Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Όχι μανάρι μου, δεν κάνεις κάθε μήνα. Έγραψα κάπου παραπίσω ότι μόνο καρδούλα ακούμε, υπέρηχους δεν κάνουν.Μόνο κάπου στον 8ο νομίζω, δε θυμάμαι και καλά....

την καρδια πως την ακουν?με εκεινο το ξυλινο που χρησιμοποιουσαν παλια που το βαζεις στο αυτι και στην κοιλια?και αν καποια εχει εγκυμοσυνη θψηλου κινδυνου?

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια η δικιά μου στις 22+3 που κάναμε την β' επιπέδου ήταν 473 γρ. Το συγκρίνω με τα δικά σας και βλέπω ότι είναι πολύ αδυνατούλα. Πιστεύετε πως αν ζοριστώ και τρώω παραπάνω, θα την βοηθήσω; Ο γιατρός δεν μου είπε τίποτα για να ανησυχήσω

εμενα ηταν ακομα μικροτερο στην β.αν ειχε προβλημα θα στο λεγε ο γιατρος.το μωρο παιρνει παντα αυτο που χρειαζεται.τα συμπληρωματα τα παιρνουμε για μας για να μην κλαταρουμε εμεις

KPOzp2.png deXnp3.png

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι? πριν το πασχα καναμε μια βολτα στα τζαμπο να παρουμε της μικρης δωρο και να χαζεψουμε και ειδα και μωρουδιακα. της κορης μου τα ειχα παρει ολα απο το prenatal και οπως καταλαβαινετε λογο του οτι ειχα μια μουρλα με το μωβ και το φουξια και εκτος του οτι τα εχω δωσει κιολας, τωρα θελω καινουργια, ειδα ομως μεγαλη διαφορα στης τιμες, και εχω την εξης ερωτηση αν ξερει καποια να μου απαντηση, ειδα καροτσι που γινετε καλαθι και περνει και καθισματακι αυτοκινητου, δεν ειδα να υστερει πουθενα απο αυτο που ειχα στην κορη που και το ειχα παρει 550 αν θυμαμαι καλα και αυτο το ειδα στα 100, ξερει καποια αν εχουν καποιο ελλατωμα? πραγματικα θελω να μαθω γιατι προτιμω να τα δωσω στο τζαμπο και να τα δωσω αλλου τα λεφτα αυτα τα παραπανω ( εννωειτε παλι στο παιδι) ακομα και να τα βαλω σε ενα λογαριασμο στο ονομα του παρα να τα δωσω για να πληρωσω την μαρκα και μονο την μαρκα, και το καροτσι τ εφερα σαν παραδειγμα, εχει και αλλα πολλα τα οποια η τιμες εχουν μεγαλη διαφορα απο αυτες που ηξερα, ακομα και στα ρουχα. δωστε μου τα φωτα σας pleaseee.

Stella δεν ξέρω για καρότσια, αλλά ρουχαλάκια εχουμε πάρει στην ανηψια μου και ήταν μια χαρα...απλά δεν είναι όλα ίδιας ποιότητα...διαλέγεις τα φορμάκια να είναι μαλακά.ετσι και αλλιώς κ αυτά που ακριβοπληρώνουμε στην Κίνα φτιάχνονται!

8NkSp3.png

γεια σας κοριτσακια μου και απο εμενα!

Βλεπω στρουμπουλα μωρακια και τρελενομαι!!!

Δυσκοιλιοτητα....εκτος απο υποθετα γλυκαιρινης που οντως δεν ενοχλουν πουθενα και εκτος απο τα γνωστα...δαμασκηνα ακτινιδια και προιοντα ολικης αλεσεως και ακτιβια γιαουρτια....πρεπει να πεινουμε πολυ νερο, να περπαταμε και επισης βοηθαει πολυ οι μπαμιες οι αγκιναρες και τωρα ανακάλυψα και το αβοκαντο...βαζω μισο στην σαλατα μου το βραδυ και το πρωι τρεχω....χαχα χα

