Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

Καλημέρα!!!Εκανα χθες τη β επιπεδου!490 γρ η μικρη!Μεγαλωσε το σκατουλι!!!!Βρηκαν φυσημα στην καρδουλα της αλλα μου ειπε να μην ανυσηχω τα περισσότερα μωρακια εχουν και κλεινει.Κλεισαμε και ραντεβου σε εμβρυοκαρδιολογο για την αλλη Τεταρτη.Παντως ρε κοριτσια δεν ξερω γιατι πολλοι απο μας εχουμε σε τοσο υποληψη τα ιδιωτικα!Αττικο και παλι Αττικο!!!!!Το συστηνω ανεπιφύλακτα!Εκτος του ειναι πολυ καθαρο,τα φαγητα τους τελεια το προσωπικο ειναι ακομα καλυτερο!Και οι νοσοκομες και οι μαιες και οι γιατροι!

Καλε που ξερεις για τα φαγητα τους?σε τραταρανε κανα μεζεδακι?? χιχιχι

Μου αρεσει που εχουμε το ζορι μας,αλλα σκεφτομαστε και το φαγητο :D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το εψαξα για την μπανανα, δεν αντεξα. εκτος του οτι καποιον λεει μπορει να τον βοηθαει με την δυσκοιλιοτητα και καποιον αλλον το αντιθετο η μπανανες λεει εχουν αμυλο και αυτο ειναι που δημιουργη την δυσκοιλιοτητα, οταν ειναι αγουρες τοτε και περισσοτερη ποσοτητα αμυλου και δεν βοηθανε, οταν ειναι ωριμες βοηθαμε λεει, αλλα και παλι ειναι θεμα ανθρωπου, εμενα προ εγκυμοσυνης με στουμπνε, τωρα δεν ξερω τι αλλαξε. οποτε κοριτσια εκτος απο το να προσθεσετε φυτικες ινες στο μενου να αφαιρεσετε οτι εχει αμυλο (μακαρονια, πατατες, ρυζι)

34lep3.png

hSuPp3.png

Καλημέρα!!!Εκανα χθες τη β επιπεδου!490 γρ η μικρη!Μεγαλωσε το σκατουλι!!!!Βρηκαν φυσημα στην καρδουλα της αλλα μου ειπε να μην ανυσηχω τα περισσότερα μωρακια εχουν και κλεινει.Κλεισαμε και ραντεβου σε εμβρυοκαρδιολογο για την αλλη Τεταρτη.Παντως ρε κοριτσια δεν ξερω γιατι πολλοι απο μας εχουμε σε τοσο υποληψη τα ιδιωτικα!Αττικο και παλι Αττικο!!!!!Το συστηνω ανεπιφύλακτα!Εκτος του ειναι πολυ καθαρο,τα φαγητα τους τελεια το προσωπικο ειναι ακομα καλυτερο!Και οι νοσοκομες και οι μαιες και οι γιατροι!

καλημερα μπραβο στη μουμπου!!

οσο για το φυσημα οντως δεν ειναι τιποτα απολυτως ετσι και της συνυφαδας μου και το παιδακι μια χαρα!!!!οποτε μην εχεις αγχος καθολου!!!!

uAVIp3.png

sWUop3.png

καλημερα κοριτσιαααα... σημερα δεν αντεξα σηκωθηκα πρωι πρωι εφτιαξα τα μαλλια της μπουμπους για το σχολειο, το πρωινο της και μολις εφυγε πηρα παραμασχαλα το λαπτοπ και βγηκα να κατσω λιγο στην αυλη να λιαστω σαν μοσχαρακι... κοριτσια λογο εμπειριας και στην δυσκοιλιοτητα ( που να μην ειχα πια ) εκανα μια βδομαδα να παω τουαλετα, αυτο που με βοηθησε οσο και αν φαινεται περιεργο ηταν η μπανανες ετρωγα 2-3 τι μερα και επισης η ντοματασαλατα, οχι τοσο για την ντοματα αλλα οσο για το ελαιολαδο, θαυματα κανει

