Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Μαχη.....habibi....μετραμε ωρες για τη β επιπεδου ε?Εχω μια χαρα...εξι εβδομαδες εχω να τη δω.Κανει σαν τρελη μεσα στην κοιλιτσα αλλα αλλο πραγμα η εικονα.Θα του πω να το γυρισει και στο 3d να δουμε φατσουλα.

με το καλο σε ολες η β επιπεδου κοριτσια!!!!!:D:D:D

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και σε σκεφτόμουν χθες...Τίποτα με το κέηκ...Τι 3 φορές το 24ωρο λες παιδί μου?Εσύ δεν είσαι αντικειμενική ως προς το τι βοηθά τον οργανισμό μας!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Χθες έφτασα να πω καλύτερα να γεννήσω τρίδυμα φυσιολογικά παρά αυτόν τον πόνο που πέρασα....Κι είμαι κατά των υποθέτων, κλυσμάτων κλπ οπότε καταλαβαίνεις....Αποφάσισα να κόψω τα τσουρέκια (δε θα βάζω κι ένα κιλό τη βδομάδα έτσι!!)και πρωινό παίρνω μαύρο ψωμί με μαρούλι, ντομάτα, γκούντα στο γραφείο και το βράδυ γιαουρτάκι με πετσούλα μιαμ μιαμ και κανα φρούτο στο γραφείο....

Το γιαούρτι βοηθάει; Δεν σφίγγει; Εμένα μου είπαν πράσινες σαλάτες, δημητριακά ολικής και αποξηραμένα φρούτα. Συμφωνείς;

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές, να είμαστε καλά και να φέρουμε στον κόσμο γερά μωράκια!

Μαριάνθη, πιες χαμομήλι, πολλά φρούτα, λαχανικά, πολύσπορο ψωμί και περπάτησε. Νομίζω πως θα δεις πολύ ευκολα αποτελέσματα!

Από σήμερα ξεκίνησα! Γενικά κάνω υγιεινή διατροφή αλλά μάλλον έφταιξε που μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν περπάτησα καθόλου και έφαγα πολλά γλυκά και κρέας... Σε ευχαριστώ πάντως για τις συμβουλές!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

καλημερα κοριτσιαααα... σημερα δεν αντεξα σηκωθηκα πρωι πρωι εφτιαξα τα μαλλια της μπουμπους για το σχολειο, το πρωινο της και μολις εφυγε πηρα παραμασχαλα το λαπτοπ και βγηκα να κατσω λιγο στην αυλη να λιαστω σαν μοσχαρακι... κοριτσια λογο εμπειριας και στην δυσκοιλιοτητα ( που να μην ειχα πια ) εκανα μια βδομαδα να παω τουαλετα, αυτο που με βοηθησε οσο και αν φαινεται περιεργο ηταν η μπανανες ετρωγα 2-3 τι μερα και επισης η ντοματασαλατα, οχι τοσο για την ντοματα αλλα οσο για το ελαιολαδο, θαυματα κανει

Η μπανάνα;;; Εγώ ήξερα ότι αντενδείκνυτε!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Καλημέρα!!!Εκανα χθες τη β επιπεδου!490 γρ η μικρη!Μεγαλωσε το σκατουλι!!!!Βρηκαν φυσημα στην καρδουλα της αλλα μου ειπε να μην ανυσηχω τα περισσότερα μωρακια εχουν και κλεινει.Κλεισαμε και ραντεβου σε εμβρυοκαρδιολογο για την αλλη Τεταρτη.Παντως ρε κοριτσια δεν ξερω γιατι πολλοι απο μας εχουμε σε τοσο υποληψη τα ιδιωτικα!Αττικο και παλι Αττικο!!!!!Το συστηνω ανεπιφύλακτα!Εκτος του ειναι πολυ καθαρο,τα φαγητα τους τελεια το προσωπικο ειναι ακομα καλυτερο!Και οι νοσοκομες και οι μαιες και οι γιατροι!

