Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες......Αυγουστου 2015!!!

november rain

Recommended Posts

εμενα που μου βρωμαει ο αντρας μου??? τι να πω?????? δεν τον αφηνω να με πλησιασει! :mrgreen::mrgreen:

Καλα ε! Ολα τα λεφτα!!! Πες του ραντεβου σε 8 μηνες:P:p:p:p

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 13,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Marianthi27

2102

• Marouskaki

2039

• november rain

1702

• meldan

1004

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μπραβο,κουκλα μου!!!!! υπομονη τωρα μεχρι την πεμπτη να δεις το σπορακι σου!!! Εγω εχω ακομα μεχρι τελος ιανουαριου........ μου εδωσε και παραταση για την αυχενικη μαλλον θα την κανω αρχες φεβρουαριου θελει να εχω κλεισει και την 13η εβδομαδα

Δηλαδη στην 14η βδομαδα? Νομιζω οτι ειναι λιγο αργα να γινει η εξεταση σ'αυτην την βδομαδα. Μηπως σου ειπε εως την 13η?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μη μιλατε για κιλα, μη μιλατε για κιλα! Παρολο που υποφερω απο αναγουλες,ναυτιες και καουρες εχω τσιμπησει καιγω 1,5 κιλακι νομιζω. Αμαν που θα φτασουμε ωρε?

Οσο για αυτο που δεν ανεχομαι να μυριζω ειναι το μαλακτικο ρουχων.Πεθαινωωωωω! Οταν τελειωνει το πλυντηριο η' στεγνωτηριο και πρεπει να τα βγαλω απο μεσα πεθαινωωωωω!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Καλημέρα κοριτσούδια! πόσο συμμερίζομαι αυτά που γράφετε! εγώ έχω πρωτόγνωρες αναγούλες και καούρες αλλά σε συνδυασμό με τρελή όρεξη, αν δε φάω εγκαίρως το στομάχι θα εκραγεί! οπότε σίγουρα έχω βάλει κοντά 3 κιλά,,,,ναι ναι πάτησα τα 70+...αλί και τσις αλί τι με περιμένει...ελπίζω όμως να περάσουν σύντομα αυτά και να στρώσω με τη διατροφή δεν παλεύεται από το μεσημερι και μετα... στην πρώτη εγκυμοσύνη μου δεν κατάλαβα τίποτα από στομαχικά...τώρα όλα με ενοχλούν, κ κυρίως ότι μαγειρεύω,,,έκανα αγριογούρουνο την πρωτοχρονιά-ήθελα να φύγω να μη μυρίζω-3 ώρες που το έψηνα υπέφερα....αηδία.... μετά άλλη φορά έψηνα ψάρι, άλλη ταλαιπώρια....πάω να ξαπλώσω, δεν μπορώ να μυρίσω τον άντρα μου, η τσιγαρίλα με ενοχλεί, η μπυρίλα, ΟΛΑΑΑΑΑ!!! τι έχω πάθει... του ζητάω συγνώμη να μην παρεξηγηθεί... η στομαχική ανακατωσούρα μου προκαλεί και αποστροφή από το σεξ εννοειται, αφού δεν μπορώ να τον μυρίσω... οπότε σεξ μόνο πρωί-οπότε αδύνατον...αφήστε τα!!!

διορθώστε και τη δικιά μου ΠΗΤ 14/8 γιατί προς τα εκεί τη βλέπω,,, ενδέχεται να ξαναδιορθωθεί! κορίτσιααααα τα σποράκια μας μεγαλώνουν!!!