καλημερα!!!σε καταλαβαινω και εγω ωρες ωρες δε μπορω συνεχεια να καθομαι σε ενα καναπε .....αλλα τι να γινει??υπομονη!!!το πιστευεις οτι και μενα με βοηθανε οι μπανανες??καθε πρωι τρωω και σιγουρα αν οχι καθε μερα καθε δευτερη πηγαινω!!!:D

uAVIp3.png

sWUop3.png

Διαφημίσεις

Καλε που ξερεις για τα φαγητα τους?σε τραταρανε κανα μεζεδακι?? χιχιχι

Μου αρεσει που εχουμε το ζορι μας,αλλα σκεφτομαστε και το φαγητο :D:D

Αφου νοσηλευτηκα 7 μερες!!!!!!Απο τη Μ.Παρασκευη ημουν μεσα....

MYfKp3.png

χαχα και εγω αυτο ελεγα οταν ειχα τρελη επιθυμια να φαω μπανανα, οτι δεν θα ξανα παω στον αιωνα τον απαντα να ομως που βοηθησε και πολυ μαλιστα, αλλα το ελαιολαδο να το δοκιμασεις, αν καταφερεις να πιεις μια κουταλια της σουπας ελαιολαδο θα δεις που σε μερικες ωρες θα εχεις παει τουαλετα κατα 80% (συζητηση πρωι πρωι χαχαχ).. ο καιρος σημερα ειναι τελειος, μακαρι να μπορουσα να παω και βολτα αλλα και στην αυλη που ειμαι πολυ μου ειναι

Τώρα που είπες για το ελαιόλαδο, ακούστε γιατροσόφι της κοπέλας που καθάριζε στη μαμά μου και το έχω εφαρμόσει και στα τρία παιδιά ως τώρα και δεν ξέρω αν έτυχε αλλά γέννησα εύκολα!Με το που μπαίνεις στον ένατο μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο κάθε μέρα.Τώρα αν βοηθά και στο άλλο που λες τότε με το που παίρνω άδεια το ξεκινάω να μην τρέχω και στο γραφείο, δε γουστάρω! :tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα!!!σε καταλαβαινω και εγω ωρες ωρες δε μπορω συνεχεια να καθομαι σε ενα καναπε .....αλλα τι να γινει??υπομονη!!!το πιστευεις οτι και μενα με βοηθανε οι μπανανες??καθε πρωι τρωω και σιγουρα αν οχι καθε μερα καθε δευτερη πηγαινω!!!:D

εγω τρωω 2 μπορει και 3 την μερα, τρελενομαι στην μπανανα τωρα στην εγκυμοσυνη και εχω παρατηρηση οτι αν δεν φαω 2-3 μερες ζοριζομαι να παω τουαλετα, τωρα ποιος ξερει πως λειτουργει και αυτος ο οργανισμος σε καθε ανθρωπο? εγω ειχα δοκιμασει τα παντα, τι πορτοκαλια τι μελια τι χορτα τιποτα δεν γινοταν, με της μπανανες και την ντοματοσαλατα πιο μετα με μπολικο ελαιολαδο ηρθα και εστρωσα

34lep3.png

hSuPp3.png

Τώρα που είπες για το ελαιόλαδο, ακούστε γιατροσόφι της κοπέλας που καθάριζε στη μαμά μου και το έχω εφαρμόσει και στα τρία παιδιά ως τώρα και δεν ξέρω αν έτυχε αλλά γέννησα εύκολα!Με το που μπαίνεις στον ένατο μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο κάθε μέρα.Τώρα αν βοηθά και στο άλλο που λες τότε με το που παίρνω άδεια το ξεκινάω να μην τρέχω και στο γραφείο, δε γουστάρω! :tongue:

2σε1 θα το κανουμε, μην δεις φως με το ελαιολαδο και το παρακανεις γιατι σε βλεπω να μεταφερεις το στρωμα στην τουαλετα :-P

34lep3.png

hSuPp3.png

Αφου νοσηλευτηκα 7 μερες!!!!!!Απο τη Μ.Παρασκευη ημουν μεσα....

