Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια, εφτιαξε ο καιρος και βολταρετε βλεπω. και εγω σκεφτομαι σιγα σιγα να παω εδω διπλα με τον αντρα μου και την μικρη στο παρκο εστω για λιγο εγω να ξεπιαστω κιολας αλλα φοβαμαι να πω την αληθεια.

meldan πραγματικα μονο που το σκεφτομαι τρελενομαι, υπομονη και θα το ξεπερασει μεγαλωνοντας. εμενα πριν 2 χρονια ειχε κοιμηθει για μεσημερι στον καναπε του σαλονιου και εγω ημουν διπλα στην κουζινα με μια φιλη μου, την εβλεπα κοιμοταν ησυχα ησυχα αλλα η ωρα περνουσε και δεν ελεγε να ξυπνησει, παω να της μιλησω και της χαιδευα τν πλατουλα αλλα καμια αντιδραση, κοιταζω την φιλη μου (τυχαινε να ειναι και νοσηλευτρια) και την βλεπω και εκεινη παραξενεμενη, και ξαφνικα πεταγεται πανω η μικρη και την ειδα να ζοριζεται και να μουγκριζει, την περνω αγκαλια και ειδα οτι ειχε γυρισει η γλωσσα της και σαν να κρουβοταν, και ολο αυτο σε δευτερολεπτα, μετα εκλεισε τα ματακια της και ηταν σαν να κοιμοταν ξανα, εννοειτε οτι τρελαθηκα, και φανταστειτε ενα μηνα πριν ειχα χασει την γιαγια μου απο ογκο στον εγκεφαλο και εκανε συνεχεια επιληψιες και καθομουν εγω τα βραδια μαζη της και ειχα περασει πολλα εκεινη την περιοδο, φανταστειτε λοιπον το σοκ μου. μετα απο αυτο πηγαμε σε νευρολογο, σε καρδιολογο, οφθαλμιατρο, καναμε ενα σωρο εξετασεις, για μια εβδομαδα ηταν σε χαλια κατασταση, να καθεται στν καρεκλα και να πεφτει και εγω να την πιανω στον αερα, να περπαταει και να χανει την ισορροπια της, με τα πολλα διαγνωστηκε με εγκεφαλιτιδα μετα που την ξεπερασε και μας ειπε η γιατρος οτι ευτυχως την περασε ελαφρια, αλλα το τι περασαμε ενα μηνα δεν λεγετε. να πηγαινουμε στον καρδιολογο και να λεει βλεπω μια αρρυθμια θα χρειαστει να βαλει χολντερ, αντε να περιμενω μια εβδομαδα να βγουν τα αποτελεσματα, να κανουμε εξετασεις αιματος και να ειναι ολα τα λευκα τρελα ανεβασμενα, αντε να περιμενω ενα μηνα να ξανα κανουμε να δουμε αν εχουν πεσει. τρελα κοριτσια δεν το συζητω, και το πιο δυσκολο? να εισαι εκεινη την στιγμη ψυχραιμος. εκεινη την στιγμη που χανεις την γη απο τα ποδια σου...

Πω πω ρε κορίτσι τι τραβηξες κι εσύ... Μιας γνωστής μου το παιδι έπαθε εγκεφαλίτιδα όταν ηταν 6μηνων απο τσιμπημα κουνουπιου (!) και τραβολογιοταν στα νοσοκομεία για ποσο καιρό... Δύσκολο το θέμα με τις αρρώστιες στα μικρά μας. Και όπως ειπές και εσύ να πρεπει να συγκρατείται και την ψυχραιμία σου, ενω νιώθεις τη γη να χάνεται κάτω απο τα πόδια σου...!

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όλα περαστικά να είναι κορίτσια και να είναι καλά τα παιδάκια!Δεν έχω άλλα λόγια γι'αυτά που διάβασα...

Σήμερα πήγα στη γιατρό και το μικρό μου είναι 698 γρ....!μεγάλωσε πάαααρα πολύ!

Πω πω ποσο γρήγορα μεγαλώνουν τα ατιμα...

