Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Τι καλά που πάτε στο ντοκ σας και μαθαίνετε βάρος μωρού.Εγώ μετά το β επιπέδου με βλέπω στη γέννα να μαθαίνω βάρος...Νοσοκομείο στην επαρχία γαρ...Α, σας είπα?Ο ιδιώτης που πήγαινα τους πρώτους 5 μήνες έπαθε έμφραγμα, έκανε μπαλονάκι...42 χρόνων, πολύ γουρλού είμαι....:?:?:?:?

μα δε σου λενε στο νοσοκομειο το βαρος? γιατι? απο την περιμετρο κοιλιας ή κεφαλιου βγαινει αυτοματα..

ολα συμβαινουν στους γιατρους δε λενε?...

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια

εμεις πηγαμε γιατρο χτες ειμαστε 720gr!

μελνταν περαστικα σας δεν μπορω ουτε να φανταστω τι περασες..

habibi αντε να κανεις την β επιπεδου να ηρεμησεις!καλα αποτελεσματα!

για τα υπολοιπα κοριτσια που ειδαν τα μωρακια τους να τα χαιρονται!

μαριανθη εγω ειχα σοβαρο θεμα δυσκοιλιοτητας που περασε με τα λαδερα φαγητα.θεωρητικα βοηθουν οι φυτικες ινες τα αποξηραμενα φρουτα τα γιαουρτια το νερο και η ασκηση.εμενα με βοηθαν και τα μακαρονια περιέργως.

τα γλυκα δεν βοηθαν καθολου,εφαγα πολλα την μερα του πασχα και την παραμονη και μετα με επιασε πονοςστην κοιλια,εντονη επειξη για αφοδευση χωρις αποτελεσμα και δυνοπάθησα..

ειδα το σεμιναριο λοχειας,ενδιαφερον ηταν

τα σερβιετακια μου τα απαγορευσε ο γιατρος

εδω (κρητη) ο καιρος ειναι τελειος!

εσενα τα μακαρονια και εμενα η μπανανα, ειδες καμια φορα? και εγω ειδα λιγο απο το σεμιναριο, μετα ηρθε η κορη μου και μου ελεγε παραπονα για το σχολειο και το εκλεισα οπως οπως (μα ειναι δυνατων να τα αφηνει η δασκαλα στην αυλη μονα τους μπροστα στο δρομο με σκαλες και καγκελο 80ποντους? και εκεινη να ειναι μεσα?) εγω αναγκαστηκα φοραω σερβιετακια οταν βγαινω εξω να παω στον γιατρο, γιατι εχω τρελο φτερμισμα ( αλλο και αυτο ) και μου φευγουν, ε μην γινω και ρεζιλι. κρητη και εσυ ε? δεν ξερω σε πιο νομο εισαι αλλα εδω ηρακλειο λεω οτι μπαινει το καλοκαιρι.

34lep3.png

hSuPp3.png

μα δε σου λενε στο νοσοκομειο το βαρος? γιατι? απο την περιμετρο κοιλιας ή κεφαλιου βγαινει αυτοματα..

ολα συμβαινουν στους γιατρους δε λενε?...

Βγαίνουν αυτόματα αν σου κάνουν υπέρηχο πουλάκι μου, στο νοσοκομείο μας δεν κάνουν υπέρηχο, μόνο ακούν την καρδούλα στις μηνιαίες επισκέψεις....;)Στο νοσοκομείο έχουν ήδη πεθάνει την τελευταία 9 ετία δυο μεγαλογυναικολόγοι....Επίσης ο ντοκ που με παρακολουθούσε Κατερίνη τους πρώτους μήνες στο δεύτερο γιο, αυτοκτόνησε κάποια χρόνια μετά...ε...γι' αυτό λέω είμαι λίγο μαύρη γάτα....:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σου στελλα

και γω τα ειδα αυτα στα jumbo αλλα δεν ξερω αν ειναι καλα..μου φαινεται πολυ φτηνο 100 e για να ναι καλο.. μηπως ειναι σκετο πλαστικο?εγω ψηνομαι να παρω απο κει την ενδοεπικοινωνια με καμερα. βεβαια για τα καροτσια μαρκας prenatal που ειχε παρει μια φιλη μου εσπασε το φρενο οταν ηταν μηνων και ημουν μπροστα.εγω πηρα inglesina trilogy 640 με τα δωρα που εδινε το μαρτη.δοκιμασμενα απο φιλες μου ειναι τα pegperego(πανακριβα) και τα chicco.παντως ουτε εγω ειμαι υπερ της μαρκας για την μαρκα ειδικα στα ρουχα!οσον αφορα τα αλλα επιλεγω βαση αν μου αρεσει το σχεδιο και το χρωμα.. και θα τα παρω ολα σχεδον κοκκινα(το θεωρω unisex) εκτος το καροτσι που ειναι τζιν και το ριλαξ γκρι.

παντως απ'οτι ειδα το πρεναταλ στις εκπτωσεις εχει πολυ καλες τιμες στα ρουχα.σε ολα τα αλλα ειναι φωτια!