Αμαν μ@&ακια!! αυτο το ειχα ξεχασει.νομιζα οτι καπου το ειδες! Sorry arcouli,ειμαι ξανθια το παραδεχομαι:cool::cool:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!!!

εδώ συννεφιά.....και που και που λίγο ήλιος!!!!

και εγώ άπλωσα πλυντήριο πριν φύγω για την δουλεια και ευελπιστώ να τα βρω στεγνώ..γιατί μετά πρέπει να παλέψω με κάτι στοίβες για σίδερο..και πως το βαριέμαι.....αλλά ο καλός μου , μου το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή..κάνω όλες τις δουλειές εκτός από σίδερο!!!! το οποίο το τηρεί και στις περιόδους εγκυμοσύνης!!!!

είδα συζητούσατε για το πόσα παιδάκια υπολογιζε να κάνει η καθεμιά σας...εγώ τις προάλλες σκεφτόμουνα...πως η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μοναδική....και απίστευτα ωραία...και δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι η τελευταία μου φορά...μακάρι να μπορέσουμε άλλη μια...εκεί θα βάλουμε τα δυνατά μας για τον γιο!!! πλάκα κάνω...ότι έρθει.....γερά και δυνατά να είναι....

ελαφι μακάρι και εγώ να μπορούσα μετά από πολλά χρόνια να κάνω και ένα ακόμα μωράκι...όταν τα μεγάλα θα ανοίξουν τα φτερά τους...αυτό θα είναι εκεί...αυτή η μωρουδίλα ... για εμένα είσαι πολύ τυχερή!!!!! εννοείται ότι δεν είναι εύκολο...αλλά τι είναι ωραίο και εύκολο μαζί????

το σποράκι μου έχει μαγκέψει απίστευτα....η κοιλιά ξεκίνησε να κάνει κύμματα από τις κλωτσιές και τις μπουνιές!!!!! ειδικά αν ξαπλώσω από τα δεξιά....κατευθείαν αντιδρά...είμαι πολύ περίεργη να δω σε τι θέση είναι!!!

medlan μου αυτά που περιγράφεις για την μικρή σου....είναι σαν να διαβάζω για μενα στην παιδική μου ηλικία....εμφανίστηκε πρώτη φορά λίγο πριν τα 6 μου...και από τότε...λιποθυμούσα οπουδήποτε μπορεις να φανταστείς. Με μαζεύανε από τα γυμναστήρια, από το σχολείο, τους δρόμους, στο σπίτι μέσα εννοείται...Θυμάμαι να με τρέχουν οι γονείς μου για εγκεφαλογραφήματα, σε ψυχιάτρους ..να με χτυπάνε με τα σφυράκια..., εξετάσεις και πάλι εξετάσεις...Δεν ήταν τίποτα...

Έχω χαμηλή πίεση...με αποτέλεσμα μόλις πέσει...χάνω τις αισθήσεις μου. Μπορεί να χτυπούσα σαν παιδί..και από τον πόνο να λιποθυμούσα...Μερικές φορές ακόμα και οι πόνοι περιόδου μου έφερναν λιποθυμία...και φυσικά το αίμα...πριν καταλάβω αν πονάω..εγώ βρισκόμουνα στο έδαφος....

Η πλάκα είναι ότι μεγαλώνοντας το διασκέδαζα....γιατί αυτά τα λεπτά στο έδαφος είναι πολύ ατμοσφαιρικά....χρώματα - ταχύτητα...και μετά βλέπεις κάτι φάτσες από πάνω σου να σε ρωτάνε είσαι καλά? και δυστυχώς να σε έχουν καταβρέξει!!!

Τώρα πλέον μπορώ να το διαχειριστώ...ξέρω πότε μου πέφτει η πίεση και τι να κάνω για να το προλάβω.