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Να πω και εδω την γνωμη μου!!!......Στην πρωτη εγκυμοσυνη φοραγα τον περισσοτερο καιρο σερβιετακι γιατι διαφορετικα επρεπε να αλλαζω καθε μερα, 2 και 3 εσωρουχα, με εκανε να νιωθω πιο στεγνη.Ο γυναικολογος μου μου το απαγορεψε γιατι λεει ηταν αποικια μικροβιων,που αναπτυσονται οταν υπαρχει υγρασια και στην εγκυμοσυνη το φοβομαστε αυτο γιατι μετα η αντιμετωπιση τους ειναι πολυπλοκη.οποτε δεν ξαναβαλα σερβιετακι,πηγα και αγορασα αλλα 20 βρακια,οσα θα εδινα στα πακετα σερβιετακια που θα αγοραζα μεχρι να γεννησω.Μου εμειναν και τα βρακια στο τελος;););)

Nαι, μανάρι μου, συμφωνώ με το γιατρό σου ότι 1000 φορές η αλλαγή εσωρούχων, αλλά εγώ έρχομαι και στο γραφείο, δηλαδή τι θα κάνω, κάθε δυο ώρες θα αλλάζω?Θα κουβαλάω 3 αλλαξιές μαζί μου από το πρωί?Άλλο στο σπίτι, στο σπίτι ναι, ούτε εγώ θα βάλω;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Αντε μια μερα μου εμεινε για την Β! πεθανα απο την αγωνια μου που ξεκινησε απο την 12τη εβδομαδα στην αυχενικη διαφανεια! τι υπομονη θεε μου !

Άντε κορίτσι μου να ησυχάσεις κι εσύ, καλά αποτελέσματα!:P

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Nαι, μανάρι μου, συμφωνώ με το γιατρό σου ότι 1000 φορές η αλλαγή εσωρούχων, αλλά εγώ έρχομαι και στο γραφείο, δηλαδή τι θα κάνω, κάθε δυο ώρες θα αλλάζω?Θα κουβαλάω 3 αλλαξιές μαζί μου από το πρωί?Άλλο στο σπίτι, στο σπίτι ναι, ούτε εγώ θα βάλω;);););)

Συμφωνώ! Κι εγώ το έχω ακούσει για τα σερβιετακια αλλά όταν δουλεύεις δεν υπάρχει αλλη λύση. Εγώ απλως προσπαθώ μέσω διατροφής (γιαούρτια) να ενισχυω την περιοχή εκεί

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια καλημέρα. Χτες είχα την πρωτη εμπειρια δυσκοιλιότητας στην ζωή μου!!! Ειχα πανω απο 24ωρο να πάω τουαλέτα (δεν ξέρω αν για τον μέσο ενήλικα είναι λίγο αλλά για μένα που στην χειρότερη θα πάω 3φορες το 24ωρο... ηταν εξαιρετικά λίγο!) και πόνουσε η κοιλιά μου. Πήρα το γιατρό και μου είπε να πάρω υπόθετα γλυκερινης. Έβαλα ενα και σε δεκα λεπτά ήμουν τουαλέτα... Εσείς που έχετε θέμα δυσκοιλιότητας, τι παίρνετε; Διάβασα οτι η γλυκερίνη είναι φυτική

SJqRp2.pngPvhnp2.png

Κορίτσια καλημέρα. Χτες είχα την πρωτη εμπειρια δυσκοιλιότητας στην ζωή μου!!! Ειχα πανω απο 24ωρο να πάω τουαλέτα (δεν ξέρω αν για τον μέσο ενήλικα είναι λίγο αλλά για μένα που στην χειρότερη θα πάω 3φορες το 24ωρο... ηταν εξαιρετικά λίγο!) και πόνουσε η κοιλιά μου. Πήρα το γιατρό και μου είπε να πάρω υπόθετα γλυκερινης. Έβαλα ενα και σε δεκα λεπτά ήμουν τουαλέτα... Εσείς που έχετε θέμα δυσκοιλιότητας, τι παίρνετε; Διάβασα οτι η γλυκερίνη είναι φυτική

Καλημέρα και σε σκεφτόμουν χθες...Τίποτα με το κέηκ...Τι 3 φορές το 24ωρο λες παιδί μου?Εσύ δεν είσαι αντικειμενική ως προς το τι βοηθά τον οργανισμό μας!!:tongue::tongue::tongue::tongue:Χθες έφτασα να πω καλύτερα να γεννήσω τρίδυμα φυσιολογικά παρά αυτόν τον πόνο που πέρασα....Κι είμαι κατά των υποθέτων, κλυσμάτων κλπ οπότε καταλαβαίνεις....Αποφάσισα να κόψω τα τσουρέκια (δε θα βάζω κι ένα κιλό τη βδομάδα έτσι!!)και πρωινό παίρνω μαύρο ψωμί με μαρούλι, ντομάτα, γκούντα στο γραφείο και το βράδυ γιαουρτάκι με πετσούλα μιαμ μιαμ και κανα φρούτο στο γραφείο....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις ευχές, να είμαστε καλά και να φέρουμε στον κόσμο γερά μωράκια!