qtTWp3.png

DCxtp2.png

Καλημερα στην παρεα.Γελαω βρε κοριτσια με τις περιγραφες σας.Εσεις βεβαια υποφερετε αλλα θυμαμαι τι περασε η αδελφη μου και στις δυο εγκυμοσυνες της.Εγω τοτε ημουν μικρη και δεν της εδιβα σημασια αλλα ελεγα ειναι δυνατον?Ειχε ολα αυτα που περιγραφετε.Δεν μπορουσε να μυρισει ναλακτικο οπως η november,εκανε εμετο με που εβαζε την οδοντοκρ στο στομα της, της μυριζε το ξυλο του κρεβατιου τους και το κσλυτερο δεν αντεχε κι αυτη τον αντρα της.Οταν γυρναγε απ τη φουλεια ο κακομοιρης γδυνοταν μεσα στο ασανσερ κι εμπαινε κατευθειαν για μπανιο.Σε πιο προχωρημ μηνες ετρωγε ολη μερα ενα παγωτο που ηταν κατι μικρα μπαλακια γρανιτας γιατι ανακουφιζοταν απ τις καουρες.Εγω βλεποντας ολα αυτα και γνωριζοντας οτι κι η μαμα μου ηταν καπως ετσι ειχα προετοιμ ψυχολογικα για δυσκολη εγκυμοσυνη.Τελικα καμια σχεση.Η μερα με τη νυχτα.Ποσο διαφορετικα αντιδραει ο καθε οργανισμος.Της διαβαζα πριν λιγο τα δικα σας και γελαγαμε.Ετσι γινεται,αν ολα πανε καλα μετα τα ξεχναμε ολα.Καλημερα και πσλι και καλη επιτυχια στα κοριτσια που εχουν γιατρο σημερα.

6OMxp3.png

v4jop3.png

fwehp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα με μια ανησυχία και θέλω τη γνώμη σας. Παρατηρώ ότι όλες έχετε κάποιο σύμπτωμα, ναυτίες, καούρες, υπνηλία έστω. Εγώ δεν έχω τίποτα και άρχισα να ανησυχώ. Αν δεν το ηξερα δεν θα καταλάβαινα ότι είμαι έγκυος. Δεν έχω βάλει και γραμμάριο, τρώω κανονικά, δεν έχω λιγούρες ούτε μου μυρίζει τίποτα άσχημα. Και η κοιλιά μου που μου φαινόταν ότι φούσκωσε τώρα μου φαίνεται πλάκα. Ραντεβου για καρδούλα έχουμε σε τρεις μέρες και θα σκάσω μέχρι τότε. Πείτε μου υπάρχει περίπτωση να επαθε κάτι το σποράκι και να παλλινδρόμησε η κύηση χωρίς να το καταλάβω; Δεν είχα ουτε αίμα ούτε πόνο. Γίνεται αυτό χωρίς κανένα σύμπτωμα; Καθησυχάστε με λίγο κορίτσια, γιατί άρχισα να φοβάμαι...

c8i6p2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα ξύπνησα με μια ανησυχία και θέλω τη γνώμη σας. Παρατηρώ ότι όλες έχετε κάποιο σύμπτωμα, ναυτίες, καούρες, υπνηλία έστω. Εγώ δεν έχω τίποτα και άρχισα να ανησυχώ. Αν δεν το ηξερα δεν θα καταλάβαινα ότι είμαι έγκυος. Δεν έχω βάλει και γραμμάριο, τρώω κανονικά, δεν έχω λιγούρες ούτε μου μυρίζει τίποτα άσχημα. Και η κοιλιά μου που μου φαινόταν ότι φούσκωσε τώρα μου φαίνεται πλάκα. Ραντεβου για καρδούλα έχουμε σε τρεις μέρες και θα σκάσω μέχρι τότε. Πείτε μου υπάρχει περίπτωση να επαθε κάτι το σποράκι και να παλλινδρόμησε η κύηση χωρίς να το καταλάβω; Δεν είχα ουτε αίμα ούτε πόνο. Γίνεται αυτό χωρίς κανένα σύμπτωμα; Καθησυχάστε με λίγο κορίτσια, γιατί άρχισα να φοβάμαι...

