίσης όπως και μια κοπέλα είπε, με το φτάρνισμα της εποχής- λόγω γύρης- έχω και μια ψιλοακράτεια,,,μη βρεθώ να φταρνιστώ και να έχω λίγα ούρα στην κύστη αλιμονό μου!!!! Οπότε προσπαθώ να αδειάζω συνέχεια, μη βρεθώ προ εκπλήξεως!!! κι ναι επιμένω να μη φοράω σερβιετάκια, τα φοβάμαι...

Και μενα το παιδάκι μου έχασε λίγο ακοή και φέτος ίδια εποχή γμτ!!! Πήραμε κ αντιβίωση, κορτιζονούλα, σταγονίτσες, ζιρτέκ κ όλα τα σχετικά, τώρα μετά από μια βδομάδα εντατικής θεραπείας με όλα αυτά τα φάρμακα δείχνει να βελτιώνεται,,, αλλά αυτό το έ?ε?ε? δεν παλεύεται παιδιά!!! Σαν να είσαι με κανένα γέρο και να μην ακούει,,, τα νευράκια μου,,, κ να με ρωτάει 3 φορές και μετά να φωνάζω,,,,γιατί φωνάζεις λέει????χααχχααχα

Ο γιατρός είπε ότι είναι πιθανόν αλλεργικό συνάχι που μαζέυεται στο αυτί και όχι ίωση....άντε να δούμε...

Τι άλλα, κορίτσια μου? εγώ μαγείρεψα μπάμιες χτες για σήμερα,,,,στέρεψα από ιδέες και διάθεση για μαγείρεμα... ελπίζω να μου ξανάρθει...

Άσχετο αλλά σπίτι δε βλέπω να βρίσκω εγκαίρως, το ένα μας ξινίζει, το άλλο μας βρωμάει....άντε να δούμε....και αυτό το μήνα έχουμε ταξίδια λόγω γάμων-βαφτίσεων εκτός....αααχχχ

Κι εμένα το κάνουν το ε???Κι ακούν μια χαρά τα σκατούλια!Τι να πεις...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημέρα!!!!

ένα έχω να σας πω...ανέβηκα στη ζυγαριά μετά από 1 εβδομαδα ακολουθώντας το πρόγραμμα διατροφής της Chrimai....το αποτέλεσμα???? + 600 gr!!!! κοινώς....10 κιλάκια πριν καλά καλά μπει ο 6ος μήνας!!!!!!!! ουααααουυυυ!!!!!!

δηλ.αν δεν το έκανα αυτό πόσοοοοο θα έπαιρνα ακόμα?????

μάλλον χρειάζομαι πιο δραστικά μέσα.....να το ρίξω στα καρότα και τα αγγουράκια...

που να μην περπατουσα και 30 λεπτά την ημέρα....

μπορεί σε μερικές να ακούγομαι υπερβολική...αλλά όσο εύκολα βάζω τοοοοόσο δύσκολα χάνω...το είδα με την προηγούμενη εγκυμοσύνη...που στον 6ο είχα πάρει και λιγότερα κιλά από ότι σήμερα...

εγώ αν συνεχίσω έτσι τον Αύγουστο θα είμαι +20...που σημαίνει ούτε το καλοκαίρι του 2016 δεν θα εμφανιστώ στις παραλίες!!!!!!!

love το καλοκαίρι του 2016 είναι μακριά, σε ένα χρόνο, κάτι θα έχεις κάνει!!! Το θέμα είναι το καλοκαίρι 2015 πώς θα εμφανιστούμε!!!αχχααχχααχα, ΚΗΤΟΣ στις αμμουδιές!!! Εγώ πρέπει να έφτασα 12+!!!ερε γλεντια!!! Μια χαρά τα απόλαυσα!!! Αλλά με ρωτάνε σίγουρα δεν έχεις δίδυμα???χαχααχαχαχαχα, το έχω παρει στην πλάκα για να μη νευριάσω!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

love το καλοκαίρι του 2016 είναι μακριά, σε ένα χρόνο, κάτι θα έχεις κάνει!!! Το θέμα είναι το καλοκαίρι 2015 πώς θα εμφανιστούμε!!!αχχααχχααχα, ΚΗΤΟΣ στις αμμουδιές!!! Εγώ πρέπει να έφτασα 12+!!!ερε γλεντια!!! Μια χαρά τα απόλαυσα!!! Αλλά με ρωτάνε σίγουρα δεν έχεις δίδυμα???χαχααχαχαχαχα, το έχω παρει στην πλάκα για να μη νευριάσω!!!

για το καλοκαίρι του 2015...κελεμπία....δεν το συζητάμε ....δεν μου περνάει και κάτι άλλο από το μυαλό!!!!!!!