Μαριάνθη, πιες χαμομήλι, πολλά φρούτα, λαχανικά, πολύσπορο ψωμί και περπάτησε. Νομίζω πως θα δεις πολύ ευκολα αποτελέσματα!

kdRKp3.png

καλημερα κοριτσιαααα... σημερα δεν αντεξα σηκωθηκα πρωι πρωι εφτιαξα τα μαλλια της μπουμπους για το σχολειο, το πρωινο της και μολις εφυγε πηρα παραμασχαλα το λαπτοπ και βγηκα να κατσω λιγο στην αυλη να λιαστω σαν μοσχαρακι... κοριτσια λογο εμπειριας και στην δυσκοιλιοτητα ( που να μην ειχα πια ) εκανα μια βδομαδα να παω τουαλετα, αυτο που με βοηθησε οσο και αν φαινεται περιεργο ηταν η μπανανες ετρωγα 2-3 τι μερα και επισης η ντοματασαλατα, οχι τοσο για την ντοματα αλλα οσο για το ελαιολαδο, θαυματα κανει

34lep3.png

hSuPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσιαααα... σημερα δεν αντεξα σηκωθηκα πρωι πρωι εφτιαξα τα μαλλια της μπουμπους για το σχολειο, το πρωινο της και μολις εφυγε πηρα παραμασχαλα το λαπτοπ και βγηκα να κατσω λιγο στην αυλη να λιαστω σαν μοσχαρακι... κοριτσια λογο εμπειριας και στην δυσκοιλιοτητα ( που να μην ειχα πια ) εκανα μια βδομαδα να παω τουαλετα, αυτο που με βοηθησε οσο και αν φαινεται περιεργο ηταν η μπαμπανανες ετρωγα 2-3 τι μερα και επισης η ντοματασαλατα, οχι τοσο για την ντοματα αλλα οσο για το ελαιολαδο, θαυματα κανει

:shock::shock::shock::shock::shock: Εγώ μια μπανάνα να φάω θα ξαναπάω τουαλέτα σε μια βδομάδα!!!!Τελικά είναι τι δουλεύει σε κάθε οργανισμό, αυτό κατάλαβα, τίποτα δεν είναι στάνταρ....;);););) Ας φάω τώρα το μαρουλοντοματοσάντουιτς χαχα!Επίσης, έχετε ήλιο εκεί?Εδώ μια παλιοσυννεφιά, απαπα...Για ύπνο!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα κοριτσια.Επισημως στον εκτο σημερα,το πολυ σε τεσσερις μηνες αλλη μια ζουζουνα θα προσγειωθει στην αγκαλιτσα μου.Κροκετ μαζι με τη συμφωνια με το θεο προτεινω να κανεις και μια συμφωνια με τον αντρα σου αν δε θες τεταρτο χι χι.Κι εγω ετσι λεω αλλα αφηνω και μια χαραμαδα της πορτας ανοιχτη.Η μικρη μου ειναι παλι αρρωστη με πυρετο.Μεδα στη γκρινια κι ολη μερα αγκαλια.Δεν την παλευω απ τη μεση μου.Ευτυχως η μελινα λειπει μαζι με τον μπαμπα για εξωτερικες δουλειες.Να σας πω τωρα κοριτσια κατι σοβαρο.Οταν η μελινα ηταν δυομιση μου εκανε ενα λιποθυμικο επεισοδιο.Αυτη η μερα μ εχει στιγματισει γιατι νομιζα οτι μου μεινε στα χερια και μεχρι να συνελθει πραγματικα σκεφτηκα να πεσω απ το μπαλκονι.Τελικα νοσηλευτηκαμε και μετα απο πολλες εξετασεις βηκαμε οτι δεν ειναι κατι σοβαρο,απλως οταν φοβηθει πολυ η αηδιασει με κατι της πεφτει η πιεση,ζαλιζεται και το εκδηλωνει.Εκεινη τη συγκεκριμ ημερα προσπαθησα να της βαλω μια κρεμα με το ζορι γιατι την ειχαν τσιμπησει κουνουπια και το παθε.Απο κει και περα μου το χεθ κανει αλλη μια φορα.Επεσε και χτυπησε πολυ το κεφαλι της και μολις ειδε αιμα παλι τα ιδια.Χθες στο παρτυ καθομασταν σε ενα κιοσκι και ξαφνικα (οπως νομιζα εγω) μου λεει "μαμα δε μπορω"και το ξαναπαθαινει.Κοριτσια πως δε γεννησα,νομιζσ οτι πρωτη φορα το παθε χωρις αιτια και το μυαλο μου πηγε σε επιληψια.Κοντεψα να λιποθυμησω μαζι της.Μετα καταλαβα οτι ενα παιδακι διπλα μας χτυπησε μεσα στα αγκαθια κι ετρεχε αιμα κι αυτη ειδε ολο το σκηνικο.Το ποσο ανακουφιστηκα το καταλαβαινετε.Το παθαινει καποιο παιδακι σας αυτο η ακομη και σεις?Μια μαμα μου πε οτι η ιδια το παθαινε απο μικρη μεχρι ταδεκαοκτω της.Σκιαζομαι καθε φορα αλλα αν τουλαχιστον ξερω οτι ειναι μονο αυτο κι οχι κατι σοβαρο το αντιμετωπιζω.Το χω πει και στο σχολειο.Αυτα τα ολιγα...