Τελικα μαλλον αρχιζω μικρη δοση ινσουλινης το βραδυ....μου ανεβαινει οσο περναει ο καιρος το ζαχαρο και αλλο και αρχιζει να βαραει 100+ αλλα μόνο το πρωι που ξυπναω....μετα το φαγητο πεφτει...θα μετρηθω παλι μεχρι την παρασκευη κανοντας αυστηρη διαιτα και γυμναστικη και μετα θα παρω παλι την γιατρο να μου πει αλλα μου ειπε κατα 90% θα αρχισω...την αλλη Πεμπτη πηρα αδεια να κανω την καμπυλη γιατι βλεποντας τα αποτελεσματα θα μου δωσει την ακριβη δοση ινσουλινης...μου ειπε δυσκολο να το αποφυγω γιατι μετα τον 7ο αρχιζει να εμφανιζεται το ζαχαρο και εμενα δειχνουν οι μοναδες μου οτι αρχιζω να κανω! :cry:

Επισης την αλλη Τεταρτη θα παω την μικρη μου να κανει ακουογραμμα!Το Μ.Σαββατο επαθε ρηξη τυμπανου και παιρνουμε αντιβιωση μεχρι αυριο...την πηγα την Πεμπτη σε ΩΡΛ να την δει και μου ειπε οτι παει καλυτερα αλλα επειδη του ειπα οτι πολλες φορες οταν της μιλαω μου λεει εεεεεε και δεν ξερω αν το κανει επίτηδες ή οντως δεν ακουει επισης δεν μιλαει ακομη καθαρα και διαβασα οτι ισως παιζει ρολο γιατι δεν ακουει καλα τις λεξεις το ειπα στο γιατρο και μου ειπε οτι βλεπει λιγο υγρο στα αυτακια της και οτι πρεπει να κανουμε ενα ακουογραμμα για να δουμε αν οντως εχει προβληματακι ...θα την παω να το κανουμε να μου φυγει το ανχος....ετσι και αλλιως το ειχα στο μυαλο μου και μου ειναι τωρα ευκαιρια μιας και επαθε και αυτο στα αυτακια της. Ο επομενος γιατρος που σκοπευω να την παω ειναι οφθαλμιατρος ...οχι οτι βλεπω να εχει καποιο θεμα αλλα επειδη εγω και η αδελφη μου και οι 2 γονεις μου εχουμε υπερματρωπια και ξερω οτι ειναι κληρονομικη πρεπει να το κοιταξω απο τωρα που ειναι μικρη και μου ειπαν να την παω μετα τα 3....αρα καλα ειναι να την παω πριν γεννησω να μου φυγει και απο κει το ανχος :rolleyes:

ΑΧ.....απο την στιγμη που μενεις εγκυουλα το ανχος δεν τελειωνει ΠΟΤΕ!!!

ArFNp2.png

jGyQp2.png

Ts0Xp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια η δικιά μου στις 22+3 που κάναμε την β' επιπέδου ήταν 473 γρ. Το συγκρίνω με τα δικά σας και βλέπω ότι είναι πολύ αδυνατούλα. Πιστεύετε πως αν ζοριστώ και τρώω παραπάνω, θα την βοηθήσω; Ο γιατρός δεν μου είπε τίποτα για να ανησυχήσω

Μαριανθη μου κι εμενα 490 ηταν χθες...και μου ειπε μια χαρα ειναι!

MYfKp3.png

Δυσκοιλιοτητα....εκτος απο υποθετα γλυκαιρινης που οντως δεν ενοχλουν πουθενα και εκτος απο τα γνωστα...δαμασκηνα ακτινιδια και προιοντα ολικης αλεσεως και ακτιβια γιαουρτια....πρεπει να πεινουμε πολυ νερο, να περπαταμε και επισης βοηθαει πολυ οι μπαμιες οι αγκιναρες και τωρα ανακάλυψα και το αβοκαντο...βαζω μισο στην σαλατα μου το βραδυ και το πρωι τρεχω....χαχα χα

Τελικα μαλλον αρχιζω μικρη δοση ινσουλινης το βραδυ....μου ανεβαινει οσο περναει ο καιρος το ζαχαρο και αλλο και αρχιζει να βαραει 100+ αλλα μόνο το πρωι που ξυπναω....μετα το φαγητο πεφτει...θα μετρηθω παλι μεχρι την παρασκευη κανοντας αυστηρη διαιτα και γυμναστικη και μετα θα παρω παλι την γιατρο να μου πει αλλα μου ειπε κατα 90% θα αρχισω...την αλλη Πεμπτη πηρα αδεια να κανω την καμπυλη γιατι βλεποντας τα αποτελεσματα θα μου δωσει την ακριβη δοση ινσουλινης...μου ειπε δυσκολο να το αποφυγω γιατι μετα τον 7ο αρχιζει να εμφανιζεται το ζαχαρο και εμενα δειχνουν οι μοναδες μου οτι αρχιζω να κανω! :cry:

Επισης την αλλη Τεταρτη θα παω την μικρη μου να κανει ακουογραμμα!Το Μ.Σαββατο επαθε ρηξη τυμπανου και παιρνουμε αντιβιωση μεχρι αυριο...την πηγα την Πεμπτη σε ΩΡΛ να την δει και μου ειπε οτι παει καλυτερα αλλα επειδη του ειπα οτι πολλες φορες οταν της μιλαω μου λεει εεεεεε και δεν ξερω αν το κανει επίτηδες ή οντως δεν ακουει επισης δεν μιλαει ακομη καθαρα και διαβασα οτι ισως παιζει ρολο γιατι δεν ακουει καλα τις λεξεις το ειπα στο γιατρο και μου ειπε οτι βλεπει λιγο υγρο στα αυτακια της και οτι πρεπει να κανουμε ενα ακουογραμμα για να δουμε αν οντως εχει προβληματακι ...θα την παω να το κανουμε να μου φυγει το ανχος....ετσι και αλλιως το ειχα στο μυαλο μου και μου ειναι τωρα ευκαιρια μιας και επαθε και αυτο στα αυτακια της. Ο επομενος γιατρος που σκοπευω να την παω ειναι οφθαλμιατρος ...οχι οτι βλεπω να εχει καποιο θεμα αλλα επειδη εγω και η αδελφη μου και οι 2 γονεις μου εχουμε υπερματρωπια και ξερω οτι ειναι κληρονομικη πρεπει να το κοιταξω απο τωρα που ειναι μικρη και μου ειπαν να την παω μετα τα 3....αρα καλα ειναι να την παω πριν γεννησω να μου φυγει και απο κει το ανχος :rolleyes:

βρε νινακι δηλαδη ποσο σακχαρο δινουν οι πρωινες μετρησεις?τηρεις το 12 ωρο νηστειας πριν? μου φαινεται περιεργο ινσουλινη απο λιγο πανω απο 100 με φυσιολογικη καμπυλη 60 και 120(αν θυμαμαι καλα) δε φοβουνται μην κανεις υπογλυκαιμιες με την ινσουλινη?στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχες σακχαρο?

KPOzp2.png deXnp3.png

Μα γιατί δεν τα κρατούσε μέσα στην τάξη όση ώρα είχε δουλειά?Εμένα χθες μου έλεγε ιστορίες το τριτάκι για την κυρία της μελέτης που βάζει κραγιόν μες στην τάξη, μιλάει στο κινητό με αποτέλεσμα να γίνεται το σώσε μέσα και μετά τα τρέχει στη διευθύντρια, τι να πεις....:shock:

πες μου εσυ.. και εμενα στο τηλ λεει μιλουσε η δικια μας, γιατι ερχετε και μου λεει οτι ανεβηκε στα καγκελα τα υπερυψωμενα που χωριζουν το νηπιο με το διπλα σπιτι και πηγε ενα αγορακι και την κλωτσουσε στα ποδια και παραλιγο να πεσει, και της λεω τι δουλεια ειχες εκει εσυ να χτυπησεις? και που ηταν η δασκαλα να σε σταματησει? μεσα μαμα λεει, μας φωναζε να κανουμε ησυχια και τα αγορια φωναζαν και μας εβγαλε εξω να μιλησει στο τηλεφωνο. ακους? ακουω να λες.

34lep3.png

hSuPp3.png

Όχι μανάρι μου, δεν κάνεις κάθε μήνα. Έγραψα κάπου παραπίσω ότι μόνο καρδούλα ακούμε, υπέρηχους δεν κάνουν.Μόνο κάπου στον 8ο νομίζω, δε θυμάμαι και καλά....