Συγχαρητήρια!!!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

Τώρα που είπες για το ελαιόλαδο, ακούστε γιατροσόφι της κοπέλας που καθάριζε στη μαμά μου και το έχω εφαρμόσει και στα τρία παιδιά ως τώρα και δεν ξέρω αν έτυχε αλλά γέννησα εύκολα!Με το που μπαίνεις στον ένατο μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο κάθε μέρα.Τώρα αν βοηθά και στο άλλο που λες τότε με το που παίρνω άδεια το ξεκινάω να μην τρέχω και στο γραφείο, δε γουστάρω! :tongue:

Ελαιόλαδο σκέτο; Μπλιαξ!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

τι ακριβώς κάνει το ελαιόλαδο που βοηθάει τον τοκετό????

Πού να ξέρω καλέ?Δε ρώτησα, μπορεί να μαλακώνει τον τράχηλο, πάντως δεν υπάρχει περίπτωση στο τέταρτο να χαλάσω το σύστημα και να μην το δοκιμάσω.Α και περπάτημα κορίτσια, στον ένατο, πολύ περπάτημα, κάποιοι δεν το παραδέχονται αλλά εγώ το έχω τοπ βοήθεια!;)Ε σε σχέση με το σεχ που λένε κάποιοι...αν και απ' αυτό έκανα αλλά με βλέπω να έχω βαρύνει πολύ τώρα και δε νομίζω να το προτιμήσω για να.... επιταχύνει τα πράγματα στο μήνα μου!

άντε για το έντερο κάτι φαντάζομαι...αλλά στον τοκετό!!!:confused:?????

πείτε ότι τέτοια ξέρετε.....ότι ματζούνια σας έχουν πει οι παλιές....!!!!

εγώ θα πάω να φουσκώσω και την μπάλα γυμναστικής...μου είπαν ότι από τον 7ο βοηθάει να πάρει σωστή θέση το μωρό....

όλα βέβαια θα κριθούν εκ του αποτελέσματος!!!! κοντινή γιορτή!!!!!:D

Α δεν το ήξερα να χοροπηδάω σαν το κατσίκι.Το βρίσκω πιο ακίνδυνο να κάνω γύρους στα γηπεδάκια;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ελαιόλαδο σκέτο; Μπλιαξ!

Μπλιαξ ξεμπλιαξ άμα ξέρεις ή έστω άμα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει το τρως και το απολαμβάνεις κιόλας χαχα, αυθυποβολή δε λέγεται αυτό?

Όσο για το γιαούρτι δεν ξέρω αν σφίγγει, αλλά εμένα μου αρέσει και για τα ζυμαρικά ναι, κι εγώ το παράκανα με μακαρόνια, κριθαράκι και αμυλούχες πατάτες επίσης οπότε ήρθε κι έδεσε το γλυκό....Συμφωνώ για αποξηραμένα σύκα και δαμάσκηνα και για τα φρούτα και πράσινα σαλατικά .Και φυσικά όλα τα προιόντα ολικής!

Σήμερα έχουμε κοκκινιστό μοσχαράκι με πατάτες και ρύζι (το οποίο ούτε θα κοντέψω εγώ φυσικά), ε με τη σαλτσούλα κάτι θα γίνει!

Αύριο έχω γιατρό στο νοσοκομείο, να δει τα αποτελέσματα του μεγάλου υπερήχου, τα αιματολογικά κλπ...

Κορίτσια, 2 μήνες τώρα που παίρνω ασβέστιο, το σιχαίνομαι, το μισώ, δεν το θέλωωωωωω!!!!:evil::evil::evil::evil:

Καλά αποτελέσματα στα 3 κοριτσάκια που πάνε για β!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι? πριν το πασχα καναμε μια βολτα στα τζαμπο να παρουμε της μικρης δωρο και να χαζεψουμε και ειδα και μωρουδιακα. της κορης μου τα ειχα παρει ολα απο το prenatal και οπως καταλαβαινετε λογο του οτι ειχα μια μουρλα με το μωβ και το φουξια και εκτος του οτι τα εχω δωσει κιολας, τωρα θελω καινουργια, ειδα ομως μεγαλη διαφορα στης τιμες, και εχω την εξης ερωτηση αν ξερει καποια να μου απαντηση, ειδα καροτσι που γινετε καλαθι και περνει και καθισματακι αυτοκινητου, δεν ειδα να υστερει πουθενα απο αυτο που ειχα στην κορη που και το ειχα παρει 550 αν θυμαμαι καλα και αυτο το ειδα στα 100, ξερει καποια αν εχουν καποιο ελλατωμα? πραγματικα θελω να μαθω γιατι προτιμω να τα δωσω στο τζαμπο και να τα δωσω αλλου τα λεφτα αυτα τα παραπανω ( εννωειτε παλι στο παιδι) ακομα και να τα βαλω σε ενα λογαριασμο στο ονομα του παρα να τα δωσω για να πληρωσω την μαρκα και μονο την μαρκα, και το καροτσι τ εφερα σαν παραδειγμα, εχει και αλλα πολλα τα οποια η τιμες εχουν μεγαλη διαφορα απο αυτες που ηξερα, ακομα και στα ρουχα. δωστε μου τα φωτα σας pleaseee.

34lep3.png

hSuPp3.png

γεια σας κοριτσια

εμεις πηγαμε γιατρο χτες ειμαστε 720gr!

μελνταν περαστικα σας δεν μπορω ουτε να φανταστω τι περασες..

habibi αντε να κανεις την β επιπεδου να ηρεμησεις!καλα αποτελεσματα!

για τα υπολοιπα κοριτσια που ειδαν τα μωρακια τους να τα χαιρονται!

μαριανθη εγω ειχα σοβαρο θεμα δυσκοιλιοτητας που περασε με τα λαδερα φαγητα.θεωρητικα βοηθουν οι φυτικες ινες τα αποξηραμενα φρουτα τα γιαουρτια το νερο και η ασκηση.εμενα με βοηθαν και τα μακαρονια περιέργως.

τα γλυκα δεν βοηθαν καθολου,εφαγα πολλα την μερα του πασχα και την παραμονη και μετα με επιασε πονοςστην κοιλια,εντονη επειξη για αφοδευση χωρις αποτελεσμα και δυνοπάθησα..

ειδα το σεμιναριο λοχειας,ενδιαφερον ηταν

τα σερβιετακια μου τα απαγορευσε ο γιατρος

εδω (κρητη) ο καιρος ειναι τελειος!

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια

εμεις πηγαμε γιατρο χτες ειμαστε 720gr!

μελνταν περαστικα σας δεν μπορω ουτε να φανταστω τι περασες..

habibi αντε να κανεις την β επιπεδου να ηρεμησεις!καλα αποτελεσματα!

για τα υπολοιπα κοριτσια που ειδαν τα μωρακια τους να τα χαιρονται!

μαριανθη εγω ειχα σοβαρο θεμα δυσκοιλιοτητας που περασε με τα λαδερα φαγητα.θεωρητικα βοηθουν οι φυτικες ινες τα αποξηραμενα φρουτα τα γιαουρτια το νερο και η ασκηση.εμενα με βοηθαν και τα μακαρονια περιέργως.

τα γλυκα δεν βοηθαν καθολου,εφαγα πολλα την μερα του πασχα και την παραμονη και μετα με επιασε πονοςστην κοιλια,εντονη επειξη για αφοδευση χωρις αποτελεσμα και δυνοπάθησα..

ειδα το σεμιναριο λοχειας,ενδιαφερον ηταν

τα σερβιετακια μου τα απαγορευσε ο γιατρος

εδω (κρητη) ο καιρος ειναι τελειος!