Καλημέρα!Το μόνο που θα σε καθησυχάσει είναι ο υπέρηχος σε τρεις μέρες.Εμείς ό,τι κι αν πούμε δυστυχώς μέσα στην κοιλίτσα σου δεν είμαστε να βλέπαμε.Πάντως εγώ πριν δυο χρόνια που είχα τη βιοχημική είχα ροζουλιά τα οποία σταμάτησαν και μετά από μια βδομάδα είδα αίμα (τότε και απέβαλλα).Αν είχες συμπτώματα και ξαφνικά δεν ένιωθες τίποτα απολύτως -χωρίς απαραίτητα πάλι αυτό να λέει κάτι-ίσως έπρεπε να θορυβηθείς.Αλλά εσύ από την αρχή δεν ένιωθες τίποτα περίεργο οπότε...μπορεί απλώς να είσαι στο πολύ μικρό ποσοστό που περνάει εγκυμοσύνη ζάχαρη!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημερα στην παρεα.Γελαω βρε κοριτσια με τις περιγραφες σας.Εσεις βεβαια υποφερετε αλλα θυμαμαι τι περασε η αδελφη μου και στις δυο εγκυμοσυνες της.Εγω τοτε ημουν μικρη και δεν της εδιβα σημασια αλλα ελεγα ειναι δυνατον?Ειχε ολα αυτα που περιγραφετε.Δεν μπορουσε να μυρισει ναλακτικο οπως η november,εκανε εμετο με που εβαζε την οδοντοκρ στο στομα της, της μυριζε το ξυλο του κρεβατιου τους και το κσλυτερο δεν αντεχε κι αυτη τον αντρα της.Οταν γυρναγε απ τη φουλεια ο κακομοιρης γδυνοταν μεσα στο ασανσερ κι εμπαινε κατευθειαν για μπανιο.Σε πιο προχωρημ μηνες ετρωγε ολη μερα ενα παγωτο που ηταν κατι μικρα μπαλακια γρανιτας γιατι ανακουφιζοταν απ τις καουρες.Εγω βλεποντας ολα αυτα και γνωριζοντας οτι κι η μαμα μου ηταν καπως ετσι ειχα προετοιμ ψυχολογικα για δυσκολη εγκυμοσυνη.Τελικα καμια σχεση.Η μερα με τη νυχτα.Ποσο διαφορετικα αντιδραει ο καθε οργανισμος.Της διαβαζα πριν λιγο τα δικα σας και γελαγαμε.Ετσι γινεται,αν ολα πανε καλα μετα τα ξεχναμε ολα.Καλημερα και πσλι και καλη επιτυχια στα κοριτσια που εχουν γιατρο σημερα.

Χαχα, ρε τι δράματα ζούνε μερικές γυναίκες για να φέρουν στον κόσμο τα παιδάκια τους!!!Ρε συ μελνταν, θύμισέ μου λίγο γιατί θα σκάσω...Έχεις κι άλλο παιδάκι πλην Μελίνας ή σε μπερδεύω με κανένα άλλο κορίτσι?Βάλτε καλέ τικεράκια, γίναμε 14 θα χαθούμε λέμε τι παιδιά έχει η μια και τι η άλλη!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κοριτσούδια! πόσο συμμερίζομαι αυτά που γράφετε! εγώ έχω πρωτόγνωρες αναγούλες και καούρες αλλά σε συνδυασμό με τρελή όρεξη, αν δε φάω εγκαίρως το στομάχι θα εκραγεί! οπότε σίγουρα έχω βάλει κοντά 3 κιλά,,,,ναι ναι πάτησα τα 70+...αλί και τσις αλί τι με περιμένει...ελπίζω όμως να περάσουν σύντομα αυτά και να στρώσω με τη διατροφή δεν παλεύεται από το μεσημερι και μετα... στην πρώτη εγκυμοσύνη μου δεν κατάλαβα τίποτα από στομαχικά...τώρα όλα με ενοχλούν, κ κυρίως ότι μαγειρεύω,,,έκανα αγριογούρουνο την πρωτοχρονιά-ήθελα να φύγω να μη μυρίζω-3 ώρες που το έψηνα υπέφερα....αηδία.... μετά άλλη φορά έψηνα ψάρι, άλλη ταλαιπώρια....πάω να ξαπλώσω, δεν μπορώ να μυρίσω τον άντρα μου, η τσιγαρίλα με ενοχλεί, η μπυρίλα, ΟΛΑΑΑΑΑ!!! τι έχω πάθει... του ζητάω συγνώμη να μην παρεξηγηθεί... η στομαχική ανακατωσούρα μου προκαλεί και αποστροφή από το σεξ εννοειται, αφού δεν μπορώ να τον μυρίσω... οπότε σεξ μόνο πρωί-οπότε αδύνατον...αφήστε τα!!!