μα γιατι τα εδωσες τα πραγματα της κορης σου?ειδικα το καροτσι?? δεν ηθελες αλλο μωρο?

δεν θα εκανα αλλο, ο αντρας μου ηταν καθετος σε αυτο αλλα εγω βεβαια ηθελα αλα ασχετο απο αυτο ηταν μια κοπελα που πραγματικα τα ειχε αναγκη και της τα εδωσα, ε τωρα και κοριτσι να εκανα δεν θα τα ζητουσα πισω, δεν μπορω να το κανω . τωρα για το καροτσι πραγματικα το σκεφτομαι, δεν ξερω κιολας

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

Βγαίνουν αυτόματα αν σου κάνουν υπέρηχο πουλάκι μου, στο νοσοκομείο μας δεν κάνουν υπέρηχο, μόνο ακούν την καρδούλα στις μηνιαίες επισκέψεις....;)Στο νοσοκομείο έχουν ήδη πεθάνει την τελευταία 9 ετία δυο μεγαλογυναικολόγοι....Επίσης ο ντοκ που με παρακολουθούσε Κατερίνη τους πρώτους μήνες στο δεύτερο γιο, αυτοκτόνησε κάποια χρόνια μετά...ε...γι' αυτό λέω είμαι λίγο μαύρη γάτα....:tongue::tongue::tongue:

απαπαπα τον εφαγες μπαμπεσα:twisted:

34lep3.png

hSuPp3.png

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι? πριν το πασχα καναμε μια βολτα στα τζαμπο να παρουμε της μικρης δωρο και να χαζεψουμε και ειδα και μωρουδιακα. της κορης μου τα ειχα παρει ολα απο το prenatal και οπως καταλαβαινετε λογο του οτι ειχα μια μουρλα με το μωβ και το φουξια και εκτος του οτι τα εχω δωσει κιολας, τωρα θελω καινουργια, ειδα ομως μεγαλη διαφορα στης τιμες, και εχω την εξης ερωτηση αν ξερει καποια να μου απαντηση, ειδα καροτσι που γινετε καλαθι και περνει και καθισματακι αυτοκινητου, δεν ειδα να υστερει πουθενα απο αυτο που ειχα στην κορη που και το ειχα παρει 550 αν θυμαμαι καλα και αυτο το ειδα στα 100, ξερει καποια αν εχουν καποιο ελλατωμα? πραγματικα θελω να μαθω γιατι προτιμω να τα δωσω στο τζαμπο και να τα δωσω αλλου τα λεφτα αυτα τα παραπανω ( εννωειτε παλι στο παιδι) ακομα και να τα βαλω σε ενα λογαριασμο στο ονομα του παρα να τα δωσω για να πληρωσω την μαρκα και μονο την μαρκα, και το καροτσι τ εφερα σαν παραδειγμα, εχει και αλλα πολλα τα οποια η τιμες εχουν μεγαλη διαφορα απο αυτες που ηξερα, ακομα και στα ρουχα. δωστε μου τα φωτα σας pleaseee.

Γενικά, τα προϊόντα του Jumbo δεν φημίζονται για την ποιότητά τους. Μπορείς όμως να βρεις και σε άλλα μαγαζιά μη επώνυμα προϊόντα, σε οικονομικές τιμές και σε καλή ποιότητα. Ειδικά από eshop αν ψάξεις, χαμός γίνεται! Έχει γεμίσει ο τόπος βρεφικά!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα εγκυούλες!

για μένα θα έλεγα εγκυάρες αλλά τέλωσπάντων!!!αχχαχαχαχα

τα νέα μου! χτες πήγα στο γιατρό πρώτη φορά με το γιοκα μου, όλοι μαζί! προσπαθούσε να καταλάβει ο καημένος, έλιωσα!!!Στο 3d απορούσε!!! αυτόν κοιτούσα περισσότερο παρά την οθόνη... αχ!!!

όλα καλά το εμβυάκι, 760~γρ! μεγαλώνουμε!!! Το νιώθω πολύ συχνά και επιτέλους το ένιωσε κ ο άντρας μου με το χέρι του! Έλεος, στην 25η εβδομάδα!!!

Εύχομαι να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματά σας τσούπρες με τα παιδάκια σας, και να είναι εντελώς περαστικά!!!

Μαρούσκα άφωνη με τους γιατρούς σου!!! Ελπίζω να μην ξέρει ο επόμενος για τον προηγούμενο!!!χαχααχαχαχ

Γιαυτό που λέγατε για το περπάτημα στο τέλος της εγκυμοσύνης θέλω πολύ να κάνω, αλλά μέσα στην κάψα πώς θα περπατάμε?? μάλλον κατά τις 2 μεταμεσονύκτια με κόβω....