μαρουσκακι ειναι βασανιστες εκει περα? και εγω σε νοσοκομειο θα γεννησω αλλα φαινεται εμας εδω στην κρητη ειναι πιο προχω απο εσας χαχα. εγω καθε μηνα η και καθε 15 παω και μου κανει υπερηχο μου γραφει τα φαρμακα και σε 2 βδομαδες θα κανουμε και παπ, εσυ απο οτι καταλαβα θα το ξανα δεις στον dobler

34lep3.png

hSuPp3.png

την καρδια πως την ακουν?με εκεινο το ξυλινο που χρησιμοποιουσαν παλια που το βαζεις στο αυτι και στην κοιλια?και αν καποια εχει εγκυμοσυνη θψηλου κινδυνου?

lonestar μου ειναι ενα μηχανημα σε μεγεθος ταμπελ αν θυμαμαι καλα και εχει ενα (μικροφωνο το ελεγα εγω) σαν αυτο το πλαστικο που σου βαζουν στην κοιλια με το τζελ και κανουν υπερηχο, και ακουγετε απο το μηχανημα, σαν υπεριχος ειναι απλα μονο το ακους, τετοιο ειχα εγω δλδ πριν 5,5 χρονια στο βενιζελιο, εκτος τωρα και εκει που ειναι η μαρουσκα εχουν το ξυλινο ακομα, γιατι πολυ παραδοσιακους τους κοβω. (ακου υπερηχο ξανα στον 8ο) θα ειχα τρελαθει

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

Δε νομίζω ότι το βάρος που παίρνει το μωρό έχει να κάνει με το δικό σου βάρος, τότε όλες οι κοπέλες που έβαζαν πολλά κιλά θα γεννούσαν 4, 5κιλά μωρό!Εγώ στον 2ο γιο είχα βάλει 9 κιλά κι ήμουν συλφίδα-γεννήθηκε 3600, μη στεναχωριέσαι, κι εμένα στο β που με έβγαλε 23 εβδομάδων ακριβώς ήταν 533 γραμμάρια είναι και αγόρι.....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

lonestar μου ειναι ενα μηχανημα σε μεγεθος ταμπελ αν θυμαμαι καλα και εχει ενα (μικροφωνο το ελεγα εγω) σαν αυτο το πλαστικο που σου βαζουν στην κοιλια με το τζελ και κανουν υπερηχο, και ακουγετε απο το μηχανημα, σαν υπεριχος ειναι απλα μονο το ακους, τετοιο ειχα εγω δλδ πριν 5,5 χρονια στο βενιζελιο, εκτος τωρα και εκει που ειναι η μαρουσκα εχουν το ξυλινο ακομα, γιατι πολυ παραδοσιακους τους κοβω. (ακου υπερηχο ξανα στον 8ο) θα ειχα τρελαθει

Αυτό που περιγράφεις έχουν το τάμπλετ, χαχα.Κορίτσια δεν έχω κόλλημα να δω το μωρό κάθε μήνα, αν εξαιρέσεις τον πρώτο, μετά το ξεπέρασα....Όσο τον καταλαβαίνω να κλωτσάει και δε νιώθω κάτι ανησυχητικό είμαι ήσυχη.Τώρα αν είχα δύσκολη εγκυμοσύνη ή κάποιο θέμα βρε αδερφέ εννοείται δεν θα το άφηνα στην τύχη του....;)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

μαρουσκακι ειναι βασανιστες εκει περα? και εγω σε νοσοκομειο θα γεννησω αλλα φαινεται εμας εδω στην κρητη ειναι πιο προχω απο εσας χαχα. εγω καθε μηνα η και καθε 15 παω και μου κανει υπερηχο μου γραφει τα φαρμακα και σε 2 βδομαδες θα κανουμε και παπ, εσυ απο οτι καταλαβα θα το ξανα δεις στον dobler

Τι συγκρίνεις μανάρι μου?Το Ηράκλειο με τα Γιαννιτσά, 30000 κάτοικοι???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κι εμείς είχαμε κάνει ακουόγραμμα λόγω των συχνών ωτίτιδων δεν είναι τίποτα....Επίσης για την υπερμετρωπία μετά τα 2,5 καλά είναι να την πας κάποια στιγμή αφού εχετε και ιστορικό.Εμένα έχει ο άντρας μου και το πήραν οι δυο στους τρεις γιους κι από 3 ετών φοράνε γυαλάκια, ο μεγάλος ήδη 4 χρόνια τώρα κι έχει διαφορά.Ο μικρός που φοράει 1,5 χρόνο ήδη ακόμη δεν έχει πολύ διαφορά αλλά είπε ο ντοκ να μην ανησυχώ, θα στρώσει,δεν έχει και πάρα πολλούς βαθμούς, κάπου 2,5 νομίζω.... Το άγχος δεν τελειώνει ποτέ, είτε αγόρια είτε κορίτσια....ποτέ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...