Πού είσαι Κρήτη σν επιτρέπεται?Έστω νομό πες μου, λατρεύω Άγιο Νικόλαο και Χανιά!:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι? πριν το πασχα καναμε μια βολτα στα τζαμπο να παρουμε της μικρης δωρο και να χαζεψουμε και ειδα και μωρουδιακα. της κορης μου τα ειχα παρει ολα απο το prenatal και οπως καταλαβαινετε λογο του οτι ειχα μια μουρλα με το μωβ και το φουξια και εκτος του οτι τα εχω δωσει κιολας, τωρα θελω καινουργια, ειδα ομως μεγαλη διαφορα στης τιμες, και εχω την εξης ερωτηση αν ξερει καποια να μου απαντηση, ειδα καροτσι που γινετε καλαθι και περνει και καθισματακι αυτοκινητου, δεν ειδα να υστερει πουθενα απο αυτο που ειχα στην κορη που και το ειχα παρει 550 αν θυμαμαι καλα και αυτο το ειδα στα 100, ξερει καποια αν εχουν καποιο ελλατωμα? πραγματικα θελω να μαθω γιατι προτιμω να τα δωσω στο τζαμπο και να τα δωσω αλλου τα λεφτα αυτα τα παραπανω ( εννωειτε παλι στο παιδι) ακομα και να τα βαλω σε ενα λογαριασμο στο ονομα του παρα να τα δωσω για να πληρωσω την μαρκα και μονο την μαρκα, και το καροτσι τ εφερα σαν παραδειγμα, εχει και αλλα πολλα τα οποια η τιμες εχουν μεγαλη διαφορα απο αυτες που ηξερα, ακομα και στα ρουχα. δωστε μου τα φωτα σας pleaseee.

Τι να σου πω βρε κορίτσι μου, ξέρω κι εγώ...Ρουχαλάκια δεν είναι και πολύ ποιοτικά, με τα πλυσίματα γίνονται τσίτια, θα μου πεις για τα μωρουδιακά που θα τα βάλουν τρεις φορές πόσο να χαλάσουν?Δεν προλαβαίνουν...Αλλά για τις μεγάλες αγορές καρότσια και λοιπά δεν θα τολμούσα νομίζω....Όχι ότι θα έδινα και 550 για καρότσι, αλλά κάτι ενδιάμεσο στα δυο....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τι καλά που πάτε στο ντοκ σας και μαθαίνετε βάρος μωρού.Εγώ μετά το β επιπέδου με βλέπω στη γέννα να μαθαίνω βάρος...Νοσοκομείο στην επαρχία γαρ...Α, σας είπα?Ο ιδιώτης που πήγαινα τους πρώτους 5 μήνες έπαθε έμφραγμα, έκανε μπαλονάκι...42 χρόνων, πολύ γουρλού είμαι....:?:?:?:?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σου στελλα

και γω τα ειδα αυτα στα jumbo αλλα δεν ξερω αν ειναι καλα..μου φαινεται πολυ φτηνο 100 e για να ναι καλο.. μηπως ειναι σκετο πλαστικο?εγω ψηνομαι να παρω απο κει την ενδοεπικοινωνια με καμερα. βεβαια για τα καροτσια μαρκας prenatal που ειχε παρει μια φιλη μου εσπασε το φρενο οταν ηταν μηνων και ημουν μπροστα.εγω πηρα inglesina trilogy 640 με τα δωρα που εδινε το μαρτη.δοκιμασμενα απο φιλες μου ειναι τα pegperego(πανακριβα) και τα chicco.παντως ουτε εγω ειμαι υπερ της μαρκας για την μαρκα ειδικα στα ρουχα!οσον αφορα τα αλλα επιλεγω βαση αν μου αρεσει το σχεδιο και το χρωμα.. και θα τα παρω ολα σχεδον κοκκινα(το θεωρω unisex) εκτος το καροτσι που ειναι τζιν και το ριλαξ γκρι.

παντως απ'οτι ειδα το πρεναταλ στις εκπτωσεις εχει πολυ καλες τιμες στα ρουχα.σε ολα τα αλλα ειναι φωτια!

μα γιατι τα εδωσες τα πραγματα της κορης σου?ειδικα το καροτσι?? δεν ηθελες αλλο μωρο?

KPOzp2.png deXnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...