διορθώστε και τη δικιά μου ΠΗΤ 14/8 γιατί προς τα εκεί τη βλέπω,,, ενδέχεται να ξαναδιορθωθεί! κορίτσιααααα τα σποράκια μας μεγαλώνουν!!!

Δόρθωσα το πινακάκι και θα το βάλω μαζί με το φρέσκο κοριτσάκι που μας ήρθε!!Κοίτα το ότι έβαλες 3 κιλά ως τώρα δε σημαίνει ότι έτσι θα πας ως τέλους (στον τρίτο γιο είχα βάλει 3 κιλά στο πρώτο τρίμηνο κι ως το τέλος μόνο άλλα 5)...Αν δεις ότι συνεχίζεις έτσι κάνε λίγο κράτει.Εγώ ήδη άρχισα διατροφή κι έχασα 400 γρ.Όχι δίαιτα, μη βαράτε, απλώς αντί όταν διαμαρτύρεται το στομάχι να φάω τούρτα ή τσουρέκι ή βασιλόπιτα ξέρω γω...θα φάω μήλο ή γιαούρτι....Κι άρχισα και μούσλι για πρωινό -μπλιαξ- αλλά η δυσκοιλιότητα δεν παλεύεται λέμε....:?:-?:?:-?:? Α, επίσης γυρνάω με κολάρο πολύ πλάκα έχω...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μανούλες Αυγούστου 2015!

Crochetmania 5-8/8 ☺καρδούλα

November rain 9/8☺ καρδούλα

Marouskaki 10/8 ☺ καρδούλα

Love is in the air 12/8☺καρδούλα

Evangelia_kapa 13/8

Magda18 14/8 ☺καρδούλα

Χρύσαδήμητρα 16/8 ☺καρδούλα

Marianthi27 18/8 ☺καρδούλα

Vagelio 19/8 ☺καρδούλα

Meldan 20/8 ☺καρδούλα

Litsaballet ?/8

Lolita ?/8

Aura 27/8

Biscomania ?/8

Λιτσαμπαλέτ, Λολίτα και μπισκομάνια αναμένουμε πητ και νέα για καρδούλες!November-rain σε αναμονή νέων για σπόρι νούμερο τρία από γιατρό!!!Πες μου κοιλιακό υπέρηχο ή κολπικό??Πες κοιλιακό πες κοιλιακό.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Geia sou pote piges sto giatro kai se pia evdomada eisai?

Αν ρωτάς εμένα κοριτσάκι μου διανύω την 10η εβδομάδα (9 εβδομάδες και 1 ημέρα για την ακρίβεια) και στο γιατρό πήγα 6 εβδομάδων και 1 ημέρας οπότε και άκουσα καρδούλα (το μωρό ο υπέρηχος το είχε δείξει 3 μέρες μεγαλύτερο).Συνήθως στην 7η εβδομάδα μπορείς να ακούσεις καρδούλα.Πότε σου είπε ο ντοκ να πας?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Pws tha grapsw kai egw thn hmerominia genniseis? Egw marouskaki eimai 6,5 evdomadwn akousame kardoula t

alla tha paw pali pempth logo mikris apokollisis eimai ksapla pros to parwn

πες μου ημερομηνία που σου έδωσε ο ντοκ και θα την περάσω εγώ στο πινακάκι!Ωραία, αφού άκουσες και καρδούλα απλώς ξάπλα για όσο σου είπε ο γιατρός σου!Με το καλό να κρατήσεις αγκαλίτσα το μπεμπάκι σου!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...