Εγώ πάλι νομίζω το βραδυνό είναι το μεγάλο κακό....Κοίτα, δε σημαίνει ότι θα φτάσεις τα 20 κιλά...Για ξανακοίτα τη διατροφή, τι μπορεί να κάνεις λάθος??Μήπως κάπου έγραφε αυτό ή αυτό ή αυτό κι εσύ κατάλαβες αυτό και αυτό και αυτό πχ?? :oops::oops::oops::oops::oops:

χα χα !!!! πολύ πιθανό!!!! αλλά και πάλι εγώ πεινούσα!!!!!!

εσύ με +6..και 4η εγκυμοσύνη μην μιλάς καθόλου!!! κορμάρα!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από μένα, αδειούχα και πριν μια ώρα γύρισα από ντοκ!Άκουσα καρδούλα, νευρίασα με τον ειδικευόμενο που μου είπε κρατάμε ως ΠΗΤ την αρχική 10/8 (οπότε και πρέπει να πάω κι άλλες μέρες γραφείο γκρρρρ) και ήρθα!Ευτυχώς μου είπε να κόψω το ασβέστιο (ζήτωωωωω!) μιας και δεν χρειάζεται σε αυτή τη φάση και καλύπτομαι από τα γαλακτοκομικά (ακούς βροχούλα, ζήτω η φέτα χαχα)αλλά μου αύξησε σε 2 τους σίδηρους λόγω του 32 στον αιματοκρίτη και μου είπε να τρώω κόκκινο κρέας.Μου έγραψε την καμπύλη σακχάρου η οποία θα γίνει στην 28η εβδομάδα (μπλιαααααααξ) και αυτά!Ρε κορίτσια, βλέπω εκεί μια κοπέλα μου λέει πότε γεννάς, λέω αρχές Αυγούστου, α λέει είσαι μετά από μένα, λέω πότε είσαι, Ιούλιο?Όχι, 9 /05 μπαίνω στο μήνα μου!!!Ρε κορίτσια, στον 8ο κι έχει πάρει 5 κιλά :shock::shock::shock::shock::shock::shock:Ούτε φαινότανε!!Πού πάμε ορέ??Εγώ με τα τσουρέκια που τρώω έφτασα στα +6....:twisted::twisted::twisted::twisted:

νομίζω ότι μπορείς να συννενοηθείς να αλλάξεις την ΠΗΤ...και θα χρειαστεί αντί να κάτσεις τώρα περισσότερο στο γραφείο ..να γυρίσεις αυτές τις μέρες νωρίτερα....εσύ που θα καθίσεις τόσο καιρό δεν σε πειράζει αν γυρίσεις 10 μέρες νωρίτερα...

Εμείς φέτος απ' όλες τις χρονιές έχουμε συνάντηση 20 χρόνια που τελειώσαμε το λύκειο (δε θέλω σχόλια χαχαχα), στις 20 Ιουνίου, ε για πέστε τώρα πώς να εμφανιστώ με φόρμα?Θα με δει κι ο πρώην που με άφησε 48 κιλά το 1997 και θα με βρει 60 και βάλεεεεεεε:oops::oops::oops::oops::oops::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

νομίζω ότι μπορείς να συννενοηθείς να αλλάξεις την ΠΗΤ...και θα χρειαστεί αντί να κάτσεις τώρα περισσότερο στο γραφείο ..να γυρίσεις αυτές τις μέρες νωρίτερα....εσύ που θα καθίσεις τόσο καιρό δεν σε πειράζει αν γυρίσεις 10 μέρες νωρίτερα...

Σωστό κι αυτό αλλά δε θέλω να τους παρακαλάω κιόλας στο νοσοκομείο να βάλουν άλλη ημερομηνία, οπότε...απλώς υπομονή θα κάνω, θα περάσουν μωρέ απλώς είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά...Τεσπα!Εσύ τι δικαιούσαι?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εμείς φέτος απ' όλες τις χρονιές έχουμε συνάντηση 20 χρόνια που τελειώσαμε το λύκειο (δε θέλω σχόλια χαχαχα), στις 20 Ιουνίου, ε για πέστε τώρα πώς να εμφανιστώ με φόρμα?Θα με δει κι ο πρώην που με άφησε 48 κιλά το 1997 και θα με βρει 60 και βάλεεεεεεε:oops::oops::oops::oops::oops::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλά δες πως θα είναι και αυτός πρώτα...μπορεί να μην τον αναγνωρίσεις καν!!!!!!!! και οι αντρες χωρίς εγκυμοσύνες...αλλάζουν!!!!!!!

χα χα !!!! πολύ πιθανό!!!! αλλά και πάλι εγώ πεινούσα!!!!!!

εσύ με +6..και 4η εγκυμοσύνη μην μιλάς καθόλου!!! κορμάρα!!!!!!

Η 4η εγκυμοσύνη δεν έχει καμία σχέση, πίστεψέ με, μετά που γέννησα τον τρίτο λόγω θηλασμού και ΓΟΠ μικρού είχα γίνει πιο αδύνατη από κάθε παιδί (50 κιλά), τα κιλά τα 5 τα τσίμπησα στο γραφείο που μασούσαμε συνέχεια!!Οπότε το νεκταρινάκι ήρθε και με βρήκε στα 55 για ξεκίνημα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...