Κάνε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που θα σου υποδείξουν οι γιατροί..για να μην έχεις καμία αμφιβολία...και αν δεν βρεθεί τπτ...που είμαι σίγουρη ότι δεν συμβαίνει τπτ ανησυχητικό ...θα πρέπει να έχεις το νου σου στη μικρούλα μέχρι και αυτή να καταλάβει τι της συμβαίνει.

εγώ παλιά φοβομουνα το φυσιολογικό τοκετό για αυτόν τον λόγο...ότι μήπως πονέσω τόοοσο πολύ και λιποθυμήσω....πλέον δεν το σκέφτομαι....

νινάκι τι έκανες με τις εξετάσεις σου?????πήρες τα αποτελέσματα????

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

τι ακριβώς κάνει το ελαιόλαδο που βοηθάει τον τοκετό????

άντε για το έντερο κάτι φαντάζομαι...αλλά στον τοκετό!!!:confused:?????

πείτε ότι τέτοια ξέρετε.....ότι ματζούνια σας έχουν πει οι παλιές....!!!!

εγώ θα πάω να φουσκώσω και την μπάλα γυμναστικής...μου είπαν ότι από τον 7ο βοηθάει να πάρει σωστή θέση το μωρό....

όλα βέβαια θα κριθούν εκ του αποτελέσματος!!!! κοντινή γιορτή!!!!!:D

eNortjKzUjIyMrWwtFCyBlwwFbMC3w,,61.png

eNortjKzUjIyMrU0tVSyBlwwFasC3Q,,19.png

eNortjKzUjIytDS2NFeyBlwwFagC3A,,48.png

Καλημερα κοριτσια.Εδω λιακαδα με αραιη συννεφια.Η διαθεση ανεβασμενη παρολο που το μικρακι μου ειναι ακομη αρρωστο.Στη νελινα καναμε τοτε ολες τις εξετασεις που μας υπεδειξαν.Ο υπερηχος καρδιας καθαρος καθ η νευρολογος επεμενε οτι δε χρειαζεται εγκεφαλογραφημα,μαλιστα δεν εδινε τη συγκαταθεσγ της για να γινει μεσα στο παιδων.Τωρα το παιδευω στο μυαλο μου,να το κανω καπου εξω η οχι. Love με καθησυχαζουν ιστοριες σαν τη δικη σου.Η μελινα ως τωρα δεν το χει παθει ποτε στο ασχετο,μονο αν της πεσει η πιεση απο φοβο η αηδια.Στελιτσα κι εσυ περασες πανικο ε?Ποπο απιστευτη αισθηση να νιωσεις οτι το παιδι σου κατι παθαινει και να μην ξερεις τι να κανεις.Αλλο ενα πραγμα που ακουω συχνα τωρα τελευταια και με τρομαζει πολυ ειναι οι πυρετικοι σπασμοι.Μακρια μας....Χριστινακι μπραβο για την υσουπωτη μπουμπου.Μισο κιλο ανθρωπος!!!Κι εγω χθες πηρα τις εξετασεις μου,ολες καλες.Για το τοξοπλασμα ανησυχουσα γιατι ειχα κανει πολλες βλακειες με σαλατες απεξω αλλα οκ.Σηνερα κοτοσουπα.Εσεις τι μαγειρευετε?Για τις επομενες δυο μερες υπολογιζω παστιτσιο που το χω λιγουρευτει πολυ.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Μαχη.....habibi....μετραμε ωρες για τη β επιπεδου ε?Εχω μια χαρα...εξι εβδομαδες εχω να τη δω.Κανει σαν τρελη μεσα στην κοιλιτσα αλλα αλλο πραγμα η εικονα.Θα του πω να το γυρισει και στο 3d να δουμε φατσουλα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Ελαφακι πολλα μπραβο για τα καλα σας αποτελεσματα στη β επθπ Μπραβο στην κοριτσαρα σας Φραουλιτσες 700 γραμ τι μπεμπε σου?Θα χεις να δαγκωνεις και να ρουφας.....Φιλια παω να μαγειρεψω.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...