Εξετασεις της εχετε κανει?Αν οχι να της κανεις να σιγουρευτεις...Κι εμενα τοσα χρονια μου το εριχναν στο ψυχολογικο και κρισεις πανικου.. Μακαρι να μην ειναι τιποτα!!!!

MYfKp3.png

:shock::shock::shock::shock::shock: Εγώ μια μπανάνα να φάω θα ξαναπάω τουαλέτα σε μια βδομάδα!!!!Τελικά είναι τι δουλεύει σε κάθε οργανισμό, αυτό κατάλαβα, τίποτα δεν είναι στάνταρ....;);););) Ας φάω τώρα το μαρουλοντοματοσάντουιτς χαχα!Επίσης, έχετε ήλιο εκεί?Εδώ μια παλιοσυννεφιά, απαπα...Για ύπνο!

χαχα και εγω αυτο ελεγα οταν ειχα τρελη επιθυμια να φαω μπανανα, οτι δεν θα ξανα παω στον αιωνα τον απαντα να ομως που βοηθησε και πολυ μαλιστα, αλλα το ελαιολαδο να το δοκιμασεις, αν καταφερεις να πιεις μια κουταλια της σουπας ελαιολαδο θα δεις που σε μερικες ωρες θα εχεις παει τουαλετα κατα 80% (συζητηση πρωι πρωι χαχαχ).. ο καιρος σημερα ειναι τελειος, μακαρι να μπορουσα να παω και βολτα αλλα και στην αυλη που ειμαι πολυ μου ειναι

34lep3.png

hSuPp3.png

Καλημέρα!!!Εκανα χθες τη β επιπεδου!490 γρ η μικρη!Μεγαλωσε το σκατουλι!!!!Βρηκαν φυσημα στην καρδουλα της αλλα μου ειπε να μην ανυσηχω τα περισσότερα μωρακια εχουν και κλεινει.Κλεισαμε και ραντεβου σε εμβρυοκαρδιολογο για την αλλη Τεταρτη.Παντως ρε κοριτσια δεν ξερω γιατι πολλοι απο μας εχουμε σε τοσο υποληψη τα ιδιωτικα!Αττικο και παλι Αττικο!!!!!Το συστηνω ανεπιφύλακτα!Εκτος του ειναι πολυ καθαρο,τα φαγητα τους τελεια το προσωπικο ειναι ακομα καλυτερο!Και οι νοσοκομες και οι μαιες και οι γιατροι!

MYfKp3.png

Καλημερα!

Και εγω ξερω οτι η μπανανα στουμπωνει...εμεις παλι εχουμε και βροχη:evil: ελεος!! Να δουμε ποτε θα απλωσω το πλυντηριο που εβαλα:evil:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...