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Τι καλά που πάτε στο ντοκ σας και μαθαίνετε βάρος μωρού.Εγώ μετά το β επιπέδου με βλέπω στη γέννα να μαθαίνω βάρος...Νοσοκομείο στην επαρχία γαρ...Α, σας είπα?Ο ιδιώτης που πήγαινα τους πρώτους 5 μήνες έπαθε έμφραγμα, έκανε μπαλονάκι...42 χρόνων, πολύ γουρλού είμαι....:?:?:?:?

Στο νοσοκομείο κάνεις κάθε μήνα υπέρηχο; Και δεν σου λένε το βάρος του μωρού; Περίεργο... Όσο για τον ιδιώτη, τι έφταιγες και εσύ; Είναι να μην σου τύχει και να κάνεις και καλή ζωή...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

εσενα τα μακαρονια και εμενα η μπανανα, ειδες καμια φορα? και εγω ειδα λιγο απο το σεμιναριο, μετα ηρθε η κορη μου και μου ελεγε παραπονα για το σχολειο και το εκλεισα οπως οπως (μα ειναι δυνατων να τα αφηνει η δασκαλα στην αυλη μονα τους μπροστα στο δρομο με σκαλες και καγκελο 80ποντους? και εκεινη να ειναι μεσα?) εγω αναγκαστηκα φοραω σερβιετακια οταν βγαινω εξω να παω στον γιατρο, γιατι εχω τρελο φτερμισμα ( αλλο και αυτο ) και μου φευγουν, ε μην γινω και ρεζιλι. κρητη και εσυ ε? δεν ξερω σε πιο νομο εισαι αλλα εδω ηρακλειο λεω οτι μπαινει το καλοκαιρι.

Μα γιατί δεν τα κρατούσε μέσα στην τάξη όση ώρα είχε δουλειά?Εμένα χθες μου έλεγε ιστορίες το τριτάκι για την κυρία της μελέτης που βάζει κραγιόν μες στην τάξη, μιλάει στο κινητό με αποτέλεσμα να γίνεται το σώσε μέσα και μετά τα τρέχει στη διευθύντρια, τι να πεις....:shock:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα εγκυούλες!

τα νέα μου! χτες πήγα στο γιατρό πρώτη φορά με το γιοκα μου, όλοι μαζί! προσπαθούσε να καταλάβει ο καημένος, έλιωσα!!!Στο 3d απορούσε!!! αυτόν κοιτούσα περισσότερο παρά την οθόνη... αχ!!!

όλα καλά το εμβυάκι, 760~γρ! μεγαλώνουμε!!! Το νιώθω πολύ συχνά και επιτέλους το ένιωσε κ ο άντρας μου με το χέρι του! Έλεος, στην 25η εβδομάδα!!!

Εύχομαι να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματά σας τσούπρες με τα παιδάκια σας, και να είναι εντελώς περαστικά!!!

Μαρούσκα άφωνη με τους γιατρούς σου!!! Ελπίζω να μην ξέρει ο επόμενος για τον προηγούμενο!!!χαχααχαχαχ

Γιαυτό που λέγατε για το περπάτημα στο τέλος της εγκυμοσύνης θέλω πολύ να κάνω, αλλά μέσα στην κάψα πώς θα περπατάμε?? μάλλον κατά τις 2 μεταμεσονύκτια με κόβω....

Συγχαρητήρια! Μεγαλούτσικο και εσένα το μωράκι σου!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλησπέρα εγκυούλες!

Αχ το θρεφταρούλι, κοντεύει 800 γρ!!Ρεω συ, πρωί πρωί για περπάτημα, θα στέλνεις τον κανακάρη παιδικό και μετά, βουρ!Εγώ έτσι το σκέφτομαι....Μόνο που εγώ θα τους παίρνω μαζί μου στα γηπεδάκια να αθλούνται....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Στο νοσοκομείο κάνεις κάθε μήνα υπέρηχο; Και δεν σου λένε το βάρος του μωρού; Περίεργο... Όσο για τον ιδιώτη, τι έφταιγες και εσύ; Είναι να μην σου τύχει και να κάνεις και καλή ζωή...

Όχι μανάρι μου, δεν κάνεις κάθε μήνα. Έγραψα κάπου παραπίσω ότι μόνο καρδούλα ακούμε, υπέρηχους δεν κάνουν.Μόνο κάπου στον 8ο νομίζω, δε θυμάμαι και καλά....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια η δικιά μου στις 22+3 που κάναμε την β' επιπέδου ήταν 473 γρ. Το συγκρίνω με τα δικά σας και βλέπω ότι είναι πολύ αδυνατούλα. Πιστεύετε πως αν ζοριστώ και τρώω παραπάνω, θα την βοηθήσω; Ο γιατρός δεν μου είπε τίποτα για να ανησυχήσω

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Όχι μανάρι μου, δεν κάνεις κάθε μήνα. Έγραψα κάπου παραπίσω ότι μόνο καρδούλα ακούμε, υπέρηχους δεν κάνουν.Μόνο κάπου στον 8ο νομίζω, δε θυμάμαι και καλά....

Ναι μετά το είδα που το έγραψες, sorry... Και αντέχεις χωρίς να το βλέπεις;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...